Nanset

Fridtjof Nansens vei 2 B

Prisantydning

1 250 000 kr

Omkostninger: 32 592 krTotalpris: 1 282 592 kr
 • Tomteareal
  380 m²
 • Type
  Tomt - bolig
 • Eierform
  Eiet

Nanset - byggeklar boligtomt med godkjent enebolig med 4 soverom.

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler.
Eiendomsmegler

Erik Rabstad

Larvik
mobil 98023577
telefon 33140013

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Byggeklar boligtomt med godkjent enebolig med mulighet for 4 soverom.

Eiendommen

Fridtjof Nansens vei 2 B, 3269 LARVIK
Gårdsnummer 2005, bruksnummer 118, kommunenummer 3805

Eier

Andreassen Oddvar AS

Beliggenhet

Flott beliggenhet på øvre Nanset med gode solforhold i stille sidegate, Her er det gangavstand til forretninger, til Nordbyen kjøpesenter og til flott turterreng.

Adkomst

Kjør Nansetgata fra sentrum, gjennom lyskryss og ta til venstre inn Fridtjof Nansens vei rett etter treningssenter/legekontor.  Eiendommen ligger da på venstre hånd.

Barnehager, skoler og fritid


Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Tomten er i dag felles med bebyggelsen på eiendommen, Denne vil bli fradelt eller seksjonert og vil få et areal på ca. 380 kvm. I tillegg vil halvparten av eksisterende dobbelgarasje tilhøre tomten. Det tas forbehold om endelig areal.  Solrik beliggenhet ved en stille sidegate på Nanset med svært begrenset trafikk.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen kan tilknyttes det offentlige ledningsnettet via private stikkledninger. Kjøper er ansvarlig for opparbeidelse frem til offentlig nett. 
Ved tilkobling til ledningsnettet påløper tilkoblingsavgift etter kommunens satser på det aktuelle tidspunkt.

Det er lagt fiber og strøm i området. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3805/2005/118:
02.10.1917 - Dokumentnr: 900110 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra: 
Knr:3805 Gnr:2005 Bnr:15 

10.01.1964 - Dokumentnr: 162 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet: 
Knr:3805 Gnr:2005 Bnr:530 

01.01.2018 - Dokumentnr: 121495 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0709 Gnr:2005 Bnr:118 

01.01.2020 - Dokumentnr: 1411044 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0712 Gnr:2005 Bnr:118 

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til eldre reguleringsplan Nanset vest med tilhørende reguleringsbestemmelser fra 1976. Dette er bekreftet i kommuneplan for Larvik by datert 16.09.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser følger vedlagt denne salgsoppgaven.

Det er gitt tillatelse til oppføring av enebolig i vedtak datert 14.09.2019. Dokumentet vedlegges salgsoppgaven.

Konsesjon

For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet. 

Overtakelse

Etter nærmere avtale. 

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 23-0141/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Larvik
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR23.20141

Dato

Sist oppdatert: 16. desember 2020 kl. 14:15

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er stipulert til ca. kr 12.000,- pr. år etter dagens satser når huset ferdigstilles. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. 

Formuesverdi

Da boligen selges som tomt med godkjent bygg som skal oppføres er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.

Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.

Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.

Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2019 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2019 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1282.592,-.

I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler.
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. 
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en befaring, er normalt ikke en mangel. 

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Fast pris kr. 37.500,-.
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Erik Rabstad
Eiendomsmegler

Erik Rabstad

Telefon
Mobil 98023577
Send epost

Lurer du på noe

Erik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.