Solgt: 2 850 000 kr

Gravdalslien 49

2 950 000 kr
52 m²
1 soverom
Velkommen til Gravdalslien 49. En lekker og moderne 2-roms fra 2015. Romslig og åpen stue/kjøkkenløsning. Direkte utgang til stor terrasse på hele 40 kvm.
Torbjørn Vinje
Presenteres av
Torbjørn Vinje
Laksevåg
Moderne og romslig 2-roms med gode kvaliteter. Heis. Garasje. Stor terrasse. Flott utsikt mot innseilingen til Bergen

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.
 • Prisantydning
  2 950 000 kr
 • Omkostninger
  75 092 kr
 • Totalpris
  2 925 092 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2015
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  52 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 422 kr
 • Energimerke
  Rød B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Selger om leiligheten:
- «Det enkle liv».
- Lett å holde rent.
- Billig å varme opp.
- Spesielt kjekt å kunne gå tørrskodd fra bilen og helt opp i leiligheten.
- Hyggelig og veldrevet sameie.
Utover det byr leiligheten bl.a. på:
- Nilananlegg i teknisk rom, leverer balansert ventilasjon med varmegjenvinning og varmt vann til forbruk og oppvarming
- Vannbåren varme i badegulv samt konvektor i stuen tilkoblet varmesentral
- Sentralstøvsuger
- Rør i rør system
- Downlights i himling i entré og bad
- Kjøkken med integrerte hvitevarer
- Østvendt, delvis overbygget markterrasse på ca. 40 kvm. med utebelysning og stikkontakt. God plass til flere sittegrupper.
- Fin og vidstrakt utsikt
- Garasjeplass med elbillader
- Trappefri adkomst via heis

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gravdalslien 49, 5165 LAKSEVÅG
Kommunenummer 4601, gårdsnummer 146, bruksnummer 319, seksjonsnummer 13

Innhold

Totalt bruttoareal: 62 kvm
Totalt bruksareal: 56 kvm
Totalt primærrom: 52 kvm
Primærrom:
Entré, bad, soverom og stue/kjøkken.: 52 kvm
Sekundærrom:
Teknisk rom/bod: 4 kvm
I tillegg disponerer boligen 1ekstern bod på 4,9 kvm. beliggende i nabobygg.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.09.2021 utført av Anticimex Bergen.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.
Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med
asfaltert gulv mot grunn. Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med fasadeplater og stående trekledning. Etasjeskillere av
betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse db35. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og
tre-lags glass. Oppvarming med konvektor tilkoblet varmesentral kombinert med elektrisk oppvarming. Mekanisk balansert ventilasjon.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Parkett har fått TG2 grunnet stedvise skader og riper i overflatemateriale.
Selger opplyser i egenerklæringsskjema:
- Blandebatteri i kjøkken er skiftet for estetikkens del i år 2019. Arbeidet ble utført av en privatperson.
- Gjerde i front av markterrasse er satt opp av tidligere eier.
- Elbillader i garasje er montert av fagperson i år 2020.
- Ny komfyrvakt er montert av Laksevåg Elektro 23.09.2021.
I tillegg har selger opplyst megler om at gjerde mellom hennes og naboens markterrasse, står ca. en halv meter for langt inn på naboens. De har blitt enig om at naboen får flytte gjerdet iht. opprinnelige tegninger og angitt grense på disse. Naboen står for kostnad og utførelse, og har sagt at det skal utføres til våren.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Stor og innholdsrik leilighet i nyere bygg fra år 2015. Her finner du moderne fasiliteter som balansert ventilasjon med varmegjenvinning, rør i rør system, kjøkken med integrerte hvitevarer, fint og godt utstyrt bad, garasjeplass med el-bil lader, adkomst via heis mm. Østvendt terrasse på 40 kvm. med vidstrakt utsikt.
Lys og romslig entré på ca. 6 kvm. som ønsker deg velkommen inn, og gir enkel adkomst videre inn til bad til venstre og rett frem til stue og kjøkken. Dørtelefon. Her er det god plass til av- og påkledning av sko og yttertøy samt garderobeskap med god plass til oppbevaring av dette også. Hvitmalt himling med innfelte spotter. Malte veggflater. Eikeparkett på gulv.
Stue med åpen kjøkkenløsning på over 23 kvm. I fin forlengelse av stuen har en terrasse på hele 40 kvm. Deler av terrassen har overbygg, som danner en lun og deilig krok hvor man kan sitte og nyte frisk luft og utsikt til godt ut på kvelden. Mellom terrasse og stue er det store vindusflater med godt lysinnslipp. Åpen kjøkkenløsning gir "kokken" anledning til å være sosial med familie og gjester. Kjøkkenet har hvit innredning med slette fronter, overskap til tak, god skap- og benkeplass, integrerte hvitevarer samt forlenget kjøkkenbenk med god spiseplass til 4 personer. Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: Integrert stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap. Hvitmalt himling. Malte veggflater. Eikeparkett på gulv.
Stort og romslig soverom på ca. 14 kvm. med adkomst til walk in closet/bod/teknisk rom. Hvitmalt himling. Malte veggflater. Eikeparkett på gulv.
Bod/teknisk rom7walk in closet med plass til oppbevaring. Her er leilighetens sikringsskap, sentralstøvsuger, ventilasjonsanlegg og fordelingsskap for rør-i-rør system plassert. Sluk i gulv. Hvitmalt himling. Malte veggflater. Vinylbelegg på gulv.
Takstmann og IF har gitt våtromsbevis for bad. Våtromsbeviset bekrefter at våtrommet er kvalifisert for en utvidet forsikringsdekning som kjøper kan få ved å tegne kjøperforsikringspakke via. IF. Se vedlegg i salgsoppgaven og vilkår. Kjøper vil da få dekket reparasjon av selve våtrommet ved en plutselig skade, som følge av utett våtrom.
I tillegg disponerer leiligheten 1 ekstern bod i nabobygg på ca. 5 kvm.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Fastmonterte lamper medfølger, men selger ønsker å få beskjed dersom kjøper ikke vil beholde de.

Oppvarming

Leiligheten har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Dette er et innendørs ventilasjonssystem som sørger for at ny, frisk, filtrert og oppvarmet luft føres inn i leiligheten.
Det er vannbåren varme i badegulv og viftekonvektor i stue/kjøkken.
Vannbåren varmesentral/ventilasjonsaggregat er plassert i bod.
Vannbåren varmesentral forsyner leiligheten med varmtvann. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.03.2021. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
4601/146/319/13:
28.10.2014 - Dokumentnr: 928304 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: BKK Nett AS
Org.nr: 976 944 801
Avtalen gjelder bygging, drift, vedlikehold og fornyelse av et jordkabelanlegg, herunder lavspentkabler, signalkabler, kabelfordelingsskap og andre nødvendige komponenter.
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om adkomstrett
Overført fra: Knr:4601 Gnr:146 Bnr:319
Gjelder denne registerenheten med flere
29.03.2016 - Dokumentnr: 279239 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Gnr. 146, bnr. 319
Eiendommen har tinglyst rett til å ha liggende samt vedlikeholde teknisk infrastruktur som vann- og avløpsledninger på naboeiendommen med gnr. 146, bnr. 300. Dersom arbeidet medfører graving skal berørte overflater tilbakeføres slik de fremsto før arbeidene startet.
08.09.2015 - Dokumentnr: 817392 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 13
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 57/4295
Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Sentral og attraktiv beliggenhet i et nyere etablert boligområde i Gravdal på Laksevåg. Fra leiligheten og terrassen er det utsikt over Nygård, Laksevåg, Sandviken, Ytre Sandviken, Byfjorden, Fløyen, Sandviksfjellet og Gravdalsvannet mm.
Området er hovedsakelig bebygd med rekkehus, eneboliger og blokkbebyggelse. Gangavstand til butikker, Dagligvarebutikk og bensinstasjon på Nygård.
Kort vei til Laksevåg senter med de fleste fasiliteter/servicetilbud. Flere barnehager, samt skoler som Nygårdslien Skole, Holen Skole, Laksevåg Videregående skole og Sjøkrigsskolen i nærområdet.
Gode turmuligheter i umiddelbar nærhet (Kvarven, Lyderhornsfjellet og Ørnefjellet). Se vedlagt turforslag: https://ut.no/turforslag/119646/titur15-rnafjellet-lett-tur Flere fotballbaner og idrettshaller i område for idrettsaktiviteter.
Gode bussforbindelser med kort avstand/reisetid til Bergen sentrum.

Adkomst

Fra Bergen sentrum, kjør fylkesvei 555 gjennom Damsgårdstunnelen. Ved utgangen av tunnelen, hold til høyre mot Nygård. I kommende rundkjøring ta til høyre. Følg veien og ta til venstre mot Gravdal. Etter ca. 750 meter i Gravdalsveien tar du til venstre inn på Gravdalslien. Nr. 49 ligger innerst og øverst i Gravdalslien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Valheim barnehage (0-6 år)
Sjøsprøyten barnehage (0-6 år)
Akasia Nygård menighetsbarnehage (0-6 år)
Skoler:
Nygårdslien skole (1-7 kl.)
Holen skole (1-10 kl.)
Laksevåg videregående skole
Bergen maritime vgs.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 9.006 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med asfalterte veier, diverse beplantninger, plenområder, lekeplass og sittegrupper.

Parkering

En reservert biloppstillingsplass med elbillader i lukket garasjeanlegg. Direkte adkomst via heis eller trapper.
For øvrig gjesteparkering på fellesområde.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Laksevåg. Gnr. 146, bnr. 7, 10 mfl.., Gravdalsfeltet datert 26.05.2008 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 10 572,- for inneværende år. I dette inngår eiendomsskatt, gebyr for vann, avløp og renovasjon.
Fellesutgiftene er kr 1 422,- pr. mnd. og inkluderer: Strøm el-bil, miljøgebyr for papirfaktura, felles forsikring, internett, plenklipp, snømåking, driftskostnader og felles vedlikehold.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert ved inngangen til år 2020.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14 000,- pr. år. / 7 464 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av internett og kabel-tv og er inklusiv i ovennevnte felleskostnader.
Nåværende eier har imidlertid valgt vekk kabel-tv i bytte mot høyere hastighet på internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 10 572,- for inneværende år. I dette inngår eiendomsskatt, gebyr for vann, avløp og renovasjon.
Fellesutgiftene er kr 1 422,- pr. mnd. og inkluderer: Strøm el-bil, miljøgebyr for papirfaktura, felles forsikring, internett, plenklipp, snømåking, driftskostnader og felles vedlikehold.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert ved inngangen til år 2020.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14 000,- pr. år. / 7 464 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av internett og kabel-tv og er inklusiv i ovennevnte felleskostnader.
Nåværende eier har imidlertid valgt vekk kabel-tv i bytte mot høyere hastighet på internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 692 972,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2 494 699,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.025.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Martha Nilsen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Kommandanten sameie, med sameiebrøk 57/4295.
Sameiet består av 52 leiligheter.
Organisasjonsnr. 916 721 617
Hjemmeside: https://kommandanten.blag.no/
E-post: kommandanten.sameie@outlook.com
Styreleder: Stig Morten Bredvei
Forretningsfører er Bergen og Omegn Boligbyggelag, tlf. 55 54 74 00
Trappe- og gangvask hver 3. uke.
Dyrehold er tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.
Foretatt påkostninger de senere år: Fasade ble malt i 2017.
Planlagte påkostninger: Ingen
Iht. sameiets vedtekter skal sameiets styre underrettes om alle overdragelser og leieforhold.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,75% av salgssummen.
Tilrettelegging: kr 13.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister + kommunale opplysninger Bergen: kr 6.000,-
Fotopakke: kr. 6.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 69-0143/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bergen Vest
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR69.21143

Dato

Sist oppdatert: 27. oktober 2021 kl. 09:44

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.