Komplett utleieoppgave

Skogliveien 36

13 500 kr
958,3 m² (eiet)
2 soverom
Velkommen til Skogliveien 36!
Velkommen til Skogliveien 36!
Robert Hovet
Presenteres av
Robert Hovet
DRAMMEN - Praktisk enebolig over to plan - Garasje - Hage - Ledig nå!
 • Månedsleie
  13 500 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1918
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Bruksareal
  100 m²
 • Tomteareal
  958,3 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Skogliveien 36!
Kort fortalt:
- Stor garasje
- Flott enebolig over to plan
- God beliggenhet med god bussforbindelse
- Kort avstand til kjøpesenter, idrettspark, togstasjon
- Stort og praktisk kjøkken, hvitevarer medfølger ikke
- Boligen disponerer en egen hage med en hyggelig platting
*Er du interessert i denne boligen? Trykk "send melding" via FINN.no

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Skogliveien 36, 3047 DRAMMEN
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 15, bruksnummer 39

Innhold

Totalt bruttoareal: 110 kvm
Totalt bruksareal: 100 kvm
*Areal er basert på gamle tall og avvik kan derfor forekomme.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for denne eiendommen, grunnet eiendommens byggeår og bestemmelsene på den tiden. Eiendommen ble registrert og byggeanmeldt hos kommunen 01.01.1918 og det er ikke utsendt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i etterkant. Til orientering så gis ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998. Kontakt megler for mer informasjon dersom det skulle være noen spørsmål.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Inventar og hvitevarer

Hvitevarer medfølger ikke

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en god beliggenhet i et rolig og tilbaketrukket boligfelt på Gulskogen. Barnevennlig område med kort gangavstand til barne- og ungdomsskole. Kort avstand til Gulskogen kjøpesenter, Gulskogen idrettspark, togstasjon og busskommunikasjon mot Mjøndalen samt Drammen sentrum. Kort kjørevei til Drammen sentrum med et godt utvalg av servicetilbud og sentrumsfasiliteter.
Kort vei til elveparken med tur- og sykkelstier rundt elven. Gangavstand til Marienlyst med kunstis/kunstgress, Marienlyst Stadion, Drammenshallen, Drammensbadet og Turnhallen. Nærhet til Åssiden med Skimore skisenter (tidligere Drammen skisenter) som bl.a. tilbyr alpinanlegg (vinterstid), terrengsykling, klatrepark og zipline på sommerstid.
Drammensbadet sentralt på Marienlyst har helårsanlegg med badeland og treningstilbud. Bikkjestykket friområde ved Austad gård. Kort vei til ski og turmuligheter i Strømsøåsen med lysløyper. Kulturinstitusjoner slik som Union Scene og Drammensbiblioteket med et variert tilbud av konserter og arrangement, kun en praktisk spasertur unna boligen. Det samme gjelder White list restauranten Frukt og Grønt.
Nærhet til bussholdeplass langs Skogliveien og Professor Smiths Alle med gode bussforbindelser til Drammen sentrum, se www.brakar.no for rutetider. Kort vei til Gulskogen togstasjon samt praktisk avstand til til Drammen sentrum og togstasjonen i Drammen. Det er ca. 40 min med tog fra Gulskogen togstasjon til Oslo og ca. 33-35 minutter med tog fra Drammen stasjon til Oslo, se www.vy.no for oversikt over avganger. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon.

Parkering

Garasjeplass og parkering i innkjørse

Annen viktig informasjon

Utleier

Viken Fylkeskommune ATT: Martin Tjugen Lundby

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.40.500,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr.4.860,-.

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter etter avtale
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Hvis leietaker ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der utleier ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det utleier som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 88-0077/20
Utleiemegler Krogsveen AS, avd. Løren
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR88.2077

Dato

Sist oppdatert: 11. november 2021 kl. 12:07
Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █