Komplett salgsoppgave

Grønebakkane 67C

1 750 000 kr
60 m²
2 soverom
Velkommen til Grønebakkane 67c!
Velkommen til Grønebakkane 67c!
Ågotnes
Pen 3-roms eierleilighet med god beliggenhet på Ågotnes|Rolig og veletablert boligfelt|Stor terrasse på 57 kvm
 • Prisantydning
  1 750 000 kr
 • Omkostninger
  45 092 kr
 • Totalpris
  1 795 092 kr
 • Byggeår
  1956
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  60 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  392 kr
 • Energimerke
  Rød F

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

Sentralt område.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger pent til i et rolig boligfelt på Ågotnes. Her har du kort vei til skoler, barnehager, butikker og kollektivtransport. Stor terrasse på 57 kvm med levegger som skjermer deg fra omgivelsene. Bygget er opprinnelig fra 1956 men ble i 2008 ombygget til leiligheter.
 • Varmekabler i alle rom bortsett fra vaskerom
 • Utvendig bod på 4,4 kvm
 • Vannrør i "rør-i-rør" system
 • Mekanisk avtrekk fra kjøkken, vaskerom og bad
 • Sikringsskap med automatsikringer
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Grønebakkane 67C, 5363 ÅGOTNES
  Kommunenummer 4626, gårdsnummer 23, bruksnummer 42, seksjonsnummer 3

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 65 kvm
  Totalt bruksareal: 60 kvm
  Totalt primærrom: 60 kvm
  Primærrom:
  Stue/kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom og entré: 60 kvm
  I tillegg disponerer boligen en utvendig bod på ca. 4,4 kvm.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.09.2021 utført av Atle Simon Kallestad. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre.
  Boligbygg oppført i 1956. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner. Yttertak er utvendig tekket med takstein. Entrédør med glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass.
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
  Følgende har fått TG 2 på bad: Sanitærutstyr og innredning da det ikke er registrert innebygget toalettsisterne. Overflater vegger grunnet skruehull observert i våtsonen. Overflater gulv grunnet sprekker i gulvoverflate og bom i enkelte gulvfliser. Fallforhold grunnet mindre lokalfall i dusjsonen enn hva som ideelt anbefales og nivåforskjell fra døråpning til hovedsluk vurderes som ikke tilstrekkelig mtp. lekkasjesikkerhet.
  Vaskerom har fått TG 2 på overflater vegger grunnet malingsbobler på vegger av malt mur. Membran, tettesjikt, sluk og fall ikke kontrollert grunnet plassering av vaksemaskin og varmtvannstank.
  Innredning på kjøkken har fått TG 2 grunnet alder/slitasje.
  Overflater gulv har TG 2 grunnet stedvise riper og skader.
  Konstruksjoner har fått TG 2 da det er observert symptomer på utilsiktet fuktighet der grunnmuren lar seg inspisere i vaskerom. Dette indikerer at de samme forhold sannsynligvis er gjeldene også bak
  veggkonstruksjonene som er utlektet fra grunnmuren, hvor forholdet erfaringsmessig gir høyere fuktrisiko.
  Det er registrert skjevheter i soverom, TG 2.
  Grunnmur har TG 2 da det stedvis er observert vertikalriss.
  Drenering har fått TG 2 grunnet alder og symptomer på fukt observeres på grunnmur i vaskerom. Forholdet tyder på fuktvandringer i konstruksjonen/svakheter med dreneringen.
  Fra egenerklæring:
  Vann kommer inn igjennom grunnmur i innebod/vaskerom når det regner mye.
  På kjøkken er det hull på feil side av vannlås.
  Tak over inngangsdør lekker.
  Levegg mot vei: Vegg mot hus er kledd opp på nytt grunnet råteskader. Veggen har og blitt rettet opp da den helte mye ut mot vei.
  Selger opplyser om skjeggkre/sølvkre i leiligheten. Skjeggkre kan ifølge skadedyrfirmaene bekjempes ved sanering av skadedyrfirmaer, bruk av limfeller samt regelmessig støvsuging/rengjøring.Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Velkommen til Grønebakkane 67c! En pen 3-roms eierleilighet med stor terrasse i et rolig område.
  Åpen stue/kjøkkenløsning med gulvvarme. Listefri himling, fine farger på vegg og plass til sofahjørne. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminat benkeplate. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Vannrør av typen rør-i-rør. Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: Stekeovn, platetopp og kjøleskap med frys.
  Fra stuen er det utgang til stor terrasse på 57 kvm med bod på 4,4 kvm. Terrassen har svært god plass til de utemøblene du måtte ønske og levegg skjermer for innsyn.
  To gode soverom på 7,4 kvm og 7,8 kvm.
  Helfliset bad fra 2008 med spotter i himling og varme på gulv. Badet er innredet med dusjkabinett, vegghengt toalett, vegghengt baderomsmøbel og servantinnredning. Vaskemaskin er plassert i vaskerom/bod.

  Løsøre og tilbehør

  Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
  Medfølger: Vaskemaskin, tv, seng, skohylle, kommode og speil.
  Medfølger ikke: Høyskap, tørketrommel, veggbilder, klokke.

  Oppvarming

  Oppvarming med varmekabler i stue/kjøkken, soverom, entré og bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Kommunen opplyser at det ikke foreligger byggemeldinger eller bygningstegninger i arkivene som gjelder det opprinnelige bygget. Arkivene til kommunen går tilbake til ca. 1967. Bygget er opprinnelig fra 1956 og ble omsøkt/bygget om i 2007/2008. Det finnes av den grunn ikke dokumentasjon over eiendommens lovlighet.
  Det foreligger ferdigattest for overnevnte endring av bygg - oppdeling av bustad / firemannsbustad datert 02.07.2008.
  Iht. tilatelse til fasadeendring og innredning av 2 leiligheter i kjeller datert 09.02.2007 fremgår det av opprinnelig plantegning at det er gjort endring av planløsning uten at vi kan se at det er omsøkt hos kommunen. Det som er innvendig bod på tegningene er idag tatt inn i badet. Bod/vaskerom sin nåværende plassering er ikke med i tegninger og er byggemeldt eller godkjent til varig opphold.
  Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 133, tinglyst 11.1.1961, type heftelse: Erklæring/avtale. Rett til å legge vannledning/kloakkledningstikkrenne gjennom/langs fylkesvei.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Eiendommen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde. Her ligger man skjermet til. Kort vei til barnehager, barne/ungdomsskole og offentlig kommunikasjon. Er du glad i å bade er det kort vei til Kortveitpollen. Her finner du en fin og lun badevik med sandstrand som passer bra for barn. Foretrekker du fjellturer er det flere turmuligheter i området som blant annet Spjeldsfjellet.
  Ågotnes torg ligger 2 minutter unna med bil. Her finner du det meste du trenger som dagligvarebutikk, legesenter, apotek, treningssentre og frisør. Skulle du likevel ønske et større utvalg er det ca. 13 km til Sartor senter med et stort utvalg butikker og servicetilbud. CCB basen på Ågotnes ligger 3 minutter kjøring fra eiendommen, her finner du en rekke arbeidsplasser innen offshoresektoren.

  Adkomst

  Fra Straume kjører du mot Kolltveit. Kjør igjennom Kolltveit tunnelen og ta 1. avkjørsel til høyre mot Ågotnes. Følg veien rett frem til du kommer til neste rundkjøring på Ågotnes. Her tar du 2. avkjørsel rett frem. Ta første avkjørsel til venstre etter rundkjøring ned på Landrovegen. Følg veien 700 meter og ta avkjørsel på venstre side mot Grønebakkane/Polleide. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Ågotnes skule (1-7 kl.)
  Landro skule (1-7 kl.)
  Tranevågen ungdomsskule
  Sotra vidaregåande skule - avd Bildøy
  Sotra vidaregåande skule - avd Sund
  Olsvikåsen videregående skole
  Norlandia Kårtveitpollen bhg
  Soltunet familiebarnehage
  Hamramyra barnehage
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 619,2 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal for sameiet og er opparbeidet med grus, diverse beplantninger og terrasse på terreng. Terrassen foran boligen er på fellestomt, men blir i dag benyttet av denne seksjonen.

  Parkering

  Parkering på felles eiendom ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan 18-1 RP Angeltveit Aust (23); 19980003 datert 24.09.1998 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert juni 1996.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Kommunale avgifter er stipulert til kr 10.080,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.
  Øyvar opplyser om at de ikke kjenner samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Oppgitt beløp er en årsprognose fra Øyvar.
  Fellesutgiftene er ca. kr 2.500,- pr. år og inkluderer: Byggforsikring. Beløpet betales en gang årlig.
  Det betales kr 550,- pr. kvartal for brøyting/salting til Polleide Grendalag.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10.000 kwh. pr. år.
  Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av internett og har avgift på kr 600,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2019 var kr 457 608,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 1 647 388,80.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Eiendomsskatt

  Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.795.092,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

  Tilbud om lånefinansiering

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Benjamin Skare

  Informasjon om forkjøpsrett

  Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 4 leiligheter, med sameiebrøk 60/318.
  Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
  Kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1,7% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging: kr 13.900,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 14.750,-
  Visninger: kr 2.500,- pr. visning
  Oppslag eiendomsregister + kommunale opplysninger Sotra: kr 7.500,-
  Fotopakke: kr 5.000,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 69-0145/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bergen Vest
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR69.21145

  Dato

  Sist oppdatert: 15. november 2021 kl. 12:26

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
  Lurer du på noe?

  Andre boliger i området

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.