Komplett salgsoppgave

Øgårdsveien 37C

8 650 000 kr
147 m²
4 soverom
Velkommen til Øgårdsveien 37 C, presentert av Alexander Fossum i Krogsveen.
Velkommen til Øgårdsveien 37 C, presentert av Alexander Fossum i Krogsveen.
Alexander Fossum
Presenteres av
Alexander Fossum
VELKOMMEN TIL SOMMERIDYLL I VOLLEN
Moderne rekkehus (2012) i meget attraktivt område nær sjøen - Felles svømmebasseng - Hage - Kjellerstue - 2 garasjepl.

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.
 • Prisantydning
  8 650 000 kr
 • Omkostninger
  217 592 kr
 • Totalpris
  8 867 592 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2012
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  147 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 700 kr
 • Energimerke
  Oransje B

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen Øgårdsveien 37C, presentert av Alexander Fossum i Krogsveen. Et sjarmerende og familievennlig rekkehus over tre plan med gjennomgående høy standard. Smarte løsninger, riktig materialvalg og tidsriktig finish. Dette i kombinasjon med en super intern beliggenhet, solrike uteplasser og tilgang til sameiets flotte fellesareal med bl.a. oppvarmet svømmebasseng, gjør dette til et en super bolig for deg som ønsker det lille ekstra for familien. Det er i alt 4 soverom med gode størrelser og stor kjellerstue/kinorom. I tillegg er det 2 pene bad og et praktisk gjestetoalett. Godt med lagringsplass og 2 garasjeplasser (én med el-bil lader). Fin hageflekk og to terrasser med gode solforhold. Her kan du flytte rett inn og nyte alt vakre Vollen har å by på!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Øgårdsveien 37C, 1390 VOLLEN
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 72, bruksnummer 138, seksjonsnummer 3, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 165 kvm
Totalt bruksareal: 147 kvm
Totalt primærrom: 147 kvm
Bruksareal:
Rekkehus 147 kvm
Primærrom:
Underetasje 53 kvm: Gang, bad, to soverom og rom benyttet som kjellerstue.
1. etasje 56 kvm: Entré, toalettrom og stue med åpen kjøkkenløsning.
2. etasje 38 kvm: Gang, bad, hovedsoverom samt soverom/omkledningsrom.
Deler av 2.etasje (rom benyttet som kontor og kott (med tilliggende knerom med gulvflate på tilsammen ca. 13 m2) er ikke måleverdig grunnet skråtak/takhøyde. Måleverdig areal for 2.etasje er 38 m2 og gulvflate er ca. 51 m2.
I tillegg disponerer boligen 2 parkeringsplasser og 1 bod i felles garasjeanlegg (alle merket 37C). En parkeringsplass med el-billader. Bod oppmålt til 4,4 m2.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.05.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Rekkehus over tre plan. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med støpt gulv mot grunn og grunnmur av betong. Bærende vegger og etasjeskiller av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner med utvendig liggende og stående trekledning. Saltak av trekonstruksjoner tekket med takstein. Boligen har dører og vinduer fra byggeår. Ytterdør av tre med glassfelt. Takoverbygg ved inngangsparti. Terrasse/balkongdører og vinduer med karmer/rammer av tre, samt tre-lags glass. Velux takvinduer med to-lags glass.
Uteplasser:
- Utgang fra hovedsoverom til nordvendt balkong på 3,5 m2. Balkongen er belagt med terrassebord og har rekkverk av malt trevirke. Rekkverkshøyde er målt til 94 cm. Stikkontakt på yttervegg.
- Sydvendt terrasse ved inngangspartiet på 13 m2. Terrassen er belagt med terrassebord. Skillevegg av tre mot nabo. Gjerde mot adkomstvei. Utekran på yttervegg.
- Nordvendt terrasse med adkomst fra soverom i underetasje på 18,5 m2. Terrassen er belagt med terrassebord. Skillevegg av tre mot nabo. Terrassevarmer, stikkontakt og utekran på yttervegg. Videre adkomst til privat hagedel på 29 m2.
Tekniske anlegg/ VVS:
Tekniske anlegg fra byggeår. Vannrør av type rør-i-rør. Fordelerskap for rør-i-rør system plassert i bad underetasje og toalettrom 1. etasje. Fordelerskap med stoppekran og vannmåler plassert i bad underetasje. Avløpsrør av plast. OSO varmtvannsbereder på 300 liter plassert i bad underetasje. Boligen har balansert ventilasjon. Enhet for ventilasjonsanlegg plassert i avlukke med tilkomst via kott i 2. etasje (ikke besiktiget).
Elektrisk anlegg:
Sikringsskap med automatsikringer og automatisk strømmåler plassert i entré. Hovedsikring på 32 ampere. Boligen har skjult elektrisk anlegg.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være oppmerksom på, herunder er det gitt TG 2 på følgende:
- Det er noe sprekker i flisfuger ved innmurt badekar på bad i underetasje.
Det er påvist forekomst av skjeggkre i boligen. Skjeggkre kan ifølge skadedyrfirmaene bekjempes ved sanering av skadedyrfirmaer, bruk av limfeller samt regelmessig støvsuging/rengjøring. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

1. ETASJE
Velkommen – Huset har adkomst via fellesområde til overbygget inngangsparti med tilliggende sydvendt terrasse på 13 m2. Du kommer inn i en innbydende entré med praktisk og romslig Norema garderobeløsning. Gulvet er flislagt med mørke fliser og har gulvvarme. Videre ligger det et praktisk plassert WC med inngang fra entré. WC har flistlagt gulv, gulvstående toalett og servant.
Kjøkken - Huset har et moderne og meget innbydende kjøkken med høy standard og gode løsninger fra Norema. Kjøkkenet er romslig og meget funksjonelt med god arbeidsplass og rikelig med skap- og skuffløsninger. Kjøkkenøy mot spisestuen som skaper en åpen og romslig arealfølelse. Det er integrerte hvitevarer fra Miele (kjøleskap, kaffemaskin, stekeovn, dampovn og oppvaskmaskin). Nedfelt induksjonstopp fra AEG. Ventilator fra Røroshetta integrert i overskap. Kjøkkeninnredning fra byggeår med profilerte fronter i matt hvit utførelse. Enkelte overskap med vitrinedører og integrert belysning. Benkeplater av laminat. Nedfelt rustfri oppvaskkum med ett-greps armatur. Komfyrvakt. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Romslig og hyggelig stue og spisestue. Stuen er gjennomgående med store vindusflater og har mørke delikate farger på vegger. Stuen er utført med 1-stavs naturell eikeparkett og pen peisovn fra Heat&Glo, som er sentralt plassert i stuen. Det er god plass til salong/sittegruppe i stuen. Spisestuen ligger i tilknytning til kjøkkenet og har god plass til langbord.
2. ETASJE
Opp trappen til 2. etasje, finner du 3 soverom, pent bad og et praktisk innredet rom. Soverommene har en god størrelse og det er utgang til en koselig balkong fra hovedsoverommet. Lampene på soverommet medfølger ikke. I det innredede rommet er det satt inn et stort takvindu som gir masse lys. Rommet har en gulvflate på ca. 13 kvm, men er ikke måleverdig pga. skråtak. Per i dag benyttes det som kontor, men det har også fint plass til en ekstra gjesteseng om dette skulle være ønskelig.
Bad 2. etasje - Badet er lyst og lekkert med fliser på vegger og gulv. Himling med malt flate og downlights. Vegghengt servantskap med skuffer. Ovenpåliggende dobbelservant med ett-greps armaturer fra Grohe. Speil, overlys og stikkontakter på vegg over servantbenk. Vegghengt toalett med innebygd sisterne fra Grohe. Dusj på gulv i hjørnet med glassvegg og innfellbar dør. Dusjbatteri fra Grohe tilkoblet veggmontert hånd-/regndusj. Vannrør av type rør-i-rør. Avløpsrør av plast. Avtrekksventil på vegg.
UNDERETASJE
Ned i underetasjen finner du innredet rom/kjellerstue, stort bad/vaskerom og 2 soverom. Selger benytter i dag innredet rom i underetasje til kjellerstue/tv-stue, et romslig og praktisk rom med god plass til salong og tv-bord. Rommet er byggemeldt som bod og er dermed ikke godkjent for varig opphold. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.
Bad/vaskerom - Som badet i 2. etasje er også dette badet lyst og lekkert med fliser på vegger og gulv. Himling med malt flate og downlights. Vegghengt servantskap med dører. Benkeplate av laminat med nedfelt servant og ett-greps armatur fra Grohe. Speil og overlys med stikkontakt på vegg over servant. Innmurt badekar med innfellbar dusjdør. Kombinert bade-/dusjbatteri fra Grohe tilkoblet veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett med innebygd sisterne fra Grohe. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. OSO varmtvannsbereder på 300 liter plassert i hjørnet. Vannrør av type rør-i-rør og synlig forkrommede vannrør. Avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør system og fordelerskap med stoppekran samt vannmåler plassert i vegg. Avtrekksventil i himling.
Soverommene i underetasjen har fin størrelse og passer utmerket som både barne- og ungdomsrom. Det ene rommet har utgang til nordvendt terrasse på 18,5 m2 med videre adkomst til privat hagedel. Boligens gode planløsning gir mange muligheter og gjør den til en praktisk og familievennlig bolig.
OVERFLATER
Vegger – Malte slette flater.
Gulv – Flislagt gulv i entré. Tre-stavs parkett i rom benyttet som kontor. En-stavs parkett i øvrige rom.
Himling – Malte slette flater.
Alle innvendige dører ble byttet ca. 2017/2018
GARDEROBE
Garderobeskap i entré, bredde ca. 1,3 meter.
Garderobeskap i soverom underetasje, bredde ca. 1,3 meter.
Skyvedørsgarderobe i hovedsoverom 2. etasje, bredde ca. 2,0 meter.
VERDIBEVIS
Takstmann og IF har gitt våtromsbevis for begge badene. Våtromsbeviset bekrefter at våtrommet er kvalifisert for en utvidet forsikringsdekning som kjøper kan få ved å tegne kjøperforsikringspakke via. IF. Kjøper vil da få dekket reparasjon av selve våtrommet ved en plutselig skade, som følge av utett våtrom. I tillegg har boligen fått verdibevis for yttertak og drenering. Se vedlegg i salgsoppgaven og vilkår.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet i kombinasjon med vedfyring.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.12.2012. Denne følger som vedlegg til salgsoppgaven.
Det gjøres oppmerksom på at kjellerstue/tv-stue i underetasjen er opprinnelig byggemeldt som bod og dermed ikke godkjent for varig opphold. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
Tinglyst: 02.11.2011, dagboknr: 899512, type heftelse: Best om vann/kloakkledn - Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Tinglyst: 02.11.2011, dagboknr: 899598, type heftelse: Best om vann/kloakkledn - Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Vollenhagen boligsameie ligger i et idyllisk og etablert boligområde på et barnevennlig tun i Vollen i Asker kommune. Boligen har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og gode servicetilbud.
Her bor man urbant ved Vollen sentrum og nær Asker sentrum (10 min med bil) og Oslo (30 min med bil), men likevel i landlige omgivelser med fantastiske rekreasjonsmuligheter like utenfor døren. Kort vei ned til Vollen marina med ett yrende båtliv om sommeren. Her ligger også den populære restauranten Vitos hvor du kan nyte deilig mat og drikke med fantastisk sjøutsikt. Vollen er kjent for sin flotte marina med kiosk og muligheter for leie av båtplass. Vollen har også fått et lite handlesenter som rommer mange fine tilbud som Rema-butikk, frisør, delikatesse m.m. I sommer åpner det også en vinbar i kjelleren under interiørbutikken Rhomb, et flott tilskudd det til sosiale livet i Vollen.
Vollen med Oslofjorden som nabo byr på en rekke fine badestrender. Vollen stranden ligger i gangavstand fra boligen, rett nedenfor Vollen sentrum. Sandstranda er 40 meter bred og har rikelig tilgang på friskt vann fra fjorden. Her finnes det også Kiosk og kafe i Fjordmuseet, badeflåte med stupebrett og WC. Sjøstrand er også en kjent strand i området. Her er det også kiosk hvor man kan kjøpe is, pølser, snaks og drikke sommerstid. Sjøstrand byr på stupetårn og badebrygge. Til Sjøstrand bruker man ca. 5 min med bil, det er også mulighet for å gå Kystkulturstien som går som en rød tråd gjennom store deler av strandområdet forbi Vollen. Dette er en nydelig tur der man har mulighet til å følge stier langs med vannet hele veien til Slemmestad.
Vollen Montessoriskole og -barnehage ligger i nærheten. Kort gangvei til Arnestad barneskole og Vollen Ungdomsskole. Her finner man også et godt miljø for de som driver med idrett. Her er det blant annet ball binge, flere kunstgressbaner og stor gresslette. Det er i tillegg til fotballbaner også mange lekestativer i tilknytning barneskolen. Det er satt opp tuftepark (utetreningspark) der barn og voksene har mulighet til å stoppe innom etter en evt. løpetur og ta en treningsøkt med kroppsvekt. Ny Disc-golf bane som starter ved parkeringsplassen til ungdomsskolen og strekker seg i retning nedover mot Rabben.
God offentlig kommunikasjon. Nærmeste bussholdeplass er Vollen som ligger ca 9 min gange fra boligen. Fra Vollen sentrum går hurtigbåten fra Vollen til Aker Brygge. Denne bruker ca. 25 minutter inn til Aker Brygge og er en behagelig måte å reise til Oslo. Eventuelt er det både buss/ekspressbuss som går hvert 8 min og toget fra Heggedal lett tilgjengelig. Det er også mulighet for pendlerparkering ved Asker stasjon for dem som ønsker og ta tog. Se www.ruter.no for rutetider.
Se også www.vollenvel.no for informasjon om butikker, rutetider for kollektivtrafikk og andre aktiviteter i nærområdet. Fra Vollen er det kun 10 minutter med bil til Asker sentrum som tilbyr et rikt utvalg av forretninger, servicetilbud, kino, kulturhus, spisesteder og offentlig kommunikasjon som buss, tog og flytog.

Adkomst

Følg Slemmestadveien til Vollen sentrum. Kjør opp Vollenveien. Øgårdsveien går inn til venstre etter ca. 400 meter. Ta så inn til venstre igjen og følg veien til du får sameiet på høyre hånd. Parker på gjesteparkeringen like ved boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Vollen Montessori barnehage
- Nilsemarka barnehage
- Nansentunet musikkbarnehage
- Bjerkås barnehage
- Vollen kystkulturbarnehager
Skoler:
- Arnestad barneskole
- Vollen Montessori skole
- Vollen ungdomsskole
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Seksjonen har en separat eiet tomt på 54,3 kvm opparbeidet med blant annet asfaltert adkomst, terrasser, plenareal og diverse beplantning.
I tillegg disponerer boligen ideell andel av sameiets fellesareal. Tomten til sameiet er på totalt 2.419,6 kvm og er meget pent opparbeidet med gressplen, busker, trær og annen beplantning. Fantastisk bassengområde med oppvarmet badebasseng for beboerne, solsenger og stoler. Det er lekeplass på sameiets grunn samt opparbeidet flere gjesteparkeringsplasser i tillegg til garasjeanlegget. Adkomsten, parkeringsplassen utvendig og alle gangveier er asfalterte.

Parkering

Det medfølger 2 p-plasser i felles garasjeanlegg med elektrisk portåpner. Ladepunkter for el-bil på den ene plassen, samt ved husinngang. I tillegg følger det sportsbod i garasjen med god lagringsplass. Trapp ned til garasjen ved gjesteparkeringen. Det er også flere gjesteparkeringsplasser på sameiets tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Reguleringsplan:
Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, felles lekeareal, kjørevei og felles avkjørsel i henhold til reguleringsplan for Nilsemarka del av 72/1, 165L.
Eiendommen er regulert av bebyggelsesplan Øgårdsveien, 165L1, med ikrafttredelse 06.05.2009 og tilhørende reguleringsbestemmelser.
Kommuneplanen:
Eiendommen ligger hovedsaklig i område for nåværende boligbebyggelse, Boligområder med spesielle kvaliteter - Type A i kommuneplan fora Asker kommune 2018 - 2030.
Eiendommen ligger i et område med høyt kulturhistorisk innhold.
En liten del av eiendommen ligger i område for nåværende offentlig eller privat tjenesteyting.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 5 899,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og feiing/tilsyn. Det er installert vannmåler i eiendommen og kostandene betales etter forbruk. Avlesning av forbruk avleses etter henvendelse fra kommunen. Gebyret betales à konto basert på siste avlesning. Avregning foretas i forbindelse med neste forfall på kommunale avgifter. Oppgitt kostnad baserer seg på selgers forbruk og vil variere utfra antall personer i husstanden.
Fellesutgiftene er kr 3 700,- pr. mnd. og inkluderer:
* Renovasjon
* Bygningsforsikring
* Garasje
* Drift av sameiet
* Vedlikehold/brøyting av fellesarealer (inkluderer svømmebasseng).
* Forretningsførsel
* Grunnpakke kabel-TV
* Grunnpakke internett
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.000,- pr. år. / 16 000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett, som inngår i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 862 825,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 6 706 170,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 120 017,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr 04.06.2021
Sameiets lån på kr 969 040,- pr. 05.05.2021 ble nedbetalt 01.06.2021. Det er nå ikke felles lån for sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.867.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Christina Nordanger Andersen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Eierseksjonssameiet Vollenhagen, med sameiebrøk 1/14.
Sameiet består av 14 ideelle eiendomsandeler.
Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Vedlikehold / innkjøp 2020:
- Utbedring av feil/avvik i krypkjeller
- Elbil-lading - Alle som er tilkoblet sikringsskap i garasjeanlegg og benytter tilkobling til lading av elbil fikk installert godkjente ladebokser innen utgangen av januar 2021 (hver boenhet var selv ansvarlig for å kjøpe inn godkjent ladeboks og få dette installert av godkjent elektriker).
- Utelys - Jordfeil rettet opp og fotocelle byttet ut med astrour av G4 Elektro. Alle lyspærer ble skiftet ut ifbm. høstdugnad.
- Lysrør i garasje - 2 taklamper fungerte ikke lenger - ble skiftet ut til nye LED lamper. På sikt bør alle skiftes ut. Arbeid utført av G4 Elektro.
- Basseng - Service på basseng utført av Smeby juni 2021. Nye stropper til sikkerhetsduk kjøpt inn og montert av bassengansvarlig. Skifte av lyspærer nede i bassenget utsatt inntil videre grunnet stiv pris og ikke helt nødvendig.
- Gressplen - Fjerning av ugress og plenklipp sommersesong ble utført av Vaktmesterkompaniet.
- Snømåking - Som tidligere år er det Rekkedal som måker for oss. Vi deler kostnadene med husene på andre siden av Øgårdsveien, Snøfresing og strøing - I 2020 tok styret ansvar for snøfresing og strøing i gata (i all
hovedsak Ingrid og Paal i 37B)
- Feiemaskin - På årsmøtet i 2020 ble det vedtatt at sameiet skal gå til innkjøp av en bensindrevet feiemaskin (til å feie / samle opp grus).
Planlagte påkostninger:
- Utbedre knekte takstein og rens/tilkobling av renner.
- Lekeplass kontroll + utskifting/etterfylling av sand.
- Rens av sandfangskummer.
- Oppmerking av parkeringsplasser.
- Sjekk av sikringsskap i garasje.
Kommende 5-års periode:
- Innkjøp av slukkeutstyr til garasje (2021-2022)
- Vurdere fjerning av ikke-bilrelaterte ting på parkeringsplasser (2021-2022)
- Utbedre sprekker/puss på mur mot basseng (2021-2022)
- Utbedre råteskadet treverk/rekkverk (2021-2022)
- Hulkil garasjer overgang vegg/gulv (list mangler) (2021-2025)
Diverse:
Krypkjeller - status på sak mot utbygger Dahl Eiendom AS. Krypkjelleren er ferdig utbedret og kostnaden er dekket av sameiet. Foreløpig totalkostnad er ca. 320.000 kr, gitt at all juridisk bistand er dekket av vår forsikring hos Gjensidige. Kostnaden er dekket av lånet på 1.000.000,- som ble etablert for å dekke nødvendige utgifter ifbm. utbedring av krypkjelleren. Styret vil fortløpende vurdere om deler av lånet bør nedbetales før saken mot utbygger Dahl er løst.
Det har vært forsøkt planlagt en befaring i krypkjeller med Dahl, hans takstmann, styreleder i Vollenhagen og Atle Simonsen i ABBL, men foreslåtte dato ble ikke bekreftet i tide av Dahl. Det var utbygger Dahl som ønsket en befaring. Sameiet ønsker å presentere et krav direkte til Dahl i etterkant av en slik befaring i håp om å kunne løse tvisten uten å gå til retten. Styret jobber for å få gjennomført en slik befaring snarest.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,85% av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 65.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Ukens bolig: kr 2.900,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 15-0084/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Asker
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR15.2184

Dato

Sist oppdatert: 20. september 2021 kl. 11:20

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.