Komplett salgsoppgave

Postvegen 10

2 300 000 kr
141 m²
3 soverom
Fasade mot syd og øst.
Fasade mot syd og øst.
Brevik - Sandøya
Enebolig med fin sjøutsikt og gode solforhold.

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  2 300 000 kr
 • Omkostninger
  58 842 kr
 • Totalpris
  2 358 842 kr
 • Byggeår
  1971
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  141 m²
 • Bruksareal
  159 m²
 • Tomteareal
  977 m² (festet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen. Det går ferge fra Brevik kl. 1650. Se rutetider på www.fergene.no
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

- Boligen har god planløsning og inneholder bl.a. 4 soverom og kjellerstue (1 soverom og kjellerstue i sokkeletasjen er ikke omsøkt til varig oppholdsrom, og var opprinnelig bod/hobbyrom).
- Store terrasseflater med fin sjøutsikt og overbygget del.
- Barnevennlig og idyllisk med turområder i umiddelbar nærhet.
- Kort avstand til butikk, ferge, skole, småbåthavn og badeplass.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Postvegen 10, 3950 BREVIK
Kommunenummer 3806, gårdsnummer 33, bruksnummer 269, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 159 kvm
Totalt primærrom: 141 kvm
Primærrom:
Under etasje 55 kvm: Entré, gang, kjellerstue (vist som hobbyrom på tegninger), wc og to soverom (hvorav ett er vist som garderobe på tegninger).
2. etasje 86 kvm: Stue, kjøkken, bad, gang og to soverom.
Sekundærrom:
Under etasje 18 kvm: To boder.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.02.2022 utført av Anticimex AS Sandefjord. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Den innredede kjellerstua er vist som hobbyrom og et av soverommene i sokkeletasjen er vist som garderobe på byggetegningen. Rommene er mest sannsynlig ikke omsøkt til å være godkjent til varig oppholdsrom.
Se punkt om ferdigattest for mer detaljer og konsekvenser.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført på støpt betong mot grunn. Grunnmur i lettklinkerblokker. Yttervegger og tak i trekonstruksjoner. Fasade med stående tømmermannskledning. Saltak belagt med betongtakstein. Vinduer med 2-lags isolerglass hovedsakelig fra byggeår.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Bad i 1. etasje er utidsmessig og sluket er ikke skiftet ifm. andre oppgraderinger som er gjort. Det er mangelfull tetthet ved dusjsone og toalett. Toalett rommet er ikke vurdert, da det er under oppgradering. Downlights i stua er ikke fagmessig montert og utgjør brannfare. Her må det beregnes å gjøre tiltak. Sokkeletasjen bærer preg av slitasje og noe fuktvandring i konstruksjonen. Dette bør undersøkes videre, dreneringen er antageligvis fra byggeåret. Det er observert tegn til utettheter i dampsperren på loftet mot kald sone. Det er ikke observert skader, men forholdet bør holdes ved oppsyn. Ildsteder i boligen har stedvis for kort avstand til brennbart materiale og er ikke forskriftsmessing. Knekte steinplater i vedovn i 1. etasje. Noe skjevheter på gulvet i stua. Det er ikke utført sjekk på varmepumpa. Stikkontakter i sokkeletasje er montert for tett på gulvet. Det er ikke røykvarslere eller brannslukningsapparat iht. forskrift i boligen. Det er stort etterslep på ytre og indre vedlikehold. Råteskader i kledning i tilhørende bod under terrasse. Takgjennomføringer bør byttes ut. Utvendig trapper bør rettes opp/byttes ut. Søylepilarer og murkonstruksjoner for tidligere terrasser er i dårlig forfatning.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om bemerkningene ovenfor. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Boligen har enkel standard med overflateslitasje. Gulv, vegger og himlinger har behov for oppgraderinger og bør stedvis vurderes byttet. På gulvene er det parkett, keramiske flis, belegg og tepper. Veggene har panel, keramiske flis og tapet. Malte plater og panel i himlingene. toalettrom i undereetasjen har wc og opplegg til servant. Badet har våtromsplater på veggene, belegg på gulvet og er utstyrt med servant i seksjon, wc og dusjbadekar med kabinettvegger. Kjøkkeninnredningen har integrert komfyr, micro og koketopp. I tillegg følger oppvaskmaskin og kombi kjøl-/fryseskap med i handelen. Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene er kjøpt for en del år tilbake, og kjøper må forvente slitasje som følge alder og normal bruk, de er heller ikke funsksjonstestet. Skapfronter er i heltre eik og det er godt med skap, skuffer og benkeplass med dobbel vask i stål.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Oppvarming med elektriske panelovner og varmepumpe. Peisovn i kjellerstue, vedovn i gang og peisovn i stua. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen, men den er noe vanskelig å tyde. Ser ut til at den er datert i 1971. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Byggetegninger fra arkitekt er datert 06.03.1970.
Kjellerstue og soverom i hjørne mot sydvest i underetasjen er opprinnelig byggemeldt som hobbyrom og bod for klær og mat jf. byggetegninger datert 06.03.1970 og er ikke godkjent til varig opphold. Det antas at innredning av rommene til bruk for varig opphold ikke er bruksendret/omsøkt og er således heller ikke godkjent av kommunen. Det vites ikke om utvidelse av terrasser samt overbygg/utestue er søkt om. Det er ikke mottatt dokumentasjon på dette fra Porsgrunn kommune. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre. Risiko kan være at Porsgrunn kommune utsteder påbud om riving av ovebygget uteplass og del av terrasse, eller ber om søknad på tiltaket. Det ligger skjema for å søke bruksendring for rom til varig opphold på kommunens nettsider. Det påløper et gebyr for søknaden og verken megler eller selger kan forskuttere utfallet av en slik søknad.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
20.09.1967 - Dokumentnr: 502565 - Festekontrakt - vilkår
Festekontrakt mellom Abrahamsen og Porsgrunn Kommune med bestemmelser om regulering, varighet på leiekontrakten (evigvarende).
03.02.1968 - Dokumentnr: 500390 - Festekontrakt - vilkår
Festekontrakt mellom Porsgrunn kommune og den som fremfester med bestemmelser om regulering av tomteleie hvert 20. år iht. KPI. Tomten skal holdes forsvarlig inngjerdet, det er plikt til å avgi grunn ved behov til infrastruktur og Porsgrunn kommune har forkjøpsrett ved salg.
03.02.1968 - Bestemmelse om bebyggelse - bestemmelse om gjerde.
Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Eiendommen inngår i dødsbo under offentlig skifte hvor boet er selger. Selger har således ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Kjøper må derfor kunne påregne at det kan være flere feil og mangler som normalt oppdages ved bruk av boligen, men som selger av dødsbo ikke har mulighet å vite.
Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst pantedokument med sperre eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Sandøya er en øyperle med ca. 250 fastboende. Du får en egen ro når du kommer til Sandøya. De lokale kaller hyttefolket for badegjester og om sommeren øker befolkningen på øya betraktelig. Eneboligen ligger lunt og solrikt til midt på øya med gode solforhold, midtsommers har du sol hele dagen til godt utpå kvelden. På øya er det mange koselige turstier og lange sandstrender. Nord på øya er det offentlig badeplass og sommeråpen kiosk. Fra boligen er det kort avstand til kolonialbutikken. Skole og barnehage og ligger kun et par hundre meter nedenfor. Brevik og Stathelle med kjøpesenter ligger rett på andre siden av fjorden, men det er også korte båtturer til Langesund og Helgeroa som ligger ytterst mot Skagerak. Skjærgården i området er variert og vakker og alt ligger til rette for en deilig kajakktur eller med annen båt.

Adkomst

Fra fergekaia på Sandøya tar det 6-7 minutter å gå til Postvegen 10. Følg Sandøyavegen oppover fra fergeleiet og ta Nordre Maiensvei til venstre mot skolen. Etter skolen går Postvegen opp til høyre hvor boligen ligger på venstre side av veien, landlig med skogen på andre siden av veien. Det er bilferge til Sandøya, så det er mulig å kjøre til eiendommen. I forbindelse med visninger anbefales imidlertid å ta fergen uten bil. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Sandøya Montessoriskole (1-10 kl.) 5 minutters gange, 31 elever.
Brevik skole (1-7 kl.) Fergeforbindelse og deretter 10 minutters gange, 170 elever, 7 klasser.
Heistad barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) Ferge- og bussforbindelse fra Brevik, 707 elever.
Sandøya Montessoribarnehage.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på 977 kvm. Tomten er opparbeidet med gresplen forran huset mot veien. Store terrasseflater med adkomst fra stue med overbygget del. Bak huset er det en del naturtomt hvor det er et eldre drivhus.

Regulering av feste

Festeavgiften er kr 1 836,- pr. år.
Regulering av festeavgift: hvert 20. år iht. konsumprisindeksen.
Neste regulering: 01.01.2028
Festeavtalen er evigvarende.
Grunneier: Morten Abrahamsen
Fremfester: Porsgrunn kommune
Fremfester, Porsgrunn kommune, har forkjøpsrett. I dette tilfellet har de frasagt seg forkjøpsretten på forhånd. Forkjøpsretten er tinglyst i festekontrakten og blir ikke slettet.
Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.

Parkering

Parkering på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til nåværende boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Skolelia, Sandøya datert 24.09.1966 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 24.09.1966.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter var kr 18 516,- for 2021. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 642 041,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 2 311 349,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2 358 842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Helge Bårdsen dødsbo v/bobestyrer/adv. Ranveig Sem

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt på deler av Sandøya, inkludert denne eiendommen. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper derfor signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Skjemaet er fylt ut av bobestyrer iht deres kjennskap om eiendommen. Da de ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 28-0008/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bamble
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR28.228

Dato

Sist oppdatert: 24. mai 2022 kl. 15:10

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen. Det går ferge fra Brevik kl. 1650. Se rutetider på www.fergene.no
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.