Komplett salgsoppgave

Kirkealleen 120

3 590 000 kr
49 m²
1 soverom
Fasade
Fasade
Kart
Slemmestad
Nyere 2-roms leilighet med en meget sentral beliggenhet - Heis - Balkong - Garasje

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  3 590 000 kr
 • Omkostninger
  91 092 kr
 • Totalpris
  3 681 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2017
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  49 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 068 kr
 • Energimerke
  Rød B

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Kirkealleen 120!
Nyere delikat 2-roms leilighet med en meget sentral beliggenhet i Slemmestad sentrum. Leiligheten er fra 2017 og holder en god standard. Leiligheten inneholder gang, flislagt bad, 1 soverom og stue som ligger i en åpen løsning inn til kjøkkenet, samt er det utgang til balkong på ca 7 kvm som har direkte ankomst fra stuen. Gulvet er lagt i parkett og malte slette vegger som gir en meget pen helhet. Leiligheten ligger meget sentralt i Slemmestad med kjøpesenter, bussholdeplass, legesenter og hurtigbåt til Aker Brygge i umiddelbar nærhet.
- Nyere smakfull leilighet i 2.etg
- Heis og garasje
- Meget sentral beliggenhet
- ca 3 min gange til Rortunet kjøpesenter
- Hurtigbåt fra Slemmestad brygge
Inneholder: Entre, bad, kjøkken, stue, soverom og walk-in closet

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kirkealleen 120, 3470 SLEMMESTAD
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 240, bruksnummer 235, seksjonsnummer 31, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 240, bruksnummer 398, ideell andel 1/66

Innhold

Totalt bruksareal: 53 kvm
Totalt primærrom: 49 kvm
Primærrom:
2. etasje 49 kvm: Entre, bad, kjøkken, stue og soverom
Sekundærrom:
2. etasje 4 kvm: Walk-in closet
I tillegg disponerer boligen 1 sportsbod i kjelleren.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 27.10.2022, utført av Anticimex v/Petter Sem. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført med yttervegger av betong samt trekonstruksjon med liggende trekldning. Balkonger med fasader av 1-lags glass og metallprofiler. Tilnærmet flatt tak/takterrasse, tekket med takpapp/folie (taket er ikke besiktiget). Boligen har garasjeanlegg i kjeller. Leiligheten har vinduer i 3-lags glass, skyvedør med 3-lags glass og slett entredør.
Det gjøres spesielt oppmerksom på punktene under som har fått tilstandsgrad 2:
- Det mangler fuktsikring under bankeplate over oppvaskmaskin.
- Komfyrvakt er ikke funskjonabel på befaringsdagen. Sensor er lagt bort i skap og selger opplyser at den ikke har være i bruk siden 2020.
- Fordelerskap mangler sprutsikring. Sprutsikring bør monteres.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten.
Selger opplyser i egenerklæringsskjema:
- Sameiet har hatt vedlikehold på vann/avløpsrør
- Sameiet har hatt fukt i garasjekjeller. Dette skal nå være utbredt.
- Enkelte leiligheter har hatt noe skjeggkre. Det gjelder ikke denne leiligheten. Det har vært skadedyr kontrollører der som har tatt seg av dette.
Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Smakfull 2-roms leilighet fra 2017 som holder en god standard.
Entre:
Her er det plass til å henge fra seg klær og sko. Samt som det er satt inn garderobeskap til oppbevaring.
Stue/kjøkken
Stuen ligger i en åpen løsning inn til kjøkkenet og har hvit pent malte vegger og parkett lagt på gulvet. Her er det plass til sofagruppe med bord, tv bord og spisebord med stoler på kjøkkenet. Samt er det utgang til vest-vendt overbygget balkong på ca 7 kvm med rekkverk i glass og metalprofiler som har adkomst fra stuen. Kjøkkeninnredningen består av benkeplate i laminat med nedfelt kum i rustfri stål, over- og underskap som har fliser i mellom og noe belysning og stikkontakter under overskap. Nedfellt platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin i benk som er integrert. Samt ventilator i overskap og satt av plass til kjøleskap. Kjøleskapet som står i leiligheten vil medfølge salget.
Bad:
Flislagt gulv og vegger med varme i gulvet og downlights i himling. Innredningen består av vegghengt servant med skuffer under og speil med belysning over, dusjlinje med innfellbare vegghengte dusjdører og veggheng toalett som har innebygget sisterne. Samt er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Soverom:
Stort soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Samt er adkomst til bod som kan brukes som walk-in closet.
Gulv: Parkett foruten bad som er flislagt.
Vegger: Malte slette flater.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Oppvaskmaskin og kjøleskap på kjøkkenet, samt skyvedørsgarderobe på soverom og i gangen vil medfølge salget.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme i radiatorovner fra fellesanlegg og varmekabler på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.09.2020. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over. Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr 629686, tinglyst 14.06.2017, type heftelse: Bestemmelse om uteareal, lekeplass, adkomstvei og garasjeplass/boder
Denne eiendommen har bruksrett til uteoppholsareal/lekeplass på gnr 240, bnr 397, samt bruksrett til 44 parkeringsplasser og 44 boder på gnr 240, bnr 398.
Gnr 240, bnr 297 skal ha bruksrett til felles uteoppholsareal/lekeplass og ha bruksrett til nedkjøringsrampe, samt adkomst på gangvei på denne eiendommen.
Dagboknr 629876, tinglyst 14.06.2017, type heftelse: Bestemmelse om adkomstvei, diverse ledninger og renovasjonsanlegg
Gnr 240, bnr 298 skal ha bruksrett til til nedkjøringsrampe på denne eiendommen.
Denne eiendommen har rett til å anlegge og ha liggende diverse ledninger, samt renovasjonsanlegg på og gjennom gnr 240, bnr 397 og bnr 398.
Denne eiendommen og gnr 240, bnr 397 og bnr 398 skal dele på drift og kostnader forbundet med dette.
Rondane Eiendom AS har bruksrett på bod under nedkjøringsrampe på denne eiendommen.
Dagboknr 659567, tinglyst 20.06.2017, type heftelse: Seksjonering
Med boligformål, seksjonsnummer 31 og sameiebrøk 53/3403.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget sentrumsnært boligområde bestående av primært leiligheter og eneboliger. Kort gangavstand til helt nye flotte Rortunet kjøpesenter med flere klesbutikker, apotek, sport, interiørbutikk blomsterbutikk, vinmonopol, meny, optiker med mer.
I tillegg til kjøpesenteret finnes også servicetilbud i form av tre bensinstasjoner, Rema 1000 med post i butikk og flere matbutikker.
I gamle Slemmestad sentrum, som er en kort spasertur unna, finnes det frisør, bakeri/café og et par serveringsteder. Gamle Slemmestad sentrum skal også bygges i årene som kommer. Så mye spennende utvikling uten at det vil forgå tett på leiligheten. I Sekkefabrikken kulturhus holdes det jevnlig konserter og forestillinger.
Kort vei til ungdomsskole, barneskole, barnehager og idrettsanlegg. Flott turterreng i marka og langs fjorden. Få minutters gange til badestrender og båtliv langs fjorden.
Fra Slemmestad sentrum er det bussavganger med ekspressforbindelse retning Asker/Bærum/Oslo, ellers gangavstand til hurtigbåt fra Slemmestad brygge til Aker Brygge.

Adkomst

Fra Asker: Følg Slemmestadveien til Rortunet handlesenter kommer på venstre side. Følg deretter skilting retning Nærsnes. Ta Odalsveien til venstre i rundkjøringen ved bensinstasjonen. Kirkealleen går så til venstre etter Kiwi butikken og leiligheten ligger så inn stikkvei til høyre. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Slemmestad barne- og ungdomsskole. Barnehage i umiddelbar nærhet eller kort vei til diverse andre private og offentlige barnehager.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/barnehager.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 537 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal, og opparbeidede fellesområder/atrium med diverse beplantning, lekeplass, grusede og asfalterte internstier med kantstein.

Parkering

Bruksrett til 1 parkeringsplass i felles garasjekjeller.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til 42 kvm annen veggrunn-grøntareal, 2 kvm fortau og 2.493 kvm boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan Kirkealeen 116 vedtatt 05.09.2013. Videre er hele eiendommen regulert til nåværende boligbebyggelse i henhold til Kommuneplan Røyken 2015-2027 vedtatt 01.10.2015 med tilhørende kommunedelplaner vedtatt 01.12.2011. Det er også en kommuneplan under arbeid for Kommuneplan asker 2020-2034.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter var kr 2.454,- for 2020. I dette inngår gebyr for vann, avløp.
Fellesutgiftene er kr 2.068,- pr. mnd. og inkluderer: felles forsikring, komm. avgifter ( ikke vann og avløp, betales separat), akonto energi/fyring, TV/bredbånd, trappevask og vaktmestertjenester.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. De ble sist justert januar 2022, og sameiet har sendt ut mail om en økning i fellesutgiftene på 10% fra januar 2023.
Fordeling av fellesutgifter er:
Felleskostnader kr 1.742,-
Tv/bredbånd 326,-
Felleskostnader for garasje er kr 100,- pr. mnd og kommer i tillegg.
I selgers husstand har det bodd 1 menneske og det opplyses om at strømforbruket har vært ca kr 6.000 pr år.
Nettleie kommer i tillegg.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv/internett og er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Boligen er ikke tilknyttet alarmselskap.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.681.092,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Stine Janita Ramstad

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Kirkealleen 120 og 122 sameie, med sameiebrøk 53/3403.
Sameiet består av 44 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf.22 86 56 00.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt. Dyr som kan være til sjenanse for de øvrige beboerne får ikke holdes i leilighetene. Se punkt 7 i husordensregler.
Foretatt påkostninger de senere år:
Med relativt ny bygningsmasse har det ikke vært behov for større utvendige vedlikeholdsprosjekter.
Kjente saker i sameiet: Sameiet har hatt problemer med fukt i garasjen og satte i gang tiltak i 2021. NCC i samarbeid med NTI var i møter med sameiet og har satt i gang en rekke tiltak med blant annet etter isolering og leid inn avfukter og vifter for å prøve å forbedre dette. Det er da usikkert om fukt problemet er helt løst.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 2.500,-,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 16-0144/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Røyken
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR16.22144

Dato

Sist oppdatert: 24. november 2022 kl. 19:07

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Ser du etter lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.