Solgt: 5 450 000 kr

Nygård terrasse 4

5 100 000 kr
67 m²
2 soverom
Velkommen til Nygård terrasse 4!
Tåsen/Nydalen
Lys 3-roms med supersentral og barnevennlig beliggenhet - Solrik balkong og peis - Kort vei til marka, buss og t-bane!
 • Prisantydning
  5 100 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  77 837 kr
 • Omkostninger
  8 457 kr
 • Totalpris
  5 536 294 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1950
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  67 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 303 kr
 • Energimerke
  Oransje E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lys og gjennomgående 3-roms leilighet med god intern beliggenhet, solrik vestvendt balkong og fin planløsning. Leiligheten har separat kjøkken med spiseplass, bad som ble pusset opp i regi av borettslaget i 2001, stue med peisovn fra 2006 og to store soverom.
Nygård terrasse 4 har en meget sentral beliggenhet, godt tilbaketrukket fra veien, med gangavstand til det aller meste du trenger i hverdagen. Det er få minutters gange til Nydalen med Akerselva, butikker, buss, tog og t-bane, samt flere spisesteder. Storo er heller ikke langt unna, og det er flere dagligvarebutikker i området. 54-bussen fra Blåsbortveien og 23-, 24- og Flybussen fra Bergrådveien.
Barna i borettslaget har fortrinnsrett i barnehage, i tillegg til flotte uteområder i Nygårdparken som ligger i umiddelbar nærhet.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nygård terrasse 4, 0873 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 58, bruksnummer 170, ideell andel 1/1
Andelsnummer 32, Nygård Borettslag, organisasjonsnummer 948 473 429

Innhold

Totalt bruttoareal: 75 kvm
Totalt bruksareal: 67 kvm
Totalt primærrom: 67 kvm
Primærrom:
Entré, kjøkken, stue, bad og to soverom. : 67 kvm
I tillegg disponerer boligen 3 boder. To kjellerboder på ca. 3 kvm og 2,5 kvm, samt en loftsbod med gulvareal på 8,5 kvm. Loftsboden har skråtak.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.10.2020 utført av Anticimex Oslo.

Byggemåte

Boligblokk over 3 etasjer, i tillegg til kjeller og loft. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med bærende konstruksjoner og etasjeskiller i armert betong. Utvendig fasade er pusset og malt. Saltak tekket med takstein.
Balkongdør med 2-lags glass fra 2017.
Vinduer med 2-lags glass fra ukjent årstall, samt vinduer med 3-lags glass fra 1985 og 1988.
Entrédør med brannklasse B30 og lydklasse dB40.
116 liter Ozo varmtvannsbereder fra 2002 i benkeskap på kjøkken.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at det er gitt TG 2 på bakgrunn av kosmetiske skader som skade på porselenet i servanten og litt oppsvulming i laminatskjøtene på gulv. 2-3 gulvfliser på bad har riss/sprekker. Det er også gitt TG 2 på vinduer og varmtvannsbereder på bakgrunn av alder.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Lys og gjennomgående 3-roms leilighet i svært sentrale og barnevennlige omgivelser. Leiligheten har en god og usjenert intern beliggenhet i byggets 2. etasje, godt tilbaketrukket fra veien og med hyggelig utsyn mot grønne fellesarealer og Nygårdparken. Meget sentral beliggenhet med få minutters gange til offentlig kommunikasjon, Nydalen og Tåsen senter med stor Spar-butikk, lege, apotek m.m.
Inneholder:
STUE
Lys stue med god plass til både sofagruppe, TV-møbler og spisebord. Stuen har store vindusflater som slipper mye naturlig lys inn i rommet, i tillegg til utgang til vestvendt balkong. Peisovnen ble byttet i 2006 og gir god varme på kalde vinterkvelder!
BALKONG
Solrik balkong på 4 kvm med utsyn mot Nygårdparken og borettslagets grønne fellesområder. Balkongen vender mot vest og har ettermiddags- og kveldssol fra ca. 13.00 til 20.30 midtsommers. God plass til kafésett og grill på balkongen. Balkongdøren var ny i 2017.
KJØKKEN
Moderne kjøkken med hvit høyglans innredning fra 2004 og fronter fra 2014. Benkeplaten er pusset og oljet i 2020. Kjøkkenet er svært godt utnyttet med takhøye skap, og har godt med både skap- og benkeplass. Det er plass til hyggelig frokostbord under kjøkkenvinduet, eventuelt kan også kjøkkeninnredning forlenges dersom man har behov for det. I forbindelse med våtromsrehabilitering i borettslaget i 2001, ble røropplegget til kjøkken byttet.
BAD
Pent flislagt bad som ble pusset opp i regi av borettslaget i 2001. Badet er romslig og utstyrt med dusjkabinett, servantskap med skuffer og speil med integrert lys, opplegg for vaskemaskin og gulvstående toalett. Det er satt opp praktiske vegghyller for ekstra oppbevaringsplass. Det er gulvvarme på badet og det ble satt inn ny baderominnredning i 2011 og ny baderomsvifte i 2020.
SOVEROM
Leiligheten har to gode soverom.
Hovedsoverommet har veldig god størrelse, med plass til stor dobbeltseng med nattbord på begge sider. Det er godt med lagringsplass i garderobeskap med praktisk innredning, i tillegg er det også plass til kommoder, mye klesoppheng eller ekstra garderobeskap. Soverom 2 har også god størrelse, med plass til seng, pult og garderobeskap. Flere av leilighetene i borettslaget har gjort om og laget 3 litt mindre soverom i stedet for 2 store.
ENTRÉ
Lys entré med god plass til klesoppheng og skoskap. I entréen er det en praktisk innvendig bod med plass til yttertøy og sko, i tillegg til støvsuger og strykebrett.
Leiligheten disponerer 3 boder, 2 kjellerboder på hhv. 3 kvm og 2,5 kvm, samt en loftsbod med skråtak med gulvareal på 8,5 kvm.
Nygård terrasse 2 og 4 har fellesrom for sykler og barnevogner, i tillegg til fellesvaskeri med store vaskemaskiner, tørketrommel og tørkerom.
Barna i borettslaget har fortrinnsrett i Bukkene Bruse barnehage som leier lokaler i borettslaget.
Velkommen til visning!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme på bad.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1948.
Megler har forsøkt å innhente ferdigattest, men har ikke lykkes i å finne dokumentet i kommunens arkiver.
Det foreligger ferdigattest på rehabilitering av våtrom datert 21.03.2001. Dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven § 21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan- og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger leiligheten.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Borettslaget har en svært attraktiv og sentral beliggenhet på Tåsen, rett ovenfor Nydalen. Området består hovedsaklig av blokk- og småhusbebyggelse, og er meget barnevennlig med lekeplasser, store grønne arealer og Nygårdparken i umiddelbar nærhet. Nygård terrasse 4 ligger godt tilbaketrukket fra veien, med solrik balkong som vender ut mot Nygårdparken og grønne fellesområder. Her får du en perfekt kombinasjon av rolig beliggenhet og kort vei til butikker, kaféer, turstier, parker og offentlig kommunikasjon.
Det er 2 minutters gange til bussholdeplassen Blåsbortveien. Herfra tar 54-bussen deg til Kjelsås stasjon eller ned til urbane Tjuvholmen, mens 51-bussen tar deg inn til turområdene i Maridalen. Fra Bergrådveien, ca. 4 minutters gange, går 23- og 24-bussen til Lysaker og Fornebu, samt Flybussen. Det går t-bane fra Tåsen og Nydalen, samt tog fra Nydalen stasjon.
Fra leiligheten er det ca. 5 minutters gange til Nydalen, via gangvei fra Maridalsveien. Nydalen har de siste årene gjennomgått store forandringer og har blitt til et lite "sentrum". Her finner du blant annet Handelshøyskolen BI og Torgbygget med Vinmonopol, parfymeri, apotek, stor Coop Mega-butikk med ferskvare, Godt Brød og Baker Hansen. Det er også flere spisesteder i Nydalen, som for eksempel Xeast, Peppes Pizza, Nydalen Sushi og Nydalen Bryggeri og Spiseri. Sistnevnte har også åpnet bar med shuffleboard i 2. etasje.
Storo er heller ikke langt unna, Storo senter er Oslos største med over 130 butikker og servicetilbud. Rett nedenfor Storo ligger Odeon kino, Norges eneste IMAX-kino. Her ligger det også en rekke spisesteder som for eksempel Los Tacos og Johnny Rockets. Tåsen senter ligger i gangavstand med flere butikker, legesenter og apotek.
Det er kort vei til nydelige tur- og treningsfasiliteter, med blant annet Maridalen, Akerselva, Sognsvann, Grefsenkollen, Lillomarka og Nordmarka med alle sine ulike muligheter både sommer og vinter. Det er også flere badeplasser fra Nydalen og oppover mot Brekkedammen, samt flotte tur- og sykkelveier nedover mot sentrum. Videre kan det nevnes enkel adkomst til flere ulike utdanningsinstitusjoner i Oslo, som bla. Universitetet på Blindern, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Bjørknes privatskole/og høyskole.
Bukkene Bruse barnehage leier sitt lokale av borettslaget og gir prioritert plass til barn i borettslaget. Barnehagen har flotte uteområder og bruker den flott Nygårdparken hyppig.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sokner til Tåsen skole (1. til 7. trinn) og Nordberg skole (8. til 10. trinn).
Det er mange barnehager i området, både kommunale og private. Borettslagets barn har fortrinnsrett i Bukkene Bruse barnehage, som har sine lokaler i borettslaget. Andre barnehager i området er Nydalen barnehage i Maridalsveien 292, Veslehaugen familiebarnehage i Rolf Wickstrøms vei 2 og Tåsen skoles barnehage i Nordbergveien 15.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 15 329 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med plen, beplantninger, sittebenker og lekeplass.

Parkering

12 garasjeplasser styres av borettslaget og leies ut ved ledighet. Fra 01.01.2021 vil det koste 1.000,- i mnd. å leie garasjeplass. Det er etablert to felles parkeringsplasser med el-bil lading på borettslagets tomt som kan benyttes etter førstemann til mølla-prinsippet. Borettslaget har også eget garasjelag med 27 garasjeplasser.
Området har fått beboerparkering. Parkeringskapasiteten er god, og selger opplyser om at man alltid finner en ledig plass. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan S-360 datert 10.08.1948 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Det foreligger forslag om oppføring av studentboliger og aktivitetspark i Maridalsveien 299 (ved nedkjøring til Nydalen fra Maridalsveien). Saken er i en tidlig fase og endelig utforming er ikke bestemt.
Se saksnummer 201902658 hos Plan- og bygningsetaten for mer informasjon.
Borettslagets tomt ligger delvis over området der Oslo kommune har planlagt etablering av underjordisk vannforsyning mellom Oset renseanlegg og Voldsløkka.
Se reguleringsplan S-4736 for nærmere informasjon.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3 303,- pr. mnd. og inkluderer: renter og avdrag på fellesgjeld, TV og fibernett (Altibox/Viken Fiber), kommunale avgifter, vaktmestertjenester, trappevask, forretningsførsel, felles byggforsikring m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert opp med 1,7 % fra 01.01.2020.
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8 700,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Altibox/Viken Fiber som leverandør av kabel-tv og internett, grunnpakke (2/2 mbps) er inkludert i fellesutgiftene.
Eier betaler 378,- pr. mnd for 50/50 mbps. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 272 194,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 4 579 898,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 10 828,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 77 837,- pr. 01.10.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 5 552 353,- pr. 01.10.2020 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 1,98 % flytende rente
Lånets restløpetid: 7 år og 9 måneder
Terminer per år: 12

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7 325,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 5 186 294,-. Av dette beløpet utgjør kr 77 837,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6 850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4 900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Håvard Ågren og Caroline Granberg Ågren

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Nygård Borettslag.
Borettslaget består av 72 leiligheter, fordelt på 6 bygninger.
Forretningsfører er OBOS avd. forkjøp, tlf. 02333.
Dugnad må påregnes, men deltagelse er frivillig.
Dyrehold er tillatt. Dyreholdet skal ikke være til ulempe for andre beboere.
Foretatt påkostninger de senere år:
2019: Vask av fasader og maling av vinduer og balkong utvendig samt alt annet treverk på fasaden
2019: Etablering av ladestasjoner for el-bil
2018: Utskiftning av brannslukningsapparater og røykvarslere, samt beskjæring av alle kirsebærtrær
2017: Utskiftning av vinduer og balkongdører (andelseiere betalte selv)
2016: Rens av luftekanaler i alle leiligheter
2014: Byttet til brannsikre kjellerdører og rehabilitering av søppelskur
2013: Utskiftning av balkongbeslag
2010: Rehabilitering av tak og pipebeslag
2009: Maling av fasader og oppgradering til fibernett
2008: Skifte av bunnledninger for samtlige blokker
2001: Våtromsrehabilitering, samt stigerør og soilrør
Det er ingen planlagte påkostninger i borettslaget ifølge styreleder.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper unntatt tomter inneholder den i tillegg innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 40.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 41-0117/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grefsen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR41.20117

Dato

Sist oppdatert: 09. desember 2020 kl. 14:16

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.