Solgt: 1 500 000 kr

Kråvasslia 45

1 600 000 kr
58 m²
1 soverom
Fasade mot sørvest
Torbjørn Vinje
Presenteres av
Torbjørn Vinje
Åsane
Stor 2-roms med sør-vest vendt terrasse. Flott utsikt. Trappefri adkomst. Ingen gjennomgangstrafikk. Egen garasjeplass.
 • Prisantydning
  1 600 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  586 000 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  2 087 132 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1986
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  58 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  5 528 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velholdt borettslag som gjennomgikk en omfattende rehabilitering i 2013-2014. Fasade og tak ble byttet i tillegg til etterisolert, nye vinduer, terrassedører og utvidet altan. Innvendig er trappehus pusset opp og nytt dørcalling system er montert. Boligene ligger i rolige omgivelser i enden av en blindvei. Leiligheten oppleves romslig med stort bad, stort soverom samt stor stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang til terrasse på ca. 12 kvm. Gode solforhold og flott utsikt over nærområdet på Flaktveit og munningen til Hjortlandsdalen. Enkelt innredet, men nyoppusset bad fra år 2018. Leiligheten fikk nymalte overflater samme år. Kort vei til skoler, barnehager busstopp og idrettsanlegg. Flott turterreng. Få min. kjøring til Gullgruven og Åsane Storsenter. Ca. 15 min. med bil til Bergen sentrum.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kråvasslia 45, 5134 FLAKTVEIT
Kommunenummer 4601, gårdsnummer 206, bruksnummer 783, ideell andel 1/1
Andelsnummer 27, FLAKTVEITHAUGEN BORETTSLAG, organisasjonsnummer 941873715

Innhold

Totalt bruttoareal: 66 kvm
Totalt bruksareal: 61 kvm
Totalt primærrom: 58 kvm
Primærrom:
1. etasje 58 kvm: Entré, bad, soverom, kjøkken og stue.
Sekundærrom:
1. etasje 3 kvm: Innvendig bod
I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på 4,5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.05.2021 utført av Anticimex Bergen.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre og betong.
Boligbygg oppført i 1986. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med fasadeplater. Etasjeskillere av betong. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse db35. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass. Elektrisk oppvarming. Ventilasjon med naturlig tilluft kombinert med stedvis mekanisk avtrekk.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- TG2 er gitt på sluk i bad pga. at denne ikke ble skiftet da bad ble oppgradert i år 2018. I tillegg på innredning grunnet skader/høy slitasjegrad.
- TG2 på kjøkkeninnredning da denne bærer preg av alder/slitasje.
- TG2 på gulv da det stedvis registreres gliper og skader i gulvets overflatemateriale.
- TG2 på enkelte innerdører som bærer preg av skader/slitasje. Forholdet er av estetisk karakter.
- TG2 i forbindelse med skjevhetsmåling. Det er registrert skjevheter i soverom, hvor forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 25 mm.
- TG2 på varmtvannsberedere og vannrør grunnet alder.
Selger opplyser i egenerklæringsskjema:
Bad ble i år 2018 pusset opp i regi av borettslaget sitt forsikringsselskap grunnet lekkasje i vannledning.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Lys og romslig entré ønsker deg velkommen inn! Her det god plass til av- og påkledning av sko og yttertøy. Ved siden av entrédøren er dørtelefonen og panelet for boligalarmen plassert. Ta kontakt med leverandør Sector Alarm dersom du ønsker å tegne nytt abonnement. Entréen gir direkte adkomst til bod, bad og stue. Hvitmalt himling. Malte veggflater. Vinylbelegg på gulv.
Innvendig bod på 3 kvm. Hvitmalt himling. Malt miljøstrie på vegg. Vinylbelegg på gulv.
Stort bad på ca. 7 kvm. Badet ble oppgradert i år 2018, og er enkelt innredet med dusjgarnityr på vegg, wc, servant, speilhylle, varmtvannsbereder, skyllekar samt opplegg for tilkobling av vaskemaskin. Direkte adkomst til både entré og soverom. Hvitmalt himling. Baderomsplater på vegg. Våtromsbelegg på gulv.
Stue med åpen kjøkkenløsning på over 30 kvm. Skyvedør og vindu mot terrassen med godt lysinnslipp og fin utsikt. Opprinnelig kjøkkeninnredning som for noen år tilbake ble fornyet med nye fronter fra Herjedalskjøkken. Villavent kjøkkenventilator med avtrekk fra kjøkken og bad. Varmtvannsbereder i hjørneskap. Hvitmalt himling. Malte veggflater. Vinylbelegg på gulv.
Sørvestvendt balkong på ca. 12 kvm. Meget gode solforhold. Moderne rekkverk i glass og metall. Terrassebord på gulv. Flott utsikt over nærområdet med Flaktveit idrettsanlegg, Hjortlandsdalen og nedover Breimyra mot Åsane sentrum.
Soverom på ca. 10 kvm. Direkte adkomst til bad. Godt med garderobeskap. Samme fine utsikt som fra stue. Hvitmalt himling. Malte veggflater. Vinylbelegg på gulv.
Vegger og himlinger i hele leiligheten ble nymalt på samme tid som badet ble oppusset.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.12.1988. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:
Dagboknr 31815, tinglyst 02.10.1987, type heftelse: Diverse bestemmelser i kjøpekontrakt som regulerer forholdet mellom selger og kjøper på kontraktstidspunktet. Kontrakten inneholder også bestemmelser knyttet til vann- og avløpsledninger, el- og tele-ledninger, etablering av vei og gangveier, gjerdeplikt mm.
Dagboknr 31818, tinglyst 02.10.1987, type heftelse: Fellesobligasjon for borettsinnskudd stort kr. 15.740.000,-. Panthaver: Andelseierne i borettslaget. Løpenr. 7214926. Prioritet etter byggelånsobligasjon og senere faste lån som er nødvendig.
Borettslaget har lovbestemt pant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og boligsalgsrapport.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Attraktiv og familievennlig beliggenhet i Kråvasslia, med kort gangavstand til Breimyra Skole, Flaktveit barneskole, idrettshall og fotballbane. Området har flott natur like ved og populære turløyper starter her. Idylliske Hjortlandstemma/Kråvatnet er like nedenfor. Det er kort kjøring til nærbutikk og handlesenter ved Gullgruven og Åsane Storsenter. Det er kun ca. 15 minutters kjøring til Bergen sentrum.
Selve boligblokken ligger høyt og flott til i terrenget! Velholdt og pent borettslag med tilbaketrukket beliggenhet. Fra egen sør-vest vendt terrasse kan man nyte storslått utsikt og de beste solforhold.

Adkomst

Kjør E16 fra Bergen sentrum mot Åsane. Følg skilt mot Flaktveitvegen ved rundkjøringen på Nyborg. I lyskrysset ved Kyrkjekrinsen Skole, tar du til høyre. Kråvasslia ligger nesten helt i enden av Flaktveitvegen, ta avkjørsel til høyre inn i Kråvasslia. Leiligheten har enkel, trappefri adkomst fra baksiden av blokken. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Skoler:
Flaktveit skole (1-7 kl.)
Li skole (1-7 kl.)
Breimyra ungdomsskole (8-10 kl.)
Åsane videregående skole
Tertnes videregående skole
Barnehager:
Langerinden barnehage (0-6 år)
Flaktveit barnehage - Ulvhøyen
Åsane gårds og friluftsbarnehage
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 14.265 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfaltert innkjørsel og gjesteparkering, grus, støpte veier og trapper, diverse beplantninger, plenområder, lekeplass og sittegrupper.

Parkering

Fast garasjeplass i lukket anlegg i blokkens underetasje. Gjesteparkering på plass nedenfor blokkene.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Reguleringsmessige forhold
Eiendommen omfattes av kommunedelplan (60910000).
Planid: 60910000.
Saksnr: 200817958.
Planens navn: BERGEN. KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2010 - 2021.
Type plan: Kommuneplanens arealdel.
Planstatus: Gjeldende plan (Ikrafttrådt) *
Vedtak i kraft: 24.04.2013.
Eiendommen omfattes av kommunedelplan (6000002). Formål: Boligområde.
Planid: 6000002.
Saksanr: 190940400.
Planens navn: ÅSANE. GNR 206 BNR 783, FLAKTVEIT.
Type plan: Mindre reguleringsendring.
Planstatus: Gjeldende plan (Ikrafttrådt).
Vedtak i kraft: 07.02.1990.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 5.528,- pr. mnd. og inkluderer: Internett og Kabel-TV grunnpakke fra GET, renhold, dugnad, renter og nedbetaling av felles lån, kommunale avgifter, eiendomsskatt, felles byggforsikring, styrehonorar og forretningsførsel.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Driftsutgifter kr. 2.101,-
Kapitalkostnader kr. 2.838,-
Lån/Renter kr. 49,-
Dugnad kr. 75,-
Renhold kr. 142,-
Kabel-tv/internett kr. 323,-
Borettslagets lån er avdragsfritt i 2,5 år. Frem til 01.10.2023 betales det dermed kun renter. Borettslaget skal i regnskapet opplyse om hvor mye felleskostnadene vil øke etter utløpet av avdragsfri periode. Megler har mottatt estimert endring på kr. 1.540,- om dette fra forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr: Ikke oppgitt
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv/internett og avgift er inkl. i månedlige felleskostnader.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 514.150,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 1.850.939,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 41.151,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 586.000,- pr. 01.04.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 37.583.176,- pr. 01.04.2021 og lånevilkårene er:
Husbanken:
Annuitetslån
Rentebetingelser: Fast rente på 2,47%
Lånets løpetid: Forventet nedbetalt
august 2045
Restsaldo: 34.500.000,-
Andel av saldo: 538.362,-
Lånet er avdragsfritt til og med 01.10.2023
Estimert endring etter avdragsfrihet kr. 1.540,-
OBOS-banken:
Annuitetslån
Rentebetingelser: Flytende rente på 1,98%
Lånets løpetid: Forventet nedbetalt
oktober 2023
Restsaldo: 3.083.176,-
Andel av saldo: 47.200,-

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2.187.132,- Av dette beløpet utgjør kr 586 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.494,- (OBOS)

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Olaf Brevik

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet FLAKTVEITHAUGEN BORETTSLAG.
Borettslaget består av 56 leiligheter.
Forretningsfører er Obos Stor-Bergen, tlf. 55 942729
Det er tillatt med dyr i boligselskapet under forutsetning av at eier aksepterer borettslagets regler for
dyrehold. Nye beboere skal opplyse om dyrehold ved søknad om overtakelse.
Eksisterende beboere skal søke styret om lov å anskaffe hund/katt.
Det er tilrettelagt infrastruktur for opprettelse av ladepunkt for el-bil ved egen garasjeplass for de som har dette.
Dette skal kun utføres av godkjent installatør, og borettslaget har inngått kontrakt med firma OneCo som gjør dette samt utfører årlig kontroll av
anlegget.
Foretatt påkostninger de senere år: Utvendig rehabilitering år 2013/14
Planlagte påkostninger: Ingen
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Fast pris kr. 50.000,-
Tilrettelegging: kr 13.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister + kommunale opplysninger Bergen: kr 3.000,-
Fotopakke: kr 4.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 69-0078/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bergen Vest
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR69.2178

Dato

Sist oppdatert: 01. juli 2021 kl. 12:18

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.