Solgt: 5 220 000 kr

Kløfterhagen 23B

4 600 000 kr
94 m²
3 soverom
Sindre Nyhus i Krogsveen gleder seg over å presentere denne nydelige, familievennlige 4-roms leiligheten i Kløfterhagen 23B!
Øvre Lindeberg
Stilfull & familievennlig 4-roms topp/endeleilighet - Terrasser m/fantastiske sol- og utsiktsforhold - Garasje m/lader
 • Prisantydning
  4 600 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  183 000 kr
 • Omkostninger
  9 126 kr
 • Totalpris
  5 412 126 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1977
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  94 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 404 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Sindre Nyhus i Krogsveen gleder seg over å presentere denne nydelige, familievennlige 4-roms leiligheten i Kløfterhagen 23B! Kløfterhagen ligger på Øvre Lindeberg og blir regnet som det mest populære boligområdet på Lindeberg. Svært attraktiv beliggenhet i fredelige og idylliske omgivelser i markagrensen, men samtidig med kort vei til sentrum. Boligens kvaliteter:
 • Romslig 4-roms i designpreget stil
 • Flott utsikt over nærområdet, Holmenkollen og Grefsenåsen
 • To terrasser med sol "hele dagen"
 • God og gjennomgående planløsning med separat kjøkken
 • Tre gode soverom, hvorav hovedsoverom har tilgang på eget bad med boblebad
 • To bad - nye bad vil komme i regi av borettslaget
 • Garasjeplass m/lader
 • Umiddelbar nærhet til østmarka!
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Kløfterhagen 23B, 1067 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 112, bruksnummer 64, ideell andel 1/1
  Andelsnummer 291, Østre Lindeberg Borettslag, organisasjonsnummer 954 673 413

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 107 kvm
  Totalt bruksareal: 94 kvm
  Totalt primærrom: 94 kvm
  Bruksareal:
  Leilighet 94 kvm
  Primærrom:
  Leilighet:
  4. etasje 94 kvm: Bad 1, entré/gang, kjøkken, stue, bad 2, 3 soverom
  Sekundærrom:
  Leilighet:
  4. etasje 4 kvm: Bod
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.06.2021 utført av Martens Takst og Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.
  Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Fasade er forblendet med spekket tegl. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk.
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
  Leiligheten har gjennomgående tg1.
  Selger opplyser følgende i sin egenerklæring:
  - Hovedbadet ble forstørret ved å rive en vegg mot soverom og satt ny vegg. Det har blitt skiftet sluk på lille-badet og montert nytt sluk på store-badet. Lagt nye avløpsrør samt rør i rør på begge bad og kjøkken. Det er lagt membran på gulv i begge bad. Det er lagt fliser og nytt el. anlegg. Sluk på hovedbad er ikke tilknyttet vasken, slik at man må fylle på litt vann (gjerne vann og litt olje) ca. en gang i måneden. Litt tidligere hvis gulvvarme står på hele tiden. Arbeidet ble utført i juni 2012.
  - Fasader har blitt malt og rehabilitering av garasjedekket i Kløfterhagen 9.
  - Innstallert ladeboks for el-bil i 2020.
  - Det er vedtatt at borettslaget skal gjennomføre et våtromsprosjekt, hvor alle rør skal skiftes ut, og dermed alle bad også fonyes. Se prototkoller og infoskriv fra styret i borettslaget.
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Høydepunkter:
  - Fantastisk familievennlig leilighet i fredelige og naturskjønne omgivelser
  - Kløfterhagen ligger på Øvre Lindeberg og blir regnet som det mest populære boligområdet på Lindeberg. Svært attraktiv beliggenhet i fredelige og idylliske omgivelser, men samtidig med kort vei til sentrum.
  - Romslig 4-roms i designpreget utførelse
  - Flott utsikt over nærområdet, Holmenkollen og Grefsenåsen
  - To, store terrasser med sol "hele dagen"
  - God og gjennomgående planløsning med separat kjøkken
  - Tre gode soverom, hvorav hovedsoverom har tilgang på eget bad med boblebad
  - To bad - det vil bli nye bad i regi av borettslaget
  - Garasjeplass m/lader
  - Umiddelbar nærhet til østmarka!
  Entré:
  Stilig og praktisk entré med flislagt gulv. Kule knotter på veggene for det daglige yttertøyet. Lenger inn har du et integrert skyvedørsskap, som gir deg godt med lagringsplass. Stilige fargevalg, som er gjennomgående for leiligheten.
  Stue:
  Lys og stor stue med store vinduer, som bringer lys og den flotte utsikten inn i rommet. God plass til spise-/ og TV-stue. Videre er det fortsatt godt med gulvplass - perfekt for barnefamilen! Utgang til balkongen via skyvedør, samt inn til hovedsoverommet.
  Terrasser:
  Boligen har to terrasser. Den ene er på ca. 12.5 kvm og ligger vendt mot nordvest med meget gode solforhold, hvor man kan følge solen fra ca. kl. 16 til sen kveld. Utvendig bod på
  ca. 1.5 kvm. Den andre har utgang fra kjøkkenet og er på ca. 7.5 kvm, med hyggelig utsyn over borettslaget. Her har du solen fra ca. kl. 8/9 til ca. kl. 14/15. Perfekt for sene frokoster og morgenkaffen. Terrassen har betongdekke og inngang til bod på ca. 1.5 kvm.
  Kjøkken:
  Stort og praktisk kjøkken med spiseplass og utgang til balkong. Flott utsikt mot byen fra kjøkkenvinduet. Kjøkkenet har godt med skap-/ og benkeplass. Innredningen har profilerte eikefronter, vitrineskap med glass, laminat benkeplate og ventilatorhette i stål med kullfilter. Hvitevarer som medfølger består av integrert komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin og side-by-side kjøle- og fryseskap med vann og is dispenser. Det er i tillegg opplegg for vaskemaskin på kjøkkenet tilknyttet waterguard. På gulvet er det fliser ved kjøkkeninnredningen, og parkett på spisestuedelen. Fra kjøkkenet har du også en praktisk bod på 4 kvm.
  Bad:
  Meget romslig og delikat hovedbad, som ligger i tilknytning til hovedsoverommet. Stort boblebad, eller "svømmebasseng" for de minste. Lekker innredning og downlights i taket kompletterer badet. Badet ble ihht. tidligere selgers egenerklæringgskjema, pusset opp av Master Bygg AS i 2012. Herav mambran, rør, sluk, fliser og innredning. Takstmannens beskrivelse: Det er lagt fliser på gulv og vegger. Vegghengt toalett med innebygd sisterne kasse. Servant på vegghengt servantskap. Frittstående badekar med spa detaljer. Plastsluk med klemring for innfestning av membran. Det er to sluk i rommet. Hovedsluk og antatt hjelpesluk under badekar. Hjelpesluk skal være tilknyttet hovedsluk via avløpsrør i gulvstøpen. Håndkletørker etablert
  Bad 2 er også fullverdig bad, som i likhet med hovedbadet ble pusset opp i 2012. Det er lagt fliser på gulv og vegger. Vegghengt toalett med innebygd sisterne kasse. Servant på vegghengt servantskap. Vegghengte dusjdører i glass og sluk i dusjnisje. Plastsluk med klemring for innfestning av membran.
  Soverom:
  Boligen har tre gode soverom, av gode størrelser. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng med nattbord, skyvedørsgarderobe og har inngang til hovedbadet. Meget hyggelig utsyn gjennom stort soveromsvindu. Ingen innsyn eller sjenerende støy fra utsiden - her kan du sove med soveromsvinduet åpent!
  Soverom 2 og 3 er også av gode størrelser, og passer ypperlig som hjemmekontor, barne- og/eller gjesterom.
  Boder: Boligen har god plass til oppbevaring i form av en innvendig bod på ca. 4 kvm og to utvendige boder på totalt ca. 3 kvm. Den innvendig boden ligger i tilknytning til kjøkkenet, mens de utvendige ligger i tilknytning til hver sin terrasse.
  Overflater:
  - Tre stavs eikeparkett. Slipt og lakket i 2019.
  - Malte og sparklede gipsplater. Malt mur. Overflatebehandling fra 2019-21.
  - Malt betong. Malte og sparklede gipsplater.

  Oppvarming

  Elektrisk oppvarming med panelovner. Elektriske varmekabler i baderomsgulv.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.11.1979. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  Hovedbadet er er utvidet mot soverommet i forhold til opprinnelig plantegning. Utover dette er det uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
  Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om trafostasjon/kiost, vann/kloakkledning, samt en erklæring avtale om midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven.
  Jerikostien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

  Diverse

  Speilene i gangen medfølger. Vegghengt hylle i stue og på kjøkkenet medfølger ikke.
  Solkart vedlagt i salgsoppgaven er kun ment som en illustrasjon over solforholdene midtsommers (21. juni). Teknologien som brukes kan slå feil pga. kalibrering e.l. Solforhold må derfor også kontrolleres selv ved hjelp av kompass, kart eller egen app hvis dette er av betydning. Bygg, vegetasjon o.l. kan skygge for solen.
  Konferer med megler ved spørsmål eller hvis du har behov for veiledning.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Boligen har en fin beliggenhet på Lindeberg med utsikt over Groruddalen og ligger i et barnevennlig område med fine lekeplasser og store grøntarealer. Lindeberg ligger på grensen til fantastiske Østmarka som har et stort og variert nett av tur-, sykkel-, og skiløper året rundt. Østmarka strekker seg fra Lutvann og innover. På sommerstid ved en kort spasertur gjennom marka kan man nyte Lutvann badevann samt gå inn til blant annet populære Mariholtet via lysløyper. Kort vei til t-bane og bussforbindelser, samt både Lindeberg og Furuset senter med alt av forretningstilbud. Kiwi og Europris ligger like ved innkjøring til Kløfterhagen. Kort gangavstand også til barnehage- og skoler. Jeriko barneskole ligger nedenfor terrasseblokkene, kun få minutters gange fra boligen.
  Det finnes i tillegg et mangfold av fritidsaktiviteter i nærområdet som bl.a. ballbinge, skitrekk i Jerikobakken med tilhørende akebakker, Lindeberg sportsklubb med kunstgressbane, Nordre Lindeberg besøksgård, svømmehall på Furuset og Furuset Forum med is- og håndballhall, samt mange andre lag og foreninger. Nærmeste treningssentre er Actic på Furuset, Sats på Lørenskog og Hellerud, og Bare trening på Haugerud. Kort vei til Oslo sentrum med alt hva et rikt byliv kan tilby. På Nedre Lindeberg, mellom Lindebergveien og Lindebergåsen, finner man Lindebergparken som stod ferdig i 2017. Her er det laget et hyggelig torg med benker og beplantning, ballbane, som vil islegges til skøytebane om vinteren, treningsapparater og tursti langs bekken inn mot Østmarka.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Skoler
  Jeriko skole (1-7 kl.) 0.4 km
  Lindeberg skole (1-10 kl.) 0.7 km
  Furuset skole (1-7 kl.) 0.8 km
  Granstangen skole (8-10 kl.) 1.8 km
  Ellingsrud skole (8-10 kl.) 2.3 km
  Etterstad videregående skole 6.8 km
  Hellerud videregående skole 5 km
  Barnehager
  Trøste & Bære barnehage (0-6 år) 0.2 km
  Jeriko private barnehage (2-6 år) 0.2 km
  Kløfterhagen private barnehage 0.2 km
  Se nabolagsprofil. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 43.475 kvm som tilhører borettslaget.

  Parkering

  Garasjeplass med ladepunkt for elbil medfølger.
  Uteparkering følger ikke leiligheten. Borettslaget har P-plasser/garasjeplasser som leies ut etter ventelister. Beboere som ønsker plass, kan ta kontakt med styret på e-mail: styret@olbrl.no for å komme på ventelisten.
  Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-1990 datert 21.01.1975 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Felleskostnadene er kr 4.404,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, bredbånd, varmtvann, kommunale avgifter mm.
  Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
  Felleskostnadene fordeles slik:
  Felleskostnader kr 3.785,-
  Trappevask kr 115,-
  TV/bredbånd kr 504,-
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.900,- pr. år. / ca. 13.000 kwh. pr. år. Årlig nettleie ca. kr 6000,-
  Boligen er tilknyttet Riks-tv/HomeNet som leverandør av kabel-tv/bredbånd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2019 var kr 1 055 837,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig). Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 801 014,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 15 276,- pr. 31.12.2020
  Andel fellesgjeld er kr 183 000,- pr. 01.06.2021
  Total fellesgjeld for boligselskapet er 57.850.472,- pr. 01.06.2021 og lånevilkårene er:
  * OBBK01-98207680710
  Andel av saldo: kr 182.436,-
  Rentebetingelser: Flyt 1,58%
  Restløpetid: 16 år 11 mnd.
  Avdragsfrihet: Nei
  Kapitalkostnader: kr 1.021,-

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
  - Pantattest kr 172,-
  - Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.494,- (OBOS)
  - Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.
  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.792.126,- Av dette beløpet utgjør kr 183 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger.

  Tilbud om lånefinansiering

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Marita Lund Koppang og Martin Ingvaldsen

  Informasjon om forkjøpsrett

  Leiligheten er tilknyttet Østre Lindeberg Borettslag.
  Borettslaget består av 320 leiligheter.
  Forretningsfører er Obos.
  Borettslagets eiendom er forsikret hos Gjensidige Forsikring med polisenummer 82174384.
  Dugnad må påregnes.
  Det er tillatt med dyrehold i borettslaget. Andelseier har ansvar for å påse at dyreholdet ikke er til sjenanse for andre. Det er båndplikt for hunder som luftes på borettslagets område.
  Forkjøpsrett: Ja
  Styregodkjenning: Ja
  Foretatt påkostninger de senere år:
  2020
  - Avfallshåndteringsanlegg
  2018
  - Bytte av kabel-TV og bredbåndleverandør
  - Vedlikehold av garasjedekket: Gjelder Kløfterhagen 9, Øvre
  2017
  - Rens av søppelsjaktene og ventilasjonsanleggene i blokkene.
  - Utbedring av vaktmestergarasjen.
  - Utskifting av interne skilt.
  - Større dreneringsjobb i Kløfterhagen 35.
  - Ny port til garasjeanlegget Kløfterhagen 9 nedre plan.
  - Ny ståltrapp i Jerikoveien.
  2016
  - Oppgradert utearealene med nye lekeapparater
  - Nye gjerder
  - Oppussing av velrommet
  2015
  - Maling av blokker og rekkverk
  2014
  - Asfaltering, maling av rekkehusene
  2012
  - Større dreneringsjobb i Jerikoveien 43
  2011
  - Rensing av ventilasjonsanlegget blokker
  - Innkjøp av traktor, og annet mindre utstyr
  - Nye brannslukningsapparater garasjeanlegg
  - Skiftet til nye stoppekraner for utekraner rekkehus
  - Montert sklisikring rekkehus etter pålegg fra Oslo kommune
  - Brann- og redningsetaten. Utbedret veien ved Jerikoveien 49 og 51
  2009
  - Nye varmtvannsberedere i blokkene.
  - Nye hovedstoppekraner inn til blokkene.
  2006 - 2008
  - Fasaderehabilitering av blokker og rekkehus
  2005
  - Nye stoppekraner
  2003
  - Utskifting av samtlige brann- og røykvarslere
  2002
  - Rehabilitering av tak på alle blokkene
  2000 - 2001
  - Maling av blokkene
  Planlagte påkostninger:
  Rør- og våtromsfornyelse er vedtatt i borettslaget. Arbeidet har noe forsinkelser grunnet protester fra noen andelseiere, men i følge styreleder vil det bli gjennomført. Ny digitalt ekstraordinært årsmøte vil skje fortløpende. Felleskostnadene vil øke med 15% når arbeidet settes i gang, og vil øke vært år med 15% til sammen tre ganger. Fellesgjeld vil i følge styreleder øke ihht fordelingsnøkkel i borettslaget. Etter meglers beregninger vil dette trolig utgjøre ca. kr 300 000,- til 400 000,- for denne andelen. Dette vil skje når lån til prosjektet blir utbetalt, avhengig av fremdriften i prosjektet, i følge styret.
  I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
  Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
  For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
  Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 54-0079/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR54.2179

  Dato

  Sist oppdatert: 08. oktober 2021 kl. 11:36

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.