Solgt: 7 100 000 kr

Glenneveien 1

6 900 000 kr
128 m²
3 soverom
Velkommen til Glenneveien 1! Et romslig enderekkehus over to plan, med privat garasje, flott uteplass og god planløsning.
Daniel Andersson
Presenteres av
Daniel Andersson
Rasta
Pent enderekkehus over to plan med attraktiv og barnevennlig beliggenhet. Garasje, to stuer og to bad. 45 kvm terrasse.
 • Prisantydning
  6 900 000 kr
 • Omkostninger
  173 842 kr
 • Totalpris
  7 273 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2007
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  128 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  250 kr
 • Energimerke
  Rød D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Dette liker selger best ved boligen

Flott sted å bo, stille og rolig selv om det sentralt på Lørenskog. Fantastisk plass.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Glenneveien 1! Et pent enderekkehus beliggende i et etablert og attraktivt boligområde på Rasta. Området består hovedsakelig av villa- og småhusbebyggelse, og er svært barnevennlig. Her har du kort vei til skoler, barnehager, handlemuligheter og offentlig kommunikasjon. Umiddelbar nærhet til marka, med gode tur- og rekreasjonsmuligheter.
Rekkehuset går over to etasjer og har tre soverom, to stuer, to bad og terrasse på ca. 45kvm med direkte adkomst til felles hage. Boligen har god intern beliggenhet i enden av rekken, lengst inn mot den felles hagen. Her får du også egen frittstående garasje.
Verdt å merke seg:
- Barnevennlig beliggenhet
- Flott uteområde
- To bad
- To stuer
- Enderekkehus
- Sentral beliggenhet

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Glenneveien 1, 1476 RASTA
Kommunenummer 3029, gårdsnummer 99, bruksnummer 23, seksjonsnummer 4, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 154 kvm
Totalt bruksareal: 137 kvm
Totalt primærrom: 128 kvm
Primærrom:
1. etasje 59 kvm: Entré/gang, trapperom, tv-stue, 2 soverom og bad/vaskerom.
2. etasje 69 kvm: Trapperom, bad, stue, kjøkken og soverom.
Sekundærrom:
1. etasje 9 kvm: Bod/teknisk rom.
I tillegg er det muligheter for lagring på kaldtloft.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.10.21 utført av Trond-Robert Wilhelmsen.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre. Yttervegger er oppført i betongelementer og trebindingsverk, fasader med stående kledning. Eier opplyser om at deler av kledningen ble overflatebehandlet i 2019. Vinduer og terrassedør med 3-lags glass og trekarmer. Saltak i treverk, yttertak tekket med takstein. Treterrasse, antatt fundamentert til bygning, søyler og på mark. Innvendige gulv av betongdekke og trebjelkelag, overflater innvendige vegger av mur- og trebindingsverk. Innvendig himling av trebjelkelag. Bod/teknisk rom med 198 ltr. varmtvannsbereder og brannslange.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder de punkter som har fått tilstandsgrad to eller lavere.
Følgende har fått tilstandsgrad to:
- Luftbehandling: Aggregat fra byggeår med styring via bryter på kjøkken. Avtrekk tilknyttet bad/vaskerom er ikke tilfredsstillende. Tg2 gis grunnet oppgitte avvik.
- Garasje: Eier opplyser om at kledningen ble overflatebehandlet i 2019. Flere kledningsbord ligger under terreng. Flere bunnsviller er montert direkte på betongdekke. Grunnet heving av utvendig terreng må vanninnsig i garasjen påregnes. Ringmur med salt/kalkutslag. For øvrig ble ingen negative avvik observert/registrert. Tg2 gis grunnet oppgitte avvik.
Takstmanns konklusjon til tilstand: Boligen fremstår som godt vedlikeholdt, har en god standard med en fin planløsning. Se rapport for beskrivelse.
Hentet fra selgers egenerklæring:
- Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Ja, det er to sprukne fliser i dusjhjørnet på bad i 1.etg.
- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats. Det er byttet fliser på gulvet i dusjen på badet 1.etg, dette er gjort ved egeninnsats. Det er utbedret en feil på varmekabel på samme, dette arbeidet ble gjort via vårt forsikringsselskap (Codan) og ble fagmessig utført.
- Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Husker ikke firmanavn, men det saken ble løst via Codan Forsikring.
- Foreligger det dokumentasjon på arbeidene? Ja, via forsikringsselskap, ref. punkt om utbedring av varmekabler.
- Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja, en liten sprekk i mur nede i bod 1. etg.
- Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen? Det har tidvis vært noen skjeggkre observert og fjernet på bad i 1.etg.
- Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Noe vanninnsig fra en yttervegg på garasje (gjennom leca) når snøen smelter om våren. Dette skyldes brøytehauger som på eiendommen i forbindelse med snørydding.
- Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av ufaglært / egeninnstats. Det er påbygget terrasse og trapp ned til bakkeplan i forkant av bolig.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Varmtvannsbereder er byttet i 2016 grunnet fabrikasjonsfeil. Ble byttet av produsent.
- Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)? EBR har installert et godkjent anlegg i forbindelse med overlevering av bolig.
- Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (i fellesareal eller i andre boliger)? Det har vært registrert skjeggkre i tilstøtende boligseksjon.
Tilleggskommentar: Deler av terrassen er ikke byggemeldt til kommunen. Det gjelder påbygg utover opprinnelig terrasse + trapp ned til bakkeplan. Det er ikke etablert et styre i sameiet, det er heller avholdt sameiermøter og det foreligger ikke, så langt vi er kjent med, vedtekter eller husordensregler for sameiet.
Det er påvist forekomst av skjeggkre i boligen/leiligheten. Skjeggkre kan ifølge skadedyrfirmaene bekjempes ved sanering av skadedyrfirmaer, bruk av limfeller samt regelmessig støvsuging/rengjøring. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

Boligen er modernisert/påkostet i 2013-2021.
2013 - Montert nytt kjøleskap med fryserdel.
2019 - Deler av kledning ble overflatebehandlet. Kledning på garasje ble også overflatebehandlet.
2021 - Rekkverk og terrassebord på terrasse ble beiset.

Standard

Entré
Velkommen inn! Entreen gir et godt førsteinntrykk av boligen, og er holdt i lyse behagelige toner. Her har du godt med lagringsplass i romslig innebygget skyvedørsgarderobe.
Stue
Stuen er delt opp i naturlige soner, som gir deg plass til både tv-stue og spisestue. Fargevalgene gjør rommet enkelt å innrede etter egen smak og stil. Mellom TV-stue og spisestue har du utgang til terrasse på ca. hele 45 kvm. Terrassebord og rekkverk ble beiset i 2021. Her er det også satt opp en hyggelig paviljong som skjermer på de varmeste sommerdagene. Spisestuen knytter stue-del og kjøkken sammen.
I 1.etg finner du en egen TV-stue. Denne er god å ha når barna blir større og ønsker litt mer privatliv, eller når flere har besøk.
Kjøkken
Kjøkkenet har delvis åpen løsning mot stue, men skilles av en flott barløsning. Her har du plass til eget mindre spisebord, som passer fint for de enklere måltidene. Kjøkkenet har takhøy innredning fra Sigdal med malte profilerte fronter. Kjøkkenets hvitevarer er integrerte, herunder oppvaskmaskin, kjøleskap med fryserdel, stekeovn og induksjonstopp. Hvitevarene er fra Miele. Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med
Bad
Boligen har to bad av god størrelse, hvor begge er holdt i behagelige toner.
Bad 2.etg - Badet er flislagt med varme i gulv. Rommet er innredet med toalett, dusjdører i herdet glass, baderomsinnredning med finerte fronter og heldekkende servant.
Bad 1.etg - Dette badet er også flislagt med gulvvarme. Rommet er noe større, og er innredet med veggmontert toalett, dusjdør/vegg i herdet glass, innmurt badekar og baderomsinnredning med malte profilerte fronter. Rommet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Her har du også en flott vegg i glassbyggerstein som skiller dusj og badekar.
Soverom
Boligen har tre soverom av god størrelse. Hovedsoverommet beliggende i 1.etg har god plass til dobbeltseng og nattbord. Her har du godt med lagringsplass i innebygget skyvedørsgarderobe. Soverom nr.2 ligger i samme etasje, og har i likhet med hovedsoverommet god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeløsninger. Soverom nr. 3 ligger i boligens andre etasje, og har plass til seng, nattbord og garderobeløsning.
Annet
Boligen har egen bod/teknisk rom i 1.etg. Her har du godt med lagringsplass i skap. Det er ingen ventilasjon i rommet.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med gulvvarme i entré/gang, trapperom, tv-stue, bad/vaskerom, bad og 2 soverom i u. etg. iflg. eier. Ellers panelovner med termostat.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.06.07. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er gjort noen endringer siden ferdigattest ble gitt. I stuen var det tidligere et soverom, som nå er fjernet til fordel for større stue. På badet nede er det åpnet en vegg mellom det som tidligere var vaskerom og bad, slik at badet ble større.
Eier opplyser om at deler av terrassen ikke er byggemeldt. Hoveddelen av terrassen ble ferdigstilt samtidig som bygget fikk ferdigattest. Delene som ikke er byggemeldt dreier seg om arealet på terrassen som går utover bygningen mot nord. Her ble terrenget renset og terrassen forlenget med trapp mot bakkeplan. Forøvrig er det ikke opplyst fra eier om noen spesielle forhold som berører eiendommen.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr 4902, tinglyst 21.10.69, type heftelse: Eier av gnr. 99, bnr. 23 er forpliktet til å stoppe midlertidig kloakkavløp i terreng når bygningsvesenet forlanger det. Eier forplikter seg også til å knytte anlegget til offentlig vann- og kloakk.
Dagboknr 6708, tinglyst 29.10.73, type heftelse: Eier av gnr. 99, bnr. 40 har rett til å føre vann- og kloakkledninger fra Glenneveien til sin eiendom. Samt foreta all reparasjon og ettersyn som kreves.
Dagboknr 6758, tinglyst 01.11.73, type heftelse: Eier av gnr. 99, bnr. 23 gir eiene av gnr.99, bnr. 40,189 og 190 rett til å føre kloakkledninger til og vannledninger fra sine eiendommer over på gnr.99, bnr. 23. Samt foreta all reparasjon og ettersyn som kreves.
Dagboknr 6909, tinglyst 05.10.79, type heftelse: Eier av gnr. 99, bnr. 23 gir eiene av gnr.99, bnr.289 rett til å føre kloakkledninger til og vannledninger fra sine eiendommer over på gnr.99, bnr. 23. Samt foreta all reparasjon og ettersyn som kreves.
Dagboknr 6916, tinglyst 08.10.79, type heftelse: Tidligere eier av gnr. 99, bnr. 23 bekostet oppsetting av gjerde fra fra gnr. 99, bnr. 82 og frem til eksisterende betongmur på gnr. 99, bnr. 23. Erklæringen omfatter kun omkostninger for materialer og oppsetting av nevnte gjerde, men ikke fremtidig vedlikehold. Han skal også få lov til å føre kloakkledninger fra og vannledninger til sin eiendom gnr. 99, bnr. 289 over gnr. 99, bnr. 23. Blir det aktuelt at flere kobler seg til kan dette skje uten innsigelser fra eller erstatninger til gnr. 99, bnr. 23.
Det er i tillegg tinglyst følgende servitutter på eiendommen: dagboknr 83, tinglyst 15.10.34(rettigheter ifølge skjøte) og dokumentnr 617, tinglyst 17.02.38(erklæring/avtale). Disse er for gamle til å kunne bestilles, og derfor ikke mulig å oppdrive.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Glenneveien 1, 3, 5 og 7 er seksjonert, og utgjør til sammen et sameie. Sameiet er pr. i dag ikke organisert, og har ingen forretningsfører, vedtekter eller husordensregler. Hver enkelt seksjonseier er selv ansvarlig for å forsikre sin bygningsmasse. Snømåking er ikke organisert. Hver boenhet har sameiebrøk 1/4.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Glenneveien 1 har en attraktiv og sentral beliggenhet i Lørenskog. I umiddelbar nærhet ligger Takt og tone barnehage. Det er kort gangavstand til blant annet Rasta barneskole, dagligvarehandel, bussforbindelse, tur- og bademuligheter og Lørenskog storsenter Triaden mm. Det er også svært gode aktivitetstilbud for de yngre, som fotball, styrketrening, mudo og ski om vinteren. Rolvsrud stadion ligger i gangavstand fra boligen og har en løpebane med utetreningsfasiliteter. Beliggenheten er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å ha nærhet til alt du trenger i hverdagen.
Busstoppet Glenneveien er like ved. Linje 110 Oslo Bussterminal/Lillestrøm går hvert tiende minutt. Videre, har du linjene 110E Helsfyr/Sørlihavna og 115E Helsfyr/Vallerudtoppen som er ekspressbusser og går i rushtiden. For å komme seg til alt som er av interesse innenfor Lørenskogs grenser, tar man linjene 310 og 315 som også stopper på Glenneveien. Det tar deg kort tid fra Glenneveien til sentrum av Oslo og Lillestrøm hvor du kan ta deg videre til Gardermoen.
Etter en liten spasertur på ti minutter sørover vil du være i lysløypa. En bred grusvei hvor man kan løpe, sykle og gå turer. Om vinteren blir det preparert skiløyper med god plass til både skøyting og klassisk skigåing. Noen kilometer inn i Østmarka ligger Mariholtet sportsstue som selger kaffe, kakao, boller og alt annet du har lyst på etter å ha vært i aktivitet.
Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby, har Selvaag Gruppen etablert skihallen SNØ. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, er skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Anlegget er åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne. For nærmere informasjon, se snooslo.no.
Losby besøksgård, gods og golf er ca. 15 minutter unna. Losby besøksgård drives av Lørenskog kommune hvor man kan ta med barna å besøke husdyr som geiter, griser, hester mm. Losby gods er et hotell, med en eksklusiv restaurant hvor man kan feire både konfirmasjoner, bursdager eller julebord. Losby golf har gode treningsfasiliteter og to golfbaner med sedvanlig høy standard, en 9- og en 18-hulls golfbane.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager
Takt og Tone barnehage 0 km
Åsheimskog barnehage 0.2 km
Rasta barnehage 0.7 km
Skoler
Rasta barneskole 0.4 km
Benterud barneskole 0.8 km
Rudolf Steinerskolen i Lørenskog 1.1 km
Løkenåsen ungdomsskole 1.6 km
Kjenn ungdomsskole 2.6 km
Mailand videregående skole 2.6 km
Lørenskog videregående skole 4.6 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 284,2 kvm fordelt over to teiger. 19.4 kvm av dette arealet utgjør frittstående garasje. Deler av tomta i nord tilhører denne seksjonen(ca. 10 meter fra husvegg ifølge eier), resten er fellesareal. Tomten er pent opparbeidet med plenarealer og diverse beplantning. I tillegg disponerer rekkehuset andel av felles tomt. Størrelse: 916,3 m². Sameiebrøk: 1/4.

Parkering

Parkering i frittstående garasje på sameiets felles tomt. Alle seksjonene har egen garasje som seksjonert tilleggsdel til boligen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligområde i henhold til reguleringsplan 42-4-06 Vallerud datert 30.06.76.
Eiendommen berøres også av kommuneplan datert 11.02.15. Tomt i øst står ubebygd.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 16 269,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon. Postene er fordelt slik:
- Vann kr 4 878,-
- Avløp kr 5 884,-
- Renovasjon kr 5 507,-
Det er vedtatt økning av kommunale gebyrer på vann, avløp og renovasjon. Hovedårsaken er behov for vedlikehold og oppgradering av infrastruktur. Økningen vil gjennomføres årlig fra 2019-2023. Les mer på https://www.lorenskog.kommune.no/siste-nytt/okning-i-kommunale-gebyrer.91715.aspx
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13 000,- pr. år. (Fortum strøm).
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4 300,-. (Codan Forsikring).
Velavgift er kr 150,- pr. år. (Vallerud Velforening).
Boligen er tilknyttet Telia/GET som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 700,- pr. mnd. Prisen avhenger av kanalpakke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 507 312,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2019 kr 5 426 324,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7 073 842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Odd Magne Mathisen og Tove Mathisen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Boligen er tilknyttet Vallerud Velforening. Vallerud Velforening arbeider med trafikksikkerhet og et trygt bomiljø, dugnadsarbeid i forbindelse med vedlikehold og for å holde det rent og trivelig i nærmiljøet, oppfølging av vedlikehold av lekeområder, samt turveier og grøntområder, drift av velhuset og oppfølging ovenfor kommunen og andre om fremlagte planer og forslag.
Som medlem har du tilgang til å leie velhuset i helgene, samt fortrinnsrett til barnehageplass i Takt og Tone barnehage som holder til i velhuset.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 61-0066/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lørenskog
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR61.2166

Dato

Sist oppdatert: 02. november 2021 kl. 15:33

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.