Solgt: 8 500 000 kr

Fjellgata 30 A

7 800 000 kr
88 m²
2 soverom
Velkommen til Fjellgata 30A - Presentert av Emir Resulbegovic i Krogsveen
Emir Resulbegovic
Presenteres av
Emir Resulbegovic
Kavaleren/Rodeløkka
Attraktiv, moderne, gj.gående og påkostet 3-R m. 2 balkonger - Ekstra takhøyde 2.8m i stue og
entré - Bred garasjeplass
 • Prisantydning
  7 800 000 kr
 • Omkostninger
  197 807 kr
 • Totalpris
  8 697 807 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2018
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  88 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 503 kr
 • Energimerke
  Grønn C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å presentere Fjellgata 30A - Lekker 3-roms selveier fra 2018 på Rodeløkka med to balkonger på hhv. 5 og 9 kvm, heis og garasjeplass i garasjeanlegg. Leiligheten har toppmoderne standard med bl.a. fjernvarme for oppvarming og varmtvann og balansert ventilasjon. Leiligheten har ca. 2 års gjenværende garanti fra utbygger og en svært romslig planløsning som gir mange møbleringsmuligheter.
 • Med to balkonger har du sol fra morgen til ca. 20.00 midtsommers
 • Oppvarming og varmtvann inkl.
 • Balansert ventilasjon
 • Felles takterrasse med fantastisk utsikt
 • Godt med lagringsplass i leiligheten samt en romslig kjellerbod
 • Godt tilbud av kollektivtransport i umiddelbar nærhet
 • Felles sykkelparkering i garasjeanlegg
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Fjellgata 30 A, 0566 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 227, bruksnummer 91, seksjonsnummer 23
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 227, bruksnummer 91, seksjonsnummer 136, ideell andel 1/94

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 97 kvm
  Totalt bruksareal: 88 kvm
  Totalt primærrom: 88 kvm
  Primærrom:
  4. etasje 88 kvm: Entré, et omkledningsrom, 2 soverom hvorav ett med utgang til balkong, baderom, TV-stue/bibliotek, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang balkong.
  I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 5 kvm.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.12.2020 utført av Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. tilstandsrapport fundamentert med pilarer til fast grunn og grunnmur i støpt betong. Støpt kjellergulv. Støpt kjellerdekke. Prefabrikkerte betongelementer i etasjeskillere. Stål og betongkonstruksjoner i bærende konstruksjoner, utfyllende fasader i bindingsverk. Utvendig forblendet med spekkmurt teglstein og isolert med mineralull. Flatt tak tekket med papp/folie. Støpte flislagte trapper og malte murvegger mellom etasjene. Eiendommen har personheis med adkomst til garasjeanlegg.
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å presentere Fjellgata 30A - Lekker, gjennomgående og påkostet 3-roms selveier fra 2018 på Rodeløkka med to balkonger på hhv. 5 og 9 kvm, heis og garasjeplass i oppvarmet garasjeanlegg. Leiligheten har toppmoderne standard med bl.a. fjernvarme for oppvarming og varmtvann og balansert ventilasjon. Leiligheten har ca. 2 års gjenværende garanti fra utbygger og en svært romslig planløsning som gir mange møbleringsmuligheter. Kort vei til alt av bymessige servicetilbud
  Entré:
  Entréen har god plass til å henge fra seg yttertøy og annet i stor, integrert skyvedørsgarderobe. Flott nisje mellom garderobe og ytterdør med ytterlige oppbevaringsmuligheter. Pen enstavs eikeparkett på gulv og hvitmalte vegger og himling. Dørtelefon med callinganelgg.
  Stue:
  Rålekker og luftig stue med takhøyde på 2,8m, store vindusflater som bidrar til mye naturlig lys inn i stuen, som sammen med de lyse overflatene skaper et naturlig lyst rom. Den åpne stue-/kjøkkenløsningen gir mange møbleringsmuligheter. I stuen er det fin plass til spisebord - et naturlig samlingssted for venner og familie. Stuen er malt i hvitt på vegger og himlinger og enstavs eikeparkett på gulv Fra stuen er det direkte utgang til en herlig, nordvestvendt balkong på 9 kvm. Stuen er romslig og har egen sone som i dag er innredet som bibliotek med sittegruppe og tilhørende møblement samt tv-seksjon.
  Kjøkken:
  En romslig og pen kjøkkeninnredningen med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, stekeovn, induksjon koketopp samt ventilator og komfyrvakt. Innredning med hvite, glatte fronter, laminat benkeplate, underlimt rustfri oppvaskkum og et greps armatur. Fliser mellom benk og overskap.
  Balkong I:
  Fra stuen er det utgang til nordvestvendt balkong på 9 kvm belagt med 60x60 cm fliser. Balkongen er overbygget, noe som gjør at man også kan kose seg ute selv om været ikke er optimalt. God plass til større sittegruppe, spisebord med stoler, grill, hyller m.m. Hit kan man invitere venner og familie på grillfest uten å bekymre seg for plassmangel. I følge selger er det sol på balkongen fra ca. 17.00 til 20.00 sommerstid.
  Hovedsoverom:
  Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Romslig skyvedørsgarderobe med speil på den ene kortsiden. Soverommet har et vindu og utgang til flislagt, sydøstvendt balkong på 5 kvm. På gulvet er det en pen enstavs eikeparkett på gulv, veggene er malt i hvitt og en dempet blå kontrastvegg.
  Balkong II:
  Fra det største soverommet er det utgang til en flislagt, sydøstvendt balkong på 5 kvm med flott utsikt. Også denne balkongen er av god størrelse, med plass til sittegruppe og blomster! Her er det ifølge selger sol fra tidlig morgen til ca. kl. 15.30 sommerstid.
  Soverom II:
  Soverom II er også av fin størrelse og benyttes i dag som kontor/gjesterom av selger. Dette rommet er lyst og pent, passer også utmerket som barnerom. Stort vindu som gir godt med naturlig lys.
  Baderom:
  Lekkert, flislagt baderom med dusjvegger i herdet glass, varme i gulv og opplegg for vaskemaskin. Videre har badet vegghengt toalett, servant med servantskap, speil med skap og lyst samt større vegghengt skap for ytterlige oppbevaring. Badet har tidsriktige farger med mørke fliser på gulv og hvite fliser på vegger. I taket er himlingen senket med innfelte downlights.
  - Balansert ventilasjon
  - Nordvestvendt balkong på 9 kvm
  - Sydøstvendt balkong på 5 kvm
  - Oppvarming og varmtvann inkludert i felleskostnader
  - Godt med lagringsplass i leiligheten, samt en romslig kjellerbod
  - Godt tilbud av kollektivtransport i umiddelbar nærhet
  - Felles sykkelparkering i garasjeanlegget
  - Garanti fra utbygger i ca. 2 år til

  Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med sentral fjernvarme samt gulvvarme på bad. Balansert sentralt ventilasjonsanlegg montert i sameiet.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.06.2018. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
  I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
  Det er tinglyst 13 servitutter på eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelse om garasje/parkering, vann/kloakkledning, gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/parkeringsanlegg, bestemmelse om trafostasjon/kiosk, propanlagariong, seksjonering, balkonger, tilgjengelig gangforbindelse for
  allmenheten bruksrett til plasser til biloppstilling og bruksrett til kjørbar atkomstvei til biloppstillingsplasser.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Diverse

  Taklamper på soverom og entré og trillebord/kjøkkenøy medfølger ikke.
  Skrivebordsplate på soverom 2 samt vaskemaskin på bad medfølger ikke.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Fjellgata 30A ligger idyllisk til på Rodeløkka/Grünerløkka, som de siste årene har etablert seg til å bli en av de mest populære bydelene i Oslo. Leiligheten ligger rolig og tilbaketrukket til. I Fjellgata bor du et steinkast unna knutepunktet Carl Berner torg og det tar ikke mer enn ca. ti minutter å gå til både Sofienbergparken og Olaf Ryes plass.
  Her finner du flere hyggelige parkområder, populære restauranter og kafeer. Olaf Ryes plass er kjent for sine markedsdager med sitt yrende folkeliv. Dette er dager man må få med seg som beboer av Grünerløkka! Da finner du et hav av matboder, tilbud fra Grünerløkkas lokalbutikker og tivoli for de minste. Her kan det også nevnes at Birkelunden arrangerer bruktmarked hver søndag. Eller du kan benytte søndagen til å rusle bort til den hyggelige nabolagskafeen Vespa & Humla og innta en velsmakende italiensk brunsj.
  Løkka-livet er synonymt med late dager i gresset i de mange flotte parkene. Birkelunden og Sofienbergparken er et yndet sted, gjerne med en god bok eller sammen med gode venner. Birkelunden har forøvrig egen gjenbruksstasjon. Sofienbergparken - dette er parken som passer for alle aldere! Parken tilbyr fasiliteter som bordtennisbord, egen lekeplass med drikkevannspunkt, fontene ved Sofienberggata/Toftes gate, by-sykkelstasjon ved Sofienberggata/Toftes gate og grillautomater.
  Legg gjerne også turen over Akerselva til Vulkan, det tidligere industriområdet er forvandlet til et spennende mekka for mat, kreativitet og kulturelle opplevelser. Her ligger Mathallen, et mye omtalt konsept som er unikt her til lands der spennende råvarer selges over disk på gammelmåten. Her finner du også BAR Vulkan, Dögnvill Bar & Burger, Dansens hus, samt Hendrix Ibsen som alle inviterer til sosiale hyggestunder.
  Til den ivrige mosjonisten finner du Fresh fitness, Sats samt Bare trening på Carl Berner. Akerselva har status som verneverdig kulturområde. Fra Maridalsvannet og ned til Vaterland parken i sentrum er det åtte kilometer, og perfekt til å legge søndagsturen med en kaffekopp, eller en joggetur blant hyggelige omgivelser oppover mot Maridalen. Kun 10 minutters gange fra leiligheten finner du hyggelige Hallénparken med fotballbane. Mens Torshovdalen er den perfekte akebakke for både store og små på vinterstid!
  Nærmeste holdeplass for kollektivtransport er Carl Berners plass. På Carl Berner stopper blant annet 20, 21, 28, 31 og 33-bussen, 17 trikken og T-bane linje 5 samt flybussen til Gardermoen. På holdeplassen på Olaf Ryes plass har du trikk nr. 11, 12 og 13 (disse tar deg med til blant annet Nydalen, Majorstuen og generelt dit du ønsker). Siden du nå kommer til å bo sentralt, vil det ofte være fristende å slenge seg på sykkelen for dagens gjøremål. Oslo kommune har bysykkelordning. Stasjoner for disse syklene finner du like ved leiligheten. Tar du bilen fatt kjører du enkelt ut på Ring 1 og 2, og har samtidig rask vei opp til Sinsenkrysset og Ring 3.
  Velkommen til hyggelige Grünerløkka!

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Fjellgata sogner til Sinsen skole. Se for øvrig vedlagt nabolagsprofil. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Pent opparbeidet indre, felles gårdsrom med gressplener, beplantning, lekeplass og gruset/hellelagt gangareal.

  Parkering

  Garasjeplass i lukket garasjeanlegg medfølger. Enkel adkomst med heis til garasjekjeller. Vedlikehold/felleskostnader er p.t. 285,- pr. mnd. Og faktureres i felleskostnadene.
  Størrelse på parkeringsplassen: B 4.1 m x D 6.5 m = 26.65 kvm. Taket skrår fra H 2.10m til 1.6m.
  Det er forberedt for montering av ladeboks til el-bil.
  Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Fra 1. januar 2021 øker prisene med 50 prosent, Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til bolig/forretninger/kontor/bevertning og spesialområde bevaring i henhold til reguleringsplan S-4785 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 18.06.2014.
  Plan/byggesaker i område:
  Saksnummer: 202019247 - Byggesak. Fjellgata 47 - Bruksendring av anneks til bolig. Status: Mottatt søknad.
  Saksnummer: 201711319 - Byggesak. Fjellgata 45 - Påbygg og takterrasse. Status: Igangsettingstillatelse gitt.
  Saksnummer: 201817200 - Byggesak. Fjellgata 45 - Fundamentering. Oppgradering av drenering. Status: Mottatt søknad om igangsettingstillatelse.
  Saksnummer: 202009465 - Byggesak. Dælenenggata 26 - Bruksendring fra undervisningslokale til boliger - Oppføring av balkonger. Status: Venter på tilleggsdokumentasjon.
  Saksnummer: 201814758 - Byggesak. Marstrandgata 6 - Tilbygg og påbygg. Status: Rammetillatelse gitt.
  Saksnummer: 201802140 - Reguleringssak. Marstrandgata 9 - Dialogfase - Oppføring av leilighetsbygg med næring. Mottatt sak: 12.02.2018.
  Saksnummer: 201817368 - Reguleringssak: Trondheimsveien 132 - Bestilling av oppstartsmøte - Barnehage - Sophies Minde. Omsorgsbygg ønsker å rehabilitere og bygge om Sophies Minde til barnehage med inntil 28 avd. og etablere ca. 185 kontorplasser og bydelsfunksjoner for Bydel Grünerløkka. Man skal også rehabilitere «Sorgenfri» - bygningen for fremtidig bruk. Plan - og bygningsetaten er positiv til planinitiativet, men vil - inntil konsekvenser er utredet - anbefale å redusere antall avdelinger til maks 20, utvide planområdet for å sikre adkomst, planlegge for å rive lavbygget for å gi mer sammenhengende utearealer og for å etablere et nybygg i nordøst istedenfor de foreslåtte tilbyggene til Sophies Minde.
  Saksnummer: 202000815 - Byggesak: Hasleveien 4 - Rivning av enebolig. Bygninger var utsatt for en større brann og skal derfor rives. Dersom bevaringsverdig bebyggelse går tapt på grunn av brann eller annen uopprettelig skade, tillates det oppført bebyggelse med samme plassering, dimensjoner, høyder og hovedform, og med materialbruk og fasadeutforming tilpasset det bevaringsverdige miljøet. Status: Rammetillatelse gitt.
  Saksnummer: 201908465 - Byggesak: Hasleveien 6 og 8 - Rivning av enebolig og garasje. Eiendommen Hasleveien 6 består av et boligbygg og en bak liggende garasje. Garasjen skal rives. Garasjen ble påvirket av brannen av verkstedet på Hasleveien 4.
  Eiendommen Hasleveien 8 består av et boligbygg med en liten krypekjeller og et bak liggende uthus. Her skal alt rives. Status: Igangsettingstillatelse gitt.
  Området er under utvikling og byggearbeid må påregnes, interessenter oppfordret til å sette seg inn i reguleringsplaner for området.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Fellesutgiftene er kr 3.503,-* pr. mnd. og inkluderer: Akonto oppvarming, garasjeplass, TV/bredbånd (grunnpakke), garasje, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold sameiet.
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
  Herav:
  Felleskostnader 3.234,-
  TV 199,-
  Bredbånd 70,-
  *Garasje 285,-
  Fra mars 2021 så vil bredbånd koste kr. 189,- og Tv 228,-. Pr mnd. pr. leilighet.
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 4.200,- / 3.600 kwh. pr. år.
  Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv/bredåbnd (grunnpakke). TV-tuner medfølger ikke.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Kommunale utgifter

  Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2020 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. 1.345,- for 2020 dersom boligen benyttes som primærbolig. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 1 588 615,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 5 719 014,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Eiendomsskatt

  Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2020 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen. Eiendomsskatt utgjør 1.345,- for 2020 dersom boligen benyttes som primærbolig. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  - Eierskifte garasjeplass kr. 1.465,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.997.807,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Elisabeth Bjelde og Andreas Bjelde

  Informasjon om forkjøpsrett

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Kavaleren Eierseksjonssameie, med sameiebrøk 88/9665.
  Sameiet består av 134 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner for parkering.
  Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
  Sameiet har avtale med Coor Management AS som benytter Fortuna Renhold AS som underleverandør for renhold av fellesarealene.
  Sameiets eiendommer er forsikret i IF med polisenr: 1554766.
  Dugnad må påregnes.
  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter godkjennelse fra styret.
  I følge styret, har sameiet ikke planlagt noen større påkostninger og/eller vedlikehold i den nærmeste tiden.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 13.750,-
  Visninger: kr 2.500,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 37-0087/20
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR37.2087

  Dato

  Sist oppdatert: 12. januar 2021 kl. 13:57

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Andre boliger i området

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.