Solgt: 3 100 000 kr

Nordlifaret 22

3 200 000 kr
74 m²
2 soverom
9_fasade_2.jpg
Skårer-Lørenskog
Romslig og innbydende 3-roms leilighet med garasjeplass og lun, vestvendt balkong. Rolig og sentral beliggenhet.
 • Prisantydning
  3 200 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  262 761 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  3 363 893 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1969
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  74 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 151 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nordlifaret 22 er en koselig 3-roms andelsleilighet i andre etasje, med en romslig og gjennomgående planløsning. Her bor dere i rolige omgivelser på Skårer, men samtidig med kort vei til alt Lørenskog har å by på. Selv kan leiligheten skilte med en overbygd og vestvendt balkong på ca. 7 kvm. Balkongen ligger vendt ut mot fellestomten som har grøntarealer og lekeplass. For parkering medfølger det en plass i felles garasjeanlegg.
Innvendig er leiligheten holdt i pene, lune farger. Her er det et tiltalende kjøkken med rom for et lite spisebord, samt en lys stue med god plass til møblement. Det er et flislagt bad med blant annet opplegg til vaskemaskin. Videre er det entré og to behagelige soverom, som alle tre har garderobeskap. For lagring disponeres det hele tre kjellerboder.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nordlifaret 22, 1473 LØRENSKOG
Kommunenummer 3029, gårdsnummer 101, bruksnummer 35, ideell andel 1/1
Andelsnummer 30, Skårertoppen I borettslag, organisasjonsnummer 950 465 468

Innhold

2. etasje: Entré, bad/wc/vaskerom, 2 soverom, stue og kjøkken.
Annet: 3 disponibel kjellerboder.

Byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført som følger:
Boligblokken ble oppført i 1969 (GAB-register). Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av
murkonstruksjon, utvendige fasader er forblendet med teglstein og fasadeplater. Takkonstruksjon av tilnærmet flatt tak utvendig tekket med
papp/membran, ikke besiktiget. Oppvarming med elektriske panelovner og varmekabel på baderom. Parkering på garasjeplass i felles
garasjebygning av trekonstruksjoner.
Følgende har av takstmann fått TG2 i boligsalgsrapport:
Bad med bakgrunn i rommets alder.
I tillegg noen underpunkter under punkter som har fått TG1.
Under kjøkken pga kullfilter.
Under øvrige rom har gulv fått TG2 pga stedvis knirk.
Under tekniske anlegg har vannrør fått TG2 på grunn av at badets hovedrør har en alder som tilsier mer enn 50% av anbefalt brukstid.
Sammendrag av selgers egenerklæring:
- I forbindelse med oppussing av bad i etasjen over ble det slått hull i taket på badet. Dette ble utbedret av fagfolk i regi av BORI/forretningsfører.
- Ganske nylig tett do, utbedret av fagfolk.
- Rørfornying i regi av boretslaget.
- Enkel garasje med jordgulv.
Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Kort fortalt
- Fin, romslig 3-roms leilighet.
- Andel, gir lave omkostninger.
- I et rolig og sentralt område.
- Gjennomgående planløsning.
- Plass i felles garasjeanlegg.
- En lun balkong på ca. 7 kvm.
- Som er vestvendt og overbygd.
- Entré med innfelt garderobe.
- Klassisk pent kjøkken fra 2011.
- Enkelte hvitevarer er integrert.
- Kjøkkenet ligger i eget rom.
- En innbydende og lys stue.
- Flislagt baderom
- Opplegg for vaskemaskin.
- To soverom med garderobe.
- Tre disponible kjellerboder.
Entré
Leiligheten ligger i byggets andre etasje og har adkomst via en felles trappeoppgang. Innenfor venter en trivelig entré med parkettgulv, samt panelvegger malt i en dus tone. Entreen er praktisk utstyrt med dørtelefon, og yttertøyet ryddes enkelt bort i et plassbygd garderobeskap.
Kjøkken
Kjøkkenet ligger i eget rom med parkettgulv, slette, dusmalte vegger og plass til et lite spisebord foran vinduet. Det har en takhøy Ikea-innredning fra 2011, i klassisk pen stil. Innredningen er montert i en langstrakt L-form og har hvite profilfronter med innslag av vitrineskap.
Benkeplaten er i heltre og har en nedfelt, dobbel oppvaskkum i stål. Over benken er det belysning, stikkontakter og mørke fliseplater. Kjøkkenet har integrert Ikea-stekeovn og induksjonstopp, med en fritthengende ventilatorhette i børstet stål over. For øvrig er det opplegg til oppvaskmaskin og plass til kjøleskap.
Stue
Kjøkkenet og entreen har døråpninger inn til den koselige stuen. Rommet har en avlang, møbleringsvennlig form og får rikelig med dagslys fra et stort vindu og en glassdør ut til balkongen. I stuen er det god plass til sofaløsning og spisebord. Parkettgulvet og de lune fargene er videreført, her med vegger med brystningspanel.
Bad/wc/vaskerom
Badet i leiligheten har det du trenger og antas å være fra rundt 1990. Her er det gulvvarme, frittstående toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Baderomsinnredningen består av hvite underskap med heldekkende servant, matchende høyskap og veggskap med speil og lys mellom. Gulvet er lagt med gråsjatterte fliser, mens veggene har lyse fliser med dekorbord.
Soverom og garderobe
Leiligheten har to pene soverom av god størrelse. Begge er holdt i lyse, avslappende farger. Hovedsoverommet har en bred, hvit garderobe og parkettgulv, mens det andre rommet har et dobbelt, hvitt garderobeskap og laminatgulv. Ytterligere oppbevaringsplass finnes i entreen. For lagring disponeres det hele tre kjellerboder. De er merket “202” og måler henholdsvis ca. 4,3 kvm, 3,3 kvm og 3 kvm.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler i baderomsgulvet og panelovner for øvrig. Det er naturlig ventilasjon og kjøkkenet har kullfilterventilator. Sikringsskapet er plassert i felles oppgang. Det har automatsikringer og 2x50 A hovedsikring. I et benkeskap på kjøkkenet er det montert en 120 liters varmtvannsbereder fra 2011.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men det ble gitt såkalt innflyttingstillatelse 9.12.1969.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
1. Fjerne del av bod ved feieluke for skorstein.
2. Sprekker i platefelt i dekke over kjeller.
3. Det gjenstår endel monteringsarbeide i forbindelse med tilfluktsrommene og ferdigbefaring av dette utsettes til mars-april 1970.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Stille, rolig og tilbaketrukket beliggenhet på Skårer / Løkenåsen. God avstand til nabobebyggelse. Leiligheten ligger i 2. etasje med et fint utsyn. Egen garasje like bortenfor blokken.
Området har kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall, svømmehall, treningssenter, bowling, kino og bibliotek m.m. Det er også nærhet til flotte tur- og friluftsområder i Østmarka med lysløyper,
skiterreng, bade- og fiskevann, samt tursti langs Langvannet m.m. Offentlig kommunikasjon Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Skåreråsen og
ligger ca. 100 meter fra boligen. Bussentral ved Metro Senter med gode forbindelser mot Oslo og Lillestrøm. Med bil fra Skårer tar det ca. 8 min til Strømmen, 9 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo S og 28 min til Oslo
Lufthavn.
Nærmere om servicetilbud
Dagligvarehandelen Triaden Lørenskog Storsenter og Metro ligger i gangavstand fra boligen med et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også
godt innen rekkevidde. Rekreasjon Losby Gods og golfbane ligger en liten kjøretur unna og er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Her kan du møte ulike husdyr på nært hold. Golfanlegget har bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Fra Godset er det ca. 15 min å gå inn til Mønevann. Både på sommer og vinterstid er det milevis med oppkjørte løyper, gangstier, lysløype og turstier i
nærområdet. Ca 20-25 minutters gange fra boligen innover på Hovelsrudveien ligger Skihytta med servering. Herfra er det utallige turmuligheter innover i Østmarka. Det er aktivt idrettsmiljø på Lørenskog. Nærområdet kan by på bl.a. kunstgressbane, fotballbaner, stor idrettshall, svømmehall og treningssenter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Fra stuen er det utgang til en vestvendt balkong på ca. 7 kvm, som blir en fin forlengelse av rommet på varme dager. Balkongen er overbygd og har en ny markise for solskjerming. Arealet gir god plass for sittegruppe. Her ute er det dobbel stikkontakt, betongdekke malt med epoxy, samt rekkverk i glass og sortlakkert metall. Balkongdøren og vinduene i leiligheten er fra 2014, med unntak av et stuevindu som har glass fra 2021.
Balkongen ligger vendt ut mot den rolige fellestomten. Her er det noe naturtomt og store gressplener mellom blokkene. For øvrig har fellestomten asfalterte og hellebelagte adkomstveier, samt sykkelparkering, felles sittegrupper og lekeplass, til glede for de yngste.

Parkering

For parkering medfølger det en plass merket “Nr. 36” i felles garasjeanlegg. Øvrig parkering skjer etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanen vedtatt 11.02.2015, kommuneplanen 2015-2026, med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4 151,- pr. mnd. og inkluderer: Felleskostnader utgjør kr 3.073,- og stipulerte kapitalkostnader 541,-. og 537,-. Inkludert er kommunale avgifter, bygningsforsikring, forretningsførsel, snøbrøyting, kabel tv osv.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert juni 2021.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 3.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet kabel-tv via bor.laget og er inkludert i felleutgifter. Bredbånd via Telenor og har avgift på
kr 439,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 868 295,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 125 862,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 27 979,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 262 761,- pr. 31.12.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 21 457 828,- pr. 15.09.2021, det er et Anuiteteslån i Handelsbanken, 4 terminer pr år og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 1.4 % pa.
Lånets løpetid: første avdrag 30.06.21, siste termin 30.11.2048.
Avdragsfrihet:
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.494,-.
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650 pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 3.462.761,- Av dette beløpet utgjør kr 262 761,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger med andelsnr.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.494,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kristin Erdal

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Skårertoppen I borettslag.
Borettslaget består av 80 leiligheter.
Forretningsfører er BORI
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt etter gjeldene husordensregler.
Foretatt påkostninger de senere år: I senere år er det byttet vinduer, nye verandaer og nye markiser.
Planlagte påkostninger: Ingen vesentlige opplyst.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet sikringsfond som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 36.250,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0227/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.21227

Dato

Sist oppdatert: 15. oktober 2021 kl. 13:32

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.