Solgt: 1 800 000 kr

Slettevegen 68

2 000 000 kr
70 m²
3 soverom
Fasade mot nord og øst
Hedalen - Fledda
Hytta er bygget på en usjenert tomt med gode solforhold, kort avstand til skiløyper og turløyper
 • Prisantydning
  2 000 000 kr
 • Omkostninger
  51 342 kr
 • Totalpris
  1 851 342 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2017
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  70 m²
 • Bruksareal
  83 m²
 • Tomteareal
  1 754 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom på fjellet
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Gul D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

-Det må være noe med stillheten og roen. Trær tunge av snø i morgenlyset - Vissheten om at luften du puster inn er annerledes. Fjellet har sin særegne tiltrekningskraft. Sin bestandighet. Villskap og poesi. Å være på fjellet er meditasjon.
-Selv om det ikke er innlagt vann og avløp sørger moderne tekniske installasjoner for hjemmekomfort.
-Fledda og Hedalen ligger bare et par timers kjøretur unna om du bor i Oslo området.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Slettevegen 68, 3528 HEDALEN
Kommunenummer 3449, gårdsnummer 86, bruksnummer 124

Innhold

Totalt bruksareal: 83 kvm
Totalt primærrom: 70 kvm
Bruksareal:
Hytte 70 kvm
Uthus 13 kvm
Primærrom:
Hytte:
1. etasje 70 kvm: Entré, bad, stue med åpen løsning til kjøkken og 3 soverom.
Sekundærrom:
Uthus:
1. etasje 13 kvm: Teknisk rom og lagerplass.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Byggemåte

Hytta er oppført med 20 cm. isolasjon i tak, bjelkelag og i ytterveggene. De består av prefabrikerte elementer med utvendig stående kledning, profilerte omramminger og hjørnesøyler. Under hytta er det foretatt masse utskifting og pukket med grus for stabil grunn. Hytta er fundamentert på langsgående betongmurer. Saltak med taksperrer, tekket med shingel. Profilerte takutstikk og stål takrenner. Vinduer i malt utførelse med energiglass og vindusbeslag i kobber. Inngangsdør er isolert og har vindu som gir ekstra lys inn i gangen.
Uthuset er uisolert, oppført på betongfundamenter i bindingsverk med utvendig kledning . Saltak tekket med shingel.
Hytta er svært lite brukt og har tilnærmet nye overflater. Det er en liten bulk i takrenne ovenfor inngangspartiet og parafintanken til Wallas kaminen er provisorisk plassert i svalegangen. Denne er tenkt plassert under terrassen.
Selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Standard

Denne hytta er en av hyttemodellene til Eventyrhytter som kalles Blåmann-1 og markedsføres som tradisjonell hytte med smart og praktisk planløsning og hyggelig stue- og kjøkkenløsning. Den har tre gode soverom, bad og romslig entré med plass til garderobe. Herfra er det adkomst via nedfellbar stige til uinnredet loft, hvor det er klargjort for hems- satt inn vindu i gavlveggen og ført frem trekkerør for strøm. Stilen er Nordisk med utstrakt bruk av naturmaterialer. Vegger og himlinger med panel er enkelt og gir en vakker effekt som henter opp og viderefører linjene i parkettgulvene. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Hele dette rommet er en sosial sone med skråtak som gjør at rommet virker romsligere. Her kan du sitte og spille spill i sofaen, mens noen sitter ved spisebordet og snakker med de som lager mat. I hjørnet mot gangen er det en peisovn som gir god varme og flammene synes fra alle sitteplasser. Brannmuren bak ovnen i naturstein strekker seg fra gulv til himling. Sammen med skiferheller under ovnen forsterker disse naturelemetene det nordiske utrykket. I motsatt hjørne er det installert Wallas kamin på 4.000 W med fjernstarter, automatisk innebygd termostat og 175 liters utvendig tank. Kjøkkenet har innredning i malt utførelse og med profilerte fronter, stålkum og ventilator. Integrert elektrisk komfyr og koketopp med 4 gassbluss. Kombi kjøl/fryseskap i ståldesign medfølger. Badet har belegg på gulvet, dusjkabinett, servant med skap og Separett biologisk toalett. Hytta er lite brukt og overflater fremstår som nye. Det er ikke engang spikerhull i vegger etter bilder og annen pynt.
I uthuset er det lagerplass. Her er det også installert kraftpakke med omformer til 230 Volt strøm og inntil 5 kW. 24 stk. gelbatterier hvor kapasiteten i batteriene er på 26 kW/h. 6 solcellepaneler på 300 Watt gir 1.800 Watt til batteri og forbruk. Aggregatet er bensindrevet av typen Honda EU 70is med selvstarter og fjernstyring. Det er permanent tilkoblet inverter-laderen og innstilt for autonom drift slik at det starter automatisk ved lav spenning. Hele anlegget kan fjernstyres via en app. Hytta har også panelantenne for 4G og tilhørende modem.

Oppvarming

Peisovn og Wallas kamin i stua. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen ble oppført i 2017. Ferdigattest er datert 11.02.2020.
Uthuset er oppført med med forenklet søknad og det er ifølge kommunen ikke krav om ferdigattest på det.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3449/86/124:
16.09.2015 - Dokumentnr: 848488 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3449 Gnr:86 Bnr:6
01.01.2020 - Dokumentnr: 1820108 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0540 Gnr:86 Bnr:124

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

800 meter over havet, ca. 2 timers kjøring nord for Oslo, ligger hytta som er levert av Eventyrhyttene, usjenert og med god avstand til naboer. Rundt hytta er det skrinn vegetasjon, en blanding av gran og fjellbjørk. Bare noen steinkast unna, mil etter mil med preparerte skiløyper. Den høyeste toppen i nærområdet er Sæterknatten på 1.137 m.o.h. Her er det turterreng både sommer og vinter for alle aldersgrupper, med varierende løyper i lune skogkledde daler eller på snaufjellet. Ovenfor hytta ligger Manfjellet og Brennsetra. Det er fra dette fjellpartiet terrenget stuper ned mot Vassfaret med idylliske vann, villmark og gamle boplasser. Her er det fine områder for padling med kano eller kajakk. Årlig arrangeres Vassfardagen på Skrukkefyllhaugen med aktuelle foredrag, underholdning og aktiviteter for unge og gamle. Vassfaropplevelser arrangerer guidede turer og besøk til gamle bjørnehi. Med sykkel er det fine turmuligheter på skogsbilveiene i området. Fjellene syd for Vassfaret med Ørneflagg som er kommunens høyeste topp, byr også på fine turområder. Som hytteeier kan du søke om jaktkort for rype i Hedalsfjellet. Det er flere fiskevann i området, bare 40 meter fra hytta ligger et lite tjern med smårøye. Fiskekort fås kjøpt i matbutikkene i bygda. 5 km. vest for hytta ligger Busuvannet som regnes som et av de beste fiskevannene for røye på denne kanten av landet. Det er mye blåbær, tyttebær og sopp i nærområdet. År om annet er det også molter å finne. Hedalen har et mangfold av foreninger som bidrar på en positiv måte med konserter, påskeskirenn og isfiskekonkurranse i fjellheimen. Bygda har bensinstasjon med bilverksted som fikser det meste og to dagligvarebutikker. Disse er bygdas møteplasser, sosiale butikker hvor det serveres kaffe og de som jobber der har alltid tid til en prat. På Matkroken selges også byggevarer, trelast og gass. Ved skolen finnes skøytebane, hoppbakke og lysløype. Hedalen stavkirke er blant de flotteste i landet og er i aktiv bruk. Med bil er det ca. 50 minutter til Nesbyen via bomvei over fjellet. Ca. 30 minutter til Bagn og videre 20 minutter til Valdres alpinsenter eller Stavadalen alpinsenter. Hytteeierne i området har egen hytte- og velforening som jobber for tilrettelegging av bedre turstier og er felles talerør ift. kommune og grunneiere.

Adkomst

Fra Sandvika: Følg E-16 nordover mot Hønefoss og videre mot Nes i Ådalen. Ta av til venstre mot Hedalen og følg veien oppover gjennom Hedalen forbi sentrum med skole, idrettsanlegg og dagligvarebutikker. Ta til venstre rett etter Hedalen Stavkirke, skiltet Fledda. Følg Dølavegen gjennom elektronisk bom med betaling og opp til fjellet. Ta til Slettevegen til venstre 4,8 km. etter avkjøringen. Følg veien 680 meter hvor hytta ligger på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.754 kvm. Tomten har gruset gårdsplass og opparbeidet uteplass bak hytta. Overbygget inngangsparti med imprignert tredekke. For øvrig består tomten av naturtomt med spredt vegetasjon av gran og fjellbjørk.

Parkering

Gruset adkomst og parkering forran hytta.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Mot betaling av veiavgift får hver hytteeier kort som gir fri passering gjennom elektronisk bom. Øvrige besøkende betaler med bankkort.
Det er boret etter vann på gårdsplassen hvor det er installert håndpumpe i støpejern.
Separett biologisk toalett og avløp til enkel spredegrøft for gråvann.
Det er nylig vedtatt plan for vann og avløp i området, som åpner for avløp og innlagt vann dersom det er ønske om det.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Fledda med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 20.01.2015.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 5.089,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for hytterenovasjon, feiing/tilsyn og eiendomsskatt. Eiendomskatt utgjør kr. 3.451,- og er oppgitt i 2019 pris da endring for 2020 ikke er klart fra kommunens side enda.
Fritidsboligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.524,-.
Velavgift er kr 300,- pr. år. (Valgfri)
Skiløypebidrag til Hedalen løypelag, anbefalt kr. 1.000,- pr. år, men er frivillig.
Veiavgift, kr. 2,500,- pr. år + kr. 500,- for ekstra bomkort.
Fritidsboligen har TV-signaler via Riks TV, programpakker utover NrK mot abonnement. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Kjøper må selv tegne evt. abonement for telefonoverføring av data mellom det elektriske anlegget og for fjernstart av Wallas kamin.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1.062.000,- ifølge skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.051.342,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Nina Ausland Ølstøren, Geir Ølstøren, Hedevig Heyerdahl-Larsen og Karl Oddvar Ausland

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 3,125% av salgssummen.
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 28-0010/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bamble
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR28.2010

Dato

Sist oppdatert: 19. januar 2021 kl. 12:34

Dokumenter

If Hyttepakken
PDF 253 KB

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre fritidsboliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.