Komplett salgsoppgave

Vålerveien 1882

3 950 000 kr
162 m²
3 soverom
Vålerveien 1882 formidles av Krogsveen.
Vålerveien 1882 formidles av Krogsveen.
Jacob Koren
Simen Slaatsveen
Presenteres av
Jacob Koren og Simen Slaatsveen
Våler
Nylig oppusset enebolig i landlige omgivelser. 1.548 kvm. tomt med tidligere stall og nyere dobbelgarasje med løftebukk.
 • Prisantydning
  3 950 000 kr
 • Omkostninger
  100 092 kr
 • Totalpris
  4 050 092 kr
 • Byggeår
  1957
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  162 m²
 • Bruksareal
  193 m²
 • Tomteareal
  1 548 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nylig oppusset enebolig i landlige omgivelser, midt i Våler
 • Stor eiet tomt på 1.548 kvm., tidligere benyttet til hestehold
 • Nyere dobbelgarasje med isolerte leddporter, varmepumpe og løftebukk
 • Frittstående lagerbygg med 2 boder á 10 kvm.
 • Frittstående bygg, tidligere benyttet som stall
 • Enebolig oppgradert med generell oppussing, inkludert nye laminatgulv
 • Ny taktekking og nye takrenner i 2019
 • Nyoppført, vestvendt markterrasse på ca. 50 kvm.
 • Umiddelbar nærhet til turterreng i skog og mark
 • 5 min. med bil til barnehage, skole og nærbutikk på Folkestad
 • Mosseporten, E6 og Moss sentrum ca. 15 min unna

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Vålerveien 1882, 1592 VÅLER I ØSTFOLD
Kommunenummer 3018, gårdsnummer 66, bruksnummer 5, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 193 kvm.
Totalt primærrom: 162 kvm.
Bruksareal pr. etasje:
Kjeller: 27 kvm.
1. etasje: 106 kvm.
2. etasje: 60 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen:
1. etasje: Entré, bad, 2 stuer, kjøkken og spisestue.
2. etasje: Stue, gang og 3 soverom.
Følgende rom inngår som sekundærrom:
Kjeller: 2 boder.
1. etasje: Bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.12.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport/tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Byggemåte iht. boligsalgsrapport:
Enebolig over 2. Etasjer samt kjeller med utvendig adkomst. Grunnmur av betongkonstruksjon fundamentert på støp såle på ukjent byggegrunn.
Yttervegger av bindingsverkkonstruksjon utvendig kledd med stående panel. Yttertak av saltakskonstruksjon tekket med stålplater.
Boligen har ytterdør med kodelås fra Yale. Vinduer med karmer av tre, og to-lags glass fra 1975,1978 og 1983.
I boligsalgsrapporten fremkommer det forhold som kjøper må være oppmerksom på:
Det er påvist bomlyd i enkelte gulvfliser på bad, saltutslag i krypkjeller og manglende håndrekke i trappen. Se utfyllende tekst i rapporten.

Standard

Boligen er gjennom de seneste årene oppgradert med en generell oppussing av innvendige overflater, deriblant nye laminatgulv med moderne én-stavs preg. Deler av boligens elektriske anlegg er også fornyet, deriblant sikringsskapet. Yttertaket ble tekket om med nye stålplater samt påmontert nye takrenner i 2019 og en omfangsrik terrasseplatting på hele 50 kvm. er nylig oppført ved boligens sydside. Vinduer er av eldre årgang og datert 1975, 1978 og 1983. For øvrig er standarden gjennomgående god og hovedsakelig gitt tilstandsgrad 0/1 samt unntaksvis grad 2 - hovedsakelig knyttet til alder/funksjon på vinduer, vannrør og drenering.
Dagens romløsningen er noe endret fra den opprinnelige, til fordel for en mer tidsaktuell løsning der første etasje hovedsakelig er viet til aktive rom. Totalt tre stuer og kjøkkenet utgjør til sammen det meste av etasjens areal. To av stuene kan med relativt enkle grep separeres, eksempelvis ved ønske om flere soverom. Én av disse er tilgjengelig rett fra gangen, den andre fra kjøkkenet og utstyrt med både vedovn og varmepumpe.
Kjøkkenets innredning er av ukjent og eldre årgang, men velholdt og med unntak av vannrør gitt tilstandsgrad 0/1. Platetopp og stekeovn er integrert hvorav sistnevnte er hendig plassert i benkehøyde, mens oppvaskmaskin er innbygget og kombiskap innfelt i en dedikert nisje.
Første etasje inneholder også badet, som i følge boligsalgsrapport er fra 2007. Her er gulv og vegger utført med fliser, himlingen med plater og innfelt belysning. Rapporten påpeker at bomlyd er registrert i enkelte gulvfliser, og at klosettets innbyggede sisterne mangler drenering. Disse forholdene er gitt tilstandsgrad 2, mens rommet for øvrig er gitt grad 0/1. Badets utstyr inkluderer tidsaktuelle møbler med gode oppbevaringsmuligheter og et dusjkabinett som begrenser vannpåkjenning på overflatene. Opplegg til vaskemaskin er også installert. Med hele 10,5 kvm. fungerer badet utmerket til kombinert formål som vaskerom og kan om ønskelig utstyres med ytterligere innredninger. Varmtvannsbereder fra 2007 på ca. 120 liter er plassert i kjeller.
Boligens tre soverom er samlet på én flate i andre etasje og er av ulike størrelser, fra nesten 8 til over 15 kvm. gulvflate. Alle rom har innslag av skrånende himling, men høye knevegger som muliggjør høy utnyttelse av gulvflatene.
Mellom soverommene finnes ytterligere en stue som utgjør midtpunktet i etasjens romløsning og kan fungere utmerket som barnas egen stue, tatt i betraktning nærheten til soverommene. Stuen er oppmålt til nesten 10 kvm., hvilket gir plass til både sofagruppe og media-møbler.
Overflater og innredninger:
Gulv: Laminat og fliser.
Innervegger: MDF-plater, malt panel, malte tapeter, malte plater og fliser.
Himlinger: Folierte plater og malt panel. Downlights i entré og på bad.
Kjøkken: Skapinnredning med profilerte mørke fronter og laminerte lyse benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Integrert platetopp og stekeovn. Avtrekksventilator. Innbygget oppvaskmaskin. Nisje til kombiskap.
Bad: Skapinnredning med glatte hvite fronter og helstøpt porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggspeil med overbelysning. Dusjkabinett. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Løftebukk og hvitevarer medfølger.

Oppvarming

Oppvarming med varmepumpe og peisovn.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
I henhold til informasjon mottatt fra Mosseregionen interkommunale brann og redning (MIB) fremkommer følgende ved siste tilsyn 07.01.2015.
Ved siste tilsyn ble det avdekket at det var hull i skorstein etter gamle røykrør. Vi har mottatt tilbakemelding med plan for gjennomføring. Men utbedring er ikke verifisert.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1957
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det finnes av den grunn ikke dokumentasjon over eiendommens lovlighet.
Det foreligger ferdigmelding på oppføring av garasje datert, 02.03.2015.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen.
Dagboknr. 6181, tinglyst 16.10.1970, type heftelse: Erklæring/avtale.
Gjelder dispensasjon fra vegloven vedr oppføring av garasje i 1970. Garasjen ble tillat oppført inntil 11 meter fra midtlinje av riksvei 115. Den kan ikke benyttes som noe annet enn garasje og dersom det skulle oppstå skader på bygget som skyldes vegvedlikehold.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Eiendommen har tinglyst følgende rettighet:
Dagboknr. 686, tinglyst 25.02.1961 - Bestemmelse om vannrett.
Bestemmelse om rett til vannledning over gnr 66, bnr 1.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommens omgivelser er svært landlige og består i første rekke av skogsterreng samt et knippe veletablert boligbebyggelse som utgjør nabolaget.
Plasseringen innebærer umiddelbar tilgang til et mangfold av turmuligheter i skog og mark. Nærliggende Vansjø er også verdt å oppleve, spesielt sommerstid. Her finnes nærmest utallige øyer, svaberg og strender samt et rikt bær- og soppterreng. Legg gjerne også ut med kajak eller kano på Hobølelva, der både bever og fiskeørn til stadighet kan sees.
Barnehager, barne- og ungdomsskole samt Vålerhallen og svømmebasseng er samlet på Folkestad, omlag 5 minutters kjøring unna. Samme sted finnes også nærbutikk som er enkel å svinge innom på vei hjem i hverdagen. Ytterligere knappe 10 minutter tar det til E6 og kjøpesenteret Mosseporten, der et større antall forretninger er samlet under samme tak.
Skal du med toget, er Sonsveien stasjon et realistisk alternativ til Moss og kun 15 minutter unna med bil. Stasjonen har gode parkeringsmuligheter, og reisetiden til Oslo S er i dag fra like over 40 minutter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Skoler:
Kirkebygden barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 355 elever, 17 klasser
Svinndal skole (1-7 kl.) 100 elever, 7 klasser
Barnehager:
Lille Lam familiebarnehage
Kirkebygden barnehage (0-5 år) 70 barn, 4 avdelinger
Folkestad Barnehage 4 avdelinger
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.549 kvm. iht. målebrev fra 03.09.1982.
Det er noe uklart hvor dagens tomtegrenser går og det kan se ut til at nyere beregninger av areal er noe større enn areal oppmålt iht. målebrev. Kjøper overtar ansvar og risiko for for dette forholdet.

Parkering

Dobbel garasje på ca 51 kvm på tomten samt stor gårdsplass med plass til flere biler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet privat vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Eiendommen har privat septiktank. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Kontakt megler for ytterligere informasjon.
Ca 120 liter varmtvannsbereder fra 2007 plassert i kjeller. Renseanlegg til avløpsvann plassert i kjeller.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 3006.2011 er avsatt til: Boligbebyggelse, Nåværende. Eiendommen ligger i hensynsone gul og rød støysone.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Årsprognose for kommunale avgifter er kr 6 242,- for 2021. I dette inngår gebyr for eiendomsskatt, feiing og slam.
Eiendomskatten utgjør kr 4 477,- og er inkludert i det ovennevnte beløp.
Vannavgift fra Våler vannverk tilkommer. Priser for 2021:
Fastavgift kr 1.500,- pr. år.
Forbruksavgift vann kr 22,50 pr. kubikk.
Kostnader ved biovac:
Serviceavtale kr. 5.122 pr. år.
Kjemikalier kr. 974 pr. år.
Valgfri tilleggsavtale Biovac trygg kr. 854 pr. år.
I tillegg kommer renovasjon som faktureres direkte fra Movar. Standard renovasjon for 2021 er kr 3.712,-
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen. Iht. Selger er ikke eiendommen tilknyttet Kabel tv.

Formuesverdi

Pga. selgers korte eiertid foreligger ikke formuesverdien. Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2020 beregnet til kr 939 620,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 382 632,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 4 477,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.050.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kristoffer Martin Lerbukt, Malene Evangelin Sandseter Lerbukt og Daniel Braar

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,6% av salgssummen
Foto: kr. 4 500,-
Innhenting av offentlige opplysninger: kr. 3 500,-
Markedsføringspakke ink smartannonsering kr. 8 500,-
Oppgjør: kr. 5 550,-
Tilrettelegging: kr. 9 900,-
Visninger : kr. 1.950,- utover 2 visninger
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0293/21
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.21293

Dato

Sist oppdatert: 16. januar 2022 kl. 10:05

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.