Solgt: 6 300 000 kr

Konvallveien 25B

5 400 000 kr
97 m²
2 soverom
Lyst og koselig rekkehus med fin beliggenhet
Nina Bøe
Presenteres av
Nina Bøe
Lyst og pent rekkehus med solrik hage, fin utsikt til Oslo og meget sentral beliggenhet på Tangen
 • Prisantydning
  5 400 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  80 672 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  6 381 804 kr
 • Byggeår
  1957
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  97 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 602 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Konvallveien 25B er et koselig rekkehus over 2 plan som ligger i et populært og idyllisk boligområde på Nesoddtangen. Solrik og fin hage med mye blomster og god plass til å dyrke grønnsaker på begge sider av huset, samt stor sydvestvendt terrasse. Nyoppusset og utvidet kjøkken med morgensol og fin utsikt til sjøen og Oslo. Boligen ligger meget sentralt, men samtidig godt skjermet fra trafikk, og er perfekt for småbarnsfamilier. Det er kort og trygg vei til barneskole, ungdomsskole og barnehager og 3 minutters gange til Tangen senter med de fleste servicetilbud. Kun 150 meter til buss som korresponderer med hyppige båtavganger til Lysaker og Aker Brygge. Det er gangavstand eller en rask sykkeltur til Nesoddbåten, flere fine badestrender og turområder langs sjøen og i marka.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Konvallveien 25B, 1456 NESODDTANGEN
Kommunenummer 3023, gårdsnummer 2, bruksnummer 1005, ideell andel 1/1
Andelsnummer 56, Tangen 5 Borettslag, organisasjonsnummer 952 757 121

Innhold

Bolig
Totalt bruttoareal: 110 kvm
Totalt bruksareal: 100 kvm
Totalt primærrom: 97 kvm
Primærrom:
1. etasje 47 kvm: Entré, gang, bad og to soverom, samt innredet bod som benyttes som soverom.
2. etasje 50 kvm: Stue og kjøkken
Sekundærrom:
1. etasje 3 kvm: Bod
Kaldtloft med adkomst via takluke på kjøkken.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.04.21 utført av Anticimex v/Lars Petter Ausland. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre og er fundamentert med grunnmur av betong. Yttervegger av betong og trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere i tre. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takstein. Boligen har profilert entrédør med glassfelt og terrassedør og vinduer med tre-lags glass fra 1987.
TG 2 er gitt:
- Bad: Sluket er isolert inne i dusjsonen. Vannsøl eller lekkasjevann utenfor denne sonen har ingen/redusert mulighet til å nå sluket.
- Bad; Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert.
- Bad: Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer.
- Bad: Eldre sluk uten klemring. Dette kan medføre lekkasje i konstruksjonen.
- Bad: Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 6 mm. Dette er vurdert til ikke å være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet. Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste en høydeforskjell på 5 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.
- Krypekjeller: Ventileringen av krypekjelleren kan ikke bekreftes å være tilstrekkelig.
- Deler av krypekjelleren er ikke inspisert grunnet vanskelig tilgjengelighet. Det nevnes at konstruksjonen erfaringsmessig er en risikokonstruksjon.
- Innvendige trapper: Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600. Det er stedvis knirk i trappen.
- Etasjeskiller 1.etg: Det er noe merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 15 mm i gang (kryssmålt).
- Etasjeskiller 2. etg: Det er noe merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 16 mm i stue.
- Varmtvannsbereder: TG 2 er valgt på grunn av alder og tilstand.
- Fasader: TG 2 gjelder: Overbygg entré der vindskier og dekkbord har råteskader.
- Vinduer: Vinduer er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på vinduer hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.
- Dører: Terrassedør er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på dører hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.
- Yttertak: Symptomer på slitasje og elde er registrert, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden. Restlevetiden er usikker.
- Drenering: Det er høyst usikkert om grunnmuren er fuktsikret med grunnmursplater eller tilsvarende.
- Drenering: Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men basert på alder er restlevetiden vurdert til å være usikker.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Rekkehus over 2-plan med hage på begge sider. Boligen er blitt oppgradert i nyere tid med bl.a. utvidet og fornyet kjøkken med ny innredning og nye flater, samt etterisolering av yttervegger på kjøkkenet (2019). Stuen ble pusset opp ved at gulvet ble slipt og vegger og tak malt. Trapp mellom første og andre etasje ble også slipt og malt (2019-21).
Entré:
Rekkehuset har adkomst via overbygd inngangsparti i førsteetasjen, til entré med åpen garderobeløsning og videre til en romslig gang med trapp til 2. etasje. Rommet har blant annet original panel og hvitmalte vegger.
Stue
Boligen har en lys og koselig stue i 2. etasje med plass til sofaløsning og spisebord. Moderne peisovn i hjørnet som skaper trivsel og er en effektiv varmekilde for hele etasjen. Fra stuen er det utgang til solrik terrasse og hage. Stuen har store vindusflater og utgang til terrasse og hage.
Kjøkken
Stort, nytt kjøkken med hyggelig spiseplass, morgensol og utsikt mot fjorden og Oslo. Det romslige kjøkkenet virker som et sosialt samlingspunkt i huset. Rommet er innredet med en praktisk kjøkkenøy som har stikkontakter under benkeplaten. Moderne kjøkkeninnredning fra Ikea med eikebelagt benkeplate og nedsenket oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur. Det er fliser på vegg samt benkeskapbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer som induksjonstopp fra Miele, stekeovn, microovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel fra IKEA medfølger. Takhengt ventilator med mekanisk avtrekk og komfyrvakt montert over kjøkkenøy.
Soverom
Boligen har to romslige soverom, samt en innredet bod som benyttes som soverom i 1. etasje. Plassbygd seng på 120 cm i det ene soverommet. To av rommene har garderobeskap og det ene har skyvedørsgarderobe.
Bad
Flislagt og funksjonelt bad med vegghengt servantinnredning og heldekkende servant. Over servanten er det veggskap, speil, belysning og stikkontakt. Dusjhjørne med skyvedører av glass og dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett og bidet. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Avtrekksventil med mekanisk avtrekk montert på vegg. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke.
Diverse
Varmtvannsbereder fra Høiax er plassert i krypkjeller.
Vegger: Malte, slette flater, malt tapet og malt trepanel. Fliser på bad.
To vegger i stuen ble sist malt i 2019 og to vegger ble malt i 2021, og trappegang og gang ble sist malt i 2020.
Gulv: Trestavs parkett i stuen, på kjøkkenet, gangen og på to av soverommene. Et soverom har korkfliser. Fliser på bad. Laminat i yttergangen.
Parkettgulv i stuen ble sist slipt og lakket i 2021.
Himling: Malte, slette flater og himlingsplater. Himlingsplater på bad. Downlights på kjøkken.
Stuetaket ble sist malt i 2021.
Annet fast inventar
- Røykvarslere
- Brannslukningsapparat
- Garderobeskap i to soverom
- Skyvedørsgarderobe i et soverom
Medfølger ikke:
- Fastskrudd strykebrett på soverom
- Drivhuset i hagen

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner, samt vedfyring i moderne peisovn i stuen. Gulvvarme på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler plassert i kott under trapp. Boligen har delvis skjult og delvis åpent elektrisk anlegg.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger attest for innflytting i hus nr. 69.
Befaring foretatt den 5/3.1958, datert 11. mars 1958.
Attesten er litt vanskelig å lese, men det synes at arbeider er utført.
Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Det gjøres oppmerksom på at soverom mot sør i førsteetasjen er innredet etter at midlertidig brukstillatelse er gitt. Tidligere bod er da innredet til soverom. Dette er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. . Det bemerkes at rom definert som soverom (tidl. bod) ikke oppfyller kravene til dagens byggeforskrifter som gjelder for rømning og forskriftskrav for dagslys. Rom er medtatt i p-rom iht målereglene. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre

Tinglyste heftelser og rettigheter

På borettslagets eiendom er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
29.05.1956 - Dokumentnr: 1459 - Bestemmelse om deleforbud
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbane
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om gjerde
Forbud mot visse former for næringsvirksomhet.
Plikt til medlemskap i Velforening/Grendelag
Med flere bestemmelser
24.11.1977 - Dokumentnr: 10359 - Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om benyttelse

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Selger har mottatt nabovarsel på søknad om tilbygg i Tangen Terrasse 55A og 57A. Dette vil kunne medføre noe redusert fjordutsikt for blant annet denne boligen. Det foreligger innsigelser mot søknaden.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært og idyllisk boligområde på Nesoddtangen. Boligen ligger meget sentralt, men samtidig godt skjermet fra trafikk - perfekt for småbarnsfamilier. Konvallveien er en koselig vei i nærheten av marka med fine turområder. Det er kort og trygg vei til barneskole, ungdomsskole og barnehager. Kun 3 minutters gange til butikker og kommunesenteret Tangenten, som huser bibliotek, helsestasjon, kulturskole og kafé m.m.
Det er gangavstand til båten eller en rask sykkeltur. Nærmeste bussholdeplass er Tangenåsen, som ligger under 150 meter fra boligen. Buss til Nesoddtangen brygge korresponderer med hyppige båtavganger. Båtene tar deg til Lysaker på 9 min. og til Aker brygge på 23 min, noe som gjør stedet attraktivt for pendlere.
Eiendommen har gangavstand til flere barnehager, hvor blant annet populære Oksval barnehage ligger i kort gange fra boligen. Nesoddtangen barneskole og Tangenåsen ungdomsskole ligger i umiddelbar nærhet til eiendommen, med bilfri snarvei. Det er ca. 1000 meter til Steinerskolen. Nesodden videregående skole ligger på Berger/Hellvik.
Det er kort vei til sjøen inkludert kyststien, som strekker seg langs store deler av Nesodden. Populære badeplasser i gangavstand er blant annet Oksval, Hellviktangen, Hornstranda og ikke minst Strandpromenaden som er en del av Flaskebekks strandlinje.
Området har gode muligheter for sportslige aktiviteter, med bl.a. flere fotballbaner, friidrettsbane, tennisbaner, liten slalåmbakke og lysløype med et rikt oppmerket turnett. Nesodden IF benytter Berger idrettspark som ligger ved Nesodden videregående skole. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Galleri Vanntårnet anbefales, samt Hellviktangen med egen kunstkafé og badestrand.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Kiwi og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tangen senter blant annet Vinmonopolet, apotek, samt et godt utvalg av butikker og velværetilbud inkludert nytt og fint treningssenter. Vinterbro, Ski og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.
Ved å benytte bil fra Tangen Sentrum tar det ca. 5 min. til Nesoddtangen brygge, 24 min. til Vinterbro Senter, 28 min. til Drøbak, 40 min. til Ski og 42 min. til Oslo S.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Granholt og deretter inn andre vei på venstre hånd som er Blomsterveien. Ta deretter inn første vei på venstre hånd som er Konvallveien og følg denne innover. Boligen ligger på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Gangavstand til flere barnehager, samt barne- og ungdomsskole på Tangenåsen. Kort vei til Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Berger/Hellvik. Trygg skolevei.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 27 981 kvm som tilhører borettslaget. Boligen disponerer hage på begge sider av huset og er pent opparbeidet med plen, rikelig med beplantning og gruslagt gårdsplass. Hagen mot Blomsterveien er solrik og blomstrer nærmest av seg selv fra april til oktober. Her kan man f.eks. dyrke grønnsaker. Verandaen er solrik og fungerer som en utvidet stue i sommerhalvåret. Forhagen er et godt egnet samlingspunkt og sted for lek og aktiviteter.

Parkering

Parkering på gårdsplass. Mulighet for leie av garasjeplass i borettslaget etter venteliste.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplan for 2018-2042.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Det skal bygges leiligheter ved Tangenten/Tangentoppen i nabolaget. Arkitektenes illustrasjoner, info og modeller ligger tilgjengelig f. eks. på Nesodden kommunes hjemmeside.
Tangenområdet er generelt i utvikling, og det diskuteres ulike løsninger for skolebygg m.m. De som er spesielt interessert i dette bes om å undersøke direkte med kommune eller megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3.602,-/mnd. og inkluderer: Komm.avgifter, felles byggforsikring, utvendig vedlikehold, kabel-tv fra Telia (Tv-tuner/dekoder medfølger ikke), felles brannvarsling via S24, betjening andel fellesgjeld og drift/forretningsførsel.
Felleskostnadene fordeles slik:
Kapitalkostnad renter: 11,-
Felleskostnader: 2 248,-
Avdrag - finanskostnader: 518,-
Renter: 37,-
Renter - finanskostnader: 135,-
Kapitalkostnad avdrag: 383,-
Avdrag: 70,-
Tilleggsytelser: Tillegg for maling utført i 2012: 200,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.248 kwh/år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av Internett og har avgift på kr 800,-/md.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 052 315,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 788 334,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 64 164,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 80 672,- pr. 11.03.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 5.922.675,- pr. 11.03.2021 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 12123354654, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 11.03.2021: 2.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 2
Saldo per 11.03.2021: 171 739,-
Andel av saldo: 2 339,-
Siste termin: 30.06.2021
Lånenummer: 12135864119, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 11.03.2021: 2.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 68
Saldo per 11.03.2021: 1 321 939,-
Andel av saldo: 18 006,-
Første termin/første avdrag: 30.03.2018
Siste termin: 30.12.2037
Lånenummer: 12138925259, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 11.03.2021: 2.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 103
Saldo per 11.03.2021: 4 428 998,-
Andel av saldo: 60 327,-
Første termin/første avdrag: 30.12.2019
Siste termin: 30.09.2029
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld i borettslaget.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5 482.104-.
Av dette beløpet utgjør kr 80 672,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Gunhild Lervåg og Geir Ole Bjartvik

Informasjon om forkjøpsrett

Boligen er tilknyttet Tangen 5 Borettslag.
Borettslaget består av 74 boliger.
Forretningsfører er Usbl med tlf: 22 98 38 00
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt under visse forutsetninger. Her henvises det det til husordensregler.
Det er forslag på generalforsamling om å omdisponere vaskeriet til eget formål. Styret utarbeider forslag rundt dette. Det er også forslag om å omdisponere garasjeanlegget i Blomsterveien 31. Denne står på vent i påvente av områdeplan. Her ser styret på to forskjellige forslag. Forslag om bruksendring av forretningslokalene i Tangen Terrasse 59. Her skal det bygges to leiligheter hvis godkjent. Alt kan ses ved henvendelse til megler.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.000,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 51-0022/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nesodden
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR51.2122

Dato

Sist oppdatert: 13. april 2021 kl. 15:51

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.