Komplett utleieoppgave

Hamangskogen 21

12 900 kr
52 m²
1 soverom
Mai Phan
Presenteres av
Mai Phan
SANDVIKA / HAMANGSKOGEN- Lys 2-roms leilighet med idyllisk beliggenhet rett ved Sandvikselva til leie. Garasjeplass- solrik balkong- varmtvann inkludert- UNDER OPPUSSING!
 • Månedsleie
  12 900 kr
 • Etasje
  -1
 • Byggeår
  1986
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  52 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød D

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Hamangskogen 21, 1338 SANDVIKA
Gårdsnummer 83, bruksnummer 176, seksjonsnummer 218, kommunenummer 3024

Innhold

Totalt bruttoareal: 60 kvm
Totalt bruksareal: 55 kvm
Totalt primærrom: 52 kvm
I tillegg disponerer boligen 1 bod.
Husleien inkluderer:
- Varmtvann.
- Grunnpakke med kabel-tv og internett (etter sameiets avtale med leverandør).
- Garasjeplass.
- Vedlikehold av fellesareal (blant annet trappevask).
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Standard

Velkommen til Hamangskogen 21- en lys og flott 2-roms leilighet beliggende i rolige og idylliske omgivelser. Leiligheten ligger i byggets underetasje. Leiligheten har en fin planløsning med store rom og store vindusflater som slipper rikelig inn med naturlig lys. Romslig og solrik balkong med nydelig utsikt og uten innsyn.
Leiligheten er for øyeblikket under oppussing/oppgradering og dette skal blant annet gjøres:
- Alle innervegger skal males i en nøytral lys hvitfarge.
- Badet skal renoveres med nye overflater i vinyl, nye baderomsinnredning (toalett, dusjkabinett, servant, servantspeil), nye varmekabler.
- Kjøkkenet skal renoveres med nytt kjøkken fra HTH.
For øvrig så så ble gulv i stue/soverom oppgradert til Pergo laminatgulv i 2018. Samt har sameiet byttet ut vinduer og balkongdører i 2020.
Entre
Entre med plass til å henge fra seg yttertøy og sko, samt tilgang til praktisk innvendig oppbevaringsrom/bod på ca.2 kvm.
Stue
Meget romslig stue med delvis åpen kjøkkenløsning. Romsligheten gir flere møbleringsmuligheter og det er god plass til både sofakrok, spisebord og kontorhjørne. Ut fra stuen er det tilgang til romslig og idyllisk balkong på ca. 11 kvm. Balkongen er takoverbygd og har pent flislagt gulv. Her er det også en utvendig bod så det er enkelt å legge inn uteputer og annet utstyr. Godt solforhold på balkong.
Kjøkken
Kjøkken under oppussing. Kjøkkenet ligger med åpen løsning mot stuen, men fortsatt med en følelse av at kjøkken og stue er delvis separat. Kjøkkenet har godt med benke- og skapplass. Høyskapet som står der i dag skal fjernes for å få plass til kjøleskap i hjørnet. Det vil også åpne muligheten for å sette inn en liten spisegruppe.
Soverom
Soverommet med god plass til stor dobbeltseng og nattbord på begge sider. Plassbebygd garderobeskap med god plass til oppbevaring. Vindu mot balkong og Sandvikselva.
Bad
Bad under oppussing. Badet er for øyeblikket under oppussing. Vaskemaskin medfølger ikke, men det vil bli montert opplegg for både vask og tørk.
Leietakerens vedlikeholdsplikt
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking på balkong/veranda.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmtvann i bygget. Varmekabler på bad.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

- Nærhet til Sandvika sentrum
- 5 minutters gange til busstasjon
- Etablert og hyggelig bomiljø
Attraktivt og sentralt beliggende leilighet i et rolig og godt etablert boligområde på Hamang i Sandvika. Gangavstand til Sandvika med alt av forretninger og servicetilbud; Sandvika Storsenter, hyggelige kaféer og spisesteder, kino, kulturhus, treningssenter, bibliotek m.m.
Sandvika er også et knutepunkt for kollektivtrafikk som buss, tog og flytog. Kun 5 minutters gange til Evje busstasjon samt 10 minutters gange til Sandvika togstasjon.
Flotte turområder bak blokkene opp mot Bærum sykehus, langs Sandvikselven, Emma Hjort med Tanumåsen. Gangavstand også til idylliske Kalvøya og Kadettangen, hvor man kan nyte strand- og bryggeliv sommerstid. Fra Kalvøya går det båt ut til øyene, og her finner man også Kyststien som tar en med til flotte friområder, idylliske naturreservat og fine parker. Fra leiligheten er det kun en kort kjøretur til Vestmarka med gode tur- og rekreasjonsmuligheter, hvor det vinterstid blir kjørt opp flotte skiløyper. Kort vei også til Kolsås- og Kirkerudbakken med både helge- og kveldsåpne bakker.

Parkering

Garasjeplass i felles anlegg. Utvendig trapp fra leilighetsbygg til garasjeanlegg. Godt med gjesteparkeringsplasser.

Annen viktig informasjon

Utleier

Aliye Aas

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.38.700,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr.4.644,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Ledig fra 1.juni eller tidligere etter nærmere avtale.
Langtidsleie ønskelig. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 86-0064/21
Utleiemegler Krogsveen AS, avd Aker Brygge / Tjuvholmen
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR86.2164

Dato

Sist oppdatert: 07. mai 2021 kl. 10:43

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █