Solgt: 5 150 000 kr

Ellefaret 32

5 500 000 kr
162 m²
3 soverom
Elle
Flott og velholdt enebolig over 2 plan med sjøutsikt. Oppusset i '20. Mulighet for garasje. 3 soverom med mulighet for 4
 • Prisantydning
  5 500 000 kr
 • Omkostninger
  138 842 kr
 • Totalpris
  5 288 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1987
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  162 m²
 • Bruksareal
  162 m²
 • Tomteareal
  707,4 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Høytliggende enebolig ved Elle:
 • Flott utsyn, inkludert utsikt mot Oslofjorden
 • Veranda og terrasse med sol dagen gjennom til sammen
 • Skjermet bakhage med plen.
 • I 2020 har selger skiftet bl.a benkeplate på kjøkken, nymalt tak og vegger i stue, nye innedører til soverom og bad samt nymalt trapp.
 • Hovedkjøkken og to tidsaktuelle bad fra 2005/2006
 • Full underetasje med flere bruksmuligheter
 • Vaskerom i underetasjen med kjøkkeninnredning fra 2017
 • 707 kvm. eiet tomt med plen og asfaltert oppkjørsel
 • Rolige omgivelser med kort avstand til barneskole
 • 5 min. med sykkel til sjøen og badestrand
 • Vakre turområder rett i nærheten
 • Ca. 35 min. med bil til Oslo, ca. 15 min. til tog på Ås

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Ellefaret 32, 1444 DRØBAK
Kommunenummer 3022, gårdsnummer 1, bruksnummer 329

Innhold

Totalt bruttoareal: 177 kvm.
Totalt bruksareal: 162 kvm.
Totalt primærrom: 162 kvm.
Bruksareal pr. etasje:
U. etasje: 78 kvm.
1. etasje: 84 kvm.
Innhold:
1. etasje: Trappegang, bad, soverom, stue med kjøkken og utgang til veranda.
Underetasje: Vindfang, hall, vaskerom, bad, 2 soverom, 1 innredet rom (benyttes som soverom) og stue. Bod med utvendig adkomst.
Følgende rom inngår i primærromsdelen:
1. etasje: Trappegang, bad, soverom og stue med kjøkken.
Underetasje: Vindfang, hall, vaskerom, bad, 2 soverom, 1 innredet rom og stue.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.09.2019 utført av Moss Eiendomstaksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Byggemåte iht. tilstandsrapport:
Bolig fundamentert på antatt fjellgrunn/komprimert sprengstein. Grunnmur mot terreng med innvendig påforet kledning. Ingen opplysninger om oppgradert drenssystem, antatt fra byggeår. Yttervegger over grunnmur oppført i isolert bindingsverk. Fasader med tømmermannskledning. Saltak med kaldtloft, w-takstoler, undertak med sutakplater. Tak tekket med takstein. Montert stigetrinn, renner og nedløp i stål, pipe med helbeslag. Vinduer med ramme og karm i tre med hhv. 2- og 3-lags isolerglass fra byggeår. Ny terrassedør i tilsvarende konstruksjon, 2-lags isolerglass produsert i 2017. Isolert ytterdør fra 2012. Skyvedør fra byggeår, trekonstruksjon med 3-lags isolerglass.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Deler av kledning med vedlikeholdsbehov, TG:2.
Skyvedør med lokale råteskader, TG:3.
Bad u.etasje: Gulv med fall mot dusjnisje med tett sokkel, hjelpesluk utenfor dusj ikke etablert. Utett gjennomføring. Høydedifferanse topp slukrist til topp membran/gulv ved dør mindre enn forskriftskrav. Målt høyde 17 mm, krav min. 25 mm. TG:2.
Bad 1.etasje: Dusjnisje med tett sokkel, hjelpesluk ikke etablert. Vannsøl fra badekar uten avrenning til sluk.
Ingen membran trukket opp på rørgjennomføring avløp fra badekar ned i gulv, TG:2. Ingen tilluft, TG:3.
Kjøkken: Mikro defekt, ref. eier.
Enkelte utdrag fra selgers egenerklæring:
11. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister
som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette?
Svar: Ja - Det er varslet oppstart av detaljregulering for Nordre Elle og Drøbak
hageby. Det er et utbyggingsprosjekt ved Drøbak ridesenter, med
formål om boligbygging. Prosjektet er i en tidlig fase, kontakt megler for
mer informasjon.
12. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft,
bod, tilbygg/påbygg e.l.?
Svar: Ja - Innredet hybel i første etasje.
12.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene?
Svar: Nei - Kun til eget bruk.
18. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle
opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
Svar: Noe vanninntak ved utebod. Kommer fra terrassen.
Vått gress i hagen bak utepeisen.
Vindu på soverom oppe er vanskelig å lukke.
En flis i gangen nede er løs.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen ble betydelig påkostet med oppussing og oppgradering gjennom 2005/2006, blant annet med nye gulv og nymalte overflater. Den opprinnelige romløsningen ble samtidig bygget om til fordel for bedre arealutnyttelse, spesielt i 1. etasje. Det tidligere separate kjøkkenet ble åpnet mot stuen og samtidig påkostet med en helt ny innredning som er stilfullt utført i sort høyglans. Kjøkkeninnredningen oppleves praktisk med mye lagringsplass, brede arbeidsflater og stekeovn plassert i benkehøyde. Benkeplaten er skiftet i 2020.
Stuen og kjøkkenet utgjør til sammen en stor sosial sone med god plass til familiens felles opphold. Et raust antall vinduer byr på flott utsikt fra stuen, blant annet rett ut Oslofjorden, og gjør i tillegg stuen svært lys på dagtid. Taket er nymalt i år. Direkte innsyn fra gjenboere er i praksis fraværende grunnet boligens plassering i høyden.
Fra stuen får du tilgang til verandaen på boligens øst- og sydside, mens det på kjøkkenet er dør direkte til terrassen på vestsiden som har sol frem til omkring klokken 21 midtsommers. Uterommene gir deg valgfrihet når du vil sitte utendørs sommerstid og har til sammen sol dagen gjennom, allerede fra grytidlig morgen.
Det opprinnelige hovedsoverommet og badet ble i forbindelse med oppussingen i 2005/2006 slått sammen til et meget stort bad. Gulv og vegger er helhetlig utført med matchende fliser, mens utstyret inkluderer både dusjhjørne og hjørneboblekar med sitteplass for to. Badets generøse størrelse gir for øvrig rikelig med plass til oppbevaringsmøbler.
I underetasjen har dagens eier gjort enkelte forberedende tiltak med tanke på fremtidig etablering av en hybel som vil utgjøre mye av etasjens areal. Dagens romløsning omfatter en kjellerstue, ett innredet rom som benyttes til soveromsformål samt bad og 1 soverom som vil tilfalle hybel. Kjøkkeninnredning er montert i vaskerommet. Det er imidlertid ikke etablert separat adkomst til en hybel, men det antas mulig å etablere dette i dagens bod som har utvendig adkomst.
Ett av underetasjens fullverdige soverom vil tilfalle boligens hoveddel, det samme vil vindfanget og en del av den påfølgende hallen som kan deles av med lettvegg mot eventuell hybel. Det understrekes for øvrig at eier ikke er gjort undersøkelser for mulighet til eller søkt om etablering av hybel i underetasjen.
Velger du å benytte hele boligen under ett, representerer underetasjen et betydelig ekstra areal til hovedetasjen. De innredede rommene som i dag benyttes til kjellerstue og soverom kan blant annet være utmerkede som barnas egne for lek og moro.
Badet i underetasjen ble i likhet med hovedbadet pusset opp i sin helhet omkring 2005/2006 og langt på vei innredet likt med søyleservant, klosett og gulvklosett.
Vaskerommet vegg i vegg med badet ble utstyrt med ny kjøkkeninnredning i 2017, i tillegg til blant annet arbeidsbenk og grovservant til vaskeromsformål. I følge tilstandsrapport tilfredsstiller ikke vaskerommet dagens krav til våtrom. I forbindelse med oppussing er fliser lagt på eldre belegg med oppkant, mens vegger er av malt strie som er påført direkte på støpt grunnmur.
Overflater og innredninger:
Gulv: Parkett, laminat, fliser og belegg.
Innervegger: Panelplater, panel, fliser, malt strie og glatte malte flater.
Himlinger: Panel og glatte malte flater.
Kjøkken: Skapinnredning med glatte fronter i sort høyglans og laminerte brune benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn (defekt) og oppvaskmaskin. Nisje til dobbelt kjøle- og fryseskap.
Vaskerom: Kjøkkeninnredning med glatte hvite fronter og laminert grå benkeplate. Ventilator. Laminert grå arbeidsbenk med nedfelt dobbel stålservant, ett-greps blandebatteri og underskap med glatt hvit front. Rør-opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder på 200 liter.
Bad 1. etasje: Søyleservant med ett-greps blandebatteri. Dusjhjørne med hånddusj og faste skjermvegger med skyvedører. Hjørneboblekar. Gulvmontert klosett.
Bad underetasje: Søyleservant med ett-greps blandebatteri. Dusjhjørne med hånddusj og faste skjermvegger med skyvedører. Gulvmontert klosett.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet, supplert med vedovn. Montert panelovner, gulvvarme i vindfang, gang og bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1987.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.
Mottatte bygningstegninger fra Frogn kommune avviker fra dagens planløsning. Redskapsbod og kles-/matbod i u.etasjen er omgjort til 2 soverom. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent for denne bruk av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Tidligere soverom i 1.etasje er fjernet til fordel for et stort bad.
Selger informerer at det er etablert hybel til eget bruk i u.etasjen. Dette er ikke omsøkt i kommunen, og utleiedel kan ikke ansees som lovlig innredet.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.
Eiendommen har tinglyst følgende rettighet:
Rettigheten er tinglyst på gnr.1, bnr.314 i Frogn kommune.
Dagboknr 469400, tinglyst 10.06.2013. Bestemmelse om parkering.
Rett til å disponere en garasjeplass og en tilknyttet utendørs biloppstillingsplass på angitte gårds- og bruksnummer.
Den enkelte rettighetshaver bærer selv alle kostnader i forbindelse med oppføring av garasje, opparbeidelse av biloppstillingsplass samt vedlikehold. Søknad om tildeling og oppføring behandles av styret i Ellelia sameie. Ved oppføring etter 01.01.2013 forutsetter bruk av retten medlemskap i Ellelia garasjelag, orgnr.997776275, og at vilkår i stiftelsesdokument og vedtekter for garasjelaget følges.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens u.etasje som er innredet som en hybel er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen.
Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.
I henhold til selger opplyses det at markisen mot sjøen er elektrisk, men at denne ikke fungerer (den går ikke ut).

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Ellefaret 32 ligger i rolige og landlige omgivelser i den etablerte boligbebyggelsen ved Elle. Høyt terreng sikrer gode solforhold og ikke minst fin utsikt, både mot Oslofjorden i syd og mot åkerlandskapet i det umiddelbare nabolaget.
Hovedgaten til denne delen av boligfeltet er sperret for gjennomkjøring av biler og har således et barnevennlig miljø. Et stort pluss er det også med kort vei til Sogsti barneskole som er kun 7 minutter unna på sykkel og har fine lekeområder som kan benyttes også utenom skoletid. I nabolaget finner du for øvrig også renommerte Drøbak Ridesenter.
Setter du deg på sykkelen er du i løpet av 5 minutter fremme ved den store sandstranden Skiphelle med tilknyttet park. Stranden yrer av liv sommerstid og er den nærmeste av flere fine badesteder. Lenger nordover venter blant annet Torkilstranda, Badeparken og Parrstranda med mulighet for både strandvolleyball, soling i gresset, grilling og bading sommerstid. Tur- og rekreasjonsmuligheter er det også i blant annet Seierstenmarka der du finner lysløype som er utmerket for skiturer vinterstid samt løpe- eller fotturer ellers i året.
Sentrumskjernen av Drøbak er kjent for sin intime atmosfære med småhus tett i tett helt ned mot kaikanten og fjorden. Her finner du blant annet et godt utvalg forretninger og spisesteder. Hverdagslige innkjøp kan du også utføre enkelt på Amfi Drøbak City som har et 40-talls butikker samlet under samme tak.
Med bil eller buss er Oslo innenfor cirka 35 minutter, du har også enkel adkomst til Vestfold-siden av fjorden via Oslofjordtunnelen. Via Vestbyveien østover er Ås med pendlervennlig togstasjon cirka 15 minutter unna. Toget har hyppige avganger fra Ås til Oslo og en reisetid som i dag er på like under halvtimen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 707,4 kvm.

Parkering

Parkering skjer på egen tomt eller på tomten med betegnelse gnr.1, bnr.314.
Se for øvrig ytterligere opplysninger under punktet tinglyste heftelser og rettigheter.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til informasjon fra Frogn kommune datert 26.08.2019 omfattes eiendommen av reguleringsplan Ellelia med formål boliger, vedtatt 13.10.1980 med plannr.001-0300. Eiendommen omfattes i tillegg av Kommuneplan 2013-2025 med formål boligbebyggelse nåværende, vedtatt 17.06.2013 med plannr.KPLAN2013.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Selger har nylig mottatt nabovarsel vedrørende oppstart av detaljregulering for Drøbak Hageby og Nordre Elle. Hovedformålet for planarbeidet er tilrettelegging for boligbygging. Prosjektet er i en utviklingsfase og det skal avholdes flere dialogmøter med Frogn kommune før saken sendes til politisk behandling. Alle berørte parter inviteres til å komme med innspill i saken ved oppstart og ved utlegging til offentlig ettersyn etter førtegangsbehandling bygningsrådet. Konf. megler ved spørsmål.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.144,- for inneværende år.
I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Det er 4 terminer i Frogn kommune.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 20.576 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.200,-.
Velavgift er kr 2.500,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 529,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Internett leveres av Get og har en avgift på kr 129,- pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 1.350.000,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4.860.000,-. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.638.842,-
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Hilde Anette Magnor

Konsesjon

For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: fastpris kr. 40.000,-.
Tilrettelegging: kr. 9.900,-
Nettannonsering og sosiale media: kr. 4.750,-
Oppgjørshonorar: kr. 4.000,-
Designprospekter: kr. 3.500,-
Foto/Plantegning/Stylingrådgivning: kr. 5.750,-
Offentlige opplysninger: kr. 3.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0532/19
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.19532

Dato

Sist oppdatert: 07. september 2021 kl. 11:36

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.