Solgt: 5 600 000 kr

Gamlelinja 23B

5 700 000 kr
104 m²
3 soverom
Velkommen til Gamlelinja 23B - Presentert av Emir Resulbegovic v/ Krogsveen.
Emir Resulbegovic
Presenteres av
Emir Resulbegovic
Gamlelinja
Populært og nydelig beliggende rekkehus fra 2014 over 2 plan med utsikt - Barnevennlig - Solrike uteplasser - Garasje/EL
 • Prisantydning
  5 700 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  280 000 kr
 • Omkostninger
  8 957 kr
 • Totalpris
  5 888 957 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2014
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  104 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 156 kr
 • Energimerke
  Grønn C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Gamlelinja 23B. Et spennende, famlilievennlig rekkehus over to plan med fantastisk beliggenhet i populære Gamlelinja borettslag. Moderne standard, nytt i 2014 og meget velholdt. Kort vei til barne- og ungdomsskoler, idrettsanlegg, offentlige kommunikasjonsmidler og Holmlia senter med et variert servicetilbud.
- Balansert ventilasjon i huset
- Fjernvarme i huset - miljøvennlig og kostnadsbesparende
- Hele huset er bygget opp av Selvaag Norge i 2014
- Garasjeplass med ladestasjon
- Meget god planløsning for barnefamilier med 3 soverom på samme plan
- Fantastisk terrasse med ypperlige solforhold - her kan du nyte mange sommerdager
- Ingen gjenboere på terrasse hvor du også har flott utsikt mot sjøen og naturen
- Denne må sees og oppleves!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gamlelinja 23B, 1254 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 185, bruksnummer 60
Andelsnummer 58, Gamlelinja Borettslag, organisasjonsnummer 948288923

Innhold

Totalt bruttoareal: 114 kvm
Totalt bruksareal: 104 kvm
Totalt primærrom: 104 kvm
Primærrom:
1. etasje 52 kvm: Entré, bad/wc/vaskerom, 3 soverom.
Underetasje 52 kvm: Stue, kjøkken, vaskerom/bod, wc.
Uinnredet loftsrom med noe lagringsplass.
I tillegg disponerer boligen en bod ved inngang på 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.04.2020 utført av Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport fundamentert på sprengsteinsfylling. Bak og sidevegger av grunnmur oppført med betong. Utfyllende fasade i bindingsverk utvendig kledd med trepanel og isolert med mineralull. Bindingsverk i bærende konstruksjoner og yttervegger utvendig kledd med trepanel og isolert etter byggeårs byggeskikk. Saltak i trekonstruksjon oppført med selvbærende takstoler og med fiberduk som undertak. Tak tekket med betongtakstein. Trebjelkelag mellom etasjene.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det er gitt TG1 på samtlige punkter i rapporten, og huset er således i meget god stand.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å presentere Gamlelinja 23B. Et spennende, familievennlig rekkehus over to plan med fantastisk beliggenhet i populære Gamlelinja borettslag. Moderne standard, nytt i 2014 og meget velholdt. Kort vei til barne- og ungdomsskoler, idrettsanlegg, offentlige kommunikasjonsmidler og Holmlia senter med et variert servicetilbud.
Rekkehuset har en flott og innholdsrik planløsning som går over to plan, og inneholder 3 soverom, delvis åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til stor treterrasse, bad og wc, vaskerom/bod og entrè. Videre har boligen en bod ved inngang på ca. 5 kvm.
Underetasje:
Underetasjen inneholder stue, kjøkken, vaskerom/bod og wc.
Stue/kjøkken:
Åpen stue/kjøkkenløsning med kjøkkeninnredning fra Ikea. Innredning med hvite glatte skapfronter, stein benkeplater, nedfelt rustfri oppvaskkum og et greps armatur. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn og induksjon koketopp. Fliser mellom benk og overskap. ventilator. Hvitevarer medfølger.
Kjøkkenet byr på en god kombinasjon av mye benk- og skapplass hvor kokken har fine arbeidsflater, her har man også en flott kommunikasjon med stuen selv om man ikke opplever kjøkkenet som at det er i stuen. Dette er en sjelden variant som tilfredsstiller de aller fleste behov for de kresne som ønsker kjøkkenet adskilt, men samtidig ha kommunikasjon med stuen. Store og flotte vindusflater skaper en voldsom romfølelse og gir naturligvis et flott utsyn.
Stue:
Stuen er godt dimensjonert med god plass til møblement som sofa, stol, tv-seksjon og stuebord. Mellom stue og kjøkken er det plass til stort spisebord - et naturlig samlingssted for venner og familie. Fra stuen er det utgang til en deilig sydvestvendt treterrasse på ca 55 kvm (denne er ikke byggemeldt, se mer under punktet om ferdigattest). God plass til utemøbler og grill - her kan mange fine sommerkvelder og dager tilbringes i herlige omgivelser.
Vaskerom/bod:
Praktisk vaskerom med opplegg for vaskemaskin. Deler av gulvet har parkett mens innerste del har vinylbelegg og sluk.
Wc:
Wc med klosett og servant med skapinnredning. For familier flest er det meget fint å ha ekstra wc i forbindelse med kø til toaletten.
1. etasje med inngang fra fremsiden av huset:
Etasjen inneholder entré, bad/wc/vaskerom, 3 soverom.
Entrè:
Hyggelig entré med god plass til sko- og yttertøy i skyvedørsgarderobe. Fra entréen er det adkomst til alle boligens rom i første etasje og trapp ned til underetasjen.
Bad/wc/vaskerom:
Pent flislagt baderom med gulvarme. Dusjnisje med dusjdør i herdet glass, dobbel servant med skapinnredning og klosett. Videre er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Soverom:
Alle boligens soverom er i denne etasjen. De er av god størrelse med plass til seng og garderobeskap.
Diverse:
- Balansert ventilasjon i huset, dette er en meget sjelden kvalitet i borettslaget og området for øvrig
- Fjernvarme i huset - miljøvennlig og kostnadsbesparende
- Hele huset er bygget opp av Selvaag Norge i 2014
- Det er mulig å etablere soverom 4 i stuen dersom behov, se plantegning.
- Garasjeplass med ladestasjon
- Meget god planløsning for barnefamilier med 3 soverom på samme plan
- Idyll av et området med flotte fellesarealer
- Fantastisk terrasse med ypperlige solforhold - her kan du nyte mange sommerdager
- Ingen gjenboere på terrasse hvor du også har flott utsikt mot sjøen og naturen
- Denne må sees og oppleves!

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med sentral fjernvarme samt gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.08.1985. Videre foreligger det ferdigattest for gjenoppføring etter brann datert 20.06.2014. Hele huset bortsett fra fundamentering og klypkjeller ble revet og gjenoppført. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Vaskerom/bod er opprinnelig byggemeldt som boder iht. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Det gjøres oppmerksom på at rommet er medregnet i total primærrom.
Borettslagets styre har godkjent utvidelse av terrassen, men megler har ikke klart å finne ferdigattest for terrassen. Det antas derfor at denne ikke er byggemeldt eller godkjent hos kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst tre servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om trafostasjon/kiosk.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Populært, fredelig og svært barnevennlig boområde på Holmlia. Gamlelinja Borettslag omtales som ett av de aller mest populære borettslagene i bydelen, pga sin fantastiske beliggenhet, sin nydelige utsikt og ikke minst sin nærhet til vakre strender langs Oslofjorden.
Området passer ypperlig for barnefamilier, med bilfrie internveier, bilfri vei både til skoler og barnehager, samt kort vei til både buss- og togforbindelser til Oslo Sentrum (kun 13 min med tog til Oslo S/ evt. 15 min. med ekspressbuss).
Boligen sogner til Hallagerbakken barneskole. Kort vei til Holmlia senter som er under ombygging. Det nye senteret vil tilby bl.a apotek, vinmonopol samt flott MENY-butikk med mer. Kort vei til bibliotek, samt svømmehall og innendørshall med treningssenter. Innenfor 5 minutter ligger både Ljan slalombakke, Søndre ÅS gård, badestrender ved Hvervenbukta og Østmarka med flotte turmuligheter!

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved visninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner pt. til Hallagerbakken skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 46.061,7 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet fellestomt med bl.a. plen, lekeplass, asfalterte internveier m.m.

Parkering

Parkering på en egen plass med el-bil lader i felles avlåst garasjeanlegg i kjellerplan. Det er venteliste for ekstra parkeringsplass. 84 av parkeringsplassene har oppgradert infrastruktur til el-bil. Borettslaget har også flere avsatte plasser for gjesteparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-2497 datert 06.11.1980 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Felleskostnadene er kr 4.156,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv (grunnpakke), renter andel fellesgjeld, kommunale avgifter, bygningsforsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold av borettslaget.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Borettslagets lån er avdragsfritt til og med 01.03.2023. Frem til 01.03.2023 betales det dermed kun renter. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at felleskostnadene vil øke med kr 504,- pr. mnd. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000 - 12.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Telenor som internettleverandør som koster kr 1.100,- pr. mnd.
Det er individuell måling for fjernvarme, avregning skjer ved fakturering direkte fra Hafslund fjernvarme.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1.072.599,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3.861.356,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 14.344,- pr. 31.12.2019.
Andel fellesgjeld er kr 280.000,- pr. 01.03.2020.
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 48.630.357,- pr. 01.03.2020 og lånevilkårene er:
Lånenr: HANBAN-83987162700
Rentebetingelser: Flyt 2,70%
Lånets løpetid: 33 år 1 md.
Avdragsfrihet: Ja, til 01.03.2023
Kapitalkostnader for andelen er pt. kr 629,-.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,- (OBOS)
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.988.957,-.
Av dette beløpet utgjør kr 280.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Marianne Brattsti Botani og Kawa Sabri Botani

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Gamlelinja Borettslag.
- Borettslaget består av 180 leiligheter.
- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
- Dugnad må påregnes en dag pr. år, normalt i mai måned.
- Dyrehold er tillatt (se forøvrig husordensregler for borettslaget).
- Vaktmestertjenester utføres av HVS (Holmlia Vaktmesterservice).
- Borettslaget har avtale med Sequritas om vakthold.
- Borettslagets eiendommer er forsikret i W.R. Berkley INS. Norway NU
- Borettslaget har egen hjemmeside: www.gamlelinja.no og også egen Facebook-side med mye nyttig informasjon.
- Gamlelinja er et trivelig borettslag for alle aldersgrupper.
Vedlikehold:
Borettslaget har gjennomgått et omfattende vedlikeholdsprosjekt i samarbeid med Selvaag. Lånerammen for rehabiliteringen ble satt inntil kr 55 millioner for hele borettslaget.
Rehabiliteringen omfattet blant annet: Utskifting av ytterdører og vinduer, kostnadsramme inntil 25 millioner. Utskifting av panel og etterisolering av gavlvegger, kostnadsramme inntil 8 millioner.
Utskifting av ventilatorer og kanaler på loftet, kostnadsramme inntil 4 millioner.
Utskifting av råttent panel, brannsikring av boder, drenering og andre nødvendige vedlikeholdsoppgaver. Kostnadsramme inntil 8,5 millioner.
Borettslagets lån i Eika ble refinansiert til Handelsbanken i mai 2016. Det nye lånet i Handelsbanken på opprinnelig 49 millioner løper som annuitetslån og er avdragsfritt frem til 01.03.2023.
Det ble vedtatt på sameiermøte i 2019 og kable opp til resten av parkeringsplassene slik at alle som ønsker det kan bestille kontakt eller ladeboks til el-bil på sin plass. Kostnadsramme på kabling av resterende plasser er kr 1.200.000,-. Prosjektet er fullført og kostnaden ble tatt over driftsbudsjettet. I følge borettslagets hjemmesider vil borettslaget nå få mulighet til å bygge opp et vedlikeholdsfond. Dette vil komme godt med for evt. fremtidig vedlikehold.
Planlagte påkostninger:
Det er i følge styreleder per 17.04.2020 ikke noen store vedlikeholdsprosjekter planlagt for 2021.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 3.125,- alle inkl.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 37-0046/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR37.2046

Dato

Sist oppdatert: 24. november 2020 kl. 08:06

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.