logo
Jessheim

Langbråten 37

Prisantydning

5 300 000 kr

Omkostninger: 133 842 krTotalpris: 5 433 842 kr
Byggår
2017
Soverom
3
Primærrom
119 m²
Type
Rekkehus
Eierform
Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje/P-plass og Balkong
Fellesutgifter
1 620 kr
Energimerke
Rød B

Delikat og innholdsrik funkisbolig fra 2017 med sentral og attraktiv beliggenhet - Garasje

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler for privatvisning.
Eiendomsmegler

Emilio de Paoli Dunne

Jessheim
mobil 97589481
telefon 63940706

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet på Jessheim i Ullensaker kommune - til tross for den sentrale beliggenheten har boligen en tilbaketrukket beliggenhet. Ønsker du å bo sentralt i en nyere og moderne bolig med kort vei til sentrum - kan denne boligen være noe for deg. 

Funkis rekkehus fra 2017 over 3. plan med gjennomgående høy standard. Boligen bærer preg av å være påkostet og har mange gode og funksjonelle løsninger. Boligen preges av åpen løsning med mye naturlig lys og store vindusflater fra gulv til tak gir en meget god romfølelse. Innholdsrik bolig med blant annet to bad, to stuer, tre soverom, kontor og utgang fra stuen i 3. etasje rett ut til takterrasse på ca. 12 kvm. Her kan du flytte rett inn!

Eiendommen

Langbråten 37, 2063 JESSHEIM
Gårdsnummer 132, bruksnummer 242, seksjonsnummer 19, kommunenummer 3033

Eier

Nik Ael og Jolanta Szostak

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet på Jessheim i Ullensaker kommune. Ønsker du å bo sentralt i en nyere og moderne bolig med kort vei til sentrum - kan denne boligen være noe for deg. 

Gangavstand til Jessheim med alt av bymessige fasiliteter - Jessheim By har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Her er det mange ulike spisesteder, utesteder, kaféer, kulturhus med blant annet forestillinger og tre kinosaler og et godt utvalg av shopping- og handlemuligheter. 
Videre er det meget god offentlig kommunikasjon fra Jessheim stasjon til Oslo og Gardermoen. Togavgang til Oslo hver halvtime med en reisetid inn til hovedstaden på ca. 37 min. Parkering prioritert for pendlere. 

Langelandsfjellet er ofte omtalt som Jessheimmarka og består av område fra Langelandsfjellet i vest og Randbydalsveien i øst, Skogmo/Fladbyseter i nord og mot dyrka mark i sør. Området har en lang rekke stier og kan by på variert terreng, samt lysløype. Det benyttes av både terrengsyklister og mosjonister i alle aldre. På vinteren kjøres det opp flotte skiløyper.
For mer informasjon besøk http://www.jessheimmarka.no.

Nordbytjernet en oase i byen vår!
Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker med beliggenhet med kort vei fra Jessheim sentrum. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med flotte turveier. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, bade- og fiskebrygger.

Ca. 15-20 min. til Romeriksåsen som byr på gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommmer og vinter. 
Romeriksåsen som er et av Romerikes mest varierte friluftsområder; som byr på alt fra tur- og sykkelstier, oppkjørte skiløyper, badeplasser, skiannlegg og mange gode fiskevann!

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Innhold

Totalt bruttoareal: 138 kvm
Totalt bruksareal: 124 kvm
Totalt primærrom: 119 kvm

Bruksareal:
Rekkehus 124 kvm

Primærrom:
Rekkehus: 
1. etasje 43 kvm: Entre/vf, kjøkken, stue.
2. etasje 43 kvm: Gang/ trapp, bad, kontor, 2
soverom.
3. etasje 33 kvm: Gang/ trapp, stue, soverom, bad.

Sekundærrom:
Rekkehus: 
1. etasje 2 kvm: Bod
2. etasje 2 kvm: Teknisk rom
3. etasje 1 kvm: Kott

I tillegg til innvendige boder disponerer boligen én sportsbod i kjeller. 

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.02.2020 utført av Agenda Taksering.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 92,4 kvm. 

Parkering

Én parkeringsplass i parkeringskjeller (opplegg klargjort for montering av el-bil lader). 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre.

Ringmur med plate på mark. Yttervegger oppført i isolert trebindingsverk. Yttervegger er utvendig kledd med bordkledning/trepanel. Vinduer og terrassedører med 3-lags isolerglass fra byggeår. Taktekking av takfolie/ membran.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 17.12.2018. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. 

Standard

Funkis rekkehus fra 2017 over 3. plan med gjennomgående høy standard. Boligen bærer preg av å være påkostet og har mange gode og funksjonelle løsninger. Boligen preges av åpen løsning med mye naturlig lys og store vindusflater fra gulv til tak gir en meget god romfølelse. Innholdsrik bolig med blant annet to bad, to stuer, tre soverom, kontor og utgang fra stuen i 3. etasje rett ut til takterrasse på ca. 12 kvm. Her kan du flytte rett inn!

Kjøkken:
Flott, moderne kjøkken fra med HTH-kjøkkeninnredning med hvitlakkerte slette fronter. Praktisk og funksjonelt kjøkken med løsning mot stuen/spisestuen - sosial og praktisk løsning. Benkeplate av laminat og planlimt stålvask med ettgreps blandebatteri. Integrerte hvitevarer med induksjon platetopp og komfyr. Ventilator med avtrekk over platetopp. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.


Bad 2. et:
Moderne og romslig bad med keramiske fliser på vegger og gulv. Dusjhjørne med hengslede dører. Vegghengt wc m/ drensåpning fra sisternekasse. Mekanisk avtrekk. Baderomsmøbel med
helstøpt vask og skapinnredning. Plastsluk med klemring og synlig membran/ mansjett i sluk. Opplegg for vaskemaskin. Downlights i himmling.

Bad. 3. et: 
Keramiske fliser på vegger og gulv. Dusjhjørne med hengslede dører. Vegghengt wc m/ drensåpning fra sisternekasse. Mekanisk avtrekk. Liten håndvask med underskap. Plastsluk med klemring og synlig membran/ mansjett i sluk.

Vegger: Malte plater
Gulv: Parkett, keramiske fliser
Himlinger: Malte plater

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv 1. etasje og radiatorer 2. og 3. etasje. Varmekabler på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Forkjøpsrett og øvrig informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Jessheimhagen Boligsameie, med sameiebrøk 124/14120.
Sameiet består av 77 seksjoner og 2 næringsseksjoner (parkering og bod).
Forretningsfører er Enqvist Eiendomsdrift AS, tlf. 22 80 95 97
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt. 
Foretatt påkostninger de senere år: Boligen er ferdigstilt i 2017. 
Planlagte påkostninger: Husene må males.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 477828, tinglyst 31.05.2016, type heftelse: Bestm. vedr. elektriske kraftlinjer
Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse. Overenskomst om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspenningskabelanlegg. Bestemmelse om beplantning.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til småhusbebebyggelse i henhold til reguleringsplan "Romsaas B3, Jessheim Hage" datert 07.09.2015 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Grenser inntil reguleringsplan for "Jessheim vest - Romsaas" vedtatt 26.10.1998 og "K11 - Jessheim hotell" vedtatt 06.09.2006 og "Bekkefaret" vedtatt 12.06.2018. 
Generelt stor utbygning i området. 

Skal bygges hotell på fremsiden av rekkehuset. Kontakt megler for info. 

Er berørt av veg/jernbanestøy. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR63.2019

Dato

Sist oppdatert: 13. november 2020 kl. 09:31

Økonomi

Boligens felleskostnader

Kommunale avgifter er kr 10 206,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon.

Fellesutgiftene er kr 1.620,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførsel, drift og vedlikehold, bygningsforsikring, kabel-tv, garasje mm. 
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.07.2019.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 17.500 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet RiksTV som leverandør av kabel-tv og er inkl. i felleskostnadene. 

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 154 095,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4 154 742,-. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 5.433.842,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 10.200,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.400,-

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler for privatvisning.
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 40.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Emilio de Paoli Dunne
Eiendomsmegler

Emilio de Paoli Dunne

Telefon
Mobil 97589481
Send epost

Lurer du på noe

Emilio svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies