Solgt: 8 400 000 kr

Myrerveien 16D

8 150 000 kr
108 m²
4 soverom
Stor og innholdsrik leilighet over 2 plan i firemannsbolig. Utbygget 2012. 4 sov. 2 bad. Balkong. Garasje. Barnevennlig
Jan Egil Røttingsnes
Presenteres av
Jan Egil Røttingsnes
Kjelsås
Stor og innholdsrik leilighet over 2 plan i firemannsbolig. Utbygget 2012. 4 sov. 2 bad. Balkong. Garasje. Barnevennlig
 • Prisantydning
  8 150 000 kr
 • Omkostninger
  204 972 kr
 • Totalpris
  8 604 972 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1956
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  108 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 000 kr
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Innholdsrik leilighet over 2 plan i 1.etasje og underetasje i firemannsbolig på Kjelsås. Boligen har en meget barnevennlig beliggenhet tett på friområder i et trafikkstille boligområde rett ved marka, barneskole, barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon.
Leiligheten har inngang i byggets 1.etasje og ble i 2012 utbygget i kjeller med 2 soverom, kjellerstue, 2 boder og et stort bad som ble ferdigstilt i 2021. 1.etasje har 2 soverom, bad, kjøkken med spiseplass og stue med utgang balkong og felleshage.
Boligen fremstår i god stand med standard i u.etg fra 2012 med vannbåren gulvvarme, bad i u.etg ferdigstilt i 2021 og fronter på kjøkken skiftet i 2016. Noe modernisering/oppussing i 1.etasje må på regnes.
Det medfølger en lukket plass i dobbeltgarasje til leiligheten.
Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Myrerveien 16D, 0494 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 75, bruksnummer 385, seksjonsnummer 3, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 133 kvm
Totalt bruksareal: 121 kvm
Totalt primærrom: 108 kvm
Primærrom:
1. etasje 64 kvm: 2 Soverom, stue, entré, kjøkken, bad
Underetasje 44 kvm: Bad , kjellerstue, 2 soverom.
Sekundærrom:
1.etasje 1 kvm: Innvendig bod
Underetasje 12 kvm: Teknisk rom og bod
I tillegg disponerer boligen 1 bod på loft på samt 1 plass i dobbeltgarasje.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Kjetil Nilsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann en 4-mannsbolig på støpt betongsåle, trolig fundamentert på fast grunn. Grunnmur i betong. Yttervegger i reisverk som er kled med panel. Etasjeskiller i trebjelkelag. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med taksten.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder. Bygningsdelene har i hovedsak fått TG 1 og TG2 der TG2 er gitt basert på bygningsdelens alder og forventet gjenværende brukstid. Det er gitt TG3 på manglende håndløper i trapp jmf dagens krav.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Innholdsrik og sjelden leilighet over 2 plan i 1.etasje og underetasje i firemannsbolig på Kjelsås. Boligen har en meget barnevennlig beliggenhet tett på friområder i et trafikkstille boligområde rett ved marka, barneskole, barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon.
Leiligheten har inngang i byggets 1.etasje og ble i 2012 utbygget i kjeller med 2 soverom, kjellerstue, 2 boder og et stort bad som ble ferdigstilt i 2021. 1.etasje har 2 soverom, bad, kjøkken med spiseplass og stue med utgang balkong og felleshage.
Boligen fremstår i god stand med standard i u.etg fra 2012 med vannbåren gulvvarme, bad i u.etg ferdigstilt i 2021 og fronter på kjøkken skiftet i 2016. Noe modernisering/oppussing i 1.etasje må på regnes.
Det medfølger en lukket plass i dobbeltgarasje til leiligheten.
Inneholder:
1.etasje:
Entré/gang med inngang fra felles trappegang. Parkett på gulv og malte flater. Fra gang er det inngang til en praktisk bod/garderoberom med god garderobeplass.
Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og det er montert skyvedørsgarderobe.
Soverom 2 med plass til seng, garderobeskap og pult.
Flislagt bad med badekar med dusjløsning, gulvstående toalett og servantskap med overskap med speil. Det er gulvvarme på badet.
Stue med plass til sittegruppe. Peis med innsats som gir god varme på kalde dager. Vindu på tre sider av rommet gir godt med lys inn i boligen. Fra stuen er det utgang til en nordvestvendt balkong med port ut til sameiets felleshage.
Spisestue med åpen løsning mot kjøkken. God plass til spisebord og det er en barløsning mot kjøkkenet.
Ikea kjøkken med nye fronter i 2016. Laminat benkeplate og integrerte hvitevarer som stekeovn i høyskap, koketopp og ventilator i overskap. Opplegg for oppvaskmaskin og nisje til kjøl-/fryseskap. Det er fliser mellom benk og overskap.
Underetasje:
Underetasjen ble bygget ut i 2012 og det foreligger ferdigattest for bruksendringen. Kjellergulvet ble gravd ut og fylt med lecakuler og isolasjonsplater. Det ble lagt radonduk, vegger ble isolert og det ble lagt vannbåren varme i gulvene. Det ble også lagt opp eget sikringsskap til underetasjen.
Underetasjen er meget praktisk og utformingen gjør den ideell som feks en ungdomsavdeling.
Kjellerstue med fliser på gulv med vannbåren gulvvarme. Downlights i tak.
2 soverom av god størrelse med plass til seng, garderobeskap og pult. Det er laminat på gulv med vannbåren gulvvarme på begge soverom.
Gang med fliser på gulv med gulvvarme og downlights i tak. Fra gang er det utgang via utgangsdør til felles trappegang/bodarealer i kjeller.
Stort, deilig bad med baderomsbelegg med vannbåren gulvvarme og baderomsplater på vegg. Dusjkabinett, vegghengt toalett og servantskap samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet ble etablert/ferdigstilt i 2021.
Praktisk teknisk rom/bod med plass til fryser og lagring. I dette rommet er varmtvannsbereder med elkjel plassert. Det tekniske rommet har også blitt benyttet som hobbyrom med arbeidsbenk ol. Det er vannbåren gulvvarme også i dette rommet.
Innvendig bod med hyller for oppbevaring..

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme fra elkjel i hele underetasjen bortsett fra i bod og i forhøyning i gang. Ellers elektrisk oppvarming via panelovner i 1.etasje samt gulvvarme på bad. Peis med innsats i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1956. Det er ikke funnet ferdigattest/brukstillatelse fra det tidspunktet, men det foreligger en approbasjon (byggetillatelse) datert 28.04.1955. Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader.
Det foreligger ferdigattest på bruksendring av kjelleren datert 09.10.2012 og for garasjen datert 18.10.1969.
Bad i kjeller er på byggetegninger vist som kontor og er ikke byggemeldt/bruksendret til kommunen.
I forbindelse med bruksendring/innredning av underetasjen ble inngangsdør til seksjonen fra fellesområdene i underetasjen flyttet ut mot denne seksjon sin bod i fellesarealene. Dette er ikke byggesøkt og arealet i front av boden (forhøyet foran dør i underetasje) er å anse som del av fellesareal ihht seksjoneringsbegjæringen. Boden er å anse som tilleggsdel med inngang fra fellesareal. Se tegning i reseksjoneringsbegjæring vedlagt salgsoppgaven.
Utvidelse av alle balkongene i sameiet er ikke byggemeldt eller søkt godkjennelse om, så dagens størrelse på balkongene er ikke å anse som godkjent fra kommunen. Balkongene er oppgitt å være den enkeltes ansvar og ikke en del av sameiets ansvar ifølge selger.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 5 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet en bestemmelse fra 1949 og en standarderklæring fra kommunen fra 1955 med bestemmelser i forhold ti tilkobling til offentlig vann- og avløp. En erklæring fra 1955 der Myrerveien godkjennes i en bredde av 4,5 meter. Eieren forplikte seg til, når Oslo kommune måtte forlange det, å opparbeide veiene med kloakk langs tomta i inntil 8 m. bredde innbefattet fortau og kloakk av inntil 305 mm. diameter. Inntil veier med kloakk er således opparbeidet og veigrunnen tilskjøtet kommunen, overtar grunneieren veienes vedlikehold. Eventuell grunnervervelse må skje uten utgift for kommunen. En bestemmelse fra 1968 vedr godkjent dispensasjon om manglende frostfri fundamentering av garasjen.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Eiendommen har tinglyst adkomstrett over gnr 75, bnr 1240.: Dagboknr 27777, tinglyst 28.09.1983, type heftelse: Eiendommen gnr. 75, bnr. 385 (Myrerveien 16 D) har bruksrett til kjørbar adkomstvei (4 meter bred) fra Myrerveien over bnr. 1240, langs eiendommens nord-østre grense.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen.
Det er montert en alarm fra Homely i boligen. Denne tar eier med seg når han flytter. Dersom kjøper ønsker å overta komponentene kan den overtas for kostpris. Kjøper tegner da eget abonnement med Homely. Se www.homely.no for mer informasjon.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

For barnefamilier har eiendommen en helt ideell beliggenhet. Det er to barnehager innen 1 minutts gange fra eiendommen og det er fin skolevei til Kjelsås skole, enten via blindveien Kjetils vei eller via turstien i "Myra". Flere matbutikker i nærområdet og nærmest ligger SPAR, med godt utvalg og ferskvaredisk. Kort avstand også til offentlig kommunikasjon enten fra endestasjonen for trikken der det videre er kort avstand til buss og tog fra Kjelsås stasjon, eller man kan spasere til Grefsenveien for trikk/buss. Stillatorget er en kort kjøretur unna og der ligger legesenter/fysio, treningssenter, REMA 1000, apotek med mer. Skal man gjøre storhandel, ligger Storo Storsenter 5 minutter i bil fra eiendommen. 7/eleven, grønnsakshandel, frisør og pub/spiseri med mer på Grefsenplatået.
Nabolaget byr på svært fine turmuligheter og rekreasjonsområder. Et lite skogholt med "Myra" grenser til eiendommen. Her er det ballspill på kunstgressbane og bakken ned er en populær akebakke om vinteren. Meget flotte turløyper for ski, sykkel og til fots fra Langsetløkka, kun 10 minutters gange fra eiendommen og flott lysløype fra Linderudkollen samt alpinbakke i Grefsenkleiva. Stilla, Frysja og Akerselvas mange grøntområder inviterer til bading og soling om sommeren og det er en fin tursti langsmed elva fra Maridalsvannet og helt ned til sentrum.
Myrerjordet i umiddelbar nærhet for lek og ballspill. Myrerjordet ble oppgradert i 2016 og her er det en flott kunstgressbane med kveldsbelysning, sandbane (volleyball/håndball) og treningsapparater.
Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og sammen med Kjelsås idrettslag tilbyr området svært gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Kjelsås Idrettslag har et bredt tilbud til alle aldersgrupper.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til populære Kjelsås barneskole (1-7 klasse) og Engebråten ungdomsskole (8-10 klasse). En rekke både kommunale og private barnehager i umiddelbar nærhet, slik som Haugensjordet barnehage, Myrer Kanvas barnehage, Kjelsås skole barnehage og Myrertoppen barnehage.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 701,2 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er opparbeidet med asfaltert adkomstvei og plen mot Myraskogen. Sydgrensen av tomten er beplantet med morelltre, plommetre, epletre samt bærhekk med rips, solbær,stikkelsbær og bjørnebær som disponeres av beboerne i felleskap. Grensen går i gjerdet og jordbærplanter og drivhus er etablert inne på kommunens tomt.

Parkering

Det medfølger halvparten av en dobbeltgarasje. Det er egen port til garasjen som hører til seksjonen og det er vegg mellom garasjeplassene. Det er trukket strøm til garasjen som går på denne seksjon sin strømmåler. Garasjeplassen er tinglyst som tilleggsdel til denne seksjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Det er tinglyst veirett over nabo i front mot Myrerveien.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan s-4220 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.03.2006, rev. 12.06.2013 og 17.3.2015. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Det er en tomannsbolig under oppføring i Myrerveien 18. Se saksnr 202004052 for mer informasjon.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2.000,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, bygningsforsikring, strøm på fellesarealer og opparbeidelse av vedlikeholdsfond.
Det er ikke utskrevet eiendomsskatt på denne boligen for 2021. Basert på at formuesverdi er antatt for lav må det påregnes at både formuesverdi økes og at eiendomsskatt utskrives.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 16.500,- pr. år. / 16.500 kWh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Viken fiber/Altibox som leverandør av tv/bredbånd. KJøper tegner eget abonnement/avtale hvis ønskelig.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 202 052,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 327 387,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Formuesverdien for denne eiendommen vurderes til å være satt lavt sammenlignet med markedsverdien. Kjøper må derfor påregne at formuesverdien vil øke.
Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: 8.354.972,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Remi Thor Hammer Olsen og Janne Tendrup Olsen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og Leiligheten er tilknyttet sameie, med sameiebrøk 1/4.
Sameiet består av 4 leiligheter.
Sameiet har ikke forretningsfører, men et styre som består av en hjemmelshaver fra hver leilighet. Det gjennomføres årsmøte hvert år der budsjett og regnskap gås igjennom og godkjennes.
Sameiet har ikke skrevne husordensregler eller vedtekter.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år ifølge eier:
2009 – Innerrør i pipen skiftet.
2010 – Drenering rundt huset, inkludert isolering under bakken.
2011 Hovedrøret til avløpet skiftet fra etasjeskillet i 1.etg/kjeller på begge sider og ut av huset.
2016 – El-anlegget til huset oppgradert med økt kapasitet og ny inntaksledning lagt i bakken. Det gamle luftstrekket ble fjernet. Inntakskurs til denne leiligheten ble øket til 3x40A
2016 - Hovedstoppekran for sameiet skiftet.
2019 – Avløpsrør fra tilkobling til hovednett i Myrerveien utbedret med epoxy strømpe. Skjedde etter pålegg fra kommunen i forbindelse med oppgradering av hovedrøret i Myrerveien.
2020 – Nytt takbelegg og nye hjørnekasser på garasje,
Planlagte påkostninger: Det er avtalt at panel på sydvegg, samt enkeltbord ellers skal skiftes, men det er ikke avklart når enda. Ifølge selger har sameiet ca 165.000,- kr på bok så planlagt utskiftning vil kunne bli dekt av tilgjengelige midler.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Overtakelse

Sommer 2021 eller etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8 % av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.500,-
Visninger: kr 2.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 41-0013/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grefsen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR41.2113

Dato

Sist oppdatert: 29. november 2021 kl. 11:24

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.