Solgt: 3 800 000 kr

Gramsborgveien 7C

3 950 000 kr
131 m²
4 soverom
Velkommen til Gramsborgveien 7 C
Egil Svennevig Hovde
Presenteres av
Egil Svennevig Hovde
Konnerud
Stor innholdsrik leilighet med bla. 4 soverom og 2 bad. Sydvendt Balkong. Garasje. Sentral beliggenhet.
 • Prisantydning
  3 950 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  215 821 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  4 016 953 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2000
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  131 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 050 kr
 • Energimerke
  Oransje D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Stor og innholdsrik andelsleilighet som strekker seg over 2 plan. Leiligheten er gjennomgående og har en romslig samt praktisk planløsning. Åpen kjøkken- og stueløsning med spiseplass, utgang til sydvendt balkong med markise. 1 bad i hver etasje, begge badene har dusjkabinett og varmekabler i gulv. Bod i leiligheten og 1 utebod. Fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Leiligheten har en ypperlig beliggenhet rett ved Konnerudsenteret, sentralt og attraktivt.
- 4 soverom
- Peisovn i stue
- 2 romslige stuer
- 2 bad med dusj
- Sydvendt balkong
- Parkering i felles garasje
- Attraktivt og sentralt
- Loft med gode lagrings muligheter
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gramsborgveien 7C, 3032 DRAMMEN
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 80, bruksnummer 1534
Andelsnummer 25, Konnerudgrenda Borettslag, organisasjonsnummer 981 134 915

Innhold

Totalt bruttoareal (BTA): 148 kvm
Totalt bruksareal (BRA): 138 kvm
Totalt primærrom (P-rom): 131 kvm
Totalt sekundærrom (S-rom): 7 kvm
Primærrom
2. etasje:
79 kvm: Entré/gang, 2 soverom, stue, kjøkken og bad.
3. etasje:
52 kvm: Tv-stue, 2 soverom og bad.
Sekundærrom
3. etasje:
7 kvm: Innvendig bod.
I tillegg følger det med 1 utebod på ca. 5,5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
De oppgitte arealene er innhentet fra tilstandsrapport, utført av Jahn Otto Benjaminsen. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført på støpt betong fundament med grunnmur av betong. Yttervegger av bindingsverk med utvendig stående kledning. Sal-takkonstruksjon med lett undertak, tekket med takstein. Etasjeskiller av trebjelkelag. Vinduer med isolerglass og standard utgangsdør.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Takstmann skriver bl.a. i sin konklusjon "Praktisk leilighet med en normal standard på innredninger og overflater. Bad med noe begrenset levetid".
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- Terrasse: Markisen er defekt.
- Bad (2.etg): Noe dårlig fall til sluk i gulv.
- Bad (3.etg): Noe dårlig fall til sluk i gulv og det anbefales mekanisk ventilasjon.
Vinduer og varmtvannsbereder har blitt tildelt TG2 pga. alder.
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
Det er ingen punkter som har blitt tildelt TG3.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon vedrørende boligens tilstand.
Oppsummering av selgers egenerklæring: Skiftet tak for noen år siden pga. tidligere skade. Kommunen ønsker å bygge i nærheten av eiendommen.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

2. etasje:
Entré/gang: Parkett på gulv, tapet på vegger, malt tak.
Soverom1: Belegg på gulv, tapet på vegger, malt tak. Garderobeskap.
Soverom2: Belegg på gulv, tapet på vegger, malt tak. Garderobeskap.
Stue: Parkett på gulv, malte flater og tapet på vegger, malt tak. Pen peisovn. Utgang til balkong med markise.
Kjøkken: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Hvit profilert innredning med fliser over benk. Opplegg for oppvaskmaskin. Koselig spiseplass. Åpenløsning mot stuen.
Bad1: Fliser på gulv, fliser og malte flater på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv. Dusjkabinett, servant, wc og opplegg for vaskemaskin.
3. etasje:
Tv-stue: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt panel i tak. Tilgang til loft med lagringsmuligheter.
Soverom3: Tregulv, malt panel og tapet på vegger, malt panel i tak. Garderobeskap.
Soverom4: Parkett på gulv, malt panel og tapet på vegger, malt panel i tak.
Innvendig bod: Belegg på gulv, malte flater på vegger, takess i tak.
Bad2: Fliser på gulv, våtromsplater på vegger, malt panel i tak. Varmekabler i gulv. Dusjkabinett, servant i seksjon, overskap, høyskap og wc.
Boligen holder en normal standard og fremstår som velholdt. En innholdsrik og romslig bolig.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Varmekabler i gulv på begge baderom. For øvrig basert på evt. elektrisk oppvarming med termostatstyrte panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.11.2001, som omfatter oppføring av bygg med 37 leiligheter. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 2 servitutter på borettslagets eiendom. Ingen av disse har direkte betydning for bruken av denne boligen.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter som ikke skal slettes ved overdragelse.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en ypperlig beliggenhet rett ved Konnerudsenteret, sentralt og attraktivt.
Konnerud er en bydel som for det meste består av store boligområder. Konnerud har fått status som et velstående strøk. I dag er Konnerud en moderne forstad og et attraktivt boligområde. Bebyggelsen består stort sett av eneboliger og rekkehus. Hovedtyngden av utbyggingen skjedde i 1980-årene. Konnerud er omgitt av mye fin natur som er ypperlig egnet for fotturer og skiturer. Konnerud er kjent for sine snørike vintre, og er et populært rekreasjonsområde for drammensere, med skigåing på de preparerte løypene dypt inn i Konnerudskogen om vinteren og bademuligheter på Stordammen og Inntaksdammen om sommeren.
Mange fritidstilbud på Konnerud. Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet til flott turterreng med lysløype. Konnerud IL. er i dag et av landets største idrettslag med sine ca 2200 medlemmer, og er aktive i flere idretter med tilhørende idrettsanlegg. Drammens største kunstgressanlegg for fotball, med oppvarmet underlag for helårsbruk. Flott langrennsarena hvor det har vært World Cup arrangement med tilhørende standard, med bla. kunstsnø og milevis med skiløyper. 10 min. kjøring til Skoger Golfbane. 5 min. kjøring til Konnerudgruvene.
Kort gangavstand til bussholdeplass, gode bussforbindelser med hyppige avganger til Drammen sentrum se www.brakar.no for rutetider. Det er ca. 10 minutters kjøring fra eiendommen til Drammen togstasjon, hvor toget tar deg til Oslo på ca. 35 minutter. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon. Generelt god offentlig kommunikasjon mot Kongsberg, Oslo og Vestfold fra Drammen sentrum.

Adkomst

Kjør fra Strømsø Torg opp til Konnerud. Følg veien bortover og litt nedover. Ta deretter inn til høyre ved Cirkle-Q-stasjonen. Ta så første vei til venstre. Kjør ned til Konnerud nye kirke og parkèr der. Leiligheten ligger i bygget som ligger opp og på tvers. Det vil bli skiltet med Krogsveens visningsskilter ved fellesvisning.

Barnehager, skoler og fritid

Et stort utvalg av barnehager på Konnerud, hvorav 5 er kommunale og 7 er private. Røyseplassen barnehage, Espira Gåserud barnehage og Svensedammen barnehage ligger innen gangavstand fra eiendommen.
Kort vei til både Hallermoen og Konnerud barneskole. Umiddelbar nærhet til Svensedammen ungdomsskole.
Det ligger flere videregående skoler i Drammen og Lier, samt Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden, for mer informasjon se www.usn.no.
Se for øvrig Drammen kommunes hjemmeside for ytterligere opplysninger om barnehager og skole.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt på 6.138,9 kvm som tilhører borettslaget. Opparbeidet med plen, beplantninger, asfalterte adkomstveier.

Parkering

Fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Elektrisk portåpner med fjernkontroll. Ellers gjesteparkering på felles biloppstillingsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til annet kombinert formål (forretninger, offentlig bygninger, boliger), i henhold til reguleringsplan for Gåserud datert 18.09.1990. Videre er eiendommen avsatt til kombinert bebyggelse og anleggsformål ved kommuneplanens arealdel 2014-2036 datert 05.10.2015. Drammen kommune opplyser om at det foreligger en områderegulering for Konnerud sentrum, reguleringsplanen er under arbeid. For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer bla. kommunale avgifter (vann og avløp), renovasjon, renter og avdrag på andel fellesgjeld, kabel-tv/internett grunnpakke, felles vedlikehold, felles driftskostnader, snøbrøyting, strøm i fellesarealer, forretningsførsel, revisjon- og administrasjonkostnader, styrehonorar og felles bygningsforsikring. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Renter/avdrag IN-lån kr 503,-
Renter/avdrag IN-lån kr 521,-
Grunnkostnad kr 2.559,-
Forskudd avregning vann kr 467,-
Posten for betalt individuell nedbetaling inngår ikke som en post i de totale felleskostnadene i borettslaget. Dette er et personlig krav/tilbakebetaling som skal følge selger av andelen.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 9.000 kWH, dette utgjør ca. kr 9.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv internett, grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Det må påregnes kostnader til strøm og innboforsikring.
Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 112 531,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2018 kr 4 005 111,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 23 459,- pr. 31.12.2019.
Andel fellesgjeld er kr 215 821,- pr. 25.05.2020.
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 14.343.847,- pr. 25.05.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 12133613054, DNB Boligkreditt AS - ikke standard
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 25.05.2020: 2.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 22
Saldo per 25.05.2020: 6 757 919
Andel av saldo: 0
Første termin/første avdrag: 30.06.2001 (siste termin 31.12.2030)
Opprinnelig innfrielse lån (IN): 500 000
Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 276 484
Flytende rente
Lånenummer: 12127760339, DnB NOR Boligkreditt AS
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 25.05.2020: 2.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 48.9
Saldo per 25.05.2020: 7 585 928
Andel av saldo: 215 822
Første termin/første avdrag: 30.12.2014 (siste termin 30.05.2044)
Annuitet flytende rente

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.166.9453,-.
Av dette beløpet utgjør kr 215 821,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.325,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Andre Jægtvik

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Konnerudgrenda Borettslag.
Borettslaget består av 37 leiligheter, fordelt på 3 bygninger.
Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag.
Borettslagets årsregnskap for 2018 viser et overskudd på kr 387.909,-.
Disponible midler i borettslaget pr. 31.12.2018 kr 1.212.856,-.
Dugnader samt trappevask tilknyttet borettslaget må påregnes.
Dyrehold er tillatt etter styrets godkjennelse, med mindre det er til sjenanse for øvrige beboere.
Styret er av den oppfatning at det utførte løpende og periodiske vedlikeholdet er tilstrekkelig for å opprettholde den bokførte verdien på bygningsmassen.
Foretatt påkostninger de senere år: Bearbeidelse av søyler (2018. Arbeid med stålsøyler (2019). Utskiftning av samtlige kjøkkenvifter.
Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Borettslagets bygningsmasse er fullverdiforsikret i Gjensidige Forsikring ASA, polisenr.: 86417929.
Dokumenter vedrørende borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,20% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning (1 visning á kr 0,-)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0223/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.20223

Dato

Sist oppdatert: 05. desember 2020 kl. 09:53

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.