BÆRUMS VERK / HELSET

Linderudgrenda 1

Prisantydning

5 600 000 kr

Fellesgjeld: 27 251 krOmkostninger: 139 142 krTotalpris: 5 766 393 kr
Etasje
3
Byggeår
1985
Soverom
3
Areal (P-ROM/BRA)
116 m² / 119 m²
Tomteareal
234 m²
Type / Eierform
Tomannsbolig / Eiet
Fasiliteter
Garasje, Veranda
Fellesutgifter
1 607 kr

Velholdt halvpart av tomannsbolig i meget barnevennlig område -Nydelig utsikt, sen kveldssol og hage -2 bad -Garasje

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Fredrik Nordstrøm ved Eiendomsmegler Krogsveen har gleden av å presentere en flott og godt vedlikeholdt halvpart av vertikaldelt tomannsbolig i et meget populært boligområde på Bærums Verk!

Boligen har en praktisk planløsning som består av blant annet 3 soverom på samme plan, 2 bad, toalettrom, stue, kjøkken og en stor innredet loftsetasje. Boligen har i tillegg garasjeplass, hage og veranda hvor du kan nyte både utsikten og solen til den går ned. 

Boligen har en perfekt beliggenhet som passer ypperlig for barnefamilier med meget kort avstand til lekeplasser, barnehager, skole, bussholdeplass og dagligvareforretninger.

Velkommen til visning!

Eiendommen

Linderudgrenda 1, 1353 BÆRUMS VERK 
Gårdsnummer 116, bruksnummer 137, seksjonsnummer 0, kommunenummer 3024

Områdebeskrivelse

Linderudgrenda 1 er beliggende i et veletablert og meget attraktivt boligområde på solsiden av Bærums Verk. Boligen ligger høyt og fritt til med fantastisk utsikt over Bærums Verk/ Lommedalen og med meget gode solforhold. Området er svært barne- og familievennlig med flere fine lekeplasser rett ved boligen, hvor barn og foreldre ofte samles. Skollerudhuset barnehage ligger kun 1 minutts gange fra boligen og Anna Krefting barneskole ligger i 2 minutters gange fra boligen. Her kan barna gå til skolen langs en trygg og bilfri skolevei.

På vinterstid kan området by på blant annet flere akebakker, langrennsløyper, skøytebaner og alpintbakker. Ellers finner du flere idrettshaller, fotballbaner i kort avstand fra boligen, samt Lommedalen golfklubb og Bærum golfklubb kun en kort kjøretur unna. Ønsker du turer i skog og mark har du flere populære turområder i nærområdet og Burudvann kan trekkes frem som en populært badestrand på sommerstid. 

Bærums Verk med den kjente Verksgata ligger en hyggelig spasertur fra boligen med flere mat og daligvarebutikker. Her finner du også idylliske og unike forretninger, spisesteder, kafeer og gallerier med historie som strekker seg 400 år tilbake i tid.

Linderudveien bussholdeplass like ved boligen og tar deg til blant annet Bekkestua og Sandvika som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. I Sandvika finner du i tillegg alt av servicetilbud som blant annet kino, teater, bibliotek, kulturhus, et stort utvalg av restauranter, kaféer og kaffebarer i tillegg til Sandvika Storsenter med sine 200 butikker, spisesteder og helsetjenester. Videre er det kort vei til sjøen hvor Kadettangen og Kalvøya kan trekkes frem som populære områder med badestrender, grøntarealer og idrettsanlegg.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Barnehager:
- Skollerudveien Barnehage
- Helset barnehage 
- Lommedalen Menighets barnehage
- Nøtteliten familiebarnehage

Barneskole:
- Anna Krefting

Ungdomsskole:
- Mølladammen

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 130 kvm
Totalt bruksareal: 119 kvm
Totalt primærrom: 116 kvm

Bruksareal:
Tomannsbolig 119 kvm

Primærrom:
Tomannsbolig: 
Kjeller: 45 kvm: Gang, bad/vaskerom, 3 soverom, wc
1. etasje 49 kvm: Entré, kjøkken, stue, trapperom
2. etasje 22 kvm: Bad, trapperom/gang, soverom

Sekundærrom:
Tomannsbolig: 
Kjeller: 3 kvm: Bod

+ Vestvendt balkong med utgang fra stuen.
+ kneloft på begge sider i loftsetasjen med 3 luker/innganger
+ 2 uteboder: Én ved inngangspartiet (ca. 5 kvm), og én på fremsiden av huset (ca. 2 kvm).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.12.2019 utført av Jon Ugland. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiet tomt på 234 kvm. Tomten er pent opparbeidet og beplantet med gressplen, prydbusker og trær. Se kart over tomtegrensen vedlagt salgsoppgaven.

Parkering

Parkering for én bil i felles garasjeanlegg. For øvrig gjesteparkeringsplasser på taket på garasjen eller utenfor garasjeporten i 2. garasjeplan. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for huseierforeningen.
 
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.

Grunn og fundamenter:
Betong grunnmur med støpt betongsåle.

Yttervegger:
Isolert bindingsverk med liggende panelkledning.

Vinduer:
3-lags isolerglassvinduer med trekarm fra byggeår. Vindu på kjøkken ble byttet i 2011.

Ytterdører:
Ytterdør i tre fra 2011. Balkongdører og dør til terreng i underetasje har 3-lags isolerglass og trekarmer.

Takkonstruksjon:
Saltak i trekonstruksjon som er tekket med takstein. Takrenner, nedløp og beslag er i malt / plastbelagt stål.

Piper:
Elementpipe.

Luftbehandling:
Mekanisk ventilasjon med avtrekk fra begge bad som styres via bryter på kjøkkenet. Egen ventilator på kjøkken.

Elektriske anlegg:
Fordelingstavle med skrusikringer fra byggeår. Hovedsikringer på 3 x 35 ampere, 8 fordelingskurser og egen jordfeilbryter.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Bad 2. etasje: Eldre baderom fra byggeår. Takstmann registrerte ingen mangler / skader, men oppgradering bør påregnes.

Oppsummering av selgers egenerklæring:
- Totalrenovert bad og toalett i underetasje i mai 2010.
- Det har vært lekkasje i avløpsrør på kjøkken for ca. 20 år siden.
- Loft ble innredet / utbygget i 1988.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i  salgsoppgaven.  Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 23.05.1985. 
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
1. Terrenget må planeres.
2. Terrenget må gis fall ut fra bygningen i en bredde av minst 2 meter.

Det er uklart om dette er utført. 

Boligens loftsetasje er innredet etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt. Innredning av loft ble byggemeldt hos kommunen 17.02.1988.
W.C er tegnet inn i originale byggetegninger, men ingen beskrivelse angir øvrig arealer på loftet. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er dermed ikke godkjent til den bruk av kommunen. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette videre.

Utvidelse av veranda ble byggesøkt i 1997. Det foreligger ikke ferdigattest på tiltakene. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Leietaker må skriftlig forplikte seg til å følge huseierforeningens vedtekter og husordensregler på lik linje som eier.

Standard

En flott og godt vedlikeholdt halvpart av vertikaldelt tomannsbolig i et meget populært boligområde på Bærums Verk! Boligen har en praktisk planløsning som består av blant annet 3 soverom i samme etasje, 2 bad, toalettrom, stue, kjøkken og loftstue. Boligen har i tillegg garasjeplass, hage og balkong hvor du kan nyte både utsikten og solen til den går ned. Boligen har en perfekt beliggenhet som passer ypperlig for barnefamilier med meget kort avstand til lekeplasser, barnehager, skole, bussholdeplass og dagligvareforretninger.

Kjøkken:
Pent kjøkken innredet med under- og overskap med profilerte eikefronter og benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Kjøkkenet er utstyrt med integrert keramisk koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin, og egen nisje for kjøle- og fryseskap.
*Kjøkkenleverandør: Sigdal.

Våtrom og WC:
Bad underetasje:
Lekkert baderom med fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med vegghengt innredning med brede skuffer og bred helstøpt servant samt veggskap, innebygget badekar, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
*Bad fra 2010
*Varmekabler

Bad 2. etasje:
Baderom med vinyl gulvbelegg og panel på vegger og himling. Badet er innredet med toalett, vegghengt servant og dusjkabinett.

Toalettrom underetasje:
Toalett med fliser på gulv og malte vegger. Rommet er innredet med vegghengt toalett, vegghengt innredning med underskap og veggskap med speil.
*Toalettrom fra 2010
*Varmekabler

Innvendige overflater:
Gulv:
Under- og 1. etasje med laminat, og 2. etasje med laminat / belegg.

Vegger:
I hovedsak malt strie og malt tapet, samt hvitpigmentert panel i 2.etg.

Himling:
- Underetasje med malte glatte overflater. Takhøyde er ca. 240 cm
- 1.etasje med takessplater. Takhøyde er ca. 240 cm
- 2.etasje med hvitpigmentert panel. Takhøyde er ca. 198 cm

Oppvarming

Elektrisitet:
- Panelovner.
- Gulvvarme på bad, toalettrom og gang i underetasje.
- Varmtvannsbereder på ca. 200 liter fra 2002.

Ildsteder:
- Jernovn i stue.

Energimerke Energimerket F4

Informasjon om

Eiendommen er tilknyttet Linderudgrenda Huseierforening.
Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:
- Gravearbeid for etablering av fibernett.
- Utbedring av vei etter skader i forbindelse med kraftig regnvær.
- Utskifting av en garasjeport, samt motor og styringssystem.
- Maling av garasjer.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 29513-2, tinglyst 17.09.1985, type heftelse: Pantsettelseserklæring på kr. 10.000,- med huseierforeningen som pantehaver.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
Dagboknr 29513-4, tinglyst 17.09.1985, type heftelse: Erklæring / Avtale: Eier har pliktig medlemsskap i Linderudgrenda Huseierforening, og forpliktet til å betale de avgifter og kontingenter bestemt av huseierforeningen. Vann- avløps- og kabelanlegg er ført under / gjennom de enkelte boliger og ved behov er eier forpliktet til å sikre adgang til ledningsanlegget. Bærum vann- og kloakkvesen og Bærum energiverk har rett til å ha liggende, og å ha fri adkomst til vedlikehold av offentlig lednings- og kabelanlegg på tomten.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Reguleringsplan og rammetillatelse

Reguleringsplan:
Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse (234  kvm) i henhold til reguleringsplan Helset med plan ID: 1979031 med ikrafttredelse 08.11.1983.

Reguleringsplan under arbeid:
Reguleringsplanen Ny vannforsyning Oslo - Lommedalsveien 297, med plan ID: 2017018 er igangsatt.

Kommuneplan:
I henhold til kommuneplanens arealdel 2017-2035, med planID: 201601 er eiendommen regulert til nåværende boligbebyggelse (234 kvm) og bevaring kulturmiljø (16 kvm) med ikrafttredelse 04.04.2018

Kommuneplan under arbeid:
Kommuneplanens arealdel 2035-2040, med plannummer 201702 er igangsatt.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Tv, tv-dekoder og møbler i loftstuen kan kjøper overta vederlagsfritt hvis ønskelig.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Oppdragets KR-kode

KR10.19243

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.178,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. 

Fellesutgiftene er kr 1.607,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, garasjeplass, strøing og måking av internveier, drift og vedlikehold av huseierforeningens fellesarealer, renter og avdrag fellesgjeld.
Fellesutgiftene justeres i forhold til sameiets faktiske utgifter, og fordeles på:
- Grunnkostnad: kr 1 083,-
- Avdrag lån: kr 438,-
- Renter og omkostninger: kr 86,-

Fellesutgifter innbetales kvartalsvis.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.200- pr. år. / 14.500 kwh. pr. år.
Boligen har kabel-tv og dekoder medfølger.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av Internett og har avgift på kr 500,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.
*Avtale om TV / internett ble inngått august 2019 og har 36 mnd bindingstid på kabel-TV og 12 mnd på internett.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 361 267,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr.  4 900 561,20. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2018.  

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 8 512,- pr. 31.12.2018
Andel fellesgjeld er kr 27 251,- pr. 02.01.2020 

Huseierforeningens totale fellesgjeld er kr. 1 689 569,-
Spesifikasjon av lån:
Lån 1:
Lånenummer: 12125379700, DnB Bank ASA
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 02.01.2020: 3.9% pa.
Antall terminer til innfrielse: 41
Saldo per 02.01.2020: 814 224
Andel av saldo: 13 133
Første termin/første avdrag: 03.06.2013 (siste termin 03.05.2023)

Lån 2:
Lånenummer: 22238184731, Sparebanken Øst
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 02.01.2020: 4.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 92
Saldo per 02.01.2020: 875 346
Andel av saldo: 14 118
Første termin/første avdrag: 01.10.2017 (siste termin 01.09.2027)

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-,  med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- 

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5 656 393,-.
Av dette beløpet utgjør kr 27 251,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,9 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.150,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre
Fredrik Nordstrøm
Eiendomsmegler MNEF

Fredrik Nordstrøm

Telefon
Mobil 99521413

Lurer du på noe

Fredrik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.