Solgt: 3 895 000 kr

Sinsenveien 5A

3 600 000 kr
60 m²
1 soverom
Krogsveen v/ Sindre Nyhus presenterer denne supre leiligheten!
Carl Berner
BEKLAGER, SOLGT. VISNING AVLYST. Populær 2-R med 1-R utleiedel - Skattefri utleieinntekt
 • Prisantydning
  3 600 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  831 000 kr
 • Omkostninger
  1 632 kr
 • Totalpris
  4 727 632 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2005
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  60 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  7 776 kr
 • Energimerke
  Rød D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Sindre Nyhus i Krogsveen presenterer denne flotte muligheten på sentrale Carl Berner. Stilsikker 2-roms med trappefri adkomst og sydvestvendt balkong. I tillegg 1-roms hybel med helt egen inngang, som du kan leie ut skattefritt. Hybelen leies i dag ut for 8.800,-/mnd, og leieforhold følger med hvis ønskelig.
 • Ingen forkjøpsrett eller dokumentavgift
 • Strøm og varmtvann inkl. i fk
 • Skattefri utleieinntekt
 • Leilighetene er delvis oppusset siste årene
 • Veldrevet borettslag
 • Alt av kollektiv transport rett i nærheten
 • Område i utvikling
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Sinsenveien 5A, 0572 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 83, bruksnummer 98
  Andelsnummer 3, Borettslaget Carl Berner Terrasser, organisasjonsnummer 986 841 709

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 65 kvm
  Totalt bruksareal: 60 kvm
  Totalt primærrom: 40 kvm
  Bruksareal:
  Leilighet 60 kvm
  Primærrom:
  Leilighet:
  1. etasje 40 kvm: Bad, gang, spisestue, bad, soverom
  1. etasje 20 kvm: Stue/kjøkken, entré, bad
  I tillegg disponerer boligen bod på ca. 5 kvm, som ligger på samme plan som leiligheten. Ikke medtatt i utregningen av BRA.
  Mulighet for leie av ekstra bod/bod til hybel. Tildeles av styret ved ledigighet. Ved tildeling av bod påløper det et gebyr pålydende kr 715,- til forretningsfører.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.03.2020 utført av Oslo Takst og Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.
  Førsteetasjes leilighet i boligblokk med terrasse, samt tilhørende hybeldel. Oppført med bærende konstruksjoner i betong. Takkonstruksjon antatt tekket med membran. Utvendig med dekket med plater av stål. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass, utvendig kledd med beslag. Takkonstruksjon antatt tekket med membran. Takterrasse på deler av taket.
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
  Leiligheten og utleiedelen har gjennomgående TG1.
  Selger opplyser følgende i egenerklæring:
  - Oppgradering av kjøkken i hoveddelen i 2012 ble gjort under forrige eier.
  - Da jeg byttet kjøkkenviften i hybelen, tok jeg ut de to kablene som var koblet til den eksisterende kjøkkenviften, og koblet de inn i den nye viften. Jeg fulgte bruksanvisningen til punkt og prikke, men jeg har ingen samsvarserklæring på dette.
  - Blandebatteri og oppvaskkum ble byttet og tilkoblet av Oslo Rør AS i forbindelse med oppgradering av kjøkkenet i hybelen 2016. Jeg har ikke samsvarserklæring på dette, men jeg har kvittering fra autorisert installatør.
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Sindre Nyhus i Krogsveen har gleden av å presentere denne flotte muligheten på sentrale Carl Berner. Her har du en stilsikker 2-roms leilighet med trappefri adkomst og sydvestvendt balkong. I tillegg har du en 1-roms hybel med helt egen inngang, som du kan leie ut skattefritt. Hybelen leies i dag ut for 8.800,-/mnd inkl. strøm og bredbånd, og leieforhold følger med hvis ønskelig. Felles takterrasse for beboerne med flott utsikt.
  Nærmere innhold:
  Hovedenhet:
  Entré
  Praktisk entré med plass til å henge fra deg yttertøy og sko. Fra entréen har du videre inngang til bad, soverom og stuen. Videre har du bod i fellesarealene rett over gangen.
  Kjøkken/stue
  Moderne, åpen stue- og kjøkkenløsning. God plass til både TV-/sofaløsning og spisebord. Flott kjøkken fra ca. 2012 med godt med skap- og benkeplass. Tidsmessig kjøkkeninnredning med glatte formpressede fronter, noen fronter i glass. Benkeplater i laminat med kum i stål. Integrert stekeovn, induksjonstopp, kjøl/frys, microbølgeovn og oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter.
  Bad
  Flislagt bad med plass til vaskemaskin og tørketrommel. Vegghengt klosett, servantinnredning, dusj på gulv med dusjforheng Speil montert på vegg. Godt fall mot sluk, nedsenk i dusjsone. Opplegg for vaskemaskin. Ventil med avtrekk, tilluft fra spalte under dør. God tilgang til sluk.
  Soverom
  Romslig soverom med innebygget skyvedørsgarderobe. Spreke fargevalg og finish.
  Balkong
  Sydvestvendt balkong på ca. 5 kvm med utgang fra stuen. Benk laget på mål for balkongen. Følger med hvis ønskelig.
  Hybelenhet:
  Bad
  Det er lagt fliser på gulv og vegger. Vegghengt toalett med innebygd sisterne kasse. Servant på vegghengt servantskap. Dusjskyvedører med fronter i glass. Vedrørende membranutførelse forutsettes det at denne er iht. krav på tidspunkt for oppføring. Stoppekraner antatt bak luke i tak.
  Kjøkken
  Kjøkkeninnredning med glatte formpressede fronter. Benkeplate i laminat, med kum i stål. Frittstående komfyr med platetopp, frittstående kjøleskap, ventilator med avtrekk.

  Oppvarming

  Elektrisk oppvarming av leiligheten og hybelen med panelovner, samt varmekabler på baderom.
  Strøm og varmtvann er inkludert med a-kontobeløp i felleskostnadene. Avregnes etter forbruk en gang i året.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 23.02.2007. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
  Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst 21 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om veg, vann- og kloakkledninger, gjerde, gangvei og bebyggelse. Klausul 8 Sinsenveien 7 om maks aldersgrense på 35 år for beboere er opphevet, og borettslaget jobber med å få slettet bestemmelsen i grunnboken.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Hybel: Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut. Selger leier denne ut i dag for kr 8.800,-/mnd. Dagens leieforhold er ikke sagt opp. Dersom leieforholdet ønskes oppsagt, er det 3 måneders oppsigelse.
  Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.
  2-roms: Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

  Diverse

  Solkart vedlagt i salgsoppgaven er kun ment som en illustrasjon over solforholdene midtsommers (21.6). Teknologien som brukes kan slå feil pga. kalibrering e.l. Solforhold må derfor også kontrolleres selv ved hjelp av kompass, kart eller egen app hvis dette er av betydning. Bygg, vegetasjon o.l. kan skygge for solen. Konferer med megler ved spørsmål eller hvis du har behov for veiledning.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Attraktiv og sentral beliggenhet mellom Carl Berner og Sinsen med nærhet til en rekke fasiliteter. Meget god intern beliggenhet i gårdens første etasje, vendt ut mot rolige fellesområder. Kun én liten heistur opp til stor felles takterrasse med spektakulær utsikt over byen og Oslofjorden. Heisadkomst til alle etasjeplan.
  Beliggenheten på Carl Berner gir deg et sentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud, samt god offentlig kommunikasjon. Carl Berner har gjennom årenes løp blitt mer og mer attraktivt bl.a. på grunn av sin nære beliggenhet til både Torshov, Grünerløkka og Marka, i kombinasjon med at en bor tilbaketrukket fra bystøyen. Carl Berner er dessuten godt etablert med ulike spisesteder, en rekke dagligvareforretninger, treningssenter m.m. Like ved finner du Carl Berner passasjen med blant annet Kiwi, apotek og Vinmonopolet. Videre er Carl Berner Torg under utbygging nede ved Carl Berner-krysset. Her vil det komme nye leiligheter samt en rekke butikker og servicetilbud.
  Området er omkranset av flere parker og turområder. Innen kort gangavstand finner du Torshovdalen som er hyppig brukt av beboerne i nærområdet. Det er også flere fine turområder langs idylliske Akerselva. Hva med å starte dagen med en løpetur i disse omgivelsene? For øvrig er det gode treningsmuligheter innendørs ved Sats/Elixia og Bare Trening, m.m. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til bl.a. Grefsen og store deler av Østmarka med milevis av turløyper sommer som vinter.
  Det er flere dagligvarebutikker i nærheten, deriblant Rema 1000 og Kiwi. Det er videre kort vei med offentlig kommunikasjon til Storo Storsenter med et stort utvalg forretninger, vinmonopol, spisesteder, treningssenter m.m. Ønsker du et rikt utvalg i matprodukter er det virkelig verdt å ta turen til slakteren Strøm-Larsen på Torshov, eller prøve den lokale grønnsakhandelen ved Carl Berner-krysset. Alternativ kan du gå langs Akerselva til Mathallen ved Vulkan.
  Carl Berner er et viktig kollektivt knutepunkt, og boligen er derfor godt tilknyttet offentlig kommunikasjon. Innen kort gangavstand finner du busslinjene 20, 21, 28 og 33, 17-trikken, T-banens linje nr. 5, samt flybussen. Ved Sinsenkrysset finner du også ringbussene 23 og 24. Det er for øvrig flere bysykkel-stativer nært boligen. Beliggenheten kan kort oppsummeres som urban og sentral med kort vei til spennende byliv og offentlig kommunikasjon.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Sinsen skole (1-7 kl.) 10 min
  427 elever, 19 klasser 0.9 km
  Hasle skole (1-7 kl.) 17 min
  382 elever, 16 klasser 1.3 km
  Lilleborg skole (1-7 kl.) 17 min
  407 elever, 19 klasser 1.3 km
  Frydenberg skole (8-10 kl.) 9 min
  159 elever, 10 klasser 0.7 km
  Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 12 min
  120 elever 1 km
  Hersleb videregående skole 19 min
  Foss videregående skole 22 min
  600 elever, 20 klasser
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 8.376 kvm som tilhører borettslaget.

  Parkering

  Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.
  Det selges/leies tidvis ut parkeringsplasser i garasjeanlegget i underetasjen. Normalt annonseres dette på borettslagets Facebook-gruppe eller ved oppslagstavla i de ulike oppgangene.
  Det er videre tre bysykkelstativer innen kort gangavstand fra leiligheten, hhv. Sinsenveien, Jenny Braatens plass og Carl Berners plass nord.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-3973 datert 09.04.2003.
  Carl Berner er i utvikling. Relevante plansaker/byggesaker:
  Saksnr. i plan- og bygningsetaten: 200406858
  - Vedatt reguleringsplan for oppføring av bolig, forretning og kontor, vedtatt 06.04.2016.
  - Maks gesimshøyde 81,9m.
  - Adresse: Trondheimsveien 119 og Hasleveien 4, 6 og 8.
  Carl Berner Torg er i ferd med å ferdigstilles. Se http://carlbernertorg.no/ for mer info.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Varmtvann og strøm (a-konto), kabel-tv, trappevask, nedbetaling av andel fellesgjeld, drift og vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel m.m

  Kommunale utgifter

  Felleskostnadene er kr 7.776,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann og strøm (a-konto), kabel-tv, trappevask, nedbetaling av andel fellesgjeld, drift og vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel m.m.
  Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
  Felleskostnadene fordeles slik:
  Felleskostnader 1.568,-
  A-kto VV-Vann Hybel 162,-
  A-kto VV-Vann 324,-
  A-kto Strøm 827,-
  Renter/avdrag 4.895,-
  Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  Mulighet for å bestille fiberbredbånd via NextGenTel. Pris kr 349,- for 1000 Mbit linje. Ev. mulighet for å bestille bredbånd via Get.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 1.176.180,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr. 4.234.248,-. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 60.789,- pr. 31.12.2019
  Andel fellesgjeld er kr 841.208,- pr. 31.12.2019
  Total fellesgjeld for boligselskapet er 188.175.229,- pr. 31.12.2019 og lånevilkårene er:
  Lån: HUS301-11491638 20 A
  Rentebetingelser: 2,04% flytende rente
  Lånets rest løpetid: 16 år og 3 mnd
  Avdragsfrihet: nei
  Lån: HUS302-11491638 6 A
  Rentebetingelser: 1,72% fast rente
  Lånets rest løpetid: 16 år og 3 mnd
  Avdragsfrihet: nei
  Lån: HUS303-11491638 7 A
  Rentebetingelser: 2,04% flytende rente
  Lånets rest løpetid: 16 år og 3 mnd
  Avdragsfrihet: nei

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
  - Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.
  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
  kr 4.432.632,- Av dette beløpet utgjør kr 831.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
  I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
  Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Informasjon om forkjøpsrett

  Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Carl Berner Terrasser.
  Borettslaget består av 237 leiligheter fordelt på 4 bygninger.
  Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
  Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere.
  Borettslaget har egen hjemmeside: carlberner.net
  Det er et fellesvaskeri i 1. etasje i hver av blokkene og det er egne regler rundt bruk av fellesvaskeriet. Reglene finnes på borettslaget nettside. Vaskerommet er blitt oppgradert med digitalt system, så man fyller selv på sin "vaskekonto" på nettet. For mer informasjon se borettslagets nettside.
  Foretatt påkostninger de senere år:
  - Borettslaget har foretatt jevnlig vedlikehold etterhvert som det har vært behov for det.
  I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
  Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
  Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1% av salgssummen
  Tilrettelegging kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 13.750,-
  Visninger: kr 2.500,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 54-0044/20
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR54.2044

  Dato

  Sist oppdatert: 15. juli 2020 kl. 08:44

  Dokumenter

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Andre boliger i området

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.