Solgt: 4 300 000 kr

Orknøygata 2A

4 250 000 kr
40 m²
1 soverom
To store arker i stuen mot vest som gir godt med lys og sol inn til stuen og leiligheten generelt.
Kamilla Kaptan
Presenteres av
Kamilla Kaptan
Gamle Oslo
Unik 2-roms toppleilighet med solrik takterrasse og utsikt. Gulvareal på ca. 48kvm. Varmtvann og tv/internett inkl.
 • Prisantydning
  4 250 000 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  4 301 132 kr
 • Etasje
  5
 • Byggeår
  1890
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  40 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 073 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til en unik og meget lekker 2-roms loftsleilighet med gulvareal på ca. 48 kvm. Leiligheten ligger høyt og fritt til gårdens toppetasje. Leiligheten ble ferdigstilt i 2016 og har en tidsriktig, moderne og gjennomgående fin standard. Funksjonell planløsning med god takhøyde og vindusarker som gir gode lysforhold. Leiligheten er påkostet med innfelt belysning, delikat flislagt baderom, innfelt høyttaler i tak og kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkken.
Det er utgang til en flott takterrasse på ca. 9 kvm med utsikt over fellesarealer og deler av Ekebergskrenten.
Verdt å merke:
- Varmtvann, TV/internett inkludert
- Balansert ventilasjon i bygget
- Lave felleskostnader

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Orknøygata 2A, 0658 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 232, bruksnummer 242, ideell andel 1/1
Andelsnummer 25, Orknøygata 2 Borettslag, organisasjonsnummer 914 729 203

Innhold

Totalt bruttoareal: 44 kvm
Totalt bruksareal: 44 kvm
Totalt primærrom: 44 kvm
Primærrom:
5. etasje 44 kvm: Stue, kjøkken, soverom og bad
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.05.2021 utført av Daniel Østbye Anticimex AS .

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur. Bygård over 5 etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger teglstein/murkonstruksjoner. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger av teglstein som er utvendig pusset og malt. Tak av trekonstruksjoner tekket med båndtekking (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har entredør med brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Balkongdør og vinduer med to og tre-lags glass og karmer/rammer av tre fra 2016. Oppvarming med elektrisitet.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder som det er gitt TG2 på:
- Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. En stein i dusjsone har løsnet og mangler.
- For kullfilter som betyr at det ikke er vifte med utkast fra bygningen.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Fra byggets inngang, fellesarealer og oppgang er pusset opp i en gjenført stil og gir en god helhetsfølelse. Leiligheten er gjennomgående og ligger i byggets toppetasje. Her har man utgang til egen takterrasse med utsikt. Leiligheten var ferdigstilt i 2016 og er bygget av Bonum. Stor takhøyde, oppbygde arker og gode vinduer sikrer godt lys og leiligheten har en generell god planløsning.
Stue:
Nydelig rom med luftig og lys atmosfære. Her er det god takhøyde med ekstra takoppløft som gir leiligheten godt med lys. Arkene er innredet med finèrplater som bidrar med et naturlig uttrykk i leiligheten og oppleves som leilighetens smykke. Her er det plass til sofagruppe og tv-seksjon. Garderobeskap ved inngangsdøren medfølger.
Kjøkken:
Moderne og stilfullt kjøkken, med glatte og folierte fronter fra Drømmekjøkkenet, induksjonsplater, underlimt vaskekum i rustfritt stål og ett greps armatur fra Tapwell. Integrerte hvitevarer som kjøle-/fryseskap, komfyr og oppvaskmaskin. Kjøkkenet har god størrelse, noe som gjør det mulig å bevege seg fritt rundt uten at det blir dårlig plass. Det er god plass til spisebord på kjøkkenet. PÅ kjøkkenet er det store vindusflater med skyvedør til terrassen.
Terrassen er perfekt for lange frokoster eller for å nyte en sval sommerkveld. Terrassen er på ca. 9 kvm. Den er delt med naboleiligheten. Det er uttak for stikkontakt på terrassen og mulighet for gass/elektrisk grill.
Bad:
Flislagt, stort og delikat bad med varmekabler i gulv. Veggehengt baderomsinnredning med helplate, servant og speil. Dusjhjørnet er dekket med mosaikkfliser og rullestensflis på gulv. Doble svingbare dusjdører i glass. Dusjbatteriet med medfølgende avtakbar dusjhodet og rainmaker. Veggmontert WC fra Villeroy & Boch og opplegg for vaskemaskin/plass til vaskesøyle. Automatisk avtrekksvifte i himling. Det er også innebygde høyttalere i taket.
Soverom:
Et lunt og godt soverom med god plass til dobbeltseng og garderobe. Et stort arkvindu gir rommet et nydelig preg av å være loftsleilighet samt at det gir mye naturlig lys. I taket er det downlight som kan dimmes. Fra vinduet er det utsikt mot deler av Oslos tak. Soverommet er også vendt ut mot rolig gate på kveldstid.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for ombygging og bruksendring av loft datert 12.06.2017 (ferdigattesten gjelder for denne leiligheten). Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Det er tinglyst 3 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om adkomstrett, elektriske kraftlinjer/ledninger/kabelgrøfter og bestemmelser om bruk av gårdsrom.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Sort hylle over vask på kjøkkenet medfølger ikke, og blir således tatt ned ved overtakelsen av leiligheten.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Orknøygata 2 A har en meget sentral beliggenhet i et attraktivt boligområde mellom Kampen, Etterstad og Gamlebyen - midt i hjertet av Vålerenga! Attraktivt beliggende på Vålerenga i stille og hyggelige omgivelser like ovenfor Vålerenga kirke, rett ved Vålerenga skole. Området er kjent for sine sjarmerende smågater og sitt mangfold av fargerike trehus.
Nærområdet kan tilby en rekke spennende og unike tilbud som bl.a. Kampen Bistro - byens mest kjente bydelskafé, Smia - Vålerengas restaurantperle, samt den lokale pizzafavoritten Pietra Pizza. Ikke langt unna finner du Tøyen torg, som er i rivende utvikling. Det gamle postkontoret har nylig blitt til utestedet Postkontoret, som raskt har blitt en populær møteplass for folk i nærområdet. I august, hvert år, arrangeres Øyafestivalen i Tøyenparken. Også like i nærheten av leiligheten finner du Grønland, med blant annet Kaffebrenneriet, Stockfleths, Olympen("Lompa") og Oslo Mekaniske Verksted.
I tillegg til å bo i hovedstadens sentrum er det kort vei til flotte tur og rekreasjonsområder som Vålerengaparken, Kampenparken og Middelalderparken. En kort spasertur unna har du også Botanisk hage og Tøyenparken (Miniøya)& (Øyafestivalen). Alnaelven har idyllisk tursti langs elvebredden i retning sentrum eller Lillomarka hvor man har utallige turmuligheter både sommer og vinter. I tillegg har man Kampen barnebondegård som er populær for de minste i nærområdet. Du har også fantastiske Østmarka som kan tilby nydelige turområder, lysløyper og badevann.
Området kan ellers by på flere moderne treningssentre i nærheten som Actic på Tøyenbadet og SATS på Kampen, samt et idrettsanlegg på Jordal som har en stor bane med kunstgressdekke, skateboardanlegg, en idrettshall, to ishaller og en idrettslekeplass. Det er også en fotballbane samt løpebane i Tøyenparken.
Gamle Oslo er en bydel som er i sterk utvikling, med Operaen og den stadige voksende Fjordbyen i Bjørvika. Dette gir en synlig merverdi for dette området. En rekke kultur- og næringsbygg er allerede under oppføring. I tillegg satses det stort på friområder, badeplass og parkanlegg, som skal pryde bydelen når alt står ferdig. Er dere ute etter en bolig med flotte grøntområder i en barnevennlig og rolig bakgård, men samtidig ikke langt til sentrum er denne perfekt for deg!
Området har svært god offentlig kommunikasjon, med kort vei til 37 bussen, som går hele døgnet, fra Nydalen, via sentrum til Helsfyr, og til 20 bussen som tar deg til Torshov, Sagene og Majorstua. 32 bussen tar deg til Bjørvika og rådhuset. Ellers er det kort gangavstand til Tøyen og Ensjø t-banestasjon.
Velkommen til en sjarmerende del av Oslo.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 533 kvm som tilhører borettslaget. Meget pent opparbeidet bakgård med stor terrasseplatting med sittegrupper, blomster bed, plenarealer og beplantning. Et meget hyggelig og skjermet gårdsrom.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformåll i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2255, datert 28.07.1977.
Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.
Bygården og gårdsrom er kommunalt listeført i Gul liste. Dette er ingen formell fredning eller verning, men en listeføring om at bygningen kan være verneverdig. Listeføringen innskrenker ikke eiers råderett over eiendommen, men det kan kreves en uttalelse fra Byantikvaren for arbeider som endrer bygningenes fasade. Dette har ingen praktisk betydning for eier av leiligheten, og innvendig vedlikehold/modernisering vil ikke kreve noen uttalelse fra Byantikvaren.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 2 073,- pr. mnd. og inkluderer: Varmt vann, Kabel-TV og bredbånd, kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsfører, diverse vedlikehold mm..
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Nåværende eier har ikke mottatt strømutgifter for bruken i leiligheten. Styret er informert om at strømutgiftene på selve leiligheten har vært vanskelig å spore opp, og det har blitt indikert at den er lagt inn i fellessamlingene for borettslaget. Det er usikkert om det vil være mulig å få laget ny måling til leiligheten, men det er noe styre ser på. Ny eier av leiligheten kan ved fremtiden få en måler på leiligheten, og vil da således få strømutgifter på leiligheten.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett som medfølger i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 742 331,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 672 391,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 4.251.132.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Maria Myhre Lund

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Orknøygata 2 Borettslag.
Borettslaget består av 26 leiligheter.
Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, men skal godkjennes av styret. Eiere av husdyr må påse at dyret ikke sjenerer andre beboere eller etterlater ekskrementer på borettslagets området.
Foretatt påkostninger de senere år:
1890: Gården er bygget i 1890.
2015: Hele boliggården er modernisert av Bonum i 2015. Se flere opplysninger om dette under «Generelle opplysninger».
2016 og 2017: Utbedringer i flere leiligheter etter mangler/feil ved overtakelse.
2018: Skiftet ut sikkerhetsventil, ekspansjonskar og husvannstasjon på felles varmtvannsbereder. Installert sikkerhetsjern på hoveddører. Utbedret utett gesimskasse. Elektriske ledninger festet.
2019: Det ble bygget balkonger med IN-ordning på balkonger vendt mot bakgård, våren 2019.
2020: Kontrollert avløpsrørene. Nødvendig rehabilitering utføres 2021. Kontrollert og utbedret byggets brannvarslingsanlegg og gasslukkeanlegg. Noe utbedring av byggets elektriske hovedtilførsel.
Planlagte påkostninger:
Ved årsmøte for 2021 ble det vedtatt å ta opp et felles lån med ramme opp til kr 300.000,- for rehabilitering av avløpsledning. Fordelingen av lånet vil medføre økning for beboerne i andel fellesgjeld. Megler har ikke fått informasjon fra styret om hva det eksakte beløpet for denne andelen vil komme på, men lånet skal fordeles på 26 leiligheter med forskjellige brøkdeler.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 42-0045/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grünerløkka
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR42.2145

Dato

Sist oppdatert: 13. oktober 2021 kl. 08:56

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.