Solgt: 3 950 000 kr

Flatastøyl 23

3 990 000 kr
114 m²
4 soverom
Velkommen til Flatastøyl 23!
Eivind Bjorå
Tommy Vatslid
Presenteres av
Eivind Bjorå og Tommy Vatslid
Hovden
INNHOLDSRIK HYTTE MIDT PÅ HOVDEN. GODE SOLFORHOLD. GÅAVSTAND TIL ALT.
 • Prisantydning
  3 990 000 kr
 • Omkostninger
  101 092 kr
 • Totalpris
  4 051 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2012
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  114 m²
 • Bruksareal
  119 m²
 • Tomteareal
  337,3 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom på fjellet
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Hytten ligger meget sentralt og solrikt til på Hovden. Men samtidig tilbaketrukket i rolige omgivelser. Kanskje på en av Hovdens mest sentrale tomter. Her har du gangavstand til alle fasiliteter. Oppkjørt lysløype rett på utsiden. Kort vei både til sentrum og skisenter. Utsikt mot Hartevassnuten, Nos, skisenteret og Vidmyr.
Inneholder: 1.etg. Vindfang, bod, gang, stue, kjøkken, 1 soverom og bad. 2. etg. Loftstue, 3 soverom og bad.
Hytten holder en gjennomgående god standard med fliser i de fleste rom nede og malte furugulv i de fleste rom i 2. etg. Østerdalspanel på veggene i en flott gråtone. Begge bad har fliser på gulv og vegger.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Flatastøyl 23, 4755 HOVDEN I SETESDAL
Kommunenummer 4222, gårdsnummer 2, bruksnummer 1363

Innhold

1.etg. Vindfang, bod, gang, stue, kjøkken, 1 soverom og bad.
2. etg. Loftstue, 3 soverom og bad.

Byggemåte

Hytten er bygget med støpt såle og reisverk i tre med trekonstruksjon.

Sammendrag av selgers egenerklæring

Hytten er bygget i 2012, og fremstår som lite slitt og i hovedsak i normalt god stand i forhold til alder. Forøvrig vises til selgers egenerklæring for ytterlig informasjon. Arealene er målt opp av selger etter beste evne.

Standard

Hytten holder en gjennomgående god standard med fliser i de fleste rom nede og malte furugulv i de fleste rom i 2. etg. Hytten har en romslig flislagt entré med varmekabler. Flott stue i lune farger med fliser og varmekabler, gode vinduer som slipper inn mye lys. Fra stuen er det utgang til en stor flott terrasse med gode solforhold og utsikt til Nos, skisenteret og Vidmyr. Kjøkkenet har en lekker mørk kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Godt med skap og benkplass. De aller fleste vegger i stue/kjøkken, gang og soverom har Østerdalspanel som er beiset en flott gråtone. Det er 2 flislagte bad. Begge har vegghengt toalett,
dusjhjørne, varmekabler og god innredning. Et bad i hver etasje. I badet som er i 2 etg. er det også opplegg for vaskemaskin. Hytten har 4 romslige soverom, hvorav et i 1. etg. og 3 i 2. etg. Det er en egen bod med preppebenk, og god plass til masse utstyr som yttertøy, skisko, votter, hansker, luer, samt ski og staver. Også snowboard. Baderom med fliser på gulv og vegger.
Hytten er bygget i 2012, og fremstår som lite slitt og i hovedsak i normalt god stand i forhold til alder. Forøvrig vises til selgers egenerklæring for ytterlig informasjon.

Oppvarming

Peisovn i stue. Elektrisk oppvarming. Varmekabler på
badene, stue, kjøkken og vindfang/gang.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.02.2012 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
15.03.2012 - Dokumentnr: 215717 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4222 Gnr:2 Bnr:962
30.08.2016 - Dokumentnr: 781063 - Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0941 Gnr:2 Bnr:1522
01.01.2020 - Dokumentnr: 907686 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0941 Gnr:2 Bnr:1363

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen kan leies ut. Det er ikke kjent at det foreligger regler som er til hinder for at eiendommen leies ut

Diverse

Enkelte møbler kan medfølge etter nærmere avtale. Breibånd er lagt klar frem til hytten.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Hytta ligger meget sentralt og solrikt til på Hovden. Men samtidig tilbaketrukket i rolige omgivelser. Kanskje på en av Hovdens mest sentrale tomter. Her har du kort vei til alle fasiliteter. Oppkjørt lysløype rett på
utsiden. Gåavstand til sentrum og skisenter. Utsikt mot Hartevassnuten, Nos, skisenteret og Vidmyr.

Adkomst

Fra Hovden sentrum tar du Rv. 9 nordover opp bakke. Så raskt veien flater ut tar du av til venstre inn mot skisenteret. I samme kryss tar du første vei til venstre.
Denne følger du i 400 meter forbi Hovden Blå, Panorama2 og Panorama 1, så er det andre dobbelthytte på venstre side. Se etter Krogsveen "til salgs" skilt.

Beskrivelse av tomt

Sentral og solrik selveiertomt. Kort vei til alle Hovdens fasiliteter. Gåavstand til sentrum, badeland, skøytebane og skisenterer. Tur og langrennsløypene går forbi like ved hytta.

Parkering

Biloppstillingsplass rett på utsiden av hytten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Gjeldende reguleringsplan er Regulerigsplan for Hovden Høyfjellshotell og omliggande areal dater: 29.03.2007

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter inkluderer hytterenovasjon, vann og avløpsabbonement. Faktureres med 6 forfall per år. priser for 2019.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.091.092,- .
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,-
(FOR REKKEHUS ER PRIS 10.200/KR 7.400,- uavhengig av eieform)

Annen viktig informasjon

Eier

Tønnes Sindland

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Bykle kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Pliktig medlemskap i velet.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 31-0011/20
Krogsveen avd. Kristiansand AS
NO 924 405 937 MVA
Oppdragets KR-kode KR31.2011

Dato

Sist oppdatert: 29. oktober 2020 kl. 11:56

Dokumenter

If Hyttepakken
PDF 253 KB

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre fritidsboliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.