logo
Lørenskog

Kulturhusgate 5

Månedsleie

12 300 kr

Etasje
1
Byggår
2013
Soverom
1
Primærrom
45 m²
Type
Eierleilighet
Eierform
Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje/P-plass og Balkong

Flott 2-roms med stor markterrasse ved Metro Lørenskog - Oppvarming, v.vann, kabel TV, internett inkl. - Mulighet for parkering - Ledig omgående!

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler for privatvisning.
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Glenn Waldeland

Utleiemegler Krogsveen , avd. Løren
mobil 41467349
telefon 21007251

Send e-post
Bestill leievurdering
Ansvarlig megler: Thomas Gjerde Dideriksen

Komplett utleieoppgave

Eiendommen

Kulturhusgate 5, 1473 LØRENSKOG
Gårdsnummer 108, bruksnummer 811, seksjonsnummer 10, kommunenummer 3029

Utleier

Vinothkumar Palanisamy og Shivani Pounraj

Beliggenhet

Kulturhusgata 5 har en meget sentral beliggenhet over Metro senteret i Lørenskog sentrum. 
Her finner du det meste av fasiliteter, og et meget godt utvalg av ulike servicetilbud. Metro senter innehar omlag 100 butikker, med alt fra shopping, bank, velvære, daglighandel og restauranter mm. Her finner du noe for enhver smak. I tilknytning til senteret og leiligheten har du Lørenskog kulturhus med et godt tilbud som passer for alle. Her finner du blant annet et flott bibliotek, helsesenter, kafè, kino med et rikt utvalg av filmer, kulturskole, teater, kunstutstillinger, konserter, forestillinger mm. Det er i tillegg kort avstand til Triaden Storsenter og Strømmen Storsenter som er landets største kjøpesenter i antall butikker, med 200 butikker, virksomheter og spisesteder.

Svært godt kollektivtilbud med Lørenskog bussterminal få minutters gange fra leiligheten. Her har du hyppige avganger med god forbindelse til Oslo S, Gardermoen og Lillestrøm.
Nærområdet er preget av trivelige gangstier, grøntområder, lekeplasser, spisesteder og servicetilbud m.m. Beliggenheten er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å ha nærhet til alt du trenger i hverdagen. 

Rekreasjonsmuligheter: 
Losby gård og området omkring Losby gods er et populært tur - og rekreasjonsområde både sommer som vinter. Losby gård er et flott utgangspunkt for turer innover Østmarka. Det er mulighet for å utforske marka med f.eks. sykkel eller kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Kommunen driver Losby besøksgård hvor de har forskjellige dyr og kafé. Golfbanen på Losby er et meget flott anlegg med både 18 og 19 hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Tennisbane og svømmehall på Kjenn. Rådhusparken og fine turstier rundt Langvannet.

Offentlig kommunikasjon:
Kollektivtrafikken er godt utbygd i Lørenskog med tog og buss. Nærmeste bussholdeplass er Knatten som ligger ca. tre minutts gange fra leiligheten. Herfra går busser til Oslo bussterminal, med hyppige avganger i timen alle dager. Med bussrute 300 bruker man hhv. ca. 21 minutter til Oslo bussterminal. Fra samme holdeplass er det avgang 5 ganger i timen til Lillestrøm bussterminal.

Lørenskog er under stadig utvikling og et spennende prosjekt som nettopp ble ferdig er skihallen Snø. Skihallen er verdens første kombinerte alpin- og langrennshall med en snødekt flate på ca. 50.000 kvadratmeter med fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, blåpark med big jump, et fantastisk lekeområde i tillegg til totalt to kilometer langrennsspor innendørs. 
I tillegg til selve hallen vil en ny bydel skapes – Lørenskog Vinterpark, hvor det skal bygges en «varm sone» på 12.500 kvadratmeter med blant annet restauranter, kafeer, butikker, konferansefasiliteter og ulike servicetilbud. For mer info om skihallen, se www.skihallen.no.

Innhold

Totalt bruttoareal: 54 kvm
Totalt bruksareal: 48 kvm
Totalt primærrom: 45 kvm


I tillegg disponerer boligen en innvendig bod og en kjellerbod.

*Ved interesse og ønske om visning, send en liten beskrivelse av deg selv til: glenn.waldeland@krogsveen.no

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. 

Standard

Entrè:
Hyggelig entrè med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. 

Kjøkken:
Fint og praktisk kjøkken i åpen løsning med stue. Godt med skapplass. Hvitevarer medfølger. 

Stue:
Romslig og moderne stue med store vindusflater. Utgang til terrasse.

Terrasse:
Stor markterrasse med god plass til diverse utemøblement. 

Soverom:
Soverom av god størrelse med plass til dobbeltseng. Stort garderobeskap medfølger.

Bad:
Bad med vask med servantskap, dusjhjørne, toalett, samt vaskemaskin og tørketrommel. 

Oppvarming

Leietaker må tegne eget strømabonnement.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Inventar og hvitevarer

Hvitevarer på kjøkken og bad medfølger.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 36 900,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4 428,-

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. 
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 15.01.2021 og utløper: 14.01.2024 eller etter nærmere avtale.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 88-0280/20
Utleiemegler Krogsveen AS, avd. Løren
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR88.20280

Dato

Sist oppdatert: 05. januar 2021 kl. 20:45

Økonomi

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler for privatvisning.
Ansvarlig megler: Thomas Gjerde Dideriksen
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.
minusVis mindre
Glenn Waldeland
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Glenn Waldeland

Telefon
Mobil 41467349
Send epost

Lurer du på noe

Glenn svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies