Solgt: 3 120 000 kr

Furumoen 4C

3 120 000 kr
101 m²
3 soverom
Velkommen til Furumoen 4c! Innholdsrik leilighet over to plan
Maura
Innholdsrik familiebolig over to plan| 3 soverom| To bad| Lave felleskostnader| Gode solforhold| Barnevennlig| Garasje
 • Prisantydning
  3 120 000 kr
 • Omkostninger
  79 342 kr
 • Totalpris
  3 199 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2003
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  101 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 000 kr
 • Energimerke
  Oransje E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Furumoen 4C! Boligen ligger på Maura, som er et meget barnevennlig og attraktivt boligområde. Det er kort vei til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og daglige servicetilbud.
 • Innbydende leilighet med praktisk planløsning
 • Leiligheten går over to plan og egner seg perfekt for en familie
 • Lave felleskostnader
 • Åpen stue/kjøkkenløsning
 • Solrik usjenert balkong på baksiden og overbygget terrasse på inngangssiden. Gode solforhold.
 • Tre gode soverom
 • To bad, ett i hver etasje
 • En stue i hver etasje
 • Garasje ved siden av boligen
 • Gode oppbevaringsmuligheter i innvendige boder og garasje
 • Fine fellesarealer med lekeplasser og grøntarealer. Barnevennlig. Velkommen på visning!
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Furumoen 4C, 2032 MAURA
  Kommunenummer 3036, gårdsnummer 145, bruksnummer 37, seksjonsnummer 14, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 117 kvm
  Totalt bruksareal: 107 kvm
  Totalt primærrom: 101 kvm
  Primærrom:
  2. etasje 67 kvm: Entre, gang, 2 soverom, bad og kjøkken/stue
  3. etasje 34 kvm: Trapp, stue, soverom og bad
  Sekundærrom:
  2. etasje 3 kvm: Bod
  3. etasje 3 kvm: Bod/garderobe
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.06.2021 utført av Agenda Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskillere i tre. Saltak tekket med betongtakstein.
  Vinduer og terrassedør med 2-lags isolerglass fra byggeår. Isolert malt ytterdør med glassfelt. Innvendige furu fyllingsdører.
  Etasjeskillere er bjelkelag i tre mellom 2. og 3. etg., og med bjelkelag med lyd-dempende konstruksjon mot underliggende etasje.
  120 l vv benkebereder i kjøkkenbenk. Hovedstoppekran i benkskap kjøkken.
  Skjult elektrisk anlegg fra byggeår. Sikringsskap med 10 kurser automatsikringer. Kursfortegnelse i sikringsskap.
  Boligen har installert sentralstøvsuger med motor i bod under trapp.
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Følgende bygningsdeler har fått TG2:
  - Bad i 2. etasje, grunnet alder og normal forventet levetid.
  - Bad i 3. etasje - veggkledning (panel) tilfredsstiller ikke kravet til fuktsikre overflater. Det må påregnes at det må etableres fuktsikker overflate i våtsonen på vegger.
  Informasjon fra selgers egenerklæring:
  - Har byttet ut servantbatteri m/kjedefeste samt skiftet trykknapp på toalett. Gjennomført av Romerike Bad AS.
  - På kjøkkenet er det skiftet vannlås og blandebatteri med avstengning samt satt inn reduksjonsventil. Gjennomført av Romerike Bad AS.
  - Byttet ut gulv og gulvlister i alle rom foruten bod i 1. etg. Malt alle vegger på soverom, begge stuer og kjøkken.
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Velholdt familiebolig over 2 plan med god inern beliggenhet på Maura. Boligen har en god planløsning med fin utnyttelse av arealet.
  E N T R É
  Boligen har adkomst med utvendig trapp som leder opp til en overbygget inngangsbalkong, som også fint kan benyttes som uteplass. Her kan du nyte en kaffekopp i morgensolen. Videre har boligen en romslig entré med god plass til garderobeskap. Innenfor entréen er det en mellomgang med adkomst til 2 soverom, bad og boden under trappen, som er svært praktisk utnyttelse av plassen.
  S T U E
  Boligens stue er lys og romslig, og du har flere møbleringsmuligheter. I stua er det en praktisk plassert peisovn for ekstra varme og hygge. Det er god plass til spisebord og sofakrok, og det er adkomst til balkongen på cirka 7 kvm. Det er nylig byttet gulv og vegglister i hele etasjen (med unntak av boden) og vegger er også malt. Stue nummer 2 ligger 3.etasje. Her har man mulighet til f.eks en ekstra tv-stue eller egen etasje for barn/ungdom.
  B A L K O N G
  Romslig, usjenert balkong med gode solforhold. Ettermiddag og kveldssol.
  K J Ø K K E N
  Pent kjøkken med hvite profilerte kjøkkenfronter i åpen løsning mot stue. Benkeplate av laminat med nedfelt vask i rustfritt stål og nylig skiftet blandebatteri. Kjøkkenet har godt med lagrings- og benkeplass. Det er mulig å sette spisebord i tilknytning til kjøkkenet som en naturlig adskiller mellom kjøkken og stue.
  S O V E R O M
  Det er 3 gode soverom i boligen, to i 2. etasje og ett i 3. etasje. Soverommet i 3. etasje har også et tilhørende kott som kan brukes som walk-in garderobe. Soverommene i 2. etasje er på henholdsvis cirka 7 og 10 kvm.
  B A D
  Badet i 2. etasje har vinylbelegg på gulv, vegger i vinyltapet, dusjkabinett, frittstående WC og innredning med servant og underskap. Nytt blandebatteri i 2021. Det er opplegg og plass til vaskemaskin på dette badet.
  Badet i 3. etasje har keramiske fliser på gulvet, varmekabler, vegger og himling i trepanel og badekar.
  D I V E R S E
  Boligen har 2 balkonger og garasjeplass rett ved siden av boligen.

  Oppvarming

  Boligen blir oppvarmet med elektrisk fyring og vedfyring. Det er i tillegg varmekabler i gulv på bad i 3. etg. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 29.05.2006. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
  Dagboknr 11632-1/10, tinglyst 21.11.1986, type heftelse: Bestemmelse om garasje/parkering. Tidligere eier av eiendommen har gitt naboeiendommen gnr. 145, bnr. 24 tillatelse til å oppføre garasje nærmere nabogrense enn 4 meter.
  Dagboknr 12355-1/10, tinglyst 15.10.2003, type heftelse: Erklæring/Avtale. Det er inngått avtale mellom Selvaagbygg AS og Viken Nett AS om rettighetserverv for plassering av fordelingstransformator med tilhørende apparater og kabelanlegg.
  Dagboknr 779054-1(2)/200, tinglyst 27.08.2015, type heftelse: Bestemmelse om veg. Bestemmelse om vann/kloakkledninger. Gnr. 145, bnr. 35 i Nannestad kommune har veirett over adkomstvei på eiendom gnr. 145, bnr. 37. Gnr. 145, bnr. 35 har videre rett til å avlegge vann- og avløpsledninger fra eksistrende kum på eiendomm gnr. 145, bnr. 37 og frem til eiendomm gnr. 145, bnr. 178.
  Dagboknr 779118-1(2)/200, tinglyst 27.08.2015, type heftelse: Bestemmelse om veg. Bestemmelse om vann/kloakkledninger. Gnr. 145, bnr. 178 i Nannestad kommune har veirett over adkomstvei på eiendom gnr. 145, bnr. 37. Gnr. 145, bnr. 178 har videre rett til å avlegge vann- og avløpsledninger fra eksistrende kum på eiendom gnr. 145, bnr. 37 og frem til eiendom gnr. 145, bnr. 178.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Diverse

  Det gjøres oppmerksom på at selger er ansatt hos Eiendomsmegler Krogsveen avd. Jessheim, men at dette er ikke i strid med gjeldende egenhandelsregler i lov om eiendomsmegling.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig boligområde på Maura med nærhet til barneskole, barnehage, bensinstasjon, matvarebutikker og diverse forretninger. Ungdom - og videregående skole ligger i Nannestad sentrum.
  Den dagligdagse handlingen kan gjøres i nærbutikkene, det er ca. 1,9 km. til både Kiwi og Coop. I tillegg er det kort vei til kollektivtransport og apotek på Maura. Utover det er det ca. 8 min. med bil til Nannestad sentrum med ulike butikker og vinmonopol. Skulle man ha behov for ytterligere servicetilbud er det kun ca. 20. min. med bil til Jessheim med alt av bymessige fasiliteter. Her finner man blant annet kino, togstasjon og Jessheim Storsenter med rundt 140 butikker og restauranter. Det er også kort vei til AMFI senter på Råholt med 50 butikker og spisesteder. På Råholt er også Råholt Bad som er et populært badeland! Ca 10 min. til Gardermoen med rask forbindelse til Oslo.
  Gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Kort vei til Nordåsen med flotte skiløyper for både store og små. I tillegg er det ca. 5 min med bil til Åslia skisenter. Fra boligen er det kort vei til Romeriksåsen med et av Romerikes mest varierte friluftsområder som byr på alt fra tur- og sykkelstier, badeplasser, fiskemuligheter og skianlegg. Det er kun 10 min. kjøring til flott badeplass ved Hurdalsjøen.
  Eidsvoll Verk togstasjon ca. 12 min. med bil - godt tilrettelagt for pendlere. (35 min. med toget til Oslo)
  Oslo ca. 40 min.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 9 487,3 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Fellesarealet er pent opparbeidet med lekeplasser og grøntarealer.

  Parkering

  Parkering i garasje, samt biloppstillingsplasser på felles gjesteparkering.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan "Holthagen Gnr. 145, bnr. 37" datert 17.03.2003 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 17.03.2003, sist revidert 25.03.2003.
  Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til boligformål, vedtatt 29.10.2013.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Fellesutgiftene er kr 1 000,- pr. mnd. og inkluderer: bygningsforsikring, forretningsførsel, styrehonorarer, drift og vedlikehold.
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Det er vurdert å øke felleskostnader med 100-200 kr.pr mnd. for å avsette midler til fremtidig vedlikehold.
  Kommunale avgifter utgjør 16.002,- per år. I dette inngår gebyr for vann, avløp renovasjon og feiing/tilsyn.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.000,- pr. år.
  Boligen er tilknyttet Nextgentel som leverandør av internett og har avgift på kr 690,- pr. mnd.
  Eiendommen har privat brøyting, dette er inkludert i fellesutgiftene.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2019 var kr 906 483,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 263 338,80.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Eiendomsskatt

  Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Det ikke noe lån regisrert på sameiet.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.199.342
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

  Tilbud om lånefinansiering

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Sofia Boutani

  Informasjon om sameiet

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Boligsameiet Furumoen 5, med sameiebrøk 112/2548.
  Sameiet består av 28 boligseksjoner.
  Forretningsfører er Gudmundsen Regnskapsbyrå AS, tlf. 909 20 449.
  Dugnad må påregnes én gang i året.
  Dyrehold er tillatt dersom dette ikke er til sjenanse for naboer.
  Foretatt påkostninger de senere år: Generelt vedlikehold.
  Planlagte påkostninger: Det er planlagt å utbedre overvanns kummene. Sameiet har god økonomi og dette vil ikke føre til at felleskostnadene økes. Foruten dette er det kun generelt vedlikehold som er planlagt.
  Det er innkalt til sameiermøte 18.06 for å vurdere flere punkter, blant annet felleskostnader. Det er vurdert å øke felleskostnader med 100-200 kr. for å avsette midler til fremtidig vedlikehold.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.
  Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 59-0056/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Skedsmokorset
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR59.2156

  Dato

  Sist oppdatert: 02. juli 2021 kl. 12:54

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Andre boliger i området

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.