Solgt: 3 330 000 kr

Svendsebråtan 4A

3 150 000 kr
81 m²
3 soverom
Velkommen til Svendsebråtan 4A!
Alexander Abelseth
Presenteres av
Alexander Abelseth
Tranby
Lys og innbydende 4-roms leilighet med en svært god intern beliggenhet - Solrik, usjenert og skjermet terrasse - Garasje
 • Prisantydning
  3 150 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  321 556 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  3 652 688 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1993
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  81 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 743 kr
 • Energimerke
  Oransje E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lys og innbydende 4-roms andelsleilighet i 4-mannsbolig, beliggende i 1. etasje.
 • Arealeffektiv og praktisk planløsning
 • Separat stue- og kjøkkenområde
 • Romslig bad/vaskerom med innredning og dusj fra 2019. Ny varmtvannsbereder skal settes inn.
 • 3 soverom med garderobeskap
 • Solrik, skjermet og usjenert terrasse med hageområde
 • Nyere og utvidet terrasseplatting på ca. 37 kvm
 • Parkeringsplass i felles garasjerekke med el-bil lading
 • Stille og rolige omgivelser med en god intern beliggenhet
 • Beliggende i enden av en blindvei (ingen gjennomgangstrafikk)
 • Kort vei til barnehager, skole, marka og bussholdeplass
 • Veldrevet borettslag med hyggelige fellesområder
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Svendsebråtan 4A, 3409 TRANBY
Kommunenummer 3049, gårdsnummer 145, bruksnummer 483, ideell andel 1/1
Andelsnummer 2, Svendsebråtan Borettslag, organisasjonsnummer 960557395

Innhold

Bruttoareal (BTA): 91 kvm
Bruksareal (BRA): 84 kvm
Primærrom (P-rom): 81 kvm
Sekundærrom (S-rom): 3 kvm
Primærrom
1. etasje:
81 kvm: Entré, gang/hall, stue, kjøkken, bad/vaskerom og 3 soverom.
Sekundærrom
1. etasje:
3 kvm: Bod.
Garasje i fellesrekke med bod
Bruttoareal (BTA): 19 kvm
Bruksareal (BRA): 18 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
De oppgitte arealene er innhentet fra tilstandsrapport, utført av Erik Brynildsen. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført på betong fundament med grunnmur av antatt betong. Yttervegger av betong/bindingsverk, utvendig kledd med stående samt liggende trepanel. Sal-takkonstruksjon tekket med takstein. Vinduer med tolags isolerglass fra 2013, utgangsdør fra antatt 2013 og terrassedør fra 2013.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Takstmann skriver bl.a. i sin konklusjon "Leiligheten holder god standard og er normalt godt vedlikeholdt. Fremstår i hovedsak som fra byggeåret, bortsett fra at overflater er malt".
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- Terrasse: Behov for behandling.
- Bad: Slitt silikonfuge i overgang gulv/vegg, åpen utsparing i vegg til stakeluke, manglende tetting rundt gjennomføring i vegg under servant og pga. alder.
- Kjøkkeninnredning: Noe bruksslitasje og rifter i gulvbelegg.
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
Det er ingen punkter som har blitt tildelt TG3.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon vedrørende boligens tilstand.
Oppsummering av selgers egenerklæringsskjema: Oppusset taket på badet i 2010 pga. lekkasje fra leilighet i 2. etg, utført før nåværende eiers periode i regi av borettslaget. Montert og skiftet innredning samt sanitærinstallasjoner i 2019, i tillegg ble overflatene oppusset. Spylt og kontrollert sluk samt rør i ca. 2020, it regi av borettslaget. Tidligere vært maur på terrasse, skadedyrsfirma har utbedret dette. Utvidet terrasseplatting. Utført diverse el-arbeider i perioden 2016-2019, utført av firma. Borettslaget har tilrettelagt for el-bil lading i 2020, montert el-bil lader i garasje.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Trappefri adkomst til leilighetens overbygde inngangsparti.
Entré: Garderobeskap i hvit og glatt utførelse. Laminat på gulv, malte vegger og malt betong i himling. Rommet har blitt malt og gjort om i nyere tid.
Gang/hall: Laminat på gulv, malt brystningspanel på vegger og malt betong i himling. Nymalt tak og vegger i april 2021, og da med fargen soft mint.
Stue: Stue med sofaområde og spiseplass. Laminat på gulv, malt brystningspanel på vegger og malt betong i himling. Nymalt kontrastvegg i april 2021, og med fargen balanse. Taklampe over spisebord medfølger ikke.
Kjøkken: Kjøkkeninnredning med over- og underskap i hvit og profilert utførelse. Flislagt felt over laminert benkeplate. Praktisk arbeidsbenk med oppbevaringsplass, i lys treverk utførelse. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskkum og ventilator. Opplegg for oppvaskmaskin, komfyr og frittstående kjøleskap. Laminat på gulv, malt brystningspanel på vegger og malt betong i himling. Utgang til sydvendt delvis overbygget terrasseplatting på ca. 37 kvm, videre tilgang til disponibelt hageområde. Terrassen ble lagt ny samt utvidet i nyere tid og det ble montert to utvendige strømuttak i 2016.
Bad/vaskerom: Heldekkende dobbelservant fra 2019 over servantskap i hvit og glatt utførelse fra 2019. Tilsvarende utførelse på to vegghengte høyskap fra 2019. Speilskap med lysarmatur over servanter fra 2019. Lagt flislagt felt over servanter i nyere tid. Videre er badet utstyrt med gulvstående toalett og Porsgrund dusjkabinett med regnfallsdusj (2019). Rommet er delt opp i to avdelinger, bad og vaskerom. Montert benkeplate i nyere tid. Utslagsvask og opplegg for vaskemaskin samt tørketrommel. Varmekabler i gulv. Fliser på gulv, baderomstapet på vegger (malt i nyere tid) og malt betong (malt i nyere tid).
Soverom 1: Stor og romslig skyvedørsgarderobe med god skap- og skuffplass, i hvit og glatt utførelse. Laminat på gulv (ca. 2010), malte vegger og malt betong i himling. Lagt lister i nyere tid. Malt alle overflater i ca. 2010. Nattbordslamper medfølger ikke.
Soverom 2: Garderobeskap med speilfront i hvit og glatt utførelse. Laminat på gulv, malte vegger og malt betong i himling. Lagt lister i nyere tid.
Soverom 3: Garderobeskap i hvit og glatt utførelse. Laminat på gulv, malte vegger og malt betong i himling. Lagt lister i nyere tid.
Generelt om boligen: 198 liters varmtvannsbereder fra 1992, selger opplyser om at berederen vil bli skiftet før overtakelse. Vannrør av kobber og avløpsrør av plast. Sikringsskap med automatsikringer, deler av el-anlegg ble utbedret/fornyet i 2016.
Hvitevarer på kjøkkenet medfølger ikke handelen. Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Varmekabler i gulvet på bad, gang og stue. Videre er boligen basert på elektrisk oppvarming ved evt. panelovner.
Dersom det ikke er vegg- eller fastmonterte varmekilder i beboelsesrom ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 23.12.1993, som omfatter oppføring av boliger. I tillegg har det blitt utstedt ferdigattest for oppføring av garasjer datert 23.12.1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser, med unntak av:
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler blant annet bestemmelser om vann- og kloakkledninger, diverse ledninger m.m. Ingen av disse har direkte betydning for bruken av denne boligen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en god internbeliggenhet i stille og rolige omgivelser. Leiligheten grenser til grøntarealer og ligger i enden av en gate med blindvei, slik at det blir ingen gjennomgangstrafikk. Nærmiljøet kan beskrives som svært barnevennlig, veletablert og attraktivt. Dette er et populært boligområde på Tranby og det er mange barnefamilier i nabolaget.
Det er gangavstand til flere barnehager, Hennummarka barneskole og Tranby ungdomsskole. Over hele boligområdet er det opparbeidet interne gangstier, noe som gjør bl.a skoleveien trygg. Marka i nærområdet har flotte turmuligheter både om vinteren og sommeren. Det kan nevnes bl.a. Kraftkollen, Vestmarka, Høgdaskogen og Kjekstadmarka. Oppkjørte skiløyper ved gangveien rett på nedsiden av boligen. Nede på Tranby er det bl.a. dagligvarebutikk, lege, tannlege, bibliotek, idrettshall og fotballbaner. Kort vei til Liertoppen kjøpesenter og Bauhaus.
Lier IL er aktive innen bl.a allidrett (BIG), fotball, ski og håndball. Egen idrettsplass og idrettshall på Tranby. Andre fritidsaktiviteter på Tranby er: Turn, badmintonklubb, taekwondo, innebandy, skolekorps, Røde Kors, kulturskolen m/musikk, teater og dans. For mer detaljert info om fritidsmuligheter se www.lier.kommune.no eller www.lieril.no.
Kort gangavstand til bussholdeplass langs Ringveien med gunstige avganger til Asker og Drammen, se www.brakar.no for rutetider. Langs Joseph Kellersvei (i bunnen av Ringveien) går det buss til Oslo via Sandvika, Lysaker og Skøyen med hyppige avganger om morgenen og ettermiddagen. Asker togstasjon og Drammen togstasjon med regelmessige avganger, retning Kongsberg, Oslo og Sandefjord, se www.vy.no for avganger. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon.

Barnehager, skoler og fritid

Lier kommune har et godt sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager.
Barnehager: Akebakken barnehage, Hennummarka barnehage, Hennum familiebarnehage.
Skoler: Hennummarka barneskole, Tranby ungdomsskole.
Det ligger flere videregående skoler i Asker, Drammen og Lier, samt Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden i Drammen, for mer informasjon se www.usn.no.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 8 585 kvm som tilhører borettslaget. Asfaltert parkering og internveier. Hyggelig lekeplass på fellesområdet. For øvrig ryddige og pene fellesarealer med gressplen, prydbusker og diverse beplantninger.

Parkering

Parkeringsplass i felles garasjerekke, pukket grunn og leddport med automatisk åpner.
Det er montert ladestasjon (Zaptec Pro) for el-bil i garasjen, forbruk av strøm vil bli belastet hver enkelt andelseier.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål, i henhold til reguleringsplan for Tranby 3 Felt H datert 26.11.1992. Videre er eiendommen avsatt til boligbebyggelse ved kommuneplan for Lier Arealdelen 2019-2028 datert 18.06.2019. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer renovasjon, renter og avdrag på andel fellesgjeld, kabel-tv grunnpakke, felles vedlikehold, felles driftskostnader, snøbrøyting/plenklipping, strøm i fellesarealer, forretningsførsel, revisjon- og administrasjonkostnader, styrehonorar, felles bygningsforsikring m.m.. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene pr. mnd fordeles slik:
Driftskostnader kr 2.968,-
Avdrag lån kr 1.328,-
Renter lån kr 447,-
Kommunale avgifter (vann og avløp): ca. kr 15.000,- pr. år, fordelt på fire terminer. Det er installert vannmåler slik at avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.
Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av TV og internett. Grunnpakke på tv er inkludert i fellesutgiftene, mens internettpakke koster fra kr. 500,- pr. måned.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 15.000 kWh, dette utgjør ca. kr 15.000,- pr. år.
Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd osv.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 727 946,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2018 kr 2 620 606.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 42 302,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 321 556,- pr. 20.03.2021.
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 8.327.938,- pr. 20.03.2021 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 16362545319, DNB Boligkreditt AS v/DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 20.03.2021: 1.69% pa.
Antall terminer til innfrielse: 70
Første termin/første avdrag: 30.12.2020 (siste termin 30.06.2038)
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.472.688,-.
Av dette beløpet utgjør kr 321 556,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.450,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Zaira Lo Monaco og Alf Jørgen Barth

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Svendsebråtan Borettslag.
Borettslaget består av 26 leiligheter.
Forretningsfører er boligbyggelaget USBL.
Borettslagets årsregnskap for 2019 viser et overskudd på kr 364.433,-.
Disponible midler i borettslaget pr. 31.12.2019 kr 596.670,-.
Dugnader tilknyttet borettslaget og snømåking foran egen inngang samt trapp må påregnes.
Hundehold er tillatt, under forutsetning av at reglene for Norsk Hundeeierforening følges og med mindre det er til sjenanse for øvrige beboere.
Styret er av den oppfatning at det utførte løpende og periodiske vedlikeholdet er tilstrekkelig for å opprettholde den bokførte verdien på bygningsmassen.
Foretatte arbeid/påkostninger de senere år: Bygging av nytt søppelanlegg. Bygging av ladeanlegg/tilrettelegging for el-bil i garasjene.
Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager (5 dager ved forhåndsutlysning) å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Borettslagets bygningsmasse er fullverdiforsikret i IF Skadeforsikring NUF, polisenr.: SP560981.
Dokumenter vedrørende borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25% av salgssummen
Tilrettelegging kr 14.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedsføringspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0098/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.2198

Dato

Sist oppdatert: 27. april 2021 kl. 12:57

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.