Solgt: 3 250 000 kr

Onsøyveien 63

2 800 000 kr
70 m²
2 soverom
Velkommen til Onsøyveien 63! Presentert av Morten Møller-Olsen v.Eiendomsmegler Krogsveen
Morten Møller-Olsen
Presenteres av
Morten Møller-Olsen
Trosvik
Meget lekker 3-r selveierleilighet med sentral beliggenhet | Terrasse 8 kvm| Kjøkken og gulv fra 2020 | Parkeringsplass
 • Prisantydning
  2 800 000 kr
 • Omkostninger
  71 342 kr
 • Totalpris
  3 321 342 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2002
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  70 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 000 kr
 • Energimerke
  Gul D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Onsøyveien 63! En fin og delikat 3-roms leilighet med god standard og fine fasiliteter som blant annet terrasse på 8 kvm, parkeringsplass med godkjent stikkontakt for el-bil lading, eget vaskerom, fine vindusflater i alle rom som tilfører naturlig belysning, to soverom av god størrelse og enkel trappefri adkomst til boligen da den ligger i 1. etasje. Leiligheten har nytt kjøkken og nytt gulv 2020. Den ble også sparklet og malt i 2020. Leiligheten ligger meget sentralt til, med kort vei sentrum. Fra terrassen har man adkomst til fellesarealer med gressplen og lekeplass.
- Selveierleilighet fra 2002.
- Trappefri adkomst i første etasje. Passer for personer i alle aldre

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Onsøyveien 63, 1614 FREDRIKSTAD
Kommunenummer 3004, gårdsnummer 210, bruksnummer 21, festenummer 121, seksjonsnummer 3, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 77 kvm
Totalt bruksareal: 70 kvm
Totalt primærrom: 70 kvm
Primærrom:
1. etasje 70 kvm: Entré, stue, kjøkken, bad/wc, vaskerom, gang og 2 soverom.
I tillegg medfølger det en sportsbod på ca. 6kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.05.2021 utført av Grydeland Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vaskerommet er opprinnelig byggemeldt som bod.

Byggemåte

Bygget består av totalt 6 leiligheter, og denne ligger i byggets 1.etasje. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i bindingsverk, etasjeskillene er av trekonstruksjoner og ytterveggene er av stående trepanel med overflatebehandling. Saltak takkonstruksjon som er tekket med betongtakstein, og takrenner, beslag og nedløp er av plastbelagt stål.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder punkter med tilstandsgrad 2 (TG2):
- Bygning: Grunnet levetid på bygningselement. Det må til stadighet påregnes utbedringer og vedlikehold av bygningen.
- Luftbehandling vaskerom: Naturlig luftbehandling med normal slitasje og elde.
Alle øvrige kontrollpunkter har fått tilstandsgrad 1 (TG1).
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Onsøyveien 63! En fin og delikat 3-roms leilighet med god standard og fine fasiliteter som blant annet terrasse på 8 kvm, parkeringsplass godkjent stikkontakt for el-bil lading, eget vaskerom, fine vindusflater i alle rom som tilfører naturlig belysning, to soverom av god størrelse og enkel trappefri adkomst til boligen da den ligger i 1. etasje. Leiligheten har nytt kjøkken og nytt gulv 2020. Den ble også sparklet og malt i 2020. Leiligheten ligger meget sentralt til, med kort vei sentrum. Fra terrassen har man adkomst til fellesarealer med gressplen og lekeplass.
Stue:
Et fantastisk oppholdsrom med god plass til stor sofagruppe, salongbord og spisebord. Stuens vindusflater i kombinasjon med at leiligheten er gjennomgående er med på å gi en luftig atmosfære. Stuen er malt i en dus og delikat farge som skaper en fin dybde og stemning i rommet. Fra stuen har man direkte adkomst til terrassen.
Kjøkken:
Rålekkert kjøkken fra 2020 med kjøkkenøy som skaper et fint skille mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass som legger godt til rette for den matglade. Innredning med sorte, glatte fronter, over- og underskap, samt benkeplate med nedfeldt kjøkkenkum. Integrerte hvitevarer bestående av platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl / frys. Vannstopper i underskap. Mekanisk luftbehandling.
Balkong:
Fra stue er det utgang til en overbygget terrasse på ca. 8 kvm oppsatt i trekonstruksjoner. Gulv er flislagt. Her har man god plass til ulikt møblement, og utgang til felles hage. Sol fra ca. 17.30-21.30 iht. selger.
Bad:
Tidløst bad med keramiske fliser på vegger og gulv med varmekabler. Badet er utstyrt med toalett, dusjkabinett og servant. med glassdører og servantskap. Servant ble byttet i 2021.
Vaskerom:
Leiligheten har et eget vaskerom, med plass og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Vinyl belegg med oppbrett. Det er opplegg for vaskemaskin, med sluk plassert i gulv. Varmtvannsbereder på 200 liter.
Soverom:
Leiligheten har to soverom av god størrelse. Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Stor vindusflate gir godt med naturlig dagslys. Soverom nr. 2 er også av god størrelse, og har plass til seng og kommode/garderskap.
Entré:
Velkommen inn! Innbydende entré med tilgang til alle rom.
Gulv: Vinyl belegg og laminat.
Himling: Malt gips plater.
Vegger: Malt strie på vaskerommet, ellers slette flater, og malte plater.
Diverse:
- Vinduer er av isolerglass i treramme. Overflatebehandlet.
- Ytterdør i tre med overflatebehandling. Brann - og lydkvalifisering.
- 63 amp. hovedsikring med underkurser. Automatsikringer
- Brannslokkingsapparat og røykvarsler.

Oppvarming

Boligen varmes opp med panelovner, varmekabel, vedovn og varmepumpe.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.03.2003. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Vaskerommet er opprinnelig byggemeldt som bod jf. originale byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vannledning, festekontrakt og erklæring/avtale som gjelder feste.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Vaskemaskin medfølger.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet med flere barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående skoler i umiddelbar nærhet. Området er kjent for å ha et godt sosialt miljø med idrettslag, korps og andre frivillige organisasjoner. Det er gang-/sykkelavstand med fortau/sykkelsti til sentrum. 500 m unna finner en Christianslund med dagligvarebutikker,bensinstasjon, frisør, legekontorer m.m. Det er kort avstand til Fjelberg båthavn og til Fredrikstad-marka. Gode bussforbindelser både til sentrum og ut av byen bl.a. med flybuss og ekspressbusser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på 1050,4 kvm.
Festeavgiften er kr 3 408,- pr. år. Festeavgiften er datert 23.08.2018
Festeavtalen utløper 12.05.2086
Kopi av lov om tomtefeste kan fås ved henvendelse til megler.

Parkering

Seksjonen disponerer en parkeringsplass på gården med godkjent stikkontakt for el-bil lading Det er også gjesteparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bebyggelse og eiendom i henhold til reguleringsplan 1001 datert 18.06.2020 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2 000,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, eiendomsskatt og husforsikring, sparing til vedlikehold, samt andre kostnader til drift av sameiet.
Fellesutgiftene justeres normalt en gang årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Selger informerer om at felleskostnadene ikke har vært endret i deres botid, og at det ikke er planer om å øke de.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.120,- pr. år. / 7.607 kwh. pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 670 347,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 413 249,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Sameiet har ikke lån.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2 871 342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Pernille Strand og Johan Mikael Åhlberg

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameie Onsøyveien 63, med sameiebrøk 69/414.
Sameiet består av 6 leiligheter.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år:
2020: Bygget ble malt
Planlagte påkostninger:
Sameiet skal bygge en felles bod. Sameiet har meget god økonomi, og dette dekkes av oppsparte midler iht. styreleder.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Kr. 35.000,- Fastpris
Tilrettelegging kr 15 000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 3 000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgave: kr 2 500
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 40-0149/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Majorstuen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR40.21149

Dato

Sist oppdatert: 07. oktober 2021 kl. 14:40

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.