Solgt: 6 360 000 kr

Haraldstua 23

5 990 000 kr
140 m²
3 soverom
Krogsveen v/ Ola Skarra Arnesen ønsker velkommen til Haraldstua 23!
Ola Skarra Arnesen
Presenteres av
Ola Skarra Arnesen
Konnerud
Delikat og velholdt enebolig med en attraktiv og solrik beliggenhet - 3 sov - Veranda med flott utsikt - Garasje
 • Prisantydning
  5 990 000 kr
 • Omkostninger
  151 092 kr
 • Totalpris
  6 511 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1989
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  140 m²
 • Bruksareal
  179 m²
 • Tomteareal
  731 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Delikat enebolig som strekker seg over 2 etasjer.
 • Boligen er gjennomgående godt vedlikeholdt
 • Frittstående Jøtul peisovn fra 2013
 • Kjøkkeninnredning fra 2013 med integrerte hvv.
 • Velutstyrt kjøkken med god benkeplass og kjølerom
 • Flislagt bad 1 fra ca. 2010 med regnfallsdusj i hjørne
 • Flislagt bad 2 fra 2005 med dusjkabinett
 • Praktisk vaskerom fra 2010 med skapinnredning
 • Hovedsoverom med egen inngang til bad og veranda
 • Varmekabler i alle gulv (u.etg, bad og kjøkken)
 • Montert varmepumpe i trappegang
 • Godt med lagringsplass i bod og utvendig bod
 • Delvis overbygd veranda på ca. 25 kvm med takmarkise
 • Gode solforhold (midtsommer) og flott utsikt
 • Parkering i integrert garasje og på egen gårdsplass
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Haraldstua 23, 3030 DRAMMEN
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 81, bruksnummer 238, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal (BTA): 202 kvm
Totalt bruksareal (BRA): 179 kvm
Totalt primærrom (P-rom): 140 kvm
Totalt sekundærrom (S-rom): 39 kvm
Primærrom
Underetasje:
43 kvm: Entré/gang, bad og 2 soverom.
1. etasje:
97 kvm: Gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom og soverom.
Sekundærrom
Underetasje:
38 kvm: Bod og garasje.
1. etasje:
1 kvm: Kjølerom.
I tillegg disponerer boligen 1 bod på ca. 8 kvm med utvendig adkomst.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
De oppgitte arealene er innhentet fra tilstandsrapport, utført av Jahn Otto Benjaminsen. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført på støpt betong fundament med grunnmur av pusset leca. Yttervegger av bindingsverk som er utvendig kledd med liggende og stående kledning. Sal-takkonstruksjon tekket med decraplater fra 2013. Etasjeskiller av trebjelkelag. Vinduer med isolerglass og isolert utgangsdør.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Takstmann skriver bl.a. i sin konklusjon "Boligen fremstod som godt vedlikeholdt og i god stand befaringsdagen. Boligen har over tid blitt oppgradert med nyere bad, kjøkken, innvendige overflater mv".
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- Drenering: Registrert noe saltutslag og fukt i bod samt garasje i tillegg fukt i utvendig bod.
- Bad (u.etg): Ikke tilfredsstillende fall på sluk til gulv.
- Bad (1.etg): Manglende dokumentasjon av utført arbeid.
Øvrige TG2-punkter i rapporten har blitt tildelt tilstandsgraden ut i fra normale aldringsskader og normal slitasje.
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
Det er ingen punkter som har blitt tildelt TG3.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon vedrørende boligens tilstand.
Oppsummering av selger egenerklæringsskjema: Bad i 1. etasje fra 2010 - utført av firma, bl.a. lagt ny membran og nytt sluk. Noe saltutslag på vegger i bod og garasje. Tidligere vært taklekkasje i 2013, tak ble skiftet ut ifbm. lekkasjen - utført av firma. Lagt akrylbelegg i garasje i ca. 2009. Tidligere eier skiftet vindu på bad. Montert jordfeilbryter på baderomskurs. Skiftet flere kontakter, brytere og termostater som egeninnsats.
Selger opplyser om diverse utbedringer/påkostninger ved boligen (i de senere år):
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Overbygget inngangsparti med belysning og flislagt dekke. Hyggelig uteplass med mulighet for utemøblement. Videre adkomstvei belagt med belegningsstein til utvendig bod.
1. etasje
Gang: Trappegang til underetasjen, flott trapp med vegg av glass. Godt med lagringsplass under trapp. 1-stavs eikeparkett på gulv, malte vegger og malt himling.
Stue: Stue med sofaområde og hyggelig sittegruppe i karnapp. Jøtul peisovn fra 2013 med skifervegg og plate på gulv. Store vindusflater som gir godt med naturlig lys og flott utsikt. Downlights i tak, skiftet dimmere i nyere tid. 1-stavs eikeparkett på gulv, malte vegger og malt himling. Utgang til delvis overbygd veranda på ca. 25 kvm med markisetak, videre trappeadkomst til hageområde. Gode solforhold på veranda fra lunsj-tider til solnedgang ca 22:30 (midtsommerstid).
Kjøkken: Kjøkkeninnredning fra 2013 med integrerte hvitevarer. Benkeplate av granitt. Over- og underskap i hvit og glatt utførelse. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskkum, oppvaskmaskin, fritthengende avtrekksvifte (motor skiftet i 2019), platetopp med induksjon, platetopp med gassbluss, stekeovn, vinskap og kaffemaskin. Mulighet for romslig spiseplass ved vinduer. Downlights og integrerte høyttalere i tak. Varmekabler i gulv. Laminat på gulv, malte vegger og malt himling. Tilgang til praktisk kjølerom. Taklamper over spisebord medfølger ikke.
Bad: Badet er fra ca. 2010. Heldekkende dobbelservant i benkeplate av cortenstål over servantskap i hvit og glatt utførelse. Speil med integrert lysarmatur over servant. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett, håndkletørker og romslig dusjhjørne med regnfallsdusj samt dusjevegg av glass. Lampe og integrerte høyttaler i himling. Varmekabler i gulv. Fliser på gulv (2018), fliser på vegger samt cortenstål og malt himling. Nattlys montert i vinduskarm og i stålkonstruksjon ved dusj.
Vaskerom: Vaskerom fra 2010. Nedfelt utslagsvask i benkeplate av granitt. Laminert skapinnredning med underskap og høyskap. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vinylbelegg på gulv, malte vegger og ruteplater i himling. Utgang til hageområde bak boligen, hvor det er deilige solforhold fra tidlig om morgen til sent på ettermiddagen fra tidlig vår til sen høst.
Soverom 1: Garderobeskap i mørk utførelse. 1-stavs eikeparkett på gulv, tapet på vegger og malt himling. Egen inngangsdør til bad. Utgang til delvis overbygd veranda.
Underetasje
Entré/gang: Skyvedørsgarderobe i hvit utførelse. Praktisk skapløsning i hvit og glatt utførelse. Trappegang til 1. etasje. Downlights i tak. Varmekabler i gulv. Fliser på gulv, malte vegger og malt himling. Tilgang til garasje. Speil medfølger ikke.
Bad: Badet er fra 2005. Vegghengt servant med speil og lysarmatur over. Høyskap i treverk utførelse. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett og dusjkabinett. Varmekabler i gulv, skiftet termostat i nyere tid. Fliser på gulv, fliser på vegger og takess i himling.
Soverom 2: Varmekabler i gulv, skiftet termostat i nyere tid. Laminat på gulv, malte vegger og malte plater i himling. Nytt gulv og malt vegger samt himling i nyere tid. Tilgang til bod.
Soverom 3: Varmekabler i gulv, skiftet termostat i nyere tid. Laminat på gulv, malte vegger og malte plater i himling. Nytt gulv og malt vegger samt himling i nyere tid. Garderobeskap medfølger ikke.
Bod: Skyvedørsgarderobe. Godt med lagringsplass. Hyllereoler medfølger ikke.
Generelt om boligen: Montert varmepumpe i trappegang. Varmekabler i alle gulv i underetasjen. Rør av kobber og plast. Oso 198 liters varmtvannsbereder fra 1988. Sikringsskap med automatsikringer og digital måler.
Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, dette gjelder oppvaskmaskin, platetopp med induksjon, platetopp med gassbluss, stekeovn, vinskap og kaffemaskin. Kommoder, gardiner, liftgardiner, vaskemaskin, tørketrommel, styringsenhet til Sonos + én løs høyttaler medfølger ikke. Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Varmepumpe i trappegang. Peisovn i stue. Varmekabler i alle gulv i underetasjen og på bad samt kjøkken i 1. etasje. Videre er boligen basert på elektrisk oppvarming ved evt. panelovner.
Dersom det ikke er vegg- eller fastmonterte varmekilder i beboelsesrom ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Drammen kommune opplyser om at det ikke foreligger ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 01.06.1989. Eiendomsmegler har ikke fått opplysninger fra Drammen kommune om hva som stod igjen av gjenstående arbeid. Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste rettigheter/servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
Det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er målt radonverdi på 141 Bq/m3 (middelverdi på 106) i et soverom, 168 Bq/m3 (middelverdi på 126) i et annet soverom og 127 Bq/m3 (middelverdi på 96), og dette er over angitt tiltaksverdi. Ny eier må iverksette tiltak for å redusere radonverdiene dersom boligen skal leies ut.

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde. Stille og rolige omgivelser med lite gjennomgangstrafikk. Fantastisk utsikt over Drammen - Drammensmarka og deler av Lier. God beliggenhet med kort vei til skog- og markaområder med skiløyper samt turstier. Gangavstand til barnehager, barneskole og ungdomsskole.
Konnerud sentrum med et godt utvalg av servicetilbud og Konnerud senteret som er bydelens naturlige samlingssted for handel. Stordammen er et flott badested med blant annet badeplasser, stupetårn, toalett og opparbeidede turveier. Flere nærliggende turisthytter (SIF-, MIF- og Hellashytta) og flotte oppmerkede turistløyper.
Konnerud har en rekke fritids- og sportstilbud, med blant annet idrettsanlegg og flotte turterreng innover marka. Kort vei til Drammens største kunstgressanlegg for fotball, lysløype fra Konnerud stadion, Stordammen med fine bademuligheter og Skoger golfbane er noe av det Konnerud har å tilby. Konnerud IL er et av Norges største idrettslag og er aktive i flere idretter med tilhørende idrettsanlegg. Flott langrennsarena hvor det har vært World Cup arrangement med tilhørende standard, med bla. kunstsnø og milevis med skiløyper. Det er ca 20 minutters kjøring til Skoger Golfbane (18 hulls) og 10 minutters kjøring til Imjelt golfbane (9 hulls).
Gode bussforbindelser langs Lensmannsløkka med hyppige avganger til bl.a. Drammen sentrum, se www.brakar.no for rutetider. Det er ca.10 minutters kjøring fra eiendommen til Drammen togstasjon, hvor toget tar deg til Oslo på ca. 35 minutter se www.vy.no for avganger. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon. Generelt god offentlig kommunikasjon mot Kongsberg, Oslo og Sandefjord fra Drammen sentrum.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune, med et godt sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager.
Barnehager: Solhaugen barnehage, Vannverksdammen barnehage, Konnerud barnehage.
Skoler: Konnerud barneskole, Svensedammen ungdomsskole.
Det ligger flere videregående skoler i Drammen og Lier, samt Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden i Drammen, for mer informasjon se www.usn.no.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 731 kvm. Skrånende tomt som er pent opparbeidet med gressplen og diverse beplantninger. Del av hageområde er beplantet med grønnsaker og urter. Innkjørsel og gårdsplass er inngjerdet med vakkert smijerns-gjerde og bakken er belagt med belegningsstein. Flere støttemurer på eiendommen.
Deler av opparbeidet tomt mot naboeiendommen (Haraldstua 25) eies av 81/244 og 81/205, se vedlagt grunnkart for tomtegrenser.

Parkering

Parkering i integrert garasje på ca. 25 kvm med innlagt strøm, leddport, automatisk åpner og støpt gulv med akrylbelegg fra 2009. Øvrig parkering på egen gårdsplass belagt med belegningsstein.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er hovedsakelig regulert til boligformål og noen mindre områder er regulert til bevaring av anlegg og unyansert anlegg, i henhold til reguleringsplan for "Hagbart Kyllands vei, etappe 2, og området Haraldstua" datert 18.06.1987. Videre er eiendommen avsatt til boligbebyggelse ved kommuneplanens arealdel 2014-2036 datert 05.10.2015 med tilhørende bestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter (vann og avløp): kr 8.263,- pr. år (3 terminer), fakturert på eiendommen i 2020. Det er installert vannmåler slik at avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.
Renovasjonskostnader: kr 3.645,- pr. år (2 terminer). Type renovasjonsordning: Standard renovasjon, 2021.
I tillegg påløper det ca. kr 1.000,- pr. år for feiing av pipe og tilsyn fra feievesen.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 27.518 kWh, dette utgjør ca. kr 3.175,- pr. år + nettleie på ca. kr 13.676,- pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie via Storebrand på kr 6.900,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox som leverandør av tv/nett og har kostet ca. kr 1.099,- pr. mnd avhengig av hastighet på nettet og kanalvalg. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Nåværende eier har installert alarm tilknyttet Verisure alarmsentral og koster kr 6.180,- pr. år. Denne blir sagt opp og kjøper kan selv velge om alarm er ønskelig.
Det må påregnes kostnader til innboforsikring.
Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd m.m.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 157 911,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2018 kr 4 168 479,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.141.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Vegard Karlsen og Ingrid Flaarønning

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 50.000,- av salgssummen
Tilrettelegging kr 14.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0019/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.2119

Dato

Sist oppdatert: 28. oktober 2021 kl. 13:49

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.