Solgt: 3 070 000 kr

Nenset Terrasse 14

3 150 000 kr
129 m²
4 soverom
Boligen
Kjetil Thorsen
Presenteres av
Kjetil Thorsen
Enebolig på Nenset. Flott uteområde med terrasser og basseng. Dobbel garasje 54 kvm. Stor hage med plen og gårdsplass
 • Prisantydning
  3 150 000 kr
 • Totalpris
  3 070 000 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1956
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  129 m²
 • Bruksareal
  164 m²
 • Tomteareal
  911 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Enebolig på Nenset. Gjennomgående god stand. Entre, kjøkken, stue, 4 soverom, baderom, kjellerrom. Solrikt og rolig. Flott uteområde med terrasser og basseng. Dobbel garasje 54 kvm. Stor hage med plen, frukttrær og prydvekster. Gruset gårdsplass

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nenset Terrasse 14, 3736 SKIEN
Kommunenummer 3807, gårdsnummer 221, bruksnummer 923, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 185kvm
Totalt bruksareal: 164 kvm
Totalt primærrom: 129 kvm
P-rom:
1. etasje 70 kvm: Entre, kjøkken, stue, 2 soverom, baderom
Loftsetasje 25 kvm: Gang, 2 soverom
Kjeller 34 kvm: Gang, kjellerstue, vaskerom
Sekundærrom:
Kjeller 35 kvm: Garderobe, 3 boder
Ominnredning av bod til kjellerstue er ikke søkt kommunen. Det foreligger ikke tegninger over loftsetg. Bruken kan derved ikke dokumenteres. Kjøper tar over ansvaret for dette.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Vegheim Taksering og Bygg AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Enebolig oppført i 1 etg., loftsetg. og kjeller. Bygget i murblokker utvendig lektet ut, isolert med 5 cm. og kledd med liggende kledning. Betong takstein fra 90-tallet. Stål takrenner. 2-lags isolerglass vinduer. Enkle vinduer med innsatser i kjeller. El.anlegg med 12 kurser automatsikringer. Vanninntak i kobber. Avløpsrør ut i soil. Vannledninger i plast, kobber og soil. Rør i rør system fra kjøkken med pumpe i kjeller til avløp. Avløpsrør i soil og plast. Terrasse i trykkimpregnerte materialer. Dobbel garasje oppført i 2015 med grunnflate 54 kvm. - dobbel leddport i aluminium med portåpner. Nyere utvendig badebasseng 3,6X4,5 m - dybde 1,2 m - varmepumpe og renseanlegg. Uteplass ved garasjen og basseng.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder noe fuktinnsig og saltutslag kjeller. Noen sprukne/løse fliser på gulv i baderom - ingen oppkant til terskel.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Fliser på gulv i vindfang, entre og baderom. Eller tregulv og laminat på gulv. Fliser på vegger i baderom. Ellers panel og plater på vegger. Panel og plater i himlinger. Pen malt kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer - platetopp, komfyr, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap. Dusjkabinett, wc og innredning med servant i baderom.

Oppvarming

Varmepumpe Panasonic. Vedovn i stue. Ellers basert på elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1956.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. eiendommens lovlighet.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.
Innredede rom i loftsetg. ikke offentlig dokumentert. Likeledes innredning av kjellerstue og garderobe i kjeller. Opprinnelig byggemeldt som loft og boder og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent for denne bruk av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.»

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutt/rettighet som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
11.06.1963 - Dokumentnr: 1513 - Erklæring/avtale
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert boligstrøk på Nenset i Skien. Solrikt, rolig og sentralt

Barnehager, skoler og fritid

Klyve barneskole (1-7) . Kjørbekkhøgda skole (1-7). Kongerød ungdomsskole (8-10). Flere barnehager i nærområde
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

911 kvm eiet tomt opparbeidet og beplantet med plen, frukttrær og prydvekster. Gruset gårdsplass

Parkering

Parkering i dobbel garasje og på egen gårdsplass

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 16/6-2016 er avsatt til: boligbebyggelse
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 18.592,- for inneværende år. I dette inngår eiendomsskatt og gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20.000,- pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.000,-.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.230.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Mårten Juan Michael Skaiaa

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 26-0021/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Skien
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR26.2121

Dato

Sist oppdatert: 13. oktober 2021 kl. 11:02

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.