Solgt: 6 500 000 kr

Klosterveien 3

6 400 000 kr
186 m²
1 soverom
Klosterveien 3 formidles av Krogsveen.
Frode Larsen
Jacob Koren
Presenteres av
Frode Larsen og Jacob Koren
Strømbråten, Son
Fin og oppgradert enebolig over to plan med velstelt hage, drivhus og flere koselige uteområder. Romslig carport.
 • Prisantydning
  6 400 000 kr
 • Omkostninger
  161 342 kr
 • Totalpris
  6 661 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1967
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  186 m²
 • Bruksareal
  186 m²
 • Tomteareal
  958 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Enebolig beliggende i rolig barnevennlig område på Strømbråten i Son
 • Oppgradert og modernisert, hovedsakelig fra 2008-2020
 • Boligen inneholder 4 soverom, 3 av disse er i underetasjen og er ikke søkt bruksendret og er derfor ikke godkjent. Tilstandsrapporten uttaler: rommene er vurdert å tilfredsstille krav til rom for varig opphold (dagslys og rømning).
 • Ny taktekking rundt 2008, alle vinduer skiftet ut i 2011
 • Ny vinterhage med gulvvarme tilbygget i 2011
 • Familievennlig romløsning med fire soverom og to bad
 • Bad i hovedetasje pusset opp i 2019
 • Kombinert bad/vaskerom med badstue pusset opp i 2011
 • Carport oppført i 2007, tilgjengelig direkte fra underetasje, steinlagt med plass til to biler og god lagringsplass

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Klosterveien 3, 1555 SON
Kommunenummer 3019, gårdsnummer 135, bruksnummer 206, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 206 kvm.
Totalt bruksareal: 186 kvm.
Totalt primærrom: 186 kvm.
Bruksareal pr. etasje:
U. etasje: 85 kvm.
1. etasje: 101 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen:
U. etasje: Hall/kjellerstue, gang, bad/vaskerom, badstue, 3 soverom.
1. etasje: Trapperom/gang, bad, kjøkken, stue 1, stue 2, vinterstue, soverom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.05.2021 utført av Moss Eiendomstaksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Byggemåte iht. tilstandsrapport:
Bolig antatt fundamentert på fjell/sålefundamentering. Sokkeletasje med støpt gulv på grunn. Del av etasjen med oppforet gulv. Sokkeletasje med innvendige påforede vegger mot terreng.
Grunnmur oppført i murt konstruksjon. Etasjeskiller utført som støpt dekke. Dreneringssystem antas utført etter normal praksis ved oppføringstidspunkt. Yttervegger oppført i murte lettklinkerblokker (Ytong). Fasader med pusset overflate. Saltak med kaldtloft. Taktro av bordkledning. Plassbygget sperrekonstruksjon fra byggeår, sperrer med senteravstand ca. 75 cm. Tak tekket med takplater i metall, type Plannja el. tilsvarende.
Valmet tak vinterstue tekket med shingel. Vinduer med ramme og karm i hhv. PVC og tre med 2-lags isolerglass.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Takkonstruksjon: Isolasjon lagt helt ut til taktro langs bakfot, medfører redusert/stengt lufting av av tak langs takfot. TG:2.
Bad/vaskerom u.etasje: Trepanel normalt uegnet som kledning i dusj. Panel er her utlektet og godt luftet og vil være mer motstandsdyktig enn normalt. Ingen skader observert på bestigelsesdagen, dusj opplyses å ha vært lite i bruk. Ved endret bruk anmodes endret løsning. TG:2.
Enkelte utdrag fra selgers egenerklærin:
3. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
Svar: Ja - Utvendig drenering husets nord-østlige hjørne er tett.
21. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
Svar: Ja - Innredet badstue var tidligere råkjeller/"potetkjeller"
21.1 Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene?
Svar: Nei - Hvis pliktig, ja.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen er siden nåværende eiere overtok i 1997 oppgradert i flere omganger, hovedsakelig fra 2008-2020. Taktekking ble skiftet ut rundt 2007/2008, alle vinduer ble skiftet ut i 2011, nytt pipebeslag montert i 2012 og utvendig maling ble utført sist i 2020. Det er også utført løpende oppgraderinger av boligens elektriske anlegg, inkludert installering av automatsikringer i 2008 og ny varmepumpe i 2015.
En helt ny vinterhage ble tilbygget hovedetasjen i 2011 og er oppført på støpt såle med gulvvarme. I praksis fungerer vinterhagen som en tredje stue, og har glassvegger i alle tre yttersider som fremmer en svært åpen romfølelse. Vinterhagen er tilknyttet hovedetasjens TV-stue, som sammen med hovedstuen har god plass til familiens felles opphold.
Stuene og de fleste av hovedetasjens øvrige rom ble gjennom 2012 og 2013 påkostet med ny én-stavs eikeparkett. Veggflatenes eksisterende overflater er malt over tid og innfelt belysning er montert i himlingene i stuene og kjøkkenet. Sistnevnte er åpent forbundet med stuen og har en omfangsrik innredning som er av noe eldre alder, men velholdt og funksjonell. Kjøkkenet er i senere år påkostet med nye hvitevarer som inkluderer integrert stekeovn og platetopp.
I hovedetasjen inngår også ett av boligens fire soverom, som i lys av størrelsen utgjør det naturlige hovedsoverommet. Dette soverommet er utstyrt med en hendig skyvedørsgarderobe og skyve-/hevedør til en mindre veranda med trapp ned til hagen. Siden rommet vender mot skogen og fjellknausene i vest, er det til tross for skyvedørens store vinduer ikke innsyn fra naboer.
De øvrige soverommene er samlet i underetasjen som ble oppgradert og pusset opp i 2011 og velegnet som barnerom. Disse soverommene er samlet omkring underetasjens stue, som tatt i betraktning nærheten til barnerommene og avstanden til stuene over kan fungere utmerket som barnas egen avdeling for lek og moro. Her står i dag et biljardbord som kan medfølge boligen. Praktisk er det da at kjellerstuen også er utvendig tilgjengelig rett fra carporten. Rommene er ikke søkt bruksendret, og er derfor ikke godkjent til varig opphold.
Boligens har for øvrig bad i både hoved- og underetasjen som begge er modernisert i nyere tid. Hovedetasjens bad ble bygget opp fra bunnen av i 2019 ved hjelp av fagpersonell. I følge selger omfattet arbeidet pigging av tidligere gulv, utskiftning av sluk og montering av nye vann- og avløpsrør, samt etablering av ny membran og nye varmekabler. Gulv og vegger er begge utført med fliser i lyse sandfarger, himlingen med hvitmalt panel og innfelt belysning. Badet er for øvrig utstyrt med moderne møbler, veggklosett og en romslig dusjnisje med skyvedør.
Underetasjens bad ble renovert i 2011 og utført dels som egeninnsats og dels av fagpersonell. I følge selger omfattet arbeidet i dette rommet blant annet montering av nye rør og nytt sveiset linoleumsbelegg på gulvet, inkludert i dusjsonen og på sokkel. Nytt sanitærutstyr ble montert i form av tidsaktuelle baderomsmøbler, veggmontert klosett og dusjhjørne med faste vegger samt kran til vaskemaskin. Sistnevnte kan sammen med tørketrommel plasseres under en hendig arbeidsbenk. Badet inkluderer ikke minst også en operativ badstue som samtidig med renovering av badet ble etablert i en tidligere uinnredet bod. For øvrig ble også ny varmtvannsbereder installert på badet i 2011.
Overflater og innredninger:
Gulv: Én-stavs eikeparkett, laminat, fliser og belegg.
Innervegger: Malt trepanel, malt strie og fliser.
Himlinger: Malt trepanel og malt betong.
Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvitmalte fronter i furu og laminerte lyse benkeplater. Stålbeslag med to kummer og ett-greps blandebatteri. Integrert platetopp og stekeovn. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Overmontert ventilator.
Bad 1. etasje: Servantskap med glatte brune fronter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggspeil med integrert belysning. Dusjnisje med vegg og skyvedør i glass samt to-greps blandebatteri med hånddusj. Veggmontert klosett.
Bad underetasje: Skapinnredning med glatte hvite fronter og helstøpt servant med ett-greps blandebatteri. Veggspeil med integrert belysning. Dusjhjørne med faste vegger og to-greps blandebatteri med hånddusj. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Badstue.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.02.1967. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
I henhold til mottatte godkjente bygningstegninger fra Vestby kommune er det avvik på dagens planløsning. Boligens 1. etasje er opprinnelig med 3 soverom. 2 av soverommene er slått sammen, og det siste er omgjort til del av stue. Endringen er fra hoveddel til hoveddel og derfor ikke søknadspliktig.
Hall/kjellerstue, badstue og 3 soverom i underetasjen er opprinnelig byggemeldt som boder, matbod, brenselrom, hobbyrom og disponibelt, og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er derfor ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det er mottatt bygningstegninger for våningshus og tilbygget carport til bolig, og begge har ferdigmelding. Det er ikke mottatt tegninger eller ferdigattest for tilbygget vinterstue, slik at det vites ikke om denne er søkt og godkjent av kommunen.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen iht. grunnboksutskrift datert 02.06.2021.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Biljardbord med komplett utstyr kan medfølge dersom kjøper ønsker.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har energiattest. Det foreligger imidlertid ikke energiattesten for denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv plassering lengst vest blant den etablerte boligbebyggelsen på Strømbråten og grenser mot vest til et skogholt som sterkt begrenser innsyn. Gaten er en ringvei som gir adkomst til de andre boliger i nabolaget, men uten naturlig gjennomgangstrafikk, hvilket resulterer i et barnevennlig miljø med lite trafikk.
For en familie med små barn vil det være attraktivt med kun få meters gange til nærmeste barnehage som ligger like ved innkjøringen til Klosterveien. Det er i tillegg kort vei til både barne- og ungdomsskole som begge er av nyere dato. I nærområdet eksisterer et bredt aktivitetstilbud for både liten og stor; et aktivt fotball- og håndballmiljø, slalombakken Grevlingen som er tilknyttet skolene, golf i vakker natur og tennisanlegg med hall for innendørs spill i vinterhalvåret. Soon Seilforening har i tillegg et veletablert, maritimt miljø der barna kan lære seiling fra ung alder.
Turmuligheter finnes i marka øst for Strømbråten, med stier og småveier som egner seg ypperlig for løpeturer, sykling eller fotturer. Vinterstid kan du nærmest gå rett ut i skog og mark med kilometervis av skispor, deriblant preparerte løyper. Nettverket av løyper passerer like ved og har forgreninger videre nordover mot Hølen, østover til Mossemarka samt sydover til lysløypen ved skolene.
En av fjordens største småbåthavner finner du innerst i Sonskilen, med båtplass her får du et perfekt utgangspunkt for utflukter på Oslofjorden. Flere badestrender er for øvrig innenfor sykkelavstand.
Til den sjarmerende sentrumskjernen av Son er det gangavstand eller noen få minutter å sykle. I sentrum finnes et godt utvalg restauranter og butikker, ikke minst også et rikt maritimt miljø samt flere gallerier og utstillinger av ulike størrelser. Det eksisterer i tillegg et tilbud innenfor helse som lege, fysioterapeuter, tannlege og apotek i sentrumskjernen.
Son har en sentral beliggenhet på Østlandet med praktisk pendle-avstand til Oslo. Av- og påkjøring til E6 ved Tegnebyholtet er ikke mer enn omlag to kilometer unna, kjøretiden videre til Oslo er 35 minutter utenom rushtid. Buss som har times-avganger mellom Moss og Vestby store deler av dagen stopper blant annet langs Sonsveien ved innkjøringen til boligfeltet. Samme buss kjører også innom Sonsveien stasjon. Med toget er reisetiden videre til Oslo S i dag omlag 43 minutter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 958 kvm.

Parkering

Carport med plass til 2 biler, samt på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til informasjon fra Vestby kommune datert 21.05.2021 omfattes eiendommen av reguleringsplan "Strømbråtenfeltet" med formål kjørevei og frittliggende småhusbebyggelse, vedtatt 23.03.2009 med plannr.0176. Eiendommen omfattes i tillegg av "Kommuneplan 2019-2030" med formål boligbebyggelse nåværende, vedtatt 18.03.2019.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 8 827,- for inneværende år.
I dette inngår gebyr for vann, avløp og feiing/tilsyn.
I tillegg kommer renovasjon som faktureres direkte fra Movar. Standard renovasjon for 2021 er kr 3.836,-.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 36.500,- pr. år. / 19.500 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.850,-.
Frivillig velavgift er kr 300,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av internett og har en avgift på kr 579,- pr. mnd.
Boligen er tilknyttet Follo Alarm alarmselskap som koster ca. kr 4.700,- pr. år. For at alarmanlegget skal medfølge må ny eier kontakte leverandør og forhøre seg med dem.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 369 087,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 928 713,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.561.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Cecilie Halvorsen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,0% av salgssum
Tilrettelegging: kr. 9.900,-
Markedspakke: kr 8.500,-
Oppgjørshonorar: kr. 5.550,-
Boligfoto og stylingrådgivning: kr. 5.750,-
Offentlige opplysninger: kr 3.500,-
Visninger: kr 1.950,- pr. stk. (1 stk. inkl.)
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0283/20
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.20283

Dato

Sist oppdatert: 11. juni 2021 kl. 13:09

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.