Solgt: 3 900 000 kr

Treschows gate 23C

3 900 000 kr
50 m²
1 soverom
Sagene/Bjølsen
Herlig 2-roms hjørneleilighet med balkong - Walk-in-closet - Parkeringsmulighet* - Fyring, varmtvann, tv og internett
 • Prisantydning
  3 900 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  225 000 kr
 • Omkostninger
  12 620 kr
 • Totalpris
  4 137 620 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1939
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  50 m²
 • Type
  Aksjeleilighet
 • Eierform
  Aksje
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 455 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til en flott 2-roms hjørneleilighet med sentral beliggenhet mellom Sagene og Bjølsen. Leiligheten oppleves som lys og delikat med store vinduer, fin standard og praktisk rominndeling med velfungerende 2-roms løsning.
En ypperlig leilighet for deg som ønsker å bo sentrumsnært, med gode kollektivforbindelser til alle retninger av byen.
- Gjennomgående og smart planløsning
- Varmtvann, fyring, tv og internett inkl. i fellesutgiftene
- 13 kvm med bod fordelt på kjeller og loft
- Aksjelaget har 18 plasser som leies ut til beboere etter venteliste. 2 av disse plassene er gjesteplasser, og det er EL-bil lader på 10 av plassene. Prisen for leie er kr 3.600,- per år.
- Romslig separat kjøkken
- Lave kjøpsomkostninger
- Soverom mot bakgård
Velkommen til Treschows gate 23C!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Treschows gate 23C, 0470 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 222, bruksnummer 198, ideell andel 1/1
Aksjenummer 26, AS TRESCHOWSGATE TERRASSE E , organisasjonsnummer 933 551 156

Innhold

Totalt bruttoareal: 55 kvm
Totalt bruksareal: 50 kvm
Totalt primærrom: 50 kvm
Primærrom: 1. etasje 50 kvm: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom
I tillegg disponerer leiligheten en bod på ca. 4 kvm i kjeller og en på ca. 9 kvm gulvareal, med skråtak i loft.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.07.2021 utført av Takstportalen Aleksander Olsen.

Byggemåte

Boligblokk med tekket saltak. Yttervegger i betong med utvendige fasade i pusset og malt mur. Etasjeskille i antatt betong. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder punkter med tilstandsgrad 2 (TG2):
- TG2 er gitt på bad grunnet alder og gjenværende forventet levetid.
- TG2 er gitt på innvendige dører grunnet alder og nevnte forhold.
Alle øvrige kontrollpunkter har fått tilstandsgrad 1 (TG1)
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré:
Velkommen inn! Med beliggenhet i 1.etg har en enkel adkomst fra bakkeplan. Hyggelig og innbydende entré med flere muligheter for garderobeløsning. Rett innenfor dører er det en praktisk nisje med oppheng og hylle for yttertøy. Sikringsskapet er plassert i oppgangen utenfor leilighetsdøren, og er utstyrt med automatsikringer og jordfeilbryter.
Stue:
En romslig og herlig stue, preget av tidsriktige fargevalg som gir et innbydende inntrykk. Med romslig stuerom er det rikelig med plass for både sofagruppe med tv krok og spisebord. Boligen varmes opp via radiatorer koblet på byggets anlegg. Stuen er malt i en lus dus farge, og har et fint 1-stavs bambusparkett gulv. Med hjørnebeliggenhet får en et flott lysinnslipp fra to sider av stuen, og med takhøyde på 2,71m får man en flott romfølelse i leiligheten. Boligen har en kombinasjon av 2-lags og 3-lags vinduer fra 2016.
Fra stuen har man videre direkte tilgang til en balkong på 4,3kvm som fungerer som en fin utvidelse av stuen på varme sommerdager. Her har man godt med plass for en sittegruppe og grill. Balkongen er sørøstvendt med sol fra tidlig morgen til ettermiddag.
Kjøkken:
Et velutstyrt separat kjøkken med rikelig skap- og benkeplass som gjør matlagingen til en glede. Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter og håndtak i stål, samt laminat benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med integrert oppvaskmaskin, stekeovn, induksjon platetopp, samt frittstående kjøl/frys. Mekanisk avtrekk fra kjøkkenventilator med kanal ut. Barløsning med mulighet for å sitte ved vindusposten. Et delikat kjøkken som harmonerer godt med resten av boligen.
Bad:
Eldre flislagt bad med tilgang fra entréen. Badet er utstyrt med varmekabler i gulvstøp, gulvmontert toalett, servantskap, dusjhjørne, samt opplegg til vaskemaskin. Sluk plassert i dusjsone.
Soverom:
Stort og luftig soverom med god plass til dobbeltseng og rikelig med oppbevaring. Soverommet er i likhet med de andre rommene delikat preget av tidsriktige lune fargevalg. Med beliggenhet mot bakgård er soverommet noe mer skjermet fra gateplan. Soverommet er utstyrt med en romslig åpen walk-in garderobe som sikrer rikelig med oppbevaringsplass for klær og sko.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med radiatorer. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1937.
Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 19.10.1937 som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
Det foreligger ferdigattest på utbygging av balkongene fra 2016.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras aksjene fri for pengeheftelser.
Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 1 servitutter på aksjelagets eiendom. Denne omhandler:
Dokumentnr: 300418 - Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Servitutten vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten og bydelen har en meget god plassering i Oslo med kort avstand til det meste av hva byen har å by på. Kort avstand til naboområdene Torshov, Nydalen med handelshøyskolen BI, Storo med Storsenteret samt Grünerløkka, St.Hanshaugen m.m. Her bor du i nærhet både til byen og marka.
I området finnes et rikt utvalg av kafeer og spisesteder; blant annet Bjølsen Bakeri, Mat & Mer, Sagene Lunsjbar, Saigon Express, Kaffebrenneriet, Kolonihagen og Villa Paradiso på Lilleborg for å nevne noen. På Bjølsen finner man også et svært godt utvalg av matbutikker, blant annet Coop Extra rett ved, døgnåpen Joker, Rema 1000 samt rikholdige grønnsakforretninger.
Rett utenfor boligen ligger grøntarealer og Akerselva med tursti som går fra sentrum og helt opp til idylliske Maridalen.
Av andre grøntområder/parkområder i nærheten kan det nevnes Myraløkka og Bjølsendumpa. Voldsløkka er et naturlig sted å oppsøke for alle som bor på Sagene og Bjølsen. Der finnes lekeplass, skate-rampe, idrettshaller, fotballbaner, ballbinge, volleyballbaner og tennisbaner, så vel som et stort gressareal, hvor nesten alt kan praktiseres. Vinterstid er det også to bandy-/isbaner og skiløyper.
Av øvrige treningstilbud finner man bl.a. SATS på Sagene og Myrens Sportssenter på Torshov hvor man har tilgang til treningsstudio, Oslo Squash og Klatreverket. Crossfit Oslo i Nydalen er også kun en gåtur unna.
Utdanningsinstitusjoner som Universitetet på Blindern, Handelshøyskolen BI i Nydalen, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle innen kort rekkevidde.
Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med meget gode bussforbindelser (Linje 20, 34, 37 og 54). Gåavstand til trikkeholdeplass på Sandaker. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag.

Adkomst

Adkomst fra bakgård. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 696,2 kvm som tilhører aksjelaget.

Parkering

Aksjelaget har totalt 18 plasser som leies ut til beboere etter venteliste. Det er pr. 03.08 en ledig parkeringsplass som ikke er utleid. 2 av disse plassene er gjesteplasser, og det er EL-bil lader på 10 av plassene. Prisen for leie er kr 3.600,- per år.
Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Det opplyses også om følgende plan og byggesaker i nærområdet:
Plansak: Forsterkning av vannforsyningens overføringssystemer. Saksnummer: 201915152. For mer informasjon se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201915152
Byggesak: Treschows gate 16 - Riving av bygg. Saksnummer 202006528. For mer informasjon se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202006528
Byggesak: Treschows gate 16 - Riving av bebyggelse. Saksnummer 202000671. For mer informasjonen se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202000671
Byggesaken i Treschows gate 16 omfatter bygging av skole der den gamle fabrikken på Lilleborg har ligget tidligere.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Husleie er kr 4 455,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring og varmtvann, kabel-TV/bredbånd, betjening av fellesgjeld, trappevask, felles forsikring og øvrige felleskostnader.
Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2021
Husleien fordeles slik:
Felleskostnader: 4 121,-
Balkongtillegg: 313,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 2.900 kWh per år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 998 850,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 595 860,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 27 625,- pr. 21.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 225 000,- pr. 01.07.2021
Total fellesgjeld for aksjelaget er 8 739 130,- pr. 01.07.21 og lånevilkårene er:
Lånenummer: OBOS01-98207523135
Restsaldo: 6 274 551,-
Restløpetid: 24 år 10 md.
Rentebetingelse: 2,25% flytende
Ingen avdragsfrihet
Lånenummer: OBOS02-98207541842
Restsaldo: 2 464 579,-
Restløpetid: 24 år 10 md.
Rentebetingelse: 2,25% flytende
Ingen avdragsfrihet

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 8.995,-
- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.625,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring til kr. 6.850,- for aksjeboliger
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.137.620,-.
Av dette beløpet utgjør kr 225 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Hans Jørgen Eide

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Treschowsgate Terrasse E A/s.
Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.
Aksjelaget består av 40 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS.
Dugnad samt må påregnes.
Dyrehold er utgangspunktet ikke tillatt. Styret kan dog godkjenne dyrehold dersom gode grunner taler for det og at dyreholdet ikke er av ulempe for andre beboere.
Foretatte påkostninger de senere år:
2020- Etablert 10 EL-bil ladere
2017/18 -Nye porttelefoner tilkoblet smarttelefon
2016 - Bygget nye balkonger
2015/2016 - Fasaderehabilitering med tilleggsisolering
2009 - Fjernvarmeanlegg
2007 - Oppussing av brannbalkonger.
2007 - Ny container for papir
2005 - Kjellervegger er malt. Sykkelrom er gjort klare til bruk.
2003 - Skiftet varmtvannsbereder i kjelleren 2002–2003. Reparert skader på fasadene ved nord- og sydveggen. Mur og malerarbeid utført.
2001 - Alle vinduer og verandadører ble beiset
2000 - Uteareal asfaltering av plassen på nordsiden av bygningen. Nye sykkelstativ montert på nedsiden av oppgang A samt ved søppelhusene. Det ble også satt opp bankestativ for tepper etc.
Planlagte påkostninger:
Det ble i 2020 foretatt en tilstandsvurdering av taket og det ble avklart behov for rehabilitering. Styret har planlagt å påbegynne arbeidet innen ett til to år. Aksjelaget vil mot slutten av året ha ca. kr 1 million i egenkapital og vil søke om lån til det resterende. Det er antatt at arbeidet vil koste ca kr 3.000.000,-. Aksjelaget har per i dag en romslig budsjettspost for vedlikehold, og har dermed vurdert at det ikke vil være behov for å øke felleskostnadene selv om de må låne opp penger.
Ellers har aksjelaget god vedlikeholdshistorikk og utfører fortløpende nødvendig vedlikehold i gården.
Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.
Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 45 000,- fastpris
Tilrettelegging kr 15 000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgave: kr 2 500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 40-0193/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Majorstuen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR40.21193

Dato

Sist oppdatert: 08. oktober 2021 kl. 10:20

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.