Komplett utleieoppgave

Skogsnaret 29

14 000 kr
96 m²
3 soverom
Krogsveen boligutleie presenterer Skogsnaret 29!
Krogsveen boligutleie presenterer Skogsnaret 29!
Brårud: Enebolig med flott hagetomt og garasje - 3 soverom - barnevennlig beliggenhet!
 • Månedsleie
  14 000 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1979
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  96 m²
 • Bruksareal
  247 m²
 • Tomteareal
  1 198,3 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Skogsnaret 29, 2162 BRÅRUD
Kommunenummer 3034, gårdsnummer 30, bruksnummer 66, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 247 kvm
Totalt primærrom: 96 kvm
Areal er innhentet fra utleier. Avvik kan forekomme.
1. etasje : Vindfang, gang og hall, stue, kjøkken, bad, toalett-rom og 3 soverom
U. etasje : Uinnredet kjeller: bodplass og vaskerom, samt gjennomgang til garasje.

Standard

Enebolig over to plan med nylig malte vegger og nytt gulv i stue, kjøkken og soverommene. Boligen har godt med plass for en barnefamilie. Det er god planløsning og inneholder blant annet tre soverom, stue, bad, toalettrom og kjeller med vaskerom. Fra stuen/spisestuen er det direkte utgang til terrasse med god plass og med videre tilgang til hagen som innbyr til barnelek og mange muligheter!
Kjøkken:
Kjøkken med god plassering i boligen med spisestuen like utenfor. Kjøkkeninnredning med nylig malte fronter og laminat benkeplate med planlimt stålvask.
Bad:
Badet inneholder servant, overskap m/ speil, dusjkabinett og toalettdusjkabinett. Videre er det også eget toalett- og vaskerom med toalett.
Soverommene:
Er alle av god størrelse med plass til dobbeltseng og tilhørende møblement.

Oppvarming

Beboelsesrom har vegg- eller fastmonterte varmekilder.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 02.03.1979.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eneboligen ligger rolig og fint til på Brårud i Nes kommune. Barnevennlig boområde med kort vei til mye!
Fra boligen er det kort vei til butikk, skoler, barnehage og offentlig kommunikasjon, videre er det også kort vei til idrettsplass og golfbane. Gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter; oppmerkede stier, flott natur, gapahuk, skiløyper og sykkelstier. Nes Kirkeruiner, Svanfossen og Gamle Hvam Museum er en kort kjøretur unna og er noen av Nes kommunes mange severdigheter. Gode muligheter for båtliv!
AMFI Eurosenteret på Vormsund som ligger ca. 12 min unna og har et variert og godt utvalg av ulike forretninger. Skulle man ha et behov for et større utvalg er det ca. 20 min. til Jessheim med alt av bymessige fasiliteter - Jessheim By har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Her er det mange ulike spisesteder, utesteder, kaféer, kulturhus med blant annet forestillinger og tre kinosaler og et godt utvalg av shopping- og handlemuligheter. God offentlig kommunikasjon med bussavgang hver time til Jessheim, Gardermoen og Eidsvoll.
Avstander med bil:
Vormsund ca. 12 min.
Eidsvoll ca. 20 min.
Jessheim ca. 20 min.
Lillestrøm ca. 35 min.
Oslo Lufthavn ca. 20 min.

Parkering

Eiendom med garasje og biloppstillingsplasser.

Annen viktig informasjon

Utleier

Henning Solhaug

Overtakelse

Ledig omgående - Overtakelse etter nærmere avtale.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 42 000,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5 040,-.

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget.
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 15.09.2021 og utløper: 14.09.2024
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Hvis leietaker ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der utleier ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det utleier som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 66-0089/21
Utleiemegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR66.2189

Dato

Sist oppdatert: 22. september 2021 kl. 11:43

Dokumenter

Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █