Komplett salgsoppgave

Korsvika Terrasse 26

5 500 000 kr
180 m²
4 soverom
Velkommen til Korsvika Terrasse 26 presentert av Krogsveen v/eiendomsmegler Marit Stuen Aursnes
Velkommen til Korsvika Terrasse 26 presentert av Krogsveen v/eiendomsmegler Marit Stuen Aursnes
Marit Stuen Aursnes
Presenteres av
Marit Stuen Aursnes
Hessa
Flott enebolig med nydelig utsikt|Garasje|Utestue|Store terrasser|Pent opparbeidet tomt
 • Prisantydning
  5 500 000 kr
 • Omkostninger
  138 842 kr
 • Totalpris
  5 638 842 kr
 • Byggeår
  1975
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  180 m²
 • Bruksareal
  227 m²
 • Tomteareal
  791 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul E

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velholdt og flott enebolig med nydelig utsikt. Boligen er over to etasjer.
* Utestue og store terrasser
* 4 soverom
* 2 bad og gjestewc
* Garasje
* Pent opparbeidet tomt

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Korsvika Terrasse 26, 6006 ÅLESUND
Kommunenummer 1507, gårdsnummer 118, bruksnummer 455, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 227 kvm
Totalt primærrom: 180 kvm
Primærrom:
Underetasje 84 kvm. Entre, gang, stue, soverom, bad, wc og vaskerom.
1. etasje 96 kvm. Gang, stue, kjøkken, 3 soverom og bad.
Sekundærrom:
Underetasje 3 kvm. Bod
1. etasje 44 kvm. Vinterhage og garasje.
Utgang fra stue i 1. etasje til sørvendt terrasse på ca 35 m2.
Utgang fra vinterhage til vestvendt terrasse på ca 16 m2.
Utgang fra stue til vestvendt vinterhage på ca 15 m2.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.07.2021 utført av Takstmann Oddbjørn Nilsen . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligen er oppført i 1975. Gulv mot grunn er av betong. Grunnmurer er av betong. Yttervegger i underetasje i lettklinker som har utvendig murpuss/slamming.
Yttervegger i 1. etasje og på loft er av bindingsverk som utvendig er kledd med stående trekledning. Etasjeskille av tre. Saltakkonstruksjon av tre som utvendig er tekket med metallplater. Taktekking er fra ca 2000-2005. Boligen har formpresset ytterdør, type Harmonie fra 2018. Balkongdører med trekarmer og 2-lags glass fra 2001/2011. Vinduer med trekarmer og 2-lags glass fra 2001/2005/2007. Boligen oppvarmes med elektrisitet, luft/luft varmepumpe og vedfyring.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder har følgende bygningsdeler fått tg2:
Kjøkken 1. etasje:
Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Derfor usikker restlevetid.
Bad 1. etasje:
Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det: Sluket er isolert inne i dusjsonen. Vannsøl eller lekkasjevann
utenfor denne sonen har ingen/redusert mulighet til å nå sluket. Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 11 mm. Dette er vurdert til ikke å være tilfredsstillende med tanke på
lekkasjesikkerhet.
Bad i underetasje:
Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink. rørgjennomføringer: Det er ikke observert synlige skader, men membran er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid. Membran/slukmansjett ikke klemt med klemring i sluk og er
derfor spesielt utsatt for lekkasjer.
Vaskerom i underetasje:
TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på
tettesjikt, røropplegg samt andre installasjoner. Det ble ikke observert synlige feil eller skader på befaringstidspunktet.
Wc i underetasje:
Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid. Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
Øvrige rom i underetasjen:
Fuktsøket ga indikasjon for forhøyede fuktverdier på nedre del av vegg i vaskerom. Det er målt forhøyede fuktverdier i hulrom mellom vaskerom og bad. Disse observasjonene indikerer fuktpåvirkning gjennom kapilærsug fra betonggulv og/eller utilsiktet fukttilførsel fra grunnmur. Det er ujevnheter i laminatgulv i gang. Bevegelse mellom bord i skjøter. Innerdører Enkelte innerdører bærer preg av slitasje.
Innvendige trapper:
Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600.
Teknisk anlegg:
TG2 er valgt på vannrør i boligen som er fra husets opprinnelige byggeår. Tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg. Restlevetiden er usikker. Rør i bad i underetasje har TG1. Avløpsrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at det
er begrenset/usikker restlevetid.
Brann:
Soverom i underetasje har ikke tilfredsstillende størrelse eller høyde over bakke/gulv til å fungere som rømningsvei. Rømningsvei fra plan over bakke er ikke ifølge forskrift
Drenering:
Utvendig terrengfall er feil og heller inn mot grunnmur nord for boligen. Det er utskillingsprodukter (salter, korreksjon, etc.) i hulrom mellom vaskerom og bad, som indikerer fuktighet som vurderes sannsynlig å ha sin årsak i svekket drenssystem. Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem
har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men basert på alder er restlevetiden vurdert til å være usikker.
Stikkledninger og tanker:
Alder og materialvalg tilsier at anbefalt brukstid og restlevetid på vann- og avløpsrør med tilliggende utstyr bør vies spesiell oppmerksomhet. Restlevetide beheftes med usikkerhet, uten at det dermed trenger være absolutte krav for umiddelbare tiltak.
Alt slites, og det gjelder også vann- og avløpsledninger samt utstyr knyttet til det. Behov for tiltak kan kan være nødvendig innen kort tid, men det kan også være at tiltakene kan skyves ut i tid. Materiale er skjulte i grunnen og dermed er det kun
alder som kan gi indikasjon på tilstand. Samme faglige vurderinger gjelder alle tilsvarende boliger med aldersbetraktninger og er ikke spesielt for akkurat denne boligen. Oljetanken er tømt og plombert i 2015. Det er en glassfibertank.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Underetasjen:
Vindfang med laminat på gulv, malte vegger og panel i tak. Nyere ytterdør.
Gjeste -wc med vinyl på gulv, malte vegger og panel i tak. Panel i himling med innfelt downlight. Gulvstående toalett fra Gustavsberg. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Naturlig avtrekk. Panelovn. Vannrør av kobber fra byggeår.
Avløpsrør av plast fra byggeår.
Gang/trapp med parkett på gulv, malte vegger og panel i tak. Gulvvarme.
2 boder med flislaminat på gulv, panelplater på vegger og panel i tak. Gulvvarme i den ene boden.
Stort bad fra 2006 som har fliser på gulv og vegger. Profilerte himlingsplater med innfelte downlights i tak. Hjørnebadekar med massasjedyser og ett-greps karkant-armatur fra Westerberg. Baderomsinnrredning fra Vedum med fyllingsdører i eik. Heldekkende dobbel servant med ett-greps armaturer fra Damixa. Overskap med speildører og baldakin med innfelte downlights. Dusjkabinett fra Arrow med massasjedyser og ett-greps armatur med slange, hånddusj og takdusj.
Gulvstående toalett fra Ifø. Vannrør med rør-i-rørsystem fra 2006. Avløpsrør av plast fra byggeår. Mekanisk avtrekk.
Vaskerom fra byggeår med malt betong på gulv og malt murpuss og panelplater på vegger. Malt panel i himling Varmtvannsbereder fra Oso-hotwater, 287 liter, produsert 2005. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel med vann, avløp og strøm.
Inntaksvannledning av kobber med stoppekran, reduksjonsventil og vannmåler. Samlestokk/fordeler til rør i rørsystem. Naturlig avtrekk. Gulvvarme.
Profilerte malte innerdører.
1.etasje:
Gang/trapp med parkett på gulv. Det er lagt nye gulv i hele etasjen i 2020.
Stuen har gode lys og utsiktsforhold, peisovn. Utgang fra stue til sørvendt terrasse på ca 35 m2. Terrassen er belagt med terrassebord og har rekkverk av tre. Rekkverkshøyden er målt til 90 cm.
Det er markise over deler av terrasse mot sør. Rekkverk har utebelysning. Utgang fra vinterhage til vestvendt balkong på ca 16 m2. Balkongen er belagt med fliser og har rekkverk av tre. Rekkverkshøyden er målt til 90 cm.
Kjøkken med parkett på gulv og tapet på vegger. Malte himlingsplater. Kjøkkeninnredning fra Kvalsvik som var ny i 2009. Profilerte fronter i eik og laminat benkeplate med underlimt vask i rustfritt stål. Integrert stekeovn fra AEG og oppvaskmaskin fra Miele. Induksjonstopp fra Electroux. Integrert kjøleskap fra Siemens. Overskap med kombinasjon av tette fronter og fronter med glass. Ventilator fra Franke. Fliser/stålplater mellom benkeplater og overskap.
Bad fra 2007 som har fliser på gulv og vegger. Profilerte himlingsplater med innfelte downlights. Gulvstående toalett fra Ifø. Innredning med glatte skuffefronter og heldekkende servant med ett-greps armatur fra FMMattsson. Overskap med speildører og baldakin med innfelte downlights. Dreibare dusjdører i glass med ett-greps armatur fra FMMattsson med slange og hånddusj. Mekanisk avtrekk. Termostatstyrte varmekabler. Vannrør av kobber. Avløpsrør av plast.
3 soverom som har parkett på gulv, matle vegger og plater i tak. Hovedsoverom med utgang til balkong. Skyvedørsgarderober i to av soverommene.
Profilerte malte innerdører.
Uinnredet kaldtloft med adkomst via luke med stige.
Skorsteinen er fra årstall 1975. Det er en elementpipe. Tilkoblet peisovn fra Scan i stue.
Rettløpstrapp med trappefornyer av eik i trinn og malte vanger og rekkverk.
Ventilasjon basert på mekanisk avtrekk og naturlig tilluft.
Sikringsskap i entre med automatsikringer, kursfortegnelse og samsvarserklæring. Hovedsikringens kapasitet er 50 Ampere. Sikringsskap i gang (tidligere tilhørende utleieleilighet ).
Skap med automatsikringer og kursfortegnelse. Hovedsikringens kapasitet er 40 Ampere.
Ytterdør med trekarmer og formpresset dørblad med 2-lags glass fra 2018. Utgang fra vinterhage til vest- vendt balkong på ca 16 m2. Balkongen er belagt med fliser og har rekkverk av tre. Rekkverkshøyden er målt til 90 cm.
Det er kun integrerte hvitevarer i kjøkken som følger med.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Boligen oppvarmes med elektrisitet, luft/luft varmepumpe og vedfyring.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 22.12.1975 for boligbygg, og 05.03.1976 for hybelleilighet.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
- Oppfylling og planeringsarbeid, montering av oljetank. (Oljetank er tømt og plombert i 2015)
- Delvis puss av grunnmur, fullføring av leilighet i underetasje.
- Takstige og adkomststige til tak anskaffes.
- Opparbeidelse av avkjørsel og adkomstvei i samsvar med tillatelse.
Det er uklart om alt er er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Plantegning for underetasjen stemmer ikke overens med dagens faktiske forhold, bla er vaskerom flyttet til matbod og tidligere utleieleilighet er tatt inn i boligen. Det gjøres også oppmerksom på at bad i underetasjen er slått sammen med tidligere kjøkken og innredet som et stort bad etter at midlertidig brukstillatelse er gitt. Soverom er ikke godkjent til varig og var tidligere sovealkove. Innredning av rommene er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
1507/118/455:
17.04.1975 - Dokumentnr: 1989 - Erklæring/avtale
Bestemmelse vedk. tekniske anlegg
Rettighetshavere: Kommunen, Everket og Televerket
18.10.1984 - Dokumentnr: 8001 - Bestemmelse om vannledn.
Rettighetshaver: Knr:1507 Gnr:118 Bnr:136
06.05.1974 - Dokumentnr: 2531 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:1507 Gnr:118 Bnr:376
01.01.2020 - Dokumentnr: 319475 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:1504 Gnr:118 Bnr:455

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Enebolig med garasje beliggende på Hessa i Ålesund kommune. Det er ca 6 km til Ålesund sentrum. Gangavstand til barnehage, barneskole, buss-stopp og fine turområder blant annet på Sukkertoppen og Stavneset. Til ungdomsskole og dagligvarebutikk i Skarbøvika ca 3 km. Kort vei til sjøen med flotte muligheter for både krabbefiske, stangfiske og bading.

Adkomst

Når du kommer opp Hessaskaret tar du til høyre i rundkjøringen og følger veien utover mot Korsvika. Ta til venstre ned Korsvika Terrasse, følg vegen mot høyre og boligen ligger på din venstre hånd.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Skoler:
Hessa skole (1-7 kl.) 1,1 km
Skarbøvik ungdomsskole (8-10 kl.) 2,3 km
Ålesund videregående skole 5 km
Akademiet videregående skole Ålesund 9 min m/bil
Barnehager:
Gnist Hessa (0-6 år) 1,5 km
Slinningen barnehage (0-6 år)
Skarbøvika barnehage (3-5 år)
40 barn, 2 avdelinger 2.6 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 791 kvm. Tomten er betydelig og pent opparbeidet med asfaltert oppkjørsel med forstøtningsmurer med belysning og blomsterbed. Gressplener, trær, prydbusker og diverse beplantning. Areal med belegningsstein ved sørvendt inngangsparti.

Parkering

Garasje på ca. 29 kvm. med port. For øvrig godt med parkering på asfalterte arealer.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for Korsvika, Sævollen og Stavneset datert 01.06.1995 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 16.02.1995.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.746,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 3.895,- for inneværende år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 25000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Riks TV som leverandør av kabel-tv.
Boligen er tilknyttet Tafjord fiber som leverandør av internett, og har en avgift på kr 585,- pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 067 199,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 841 916,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 3.895,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.638.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Toralf Øksenvåg og Marit Margrethe Øksenvåg

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.950,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- / 5.000,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 76-0164/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ålesund
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR76.21164

Dato

Sist oppdatert: 30. august 2021 kl. 13:03

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.