Solgt: 4 200 000 kr

Ødegårds vei 9

4 290 000 kr
67 m²
2 soverom
Flott og moderne 3-roms TOPPleilighet
Eskil Tyskeberget
Presenteres av
Eskil Tyskeberget
Lørenskog Stasjonsby
Flott og moderne 3-roms TOPPleilighet med 15 kvm balkong, heis og garasje. Kort vei til tog, butikk og skole
 • Prisantydning
  4 290 000 kr
 • Omkostninger
  108 592 kr
 • Totalpris
  4 308 592 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2017
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  67 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 465 kr
 • Energimerke
  Grønn B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Ødegårds vei 9 - En lekker og nyere 3-roms selveierleilighet beliggende i 4.etasje. Leiligheten består av entré, bad, to soverom, stue og kjøkken. Fra stuen har du utgang til en romslig balkong på ca. 15 kvm med flotte solforhold. Garasjeplass i felles garasjeanlegg med heisadkomst til leilighetsplan. Leiligheten har forøvrig bod i leiligheten på ca. 4 kvm og en bod i 1.etasje på ca. 5 kvm.
Ødegårds vei 9 ligger i et nyere, etablert, barnevennlig og sentralt boligområde på Lørenskog Stasjonsby i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skole, barnehager, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.Gangavstand til Lørenskog stasjon(sone1), Rema1000, Framtia barnehage og Luhr barneskole.
Interessenter bes kontakte megler for visning.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Ødegårds vei 9, 1470 LØRENSKOG
Kommunenummer 3029, gårdsnummer 106, bruksnummer 241, seksjonsnummer 42

Innhold

Totalt bruttoareal: 77 kvm
Totalt bruksareal: 70 kvm
Totalt primærrom: 67 kvm
Primærrom:
Entré, stue, kjøkken, baderom og 2 soverom.: 67 kvm
Sekundærrom:
Innvendig bod/teknisk rom: 3 kvm
I tillegg disponerer boligen 1 bod i første etasje.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.10.2020 utført av Anticimex Oslo. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong. Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Det er en sprukket flis til venstre for dør inn til baderom. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Ødegårds vei 9 - En lekker og nyere 3-roms selveierleilighet beliggende i 4.etasje. Leiligheten består av entré, bad, to soverom, stue og kjøkken. Fra stuen har du utgang til en romslig balkong på ca. 15 kvm med flotte solforhold. Garasjeplass i felles garasjeanlegg med heisadkomst til leilighetsplan. Leiligheten har forøvrig bod i leiligheten på ca. 4 kvm og en bod i 1.etasje på ca. 5 kvm.
Entré:
Entreen gir et meget godt førsteinntrykk av leiligheten og er holdt i lyse, nøytrale farger. Her er det god plass til å ta imot gjester. Callinganlegg med video. Parkett på gulv.
Kjøkken:
Lekkert og moderne HTH kjøkken praktisk designet med åpen løsning. Dagens kjøkkenløsning gir en moderne planløsning, men samtidig tilbaketrukket fra stuen. Innredningen har hvite, glatte fronter med integrerte hvitevarer som topp og ovn, og opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet fremstår pent med downlights og fliser under overskap. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Stue:
Lys og romslig stue med med store vindusflater som gir godt med naturlig lys og en god romfølelse. Planløsningen gir flere innredningsmuligheter. Fra stuen har du direkte utgang til en koselig balkong på ca. 15 kvm, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement.
Bad:
Pent og stilrent baderom med mørke fliser på gulv og hvite fliser på vegger som gir en god kontrast. Pen baderomsinnredning med god plass for oppbevaring, speil med belysning, servant med underskap, veggmontert toalett, opplegg for vaskemaskin og innfellbare dusjdører. Downlights i himling. Varme i gulv.
Soverom:
Leiligheten to pene soverom med parkett på gulv.
Kort fortalt:
- Meget attraktiv beliggenhet
- Godt med lagringsplass.
- Balansert ventilasjon
- Stor balkong med flotte solforhold
- Garasjeplass
- A-konto fjernvarme inkludert i felleskostnadene
- Barnevennlig. Framtia barnehage og Luhr barneskole i umiddelbar nærhet
- 7 minutters gange til Lørenskog stasjon som ligger i sone 1

Oppvarming

Fjernvarme med radiatorer. Gulvvarme på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 28.03.2017.
Tillatelsen er gitt på vilkår at utbygger ferdigstiller utomhusarbeider.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
20.07.2016 - Dokumentnr: 663595 - Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:240
Gjelder 3 parkeringsplasser
Bestemmelse om drifts- og vedlikeholdskostnader
Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241
Gjelder denne registerenheten med flere
20.07.2016 - Dokumentnr: 663703 - Best. om adkomstrett
Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:196
Bestemmelse om drift- og vedlikeholdskonstnader
Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241
Gjelder denne registerenheten med flere
20.07.2016 - Dokumentnr: 663717 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:240
Bestemmelse om bruk av utvendig fellesareal for ferdsel, lek og rekrasjson.
Bestemmelse om drifts- og velikeholdskostnader
Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241
Gjelder denne registerenheten med flere
26.04.2017 - Dokumentnr: 433028 - Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:237 Snr:86
Gjelder denne registerenheten med flere
27.03.2017 - Dokumentnr: 263373 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 42
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 68/4256

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Ødegårds vei 9 ligger i et nyere, etablert, barnevennlig og sentralt boligområde på Lørenskog Stasjonsby i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skole, barnehager, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud.
Eiendommen har gangavstand til Luhr barneskole og Framtia barnehage som ble offisielt åpnet mars 2017. Kommunen har ikke skolekretser, men "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes to videregående skoler i nærliggende områder, Mailand og Lørenskog vgs., i tillegg er det et godt utvalg av barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller. Ahus (Akershus universitetssykehus) ligger i nærområdet og er lokal- og sentralsykehus for Akershus fylkeskommune.
Fra boligen er det kort vei til shoppingsentrene Metro, Triaden og Strømmen Storsenter som har over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.
Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.
Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole.
Sport- og fritidsarena: Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby mot E6, vil Selvaag Gruppen etablere en skihall. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, blir Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Alle med en interesse for ski og snø skal få glede av Skihallen. Anlegget vil være åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. Skihallen skal være ferdigstilt i 2020. For nærmere informasjon, se www.skihallen.no
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000 som ligger i 3 minutters gange fra leiligheten. Triaden Lørenskog Storsenter og Metro ligger i nærområdet, med et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Strømmen Storsenter, som er et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.
Området har et godt kollektivtilbud med buss og tog. Nærmeste holdeplass er Lørenskog stasjon som ligger ca. 700 meter fra boligen og som ligger i sone 1. Med bil fra Stasjonsbyen tar det ca. 7 min til Lørenskog sentrum, 9 min til Strømmen Storsenter, 11 min til Lillestrøm, 19 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn.

Barnehager, skoler og fritid

1-7 kl. Luhr skole 0.1 km
1-7 kl. Fjellhamar skole 2 km
1-7 kl. Solheim skole 2.4 km
1-10 kl. Lørenskog friskole 2.8 km
8-10 kl. Fjellsrud skole 1.7 km
8-10 kl. Kjenn ungdomsskole 2.7 km
Vgs. Mailand videregående skole 2.7 km
Vgs. Lørenskog videregående skole 2.9 km
Bhg. Margaretalia barnehage (2-5 år) 0.4 km
Bhg. Framtia barnehage (0-6 år) 0.1 km
Bhg. Langgrunna familiebarnehage (0-3 år) 1.3 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 4 961,1 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Gjesteparkering etter områdets bestemmelser. Det er mulig å montere el-billader i garasjeanlegget, men dette må hver enkelt beboer selv bekoste.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig/forretning/kontor/bevertning/tjenesteyting i henhold til reguleringsplan Ødegården Felt B1, O1, AF2 – Privat/offentlig, datert 19.12.2012 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 19.12.2012, endring vedtatt av Lørenskog kommunestyre den 06.09.2017.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3.465,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførsel, bygningsforsikring, kommunale avgifter, garasje, A-fjernvarme, grunnpakke kabel-tv og internett. .
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Det betales A-konto beløp for el-bil lading i garasjen. Avregning skjer mot slutten av året.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Kommunale utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.186,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførsel, bygningsforsikring, kommunale avgifter, garasje, A-fjernvarme, grunnpakke kabel-tv og internett. .
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
01.01.19: Garasje, felleskostnader, bredbånd, fjernvarme og digital-tv/internett økes med 3,4 %.
01.03.19: Kategori fjernvarme i felleskostnadene økte med 20 %.
Det betales A-konto beløp for el-bil lading i garasjen. Avregning skjer mot slutten av året.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og telenor som internettleverandør og grunnpakken er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2019 beregnet til kr 959 678 ,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.398.592,- .
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Dag Rossing Bjørnstad og Johan Kristian Bjørnstad Holding AS

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Langsiden sameie, med sameiebrøk 68/4256.
Sameiet består av 56 seksjoner.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt på spesielle vilkår.
Planlagte påkostninger:
Etter samtale med styreleder er det ikke planlagt noen økning i fellesgjeld/felleskostnader. Det har vært snakk om å installere kameraovervåkning, men styret ønsker å opparbeide seg kapital før større investeringer foretas.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper unntatt tomter inneholder den i tillegg innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Fastpris
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 60-0167/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR60.20167

Dato

Sist oppdatert: 02. desember 2020 kl. 13:38

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.