Komplett utleieoppgave

Biermanns gate 9

20 m²
Pia Trisha Estigoy
Presenteres av
Pia Trisha Estigoy
Øvre Grunerløkka: Pen og sentral 1-roms hybelleilighet - Fyring og VV ink - Praktisk garderobeløsning - Kort vei til "alt" du trenger!
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2005
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  20 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Biermanns gate 9, 0473 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 225, bruksnummer 456, seksjonsnummer 3, ideel andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 20 kvm
Totalt primærrom: 20 kvm
Areal er innhentet fra matrikken og avvik kan forekomme
Leilighetne er beliggende i 1.etasje.
Den inneholder: Gang, stue/kjøkken/soverom og bad.

Standard

Biermanns gate 9 er en praktisk og moderne leilighet. Leiligheten er beliggende i et sentralt nabolag med pene omgivelser. Dette er en bolig med flotte kvaliteter som bidrar til en enkel hverdag. Merk at soverommet/stuen er malt i fargen "nordisk blå".
Verdt å merke seg:
- God standard
- Praktisk garderobeløsning
- Kjøkkenkrok
- Varmekabler på bad
- Sentrumsnært
- Gode tur og rekreasjonsmuligheter
- Kort vei til offentlig kommunikasjon
Stue/soverom:
Fra gangen kommer du inn i en åpen stue hvor det er god plass til sofagruppe og spiseplass. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med dagslys.
Kjøkken:
Kjøkkenet er innholdsrikt med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har hvite profilerte fronter med laminat benkeplate. Kjøkkenet har integrert koketopp..
Bad:
Badet er lyst med flislagte vegger og gulv. Badet inneholder toalett, dusj, servant, speil og oppbevaringsløsing. Det er varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin
HUSLEIE:
Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Tv
- Strøm
- Hvitevarer på kjøkken: Platetopp
Dette medfølger ikke i leien:
- Internett

Oppvarming

Oppvarming med fjernvarme via radiatorer. Elektriske varmekabler på baderommene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Sentralt og svært attraktivt beliggende på øvre del av Grünerløkka. Her bor du i Grünerløkkas urbane bydel med spennende butikker, mange hyggelige spisesteder og fine parker like i nærheten. Innen få minutters gange ligger alle Løkkas mest attraktive spise- og utesteder. Sør-vest for Grünerløkka, rett over Akerselva, ligger nyutviklede og særdeles populære Vulkan med Mathallen og en rekke nye spise- og utelivssteder.
Nærområdet byr også på godt utvalg innen matforretninger med blant annet Meny, Kiwi og Joker. Ringnes Park med butikker og kino er et par kvartal unna. Sats treningssenter og en rekke andre treningssenter er innen kort avstand.
For øvrig er Grünerløkka en svært levende del av byen med et yrende byliv. Idylliske Birkelunden og Olaf Ryes plass, samt flotte grøntområder som Sofienbergparken og Akerselva med turstier fra Bjørvika til Maridalen, er blant utvalget innen tur og rekreasjon. Torshov er bare noen minutters gange i andre retning med store grøntarealer, spennende kulturliv og en mer rolig atmosfære.
Området tilbyr gode forbindelser til resten av Oslo gjennom offentlig kommunikasjon. Enkel adkomst til Sentrum, Blindern og Nydalen. 21 bussen stopper få minutter unna og bringer deg vestover til Bislett, Majorstua, Frogner og Aker Brygge, eller østover til Carl Berner og Hasle. 30 bussen tar deg raskt til sentrum eller Nydalen og Torshov. Trikk stopper rett rundt hjørnet(kun 1 minutt fra inngangsdøren) og er et såkalt 5 minuttersstopp der både linje 11, 12 og 18 stopper hyppig. Noen trikkestopp unna finner man Sandakersenteret og "nye" Storo Storsenter med gode shoppingmuligheter og en rekke spennende butikker.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det medfølger ingen fast parkering.

Annen viktig informasjon

Utleier

Tyrone A. Premdas og Cathrine Sørlie Premdas

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 30.000,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 3.600,-.

Leietakers plikter

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.08.21 og utløper: 01.08.24
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 66-0071/21
Utleiemegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR66.2171

Dato

Sist oppdatert: 19. juli 2021 kl. 14:49
Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █