Solgt: 2 850 000 kr

Såvegen 5

2 850 000 kr
42 m²
1 soverom
Velkommen til visning i Såvegen 5! En meget pen 2-R med moderne preg og gode løsninger.
Eirik Hermansen
Presenteres av
Eirik Hermansen
Jessheim sentrum
Innbydende 2-roms eierleilighet i 4. etg med sentrumsnær beliggenhet - Solrik vestvendt balkong - Garasje - Rolig
 • Prisantydning
  2 850 000 kr
 • Omkostninger
  72 592 kr
 • Totalpris
  2 922 592 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2007
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  42 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 808 kr
 • Energimerke
  Rød C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Krogsveen v/Eirik Hermansen presenterer Såvegen 5 - en meget pen og arealeffektiv 2-roms i Jessheim Hageby. Leiligheten fremstår moderne og godt vedlikeholdt, med gode løsninger og et pent fargevalg. I 2019 ble det lagt nytt gulv i gang, stue og kjøkken med varmefolie, som gir en god og lun temperatur. Fra stua er det utgang til balkong på ca 10 kvm med gode solforhold fra ca 13:00 og ut dagen. Hvis du ønsker en moderne leilighet med nærhet til "alt", da er dette boligen for deg!
Leiligheten har gangavstand til alle bymessige fasiliteter, og heis direkte ned til garasjekjeller når bilen må i bruk. Jessheim sentrum har alt en trenger i hverdagen, med gangavstand til bl.a. buss, tog, butikker, shoppingsenter, restauranter, treningssenter, idrettsparker, turområder og mye mer.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Såvegen 5, 2050 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 132, bruksnummer 245, seksjonsnummer 170, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 46 kvm
Totalt bruksareal: 42 kvm
Totalt primærrom: 42 kvm
Bruksareal:
Leilighet 42 kvm
Primærrom:
4. etasje 42 kvm: Entré, bad, soverom, stue, kjøkken.
I tillegg disponerer boligen 1 sportsbod i garasjekjeller.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.10.2020 utført av Agenda Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen antas oppført med støpt plate på komprimerte masser. Grunnmuren er av betong med kjellergulv i betong/puss, samt asfalt i parkeringskjeller. Yttervegger er oppført av betongkonstruksjoner og felter av utfyllende bindingsverk. Fasader utvendig av liggende kledning samt teglsteinsforblending. Takkonstruksjon er av sadlet form og taktekking av betongtakstein. Nedløp, renner og beslag er av metall. Etasjeskiller av betongelementer med v-fuge.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Takstmann har vurder bad og kjøkken til å ha tilstandsgrad 2 (TG2) grunnet alder. Det er ingen indikasjon på at rommene ikke oppfyller funksjonskravene, men TG er gitt med tanke på alder og normal forventet levetid.
Selger opplyser:
Gasspeis er fjernet, men utvendig pipe for gass er ikke fjernet grunnet fasadeendring. Utvendig gasskap kan fortsatt brukes for adgang til service og vedlikehold. Det kan legges opp uttak for gassgrill på balkongen.
Installert varmefolie i gulv i stue og gang. Samsvarserklæring på alt elektrisk arbeid foreligger.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Såvegen 5. Denne leiligheten har et moderne og innbydende preg, og er godt ivaretatt. Allerede i entreen blir du møtt av det moderne, med blant annet nytt gulv, og en praktisk og pen garderobeløsning. Gulvet er gjennomgående i entré, stue og kjøkken, med varmefolie, noe som gir en lun og god temperatur i rommet. Varmefolien frigjør også ekstra veggplass! Enkelte stikkontakter, bryter og dimmere i stue/gang er byttet til typen Elko Plus.
Stua er i åpen løsning mot kjøkkenet, og bidrar til maksimal utnyttelse av planløsningen. Rommet er malt i delikate jord-farger, som står godt i stil til det nye gulvet, samt gjør møbleringen enklere. Et godt rom å oppholde seg i. Det er store vindusflater mot vest som gir et godt lysinnslipp og en god atmosfære i rommet. Direkte utgang til balkong med meget gode solforhold fra ca 13:00 og ut dagen. Her har du hele 10 kvm å boltre deg på, perfekt for sittegrupper, grill m.m. Det ligger gassrør i pipe på balkongen, slik at grillen enkelt kan monteres rett til denne.
Kjøkkenet har lyse malte fronter, laminat benkeplate og frittstående hvitevarer. Alle hvitevarer medfølger leiligheten. Også her er det lagt nytt gulv. Stua og kjøkkenet er pent belyst med downlights i moderne "trackline" - en spotskinne med mulighet for å flytte spottene og legge til flere lyselementer. I tillegg er det montert nytt armatur over kjøkkenbenk.
Boligen har et pent flislagt bad med keramiske fliser på vegger og gulv, samt varmekabler. Vegghengt wc, og vegghengte innfellbare dusjdører. Badet belyses med downlights fra himling.
Det er god plass til både vaskemaskin og tørketrommel, som kan medfølge hvis det er ønskelig.
Soverommet er lyst og romslig, og også her er det montert spotskinne som gir et moderne uttrykk. God plass til dobbeltseng og tilhørende møblement, samt et praktisk garderobeskap som gir god plass til oppbevaring. Parkett på gulv.
Lagring:
Sportsod i kjeller på ca 5 kvm
Overflater:
Gulv: Laminat, parkett, fliser
Vegger: Betong, gips, malte flater, fliser

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med varmefolie, varmekabler og panelovn. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Det var opprinnelig en gasspeis i hjørnet av stua mot balkongen. Denne er fjernet fra innsiden av leiligheten, men utvendig pipe for gass er ikke fjernet, slik at gasspeis kan monteres hvis ønskelig.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.09.2008. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Nåværende eier har fjernet gasspeis fra stua.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3033/132/245/170:
27.08.2001 - Dokumentnr: 10029 - Utbyggingsavtale
Rettighetshaver ROMSAAS AS
Utbyggingsavtale for del av Jessheim vest Romsaas mellom
Ullensaker kommune
Overført fra: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:245
Gjelder denne registerenheten med flere
17.01.2007 - Dokumentnr: 134290 - Elektriske kraftlinjer
Rettighetshaver: Elvia AS
Org.nr: 980 489 698
Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspennings kabelanlegg opp til 24 kV (Rett til framføring av kabelanlegg)
Overført fra: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:245
Gjelder denne registerenheten med flere
17.01.2007 - Dokumentnr: 134302 - Elektriske kraftlinjer
Rettighetshaver: Elvia AS
Org.nr: 980 489 698
Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon (prefabrikkert kiosk)
Overført fra: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:245
Gjelder denne registerenheten med flere
12.02.2007 - Dokumentnr: 190898 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra sameiestyrer.
Overført fra: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:245
Gjelder denne registerenheten med flere
19.10.2020 - Dokumentnr: 3193477 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Elektronisk innsendt
30.05.2007 - Dokumentnr: 433140 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 170
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 42/11995

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Hvitevarer medfølger leiligheten.
Møbler, vaskemaskin og tørketrommel kan medfølge hvis ønskelig.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet på Jessheim i Ullensaker kommune med gangavstand til alt av servicetilbud og fasiliteter. Jessheim fikk bystatus i 2012 og har siden den gang fått et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Her er det mange ulike spisesteder, utesteder, kafeer, kulturhus med blant annet forestillinger og tre kinosaler og et godt utvalg av shopping- og handlemuligheter. Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop OBS! kun et steinkast fra leiligheten. Videre ligger Joker like i nærheten med søndagsåpen matbutikk.
Videre er det meget god offentlig kommunikasjon fra Jessheim stasjon til Oslo og Gardermoen. Kun en gåtur fra leiligheten til både togstasjon og bussterminal med hyppige avganger og videre forbindelser. Togavgang til Oslo hver halvtime med en reisetid inn til hovedstaden på ca. 37 min. Parkering prioritert for pendlere.
Langelandsfjellet er ofte omtalt som Jessheimmarka og består av område fra Langelandsfjellet i vest og Randbydalsveien i øst, Skogmo/Fladbyseter i nord og mot dyrka mark i sør. Området har en lang rekke stier og kan by på variert terreng, samt lysløype. Det benyttes av både terrengsyklister og mosjonister i alle aldre. På vinteren kjøres det opp flotte skiløyper.
Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker med beliggenhet med kort vei fra Jessheim sentrum. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med flotte turveier. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, bade- og fiskebrygger.
Ca. 20-25 min. til Romeriksåsen som byr på gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommmer og vinter. Romeriksåsen som er et av Romerikes mest varierte friluftsområder; som byr på alt fra tur- og sykkelstier, oppkjørte skiløyper, badeplasser, skiannlegg og mange gode fiskevann!

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 12 388 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er pent opparbeidet med plen, lekeplasser, internveier, beplantning m.m.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i garasjekjeller. Ellers parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei med privat avkjøring. Sameiet er ansvarlig for vedlikehold av interne stikkveier.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for "Romsaas Allé, Jessheim Gnr. 132 bnr. 245" datert 20.07.2005 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.08.2005.
Mindre servicebedrifter, kontor, detaljhandels- og spesialforretninger tillates etablert i bebyggelsens 1. etasje langs Romsaas Allé.
Jessheim er generelt under utbygging, og noe bygningsstøy må påregnes.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 5 088,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 1 808,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV, drift av garasjeanlegg, bygningsforsikring, forretningsførel, styrehonorar, renhold av fellesarealer m.m..
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.500,- pr år.
Boligen er tilknyttet Telia (Get) som leverandør av internett og kabel-tv og har avgift på kr 800,-. pr. mnd. Tv-tuner/dekoder kan medfølge hvis ønskelig.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 626 136,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 254 089,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Det er ikke fellesgjeld i sameiet.
Andel formue er kr 12 436,- pr. 31.12.2019.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.922.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ole Einar Østvold Ørbeck

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Boligsameiet Jessheim Hageby 1, med sameiebrøk 42/3443.
Sameiet består av 198 boligseksjoner og 1 næringsseksjon.
Forretningsfører er Enqvist Eiendomsdrift AS.
Forsikringsselskap: Gjensidige Forsikring ASA Polisenr: 78716535.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er ikke tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år: Generelt vedlikehold.
Planlagte påkostninger: Styreleder informerer om at det ikke foreligger planer om påkostninger som vil øke felleskostnadene i år.
Det er ikke tillatt med utleie eller fremleie av parkeringsplass til personer som ikke bor i boligsameiet Jessheim Hageby 1.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper unntatt tomter inneholder den i tillegg innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 35.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning / 2 stk inkl.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0248/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.20248

Dato

Sist oppdatert: 07. desember 2020 kl. 10:42

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.