Komplett salgsoppgave

Skjelderups gate 15B

4 400 000 kr
40 m²
1 soverom
Velkommen til en sjarmerende og gjennomgående 2-roms selveierleilighet i klassisk bebyggelse.
Velkommen til en sjarmerende og gjennomgående 2-roms selveierleilighet i klassisk bebyggelse.
Kamilla Kaptan
Presenteres av
Kamilla Kaptan
Grünerløkka
Klassisk og sjarmerende 2-roms med originale tregulv, god takhøyde og store vinduer. Peis. Lave felleskostnader.
 • Prisantydning
  4 400 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  25 000 kr
 • Omkostninger
  111 967 kr
 • Totalpris
  4 536 967 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1900
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  40 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  2 257 kr
 • Energimerke
  Oransje G

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å ta med munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Gjennomgående og klassisk 2-roms leilighet med rolig beliggenhet ved Sofienbergparken. Leiligheten ligger i byggets 4.etg. og har en meget arealeffektiv planløsning. Her er det generøs takhøyde og det er store vindusflater som slipper godt med naturlig lys.
Leiligheten oppleves meget luftig med stor stue som er lett å innredet med sofagruppe og spiseseksjon. Nyslipte originale tregulv og nymalte vegger i stuen. I stuen er det også vedovn med glassdør som gir god varme i leiligheten generelt.
Det er også hentet frem teglstein som gir sjarme og fin karakter i leiligheten. Soverommet er vendt ut mot rolig bakgård.
Det er tilgang til felles balkong i sameiet, og lett for å plassere sykkel i bakgården.
Kort vei til offentlig transport, restauranter og grønne parker på Grünerløkka.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Skjelderups gate 15B, 0559 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 228, bruksnummer 362, seksjonsnummer 23, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 45 kvm
Totalt bruksareal: 40 kvm
Totalt primærrom: 40 kvm
4. etasje: Stue, kjøkken, entré og bad.
I tillegg disponerer boligen én loftbod, én kjellerbod og én trapperomsbod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport 14.09.2021 utført av Ståle Gran Skøien. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av mur- og trekonstruksjoner. Fasader utført i pussede og malte flater. Yttertak av saltaksform i trekonstruksjoner utvendig tekket med takstein (taket er ikke besiktiget). Profilert entrédør med felter av glass og kikkehull i brannklasse B30. Vinduer med karmer av tre i 2-lags glass fra 1990 og 2016. Oppvarming med elektrisitet og peisovn.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder som det er gitt TG2 på:
- Bad: eldre bad med ukjent alder. Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid. Det registreres bomlyd i enkelte fliser. Eldre sluk.
- Kullfilter på kjøkkenet. Eldre vannrør.
- Eldre bygning med naturlig skjevheter pga. alder.
- Selger opplyser om at det kan komme røyklukt fra nabo i perioder.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

En meget sjarmerende klassisk selveier beliggende høyt og usjenert i ettertraktet område på Grünerløkka. Her bor man i stille og rolig gate, samtidig som man har alt det bydelen kan by på like i nærheten. Leiligheten byr på gjennomgående smart planløsning og romslige rom. God takhøyde, store klassiske vinduer og beliggenhet i byggets øverste etasje gjør dette til en lys, åpen og luftig leilighet. I stuen, entré og på kjøkkenet ligger flotte originale tregulv og de fleste flater er malt.
Entré:
Entré med plass for klesoppheng. Slipt tregulv. Det er god takhøyde, så fint å sette opp hyller i høyden for mer oppbevaring.
Stue:
Flott klassisk stue med god takhøyde og nyslipte tregulv. Her er det god plass til både sofagruppe, TV-seksjon og spisegruppe. Peisovn med glassdører som gir god varme på kalde dager. Stuen har to store klassiske vinduer som gir meget godt med lys inn til rommet og generelt leiligheten.
Kjøkken:
Lekkert og moderne kjøkken med skapfronter i lysgrå og knotter i stål. Benkeplate i mikrosement med nedfelt oppvaskkumi rustfritt stol. Det er satt opp veggplater i messingfarge i rustfritt stål over benkeplatene. Integrerte hvitevarer med oppvaskmaksin, komfyr med nedfelt platetopp og kjøleskap med frysedel.
Soverom:
Hyggelig soverom med plass til dobbeltseng og kommode. På den ene veggen er det hengt opp klesenger og hyller. For de som ønsker å sette opp skyvedørsgarderobeskap er det plass til det. Soverommet er vendt ut mot rolig bakgård.
Bad:
Lys flislagt bad med gulvvarme. Badet er av ukjent alder, men fliser og varmekablene er fra 2015. Nedsenket himling av malt panel med downlights. Vegghengt servantskap med dør. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra Oras. Speilskap og stikkontakter på vegg over
servant. Dusj på gulv i hjørnet. Dusjarmatur fra Oras tilkoblet veggmontert hånddusj. Frittstående toalett fra Nordic.
Leiligheten disponerer i tillegg rikelig med lagringsplass i kjellerbod, loftsbod i etasjen over og trapperomsbod utenfor entréen.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Peis i stuen. Ellers elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.
Det foreligger attestert ekspedisjonsdokument fra 31.12.1900 som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
Det er gjort endringer fra de innmeldte byggetegningene på dagens planløsning. Avviket viser at dagens soverom var også kjøkken. Tidligere eier har delt opp dette rommet i to, og det er ikke meldt inn om dagens planløsning til plan og bygningsetaten. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 524480, tinglyst 22.05.1984, type heftelse: pantsettelseserklæring på beløp nok 50 000,- til sameiet.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebgyggelse, vann/kloakkledning, taknedløp og tilleggsdel.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Medfølger ikke leiligheten:
- Opphengte taklamper i leiligheten som i stue, kjøkken og soverom medfølger ikke.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en fin beliggenhet i en rolig gate uten gjennomgangstrafikk. Kvartalene i området er i det siste tiåret betydelig oppgradert og mange gater i området er regulerte miljøgater slik at gjennomgangstrafikk er ledet bort. Det er få minutters gange til hjertet av Grünerløkka med et yrende café- og restaurantliv og alt av forretningstilbud. Gangavstand til Oslo sentrum og alt av kollektivtrafikk.
Leiligheten ligger i en blindvei i et meget attraktivt og sentralt boligområde. Området er preget av beplantning og miljøgater, og er derfor stille og rolig med lite gjennomgangstrafikk.
Flotte parkområder innenfor gangavstand. Leiligheten ligger flott til med kort avstand til både Sofienbergparken med store grøntarealer, ballplass og lekeplass, samt Botanisk Hage. I nærheten er også Birkelunden, Olaf Ryes Plass og Grünerhagen. Gode tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva som ligger i gangavstand fra boligen. Her kan du følge elva oppover til Maridalen og marka som byr på en mengde tur- og friluftslivmuligheter. For den treningsglade ligger Sats ca. 5 min unna ved Trondheimsveien.
Går du et par kvartaler er du midt i hjertet av Grünerløkka med sitt yrende folkeliv. Flere av byens mest populære spisesteder og kaféer ligger på Grünerløkka, blant annet Südøst, Delikatessen, Mucho Mas, Nighthawk Diner og ikke minst Villa Paradiso. Flere med flott uteservering om sommeren.
Gangavstand til "Nye Tøyen Torg". Her finnes bl.a. "Postkontoret", en bydelskro med bar, pizza, scene, shuffleboard, dart og brettspill. Grønland med sitt yrende café og uteliv er også en kort spasertur unna.
Kort vei til både Kunsthøgskolen i Oslo og Arkitekthøyskolen, og enkel adkomst til Nydalen med blant annet BI Handelshøyskole. Populære Vulkan med Mathallen og en rekke nye spise- og utesteder finner du innenfor 15 minutters gange.
Bredt tilbud av offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Trikken går mot sentrum og Storo fra oppgraderte Thorvald Meyers gate. Trikken går også fra Trondheimsveien (Lakkegata) i retning Høyskolen. Der finner du også hyppige bussruter. Grünerløkka ligger dessuten ca. 10 minutters gange fra sentrum og det er lett å ta seg til Jernbanetorget med både flytog- og bussforbindelser i tillegg til et knutepunkt for rutebuss, trikk og T-bane. Gangavstand er det også til Torshov, Alexander Kiellands plass og St. Hanshaugen.
Dette er en bolig for deg som liker å bo sentralt med nærhet til det meste, samtidig som du bor tilbaketrukket fra de mest travle gatene.

Adkomst

Fra Trondheimsveien tar du inn Sverdrupsgate som møter Skjelderupsgate. Nr 15 ligger på høyre side.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 497 kvm som tilhører sameiet. Pent opparbeidet bakgård med sittegrupper.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2937 datert 01.10.87.
Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Oppdatering pågår i kommunen.
Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2.257,- pr. mnd. og inkluderer: Renter og avdrag for andel fellesgjeld, internett (50/mbps), kabel-TV, trappevask, vaktmestertjeneste, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4200 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Teila som leverandør av kabel-tv og internett og medfølger i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2021 beregnet til kr 868 026,- når eier er fast bosatt på eiendommen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 124 893.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 12.070,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 25.000,- pr. 01.06.2021
Total fellesgjeld for sameiet er kr 828.018,- pr. 04.06.2021 og lånevilkårene er:
Lånenr.: OBOS01-98207382728
Type lån: Annuitetslån
Rentebetingelser: Flyt 3,85%
Lånets løpetid: 18 år 4mnd.
Avdragsfrihet: Nei

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.536.967,-.
Av dette beløpet utgjør kr 25 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Espen Stordrange

Informasjon om sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Skjelderups gte 15, med sameiebrøk 40/1334.
Sameiet består av 27 leiligheter og 1 næringsseksjon.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Fellesvaskeri i kjeller.
Det utføres vaktmestertjeneste en gang i uken i sameiet.
Utført og planlagt vedlikehold:
2020: Nye vifter (ventilasjon) på tak i begge oppganger
2020: Årlig kontroll av varslingssystem og i slukkeutstyr på fellesareal og leiligheter - ingen
bemerkinger
2019: Styret gjennomgikk alle leverandøravtaler og hentet inn nye priser på alt, samt byttet
forsikringsselskap
2019: Fjerning av tagging på fasade
2019: Vedlikehold av grøntareal utført på dugnad
2018: Nytt porttelefonanlegg
2017: Avtale med årlig oppfølging av Norsk brannvern, kontroll av røykvarslere og
brannslukningsapparat
2016: Ny kum i bakgård
2015: Utbedring av skorsteiner, nye metallrør i gamle pipeløp
2014: Nytt fellesvaskeri i kjeller
2014: Montering av nye brannstiger for alle seksjoner ut mot bakgård
2005: Taket ble lagt om i forbindelse med loftsutbygging
Tilstandsvurdering av gården ble utført av OPAK februar 2020. Det ble ikke anbefalt noen strakstiltak. Aktuelle vedlikeholds- og moderniseringstiltak de neste 10 årene er vurdert i rapporten som kan leses i vedlagt årsoppgave. Tiltakene er i korte trekk:
- Gårdens fasade og oppganger bærer preg av noe malingsflass og puss og anbefales malt
- Anbefalt rehabilitering av kjeller (puss av overflater og gulv)
- VVS-anleggene har passert forventet levetid og utbedring av rør og baderom anbefales
Baderomsrehabiliteringen er det mest nærliggende vedlikeholdsarbeidet som vurderes utført om 3-5 år. Styret har foreløpig ikke undrsøkt hvordan dette skal finansieres. Dette vil være styrets hovedoppgave inneværende år.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 42-0047/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grünerløkka
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR42.2147

Dato

Sist oppdatert: 27. september 2021 kl. 15:08

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å ta med munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.