Solgt: 4 000 000 kr

Linjevegen 20

3 670 000 kr
81 m²
2 soverom
Velkommen til Linjevegen 20.
Rælingen nær Lillestrøm
Tiltalende 3-roms med loftsstue på ca. 48 kvm.(gulvflate) og garasjeplass. Sol og utsikt.
 • Prisantydning
  3 670 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  216 000 kr
 • Omkostninger
  652 kr
 • Totalpris
  4 216 652 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1959
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  81 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 685 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Linjevegen 20 - En Lys og trivelig leilighet beliggende sentralt med kort vei til det meste. Leiligheten er romslig og byr på 2 soverom, samt loftstue med stort gulvareal og fransk balkong.
 • Ingen forkjøpsrett.
 • Solrik balkong med god plass til sittegruppe samt fransk balkong.
 • 2 soverom med god plass. Mulighet for ekstra soverom oppe på loftet.
 • Kabel-tv, internett og varmtvann inkl. i felleskostnader
 • Bod på ca. 10m2 i kjeller
 • Separat kjøkken med plass til spisegruppe
 • Generelt god planløsning
 • Skoler, barnehager, tog og buss i nærheten.
 • Malt utvendig i 2018.
 • Felles vaskekjeller. Interessenter bes kontakte megler for å komme på visning!
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Linjevegen 20, 2005 RÆLINGEN
  Kommunenummer 3027, gårdsnummer 106, bruksnummer 167, ideell andel 1/1
  Andelsnummer 65, Vestre Strøm borettslag, organisasjonsnummer 947 815 385

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 88 kvm
  Totalt bruksareal: 81 kvm
  Totalt primærrom: 81 kvm
  Primærrom:
  2. etasje 66 kvm: Entre, stue, kjøkken, baderom og 2 soverom
  Loft:
  15 kvm: Loftstue
  I tillegg disponerer boligen 1 bod i fellesareal i kjeller
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.01.2021 utført av . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i kjeller av betong og etasjeskillere i tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av betong og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av panelte og malte overflater
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder
  TG2: Vindu på bad er uheldig plassert.
  TG2: Ventilasjon på bad er naturlig og ikke mekanisk.
  TG2: Håndløper/rekkverk kun på 1 side på trapp.
  TG2: Noe sprekk og knirk i gulv.
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Entré | Godt førsteinntrykk
  Boligens entré er innbydende og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Rommet har åpen garderobeløsning med god plass for oppbevaring av yttertøy. Originale tregulv som er slipt, lutet og såpebehandlet og MDF-plater på vegger er gjennomgående for store dere av leiligheten.
  Stue | Loftstue
  Stuen i leiligheten er lys, åpen og luftig. Store vinduer gir rikelig med dagslys, og gode flater gjør innredningen enkel. Her er det plass til sofagruppe med tilhørende møblement og tv-/mediestasjon.
  Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong på ca. 11 kvm med god plass til både utemøbler og grill. Ekstra loftstue gir barnefamilien spillerom og privatliv.
  Loftet ble utbygd i 2015 med heltre gulv, snekkerbygd trapp og fransk balkong. Det er gode oppbevaringsmuligheter i knevegger og bod på loftet.
  Kjøkken | Separat
  Kjøkkenet er pent og funksjonelt designet med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning fra 2012 med profilerte fronter. Overskap med belysning under og ventilator med kullfilter. Heltre benkeplate med nedsenket benkebeslag
  oppvaskkum med ett-greps armatur samt keramisk koketopp. Fliser over benkeplate og dobbel stikkontakt på vegg samt stikkontakt i lysarmatur.
  Innebygget Electrolux komfyr og oppvaskmaskin. Whirlpool kjøleskap med fryser er plassert i nisje. Ved vinduet i kjøkkendelen er det en fin plass for en hyggelig spisegruppe. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken følger boligen ved salget.
  Bad |
  Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Innredning med høyglans skuffefronter og servant med Grohe ettgreps
  armatur. Vegghengt speil og belysning med stikkontakt på vegg. Gulvstående toalett. Dusjhjørne med innfellbare dører og Vårgårda ett-greps armatur med regnfallsdusj og hånddusj. Innredning på bad ble skiftet i 2017. Varmtvannsbereder fra 2017.
  Soverom | Garderobeløsning
  Leiligheten har to behagelige soverom, begge pent innredet. Garderobeskap på soverom følger leiligheten ved handelen.
  Oversikt over løsøre som kan følge med leiligheten finner dere under "diverse".

  Oppvarming

  Elektriske panelovner, peis i begge stuer og gulvvarme på bad.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1959.
  Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen da dette ikke var krav ved oppføringstidspunktet. Det foreligger godkjente byggetegninger datert 20.11.2008
  Det foreligger ferdigattest for endring av loftsetasje fra tilleggsdel til hoveddel datert 04.07.2017
  Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
  Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
  Vedrørende endring av loftsareal: Andelseiere kan etter søknad få godkjenning fra styret til å knytte tilstøtende fellesareal i loft eller kjeller til sin leilighet ved at fellesarealene for den aktuelle oppgangen eller husrekken om nødvendig omfordeles. Uttalelse skal innhentes fra de andre rettighetshaverne til de aktuelle fellesarealene. Borettslaget kan ikke uten saklig grunn kreve slike fellesarealer tilbakeført til opprinnelig bruk. Arealene forblir likevel fellesarealer i den forstand at de ikke inngår i beregningsgrunnlaget for felleskostnader for boligarealet i leiligheten, at borettslaget alltid kan kreve tilgang til tekniske anlegg som feieluker, vannmålere, stakeluker ol., at borettslagets erstatningsansvar ved skader som ikke dekkes av bygningsforsikringen begrenser seg til å tilbakeføre de disponerte fellesarealene til opprinnelig standard, og at det tilknyttede fellesarealet inngår i denne leilighetens andel av det totale fellesarealet i huset.
  Fellesarealer som knyttes til leiligheter må bare brukes i overensstemmelse med gjeldende lover og regler for boligformål. Soverom på loft og i kjellere er bare tillatt med godkjente rømningsveier. Andelseiere med utvidede leiligheter må ha kontrakt med borettslaget med bestemmelser om bl.a. eierforhold og derav følgende plikter og rettigheter, kostnads- og ansvarsfordeling og informasjonsplikt ved salg/eierskifter.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Eventuell adgang til utleie

  Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

  Diverse

  Følgende følger IKKE med leiligheten:
  Knagg "Hang it all" på innsiden av inngangsdør
  Følgende følger IKKE med leiligheten men kan kjøpes i tillegg:
  Bad: Håndklestige, lampetter over servant
  Entrè: Lampe med rosa ledning, svart taklampe,
  Verner Panton flowerpot lampe kobberød.
  Barnerom: Ikea Hemnes kommode, Basson lekegrind, taklampe.
  Stue: 2 x PH 4/3 lamper, finer-spisebord med Hay-ben, daybed/sofa Ingmar Relling Svane,
  1 av 3 Siesta stol Ingmar Relling, vitrineskap, grønn spisestol med armlene, Charles Eames DSW spisestol, KUBIK bokkasser fra Trævarefabrikerne
  Soverom: IKEA vitrineskap svart
  Loft: 4 stk hvite sidebord/salongbord Ikea PS,
  tvbord teak med sjalusidører, rød skrivebordslampe.
  Hvitevarer: Oppvaskmaskin, komfyr, platetopp,
  kjøleskap, 2 stk frysere i bod i kjeller, tørketrommel,
  vaskemaskin
  Ved i bod og i garasje
  Oppbevaringshyller i bod nede

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Leiligheten har en barnevennlig og attraktiv beliggenhet med kort avstand til skoler og barnehager. Flott utsikt og svært usjenert beliggende med vidt utsyn. Det er en kort kjøretur til Lillestrøm sentrum og Strømmen Storsenter. Med bil tar det kun 15 min til Oslo S og 20 min til Gardermoen. Området passer derfor ypperlig for de som er interessert i å bo i nærheten av det meste, samtidig som man har gode oppvekstvilkår for barna.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 45 689 kvm som tilhører borettslaget/aksjelaget.

  Parkering

  Garasjeplass i felles garasjerekke. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Linjevegen med omkringliggende områder med bestemmelser, stadfestet den 19.05.1983.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Felleskostnadene er kr 4 685,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, kabel-tv(get), internett,vaktmester, avdrag. og renter på andel fellesgjeld, utv. forsikring, drift og vedlikehold.
  Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
  Felleskostnadene fordeles slik:
  Felleskostnader 4.581,-
  Trappevask 104,-
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 7.000 kwh. pr. år.
  Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2020 var kr 866 551,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 119 583,60.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 13.372,- pr.
  Andel fellesgjeld er kr 216 000,- pr. 01.01.2021

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
  - Pantattest kr 172,-
  - Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650 pr. ny andelseier.
  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
  kr 3.886.652 Av dette beløpet utgjør kr 216 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Torsten Lykke Sørensen og Einhild Selnes

  Informasjon om forkjøpsrett

  Leiligheten er tilknyttet Vestre Strøm borettslag.
  Borettslaget består av 148 andeler,
  Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS,
  Dugnad samt trappevask må påregnes.
  I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
  Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 2.65% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 60-0008/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR60.218

  Dato

  Sist oppdatert: 08. februar 2021 kl. 12:10

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Andre boliger i området

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.