Solgt: 2 890 000 kr

Blåklokkeveien 11

2 650 000 kr
113 m²
3 soverom
Velkommen til Blåklokkeveien 11 - Rekkehusleilighet med kort gangavstand barneskole
Mjøndalen
Rekkehusleilighet over 2 plan beliggende i et barnevennlig område - 3 soverom - hage og parkering i gårdsplass
 • Prisantydning
  2 650 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  127 256 kr
 • Omkostninger
  8 492 kr
 • Totalpris
  3 025 748 kr
 • Byggeår
  1980
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  113 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  6 406 kr
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Rekkehus beliggende i Åsen i Mjøndalen. Boligen inneholder entré, hall, kjøkken, stue og vaskerom i 1. etasje og gang, bad, wc-rom og 3 soverom i 2. etasje. Gangavstand til barnehager, skoler og flotte turområder. Kort vei til Mjøndalen sentrum med et godt utvalg av butikker og servicetilbud. Gode muligheter for pendling med buss eller tog fra Mjøndalen stasjon.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Blåklokkeveien 11, 3050 MJØNDALEN
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 212, bruksnummer 42, ideell andel 1/1
Andelsnummer 71, Haga Borettslag, organisasjonsnummer 952 500 082

Innhold

Totalt bruttoareal: 132 kvm
Totalt bruksareal: 120 kvm
Totalt primærrom: 113 kvm
Primærrom:
1. etasje 58 kvm: Entré, hall med trapp, kjøkken, stue og vaskerom.
2. etasje 55 kvm: Gang, bad, wc og 3 soverom.
Sekundærrom:
1. etasje 2 kvm: Garderobe.
2. etasje 5 kvm: Bod.
I tillegg utebod på ca. 4,4 kvm og lagring på loft.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.02.2020 utført av Holm Takst og Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med støpt betonggulv. Yttervegger av tradisjonelt bindingsverk og liggende trekledning. Saltak konstruksjon tekket med betongtakstein. Standard isolert inngangsdør av tre. Vinduer med 2-lags glass. Taktekke fra 2013. Etterisolert loft 2020.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
Ingen av boligens punkter har fått TG3 i rapporten. Jernbanesviller som er brukt som støttemur i hage har fått TG3 pga. råte.
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- manglende vindsperre over isolasjon på loft
- manglende håndløper på trapp
- terrasse grunnet skjevhet
- bad grunnet manglende dokumentasjon, rørgjennomføring og fall.
- vannrør fra vannskapet grunnet manglende isolering
- bom i fliser på wc- og vaskerom
Følgende forhold er vurdert til TG2 grunnet alder:
- drenering, vaskerom, ventilasjonsaggregat og levegg mot nabo
Selger opplyser at de fikk følgende informasjon av tidligere eier: Badet i 2. etasje er renovert i 2016, arbeidene ble utført av Brødrene Skog totalentreprenør AS. Tak og takrenner er byttet i 2013. Selger har selv flislagt wc-rom i 1. etasje i 2018. Tak og takrenner er byttet i 2013 i regi av borettslaget.
Pipe er renovert med nedsenket stålrør januar 2021 i regi av borettslaget. Selger har i denne forbindelse fått montert ny peisovn.
En spot i himling på kjøkkenet sitter for godt fast til at selger har klart å bytte den.
Utekranen er ikke tilkoblet og har ikke vært det i selgers botid.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen er praktisk innredet og har en gjennomgående normalt god standard.
Overflater:
Gulv: Fliser og laminat. Vegger: Malte overflater. Himling: Malte overflater.
Innhold 1. etasje:
Entré/hall med skoskap og plass til å henge fra seg yttertøy, speilskyvedørsgarderobe og adkomst videre til vaskerom, stue og trapp til 2. etasje.
Kjøkken: Norema kjøkkeninnredning med laminert benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med stålvask, oppvaskmaskin og integrert platetopp, stekeovn og micro. Oppvaskmaskin er ny i 2019. Hvitevarer medfølger. Plass til lite frokostbord ved vindu.
Stue: Plass til både spise-, og sittegruppe på hver sin side av den nye peisovnen. TV-reol medfølger. Utgang fra stue til platting og hage.
Vaskerom: Praktisk vaskerom med servant, toalett og opplegg for vaskemaskin.
Innhold 2. etasje:
Gang: Knytter sammen rommene i 2. etasje i tillegg til trapp opp fra 1. etasje.
Bad: Flislagt bad fra 2016 med gulvvarme. Badet er innredet med servant og dusjkabinett.
WC-rom: Utstyrt med vegghengt toalett og servant.
Soverom: Boligen har 3 soverom. Hovedsoverom med romslig skyvedørsgarderobe. Det er i tillegg eget garderoberom med adkomst fra gangen.

Oppvarming

Vedovn i stue montert 2021. Varmekabler på bad. Øvrig oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.10.1978. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Vaskerommet er opprinnelig byggemeldt som bod jf. byggetegninger og er ikke bruksendret/ omsøkt og derfor heller ikke godkjent til varig opphold. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
På borettslagets eiendommen er det tinglyst 3 servitutter som omhandler bruk av areal for Haga brl og Hestmyr brl på hverandres eiendommer, vei, og vedlikehold av ledninger.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.
Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Det er målt radonverdi på 60 Bq/m3 i 1. etasje og 40 Bq/m3 i 2. etasje, og dette er innenfor angitt grenseverdi. Målingene er gjort i regi av borettslaget før nåværende eieres eiertid.

Diverse

Følgende følger ikke med: Skoskap under trapp, vegghyller på soverom og magnetplate på kjøkken.
Dørblad til entré/gang, samt front til integrert oppvaskmaskin vil bli igjen på loftet.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i gate uten gjennomgangstrafikk, i et rolig og barnevennlig boligstrøk i Åsen. Kort gangavstand til barnehage og barneskole med fotballbane. Det er kort vei til marka med gode turmuligheter, skiløyper på vinteren og flotte bademuligheter ved Hagatjern om sommeren.
Vikåsen IL er et aktivt idrettslag i nærmiljøet som gir tilbud innen allidrett og fotball. Mjøndalen Idrettsforening med godt tilbud og flotte idrettsanlegg (Vassenga) m/bla. innendørs fotballbane, gressbaner, kunstisbane, etc. Treningssenter.
Gangavstand til bussholdeplass. God buss og togforbindelse fra Mjøndalen sentrum, ca. 24 minutter med tog fra Mjøndalen til Asker, ca. 50 minutter til Oslo og ca. 32 minutter til Kongsberg se www.vy.no for avganger. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon. Ca. 20 minutters kjøring til Drammen sentrum.

Adkomst

Se kart i nettannonse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

God barnehagedekning bestående av både private og kommunale barnehager. Flere barnehager i Mjøndalen. Gangavstand til Åsen barneskole.
Skoler: Åsen barneskole. Veiavangen ungdomsskole.
Det ligger flere videregående skoler i Drammen og Hokksund, samt Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden, for mer informasjon se www.usn.no.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt på 29.662 kvm som tilhører borettslaget. Boligen disponerer en del av felles tomt som hage, opparbeidet med plen, hekk og terrasseplatting. Asfaltert gårdsplass.

Parkering

Parkering i gårdsplass foran boligen med plass til 2 biler, samt én parkeringsplass (nr. 96) i felles garasjeanlegg. Øvrig parkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei med private interne veier tilhørende borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplanen for Hestmyra med ikrafttredelse 25.09.2007 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Deler av området er regulert til felles grøntareal og parkeringsplass. Eiendommen ligger innenfor område merket med hensynssone flomfare.
RFD planlegger å bygge hytterenovasjon, sette opp søppelcontainere på en grusplass like på oversiden av innkjøring til borettslaget.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer: kommunale avgifter herunder renovasjon, vann og avløp, feiing I tillegg dekkes bl.a. plenklipp av fellesareal, brøyting av internveier, husforsikring, grunnpakke TV og Internett, nedbetaling av borettslagets gjeld, utgifter til forretningsfører, revisor og styre, medlemskontingent NBBO, avsetting av midler til fremtidig vedlikehold. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 17.000,- pr. år. av dette utgjør nettleien kr 9.500,-
Boligen er tilknyttet Viken fiber og Altibox som leverandør av TV singaler og internett. Grunnpakke er inkludert i felleskostnader.
Boligen har montert alarm tilknyttet Verisure alarmselskap og selger har hatt kostnad på kr 3.588,- pr. år. Abonnementet er avsluttet og det er valgfritt for ny eier om det skal startes igjen.
Utgiftene er basert på nåværende eiers fordelsavtaler og forbruk, og vil variere avhengig av strømpriser, antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, kanalvalg, hastighet på Internett etc. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 757 175,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 725 830,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 19.006,- i følge ligning 2020
Andel fellesgjeld er kr 127.256,- pr. 04.02.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 12.008.108,- pr. 04.02.2021.
Lånebetingelser fellesgjeld:
Lånenummer: 16363227183, DNB Boligkreditt AS - ikke standard
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 04.02.2021: 1.85% pa.
Antall terminer til innfrielse: 20
Saldo per 04.02.2021: 12.008.108,-
Andel av saldo: 127.257,-
Første termin/første avdrag: 30.12.2017 ( siste termin 31.12.2030 )
Ingen mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.860,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 550,- pr. ny andelseier.
- Omregistreringsgebyr til boligbyggelaget for parkeringsplass kr 950,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2.785.748,- Av dette beløpet utgjør kr 127.256,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jussi Nilsen Cederqvist og Tina Hansen

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Haga Borettslag.
Borettslaget består av 106 boliger fordelt på tre boligblokker med 67 leiligheter og 39 rekkehus.
Forretningsfører er NBBO , tlf. 32211500
Styreleder er Svein Christian Gulli, tlf. 90479029
Borettslagets hjemmeside: hagaborettslag.com
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt med visse forutsetninger. Borettslaget har egne retningslinjer for dyrehold i husordensreglene.
Foretatt påkostninger de senere år: Ferdigstilt etterisolering av rekkehusloft. Rehabilitert forstøtningsmur foran blokk 3. Asfaltert uteplass foran blokk 2. Behandling av yttervegger i garasjeanlegg. renovering av en del piper i rekkehusene. Nytt belegg på lekeplass foran blokk 2. Fjerning av en del trær på borettslaget sin eiendom. mm.
Det siste året er det utført nødvendig vedlikehold på rørarbeider i forbindelse med varmtvannsberedere i blokkene, samt bytte av stoppekraner. Det er byttet vannmålere i hele borettslaget.
Planlagte påkostninger: Fortsette arbeidene med rehabilitering av piper og utbedre avvik påpekt av feietilsyn.
Styret informerer videre i julebrev/infobrev desember 2020 at de ønsker å beise rekkehusene og male samtlige oppganger og trappeløp i blokkene i 2021.
Pga. de planlagte beise/male arbeidene er det ikke planlagt andre større arbeider annet enn vanlig vedlikehold og håndtere det som måtte komme underveis.
Dette finansieres med felles låneopptak og er allerede innberegnet i fellesgjeld oppgitt i salgsoppgave.
Styret opplyser i infobrevet desember 2020 at de ikke ønsker å øke fellesutgiftene for 2021 utover økningen for de varer og tjenester borettslaget kjøper.
Styret vil i 2021 fortsette arbeidene med mulighetene for tilrettelegging for el-bil lading. Det er utarbeidet en rapport fra el-bil foreningen som igjen skal benyttes ovenfor tilbydere av el-bil anlegg i borettslag.
Styret bekrefter i årsmeldingen for 2019 at borettslagets årsresultat ble et overskudd på kr 570.679,-
Avdrag på borettslagets fellesgjeld ble nedbetalt med kr 1.185.175,-
Disponible midler pr 31.12.2019 var kr 479.530,-
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd og frist for å melde forkjøpsrett er utløpt. Ta kontakt med megler for mer info.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Fastpris kr 40.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 19-0105/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hokksund
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR19.20105

Dato

Sist oppdatert: 16. februar 2021 kl. 12:46

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.