Solgt: 6 500 000 kr

Bjørnebråtan 25

4 600 000 kr
135 m²
4 soverom
Velkommen til Bjørnebråtan 25!
Marielle K. Ryberg
Presenteres av
Marielle K. Ryberg
Berger
Unik eiendom med praktutsikt i naturskjønne omgivelser. Sjarmerende bygninger med god tumleplass for store og små. Stor og usjenert tomt med idyllisk sommerhage.
 • Prisantydning
  4 600 000 kr
 • Omkostninger
  116 342 kr
 • Totalpris
  6 616 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1893
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  135 m²
 • Bruksareal
  205 m²
 • Tomteareal
  3 341,7 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Bjørnebråtan 25!
Denne eiendommen er en idyllisk liten perle beliggende på vakre Berger, helt syd i Drammen.
Tomten er hele 3314 kvm. og er bebygget med både bolighus, innredet sidebygning og en stor
dobbelgarasje. Kommunen har ikke boplikt og det er umiddelbar nærhet til marka, kort vei til båt- og badeliv.
- Lys og pen hovedbolig, med fire soverom og oppgradert el-anlegg.
- Stor dobbelgarasje med elbil-lader
- Steinhuset/atelier ble vesentlig oppgradert i 2016 (ikke byggesøkt for varig opphold).
- Meget usjenert beliggenhet med fine uteplasser.
- Nydelig hage med plen, frukttrær og naturtomt.
- Utsikten må oppleves!
- 8 minutter til Sande/Svelvik.
- 30 minutter til Tønsberg/Drammen.
Adkomst via Bjørnebråtan (bratt) eller Flåbekkveien.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bjørnebråtan 25, 3075 BERGER
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 340, bruksnummer 14, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 206 kvm
Totalt bruksareal: 205 kvm
Totalt primærrom: 135 kvm
Enebolig 109 kvm
Garasje 45 kvm
Steinhuset 51 kvm
Enebolig primærrom:
1. etasje 61 kvm: Bad/vaskerom, gang, kjøkken, stue, vindfang,
soverom
2. etasje 39 kvm: Gang, 3 soverom
Steinhuset primærrom:
1. etasje 35 kvm: Åpen løsning for gang, stue og kjøkken. Eget baderom.
I tillegg medfølger innredet loft som ikke medtas i måling grunnet lav takhøyde. Gulvareal på loftet er 29kvm.
Garasje sekundærrom:
1. etasje 45 kvm: Garasjerom med plass til to biler.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.06.2021 utført av Espen Grelland. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

I forbindelse med salg av eiendommen er det utarbeidet en takstrapport, som beskriver eiendommens tilstand og oppgraderingsbehov. Rapporten opererer med tilstandsgrader som forklarer grad av forfall på de enkelte bygningsdeler, rangert fra tg0 (ingen indikasjon) til tg3 (omfattende forfall).
Bolighuset er i følge takstmannens rapport oppført på steingrunn med grunnmur av granittstein. Konstruksjon over grunnmur er tømmer og antatt bindingsverk, med ukjent isolering. Takkonstruksjonen er av type saltak, laget av plassbygde sperrer. Utvendig tekket med betongtakstein. Vinduer av varierende alder der de fleste fremstår i god stand, mens enkelte må påregnes utskiftet kommende år. Ved befaring har takstmann konkludert med at bolighuset er godt bygget, normalt vedlikeholdt og gitt gode oppgraderinger. Boligen er bygget i henhold til tidligere byggeforskrifter, og boligens standard avviker derfor fra dagens krav til rom, innemiljø, energiøkonomisering etc.
Steinhuset er i følge rapporten oppført på fjell, med grunnmur og yttervegger av granittblokker som er spekket med sement. I gavl er det reisverk av trevirke, med ukjent isolasjon. Saltak med nyere tekking av betongstein. Bygget har isolerglass stemplet 2012 og 2016. I følge tidligere eier er bygget vesentlig istandsatt i 2016.
Flere av bygningsdelene både i bolighuset og steinbygningen fremstår uten symptomer, men er gitt tg2 som følge av alder med begrenset gjenlevetid eller manglende dokumentasjon/eldre arbeid. Av andre avvik har takstmann trukket frem behov for drenering og lufting av krypkjeller (tg3) i begge bygg. Det er også påpekt knirk, retningsavvik og høydeforskjeller i begge bygg; men ingen tegn til kritisk svikt. Takstmann har målt for fukt på normalt utsatte steder på både kjøkken og bad i begge bygg, uten funn av forhøyede verdier. Manglende dokumentasjon gir likevel tg2 til begge bad.
Selger og takstmann opplyser i tillegg om privat stikkledning for kloakk, som ved ett tilfelle har fryst ved ekstremkulde.

Standard

Hovedhuset:
1. etasje
Koselig trappegang med adkomst via uisolert forgang. Kjellerluke i malt tregulv. Plass til oppbevaring og garderobe. Klassisk trapp til andre etasje.
Lyst og innbydende kjøkken oppgradert med klassisk hvitprofilert innredning i 2010. Lettstelte plater over ny kjøkkenbenk i eik. Nytt blandebatteri og ny vask i 2020. Frittstående hvitevarer vil medfølge ved overtakelse.
Koselig stue med to avdelinger og god plass til flere møbelgrupper. Sjarmerende gulv og lyse overflater. I tilknytning til kjøkkenet er det fin plass for spisestue, og hyggelig salongstue med ny Jøtul peisovn fra 2020. Stuen har også en varmepumpe. Nydelig utsikt mot Drammensfjorden.
Fint bad med lyse flisvegger og lettstelt gulvbelegg med undervarme. Badet inneholder dusjhjørne med innfellbare dører, romslig baderomsinnredning med servant, speilskap med belysning, toalett og opplegg for vaskemaskin.
Etasjen har i tillegg et lyst og fint soverom.
2. etasje
Etasjen inneholder hele 3 soverom. Samtlige er av god størrelse og holdt i lyse fine farger.
Gammel matkjeller i del av huset, forøvrig krypkjeller.
To taklamper i stua og en på kjøkken og en på soverom vil ikke medfølge ved overtakelsen. Vaskemaskin medfølger ikke. Diverse møbler og hagemøbler vil også medfølge, liste på forespørsel.
"Steinhuset" - betydelig oppgradert i 2016 - ikke byggesøkt for varig opphold.
Hovedetasjen er innredet med en åpen atelier/stue/kjøkkenløsning. Bygget er holdt i en meget sjarmerende stil, hvor naturen har blitt et sentralt holdepunkt med blant annet søyler fra trær på tomta. Etasjen har i tillegg et nydelig baderom med smarte løsninger. Badet inneholder servant, toalett og dusjhjørne.
Åpent loftsrom med begrenset takhøyde og godt gjennomlys.
Utenfor "Steinhuset" er det opparbeidet en flott terrasse med nydelig fjordutsikt og gode solforhold.
Eiendommen er nylig oppgradert med nytt sikringsskap og ny utvendig inntaksboks/kabel, overbelastningsvern 3 x 50 A, overspenningsvern,
elbil stikkontakt, tilkobling til fase 3 og ny lampe i bod.
Nåværende eier har også bekostet fjerning og frakobling av eldre parafintank som lå ved inngangspartiet.

Oppvarming

Eldre varmepumpe i hovedstuen, varmekabler i baderomsgulv i begge bygg. I hovedbygningen er det pipe for vedfyring i stuen, med ny vedovn fra Jøtul som ble montert i 2020. I Steinhuset er det varmekabler i gulv, vedfyring i lukket ovn, tilknyttet stålpipe. Det ble sist gjennomført tilsyn med boligens fyringsanlegg 05.06.2018, og det ble ikke avdekket kritikkverdige forhold eller gitt pålegg om endringer.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden oppføring sent på 1800-tallet. Kommunen opplyser at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført.
Sidebygningens alder er ukjent, men bygget er registrert som anneks/sidebygg/garasje i kommunens matrikkel. Det finnes ingen dokumentasjon for at bygget er godkjent som separat boenhet eller som for varig opphold. Bruk av nåværende innredning vil således være i strid med gjeldende regler og kjøper overtar ansvar for bygningens beskaffenhet og evt. risiko ved innredningen og bruk av denne til boligformål.
Garasjen er oppført etter godkjent byggetegning fra 1982, men det er ikke utstedt ferdigattest på bygget. Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser og servitutter.
Eiendommen har tinglyst rett til vei, adkomst og vannrett på Gnr:340 Bnr:7, Knr:3005 Gnr:340 Bnr:201 og Gnr:340 Bnr:203 i hht. dagboknr. 900045, tinglyst 09.10.1890 og dagboknummer 900048, tinglyst 05.06.1893.
Den nye avløpsledningen er lagt over gnr. 340 bnr. 7 tilhørende Tom Berger (en mindre del av denne tomten, der ledningen ligger, er senere solgt til gnr. 340 bnr. 37). Rett til anlegg og vedlikehold av ledningen er ikke rettssikret ved tinglysing eller skriftlig avtale, men forholdet er ikke omtvistet.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Sidebygningen er ikke søkt for varig opphold eller som separat boenhet.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Bjørnebråten ligger fantastisk til på en høyde ved skogkanten på hyggelige Berger, helt syd i Drammen kommune. Nærområdet består hovedsakelig av eneboliger og tomannsboliger, samt noe fritidsboliger og småbruk.
Få steder på det sentrale østlandet kan slå Berger sommerstid. Her har du kort vei ned til fjorden og Bergerbukta med strand, fiske- og båtliv. Barnehage er i gangavstand fra boligen. Eiendommen ligger nær turmuligheter med topptur til Høgås, lysløype mot Blindevann og kort vei til fin kyststi ved vannet.
Berger har aktiv idrettsklubb med bl.a. fotball, barneidrett, skigruppe og alpintgruppe, samt trening for voksne. Aktivt miljø for o-løp. Lysløype med preparerte skiløyper vinterstid. Se www.Bergeril.no for mer info. Fossekleiva galleri og kultursted tilbyr en rekke kulturelle arrangementer fra utstillinger til konserter og kulturcafè, cafe Jebsen til hyggelige måltider, samt pub på Smia.
Ellers tilgang til de fleste aktiviteter i sentrum av Svelvik, bl.a. med aktiv båtforening, seilforening, turnforening, sykkelklubb, hestesportsenter, karateklubb, musikkforening og flere kor. Flott golfanlegg i Sande.
Søndagsåpen landhandel/storkiosk på Sand/Berger.
Svelvik har også de fleste servicetilbud man forventer av en liten by, slik som; bank, post, apotek, vinmonopol, tannlege, lege, blomsterbutikk, spisesteder, butikker osv. Det samme tilbudet finnes i Sande.
Bussholdeplasser med rute til Svelvik ved hovedveien. Se www.Brakar.no for rutetider.
7 min. kjøring til Svelvik, 12 min. til Sande, 30min til Drammen. Ferje fra Svelvik til Verket på Hurum, med videre tunnelforbindelse under Oslofjorden.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune, et godt sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager.
Berger barnehage ligger i gangavstand fra huset. Utover dette er Ebbestad barnehage og Tømmerås barnehage i sentrum av Svelvik.
Tømmerås barneskole i sentrum, evt. Tangen skole i Nesbygda. Svelvik ungdomskole i Svelvik sentrum. Barn på Berger bruker skolebuss.
Det ligger flere videregående skoler i Drammen. Videre finner man Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden i Drammen, for mer informasjon se www.usn.no.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke kapasitet og tilhørighet med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3 341,7 kvm.
Tomten har en usjenert beliggenhet, tett på natur og dyreliv - og med suveren utsikt til Drammensfjorden.
Pent inngjerdet hage preget av klassisk norsk sommeridyll med frukttrær, bærbusker, store plenområder og gruset gårdsplass og adkomstområder. Deilig terrasseplatting, suveren utsikt og noe naturtomt med grillplass.
Tomten er bebygget med enebolig, "steinhuset" og dobbelgarasje, samt en gammel utedo som benyttes til bodrom.
Noe av plenen i vest, ligger på tilstøtende skogeiers tomt. Grunnkart finnes i salgsoppgaven og dagens bruk er ikke omtvistet.

Parkering

God plass til parkering for to biler i dobbelgarasje, og på egen gårdsplass. Garasjen har lader for el-bil.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett for vann og avløp, via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen, og avløpsledningen er anlagt i åpent terreng, i 2016. Ledningen kan fryse ved ekstremfrost/telegang, og bør vurderes isolert ytterligere. Forholdet er besiktiget av forsikringsselskap, takstmann og entreprenør, og er uttalt å kunne løses med forholdsvis enkle midler.
Det ligger en eldre septiktank på eiendommen, som ikke er fjernet.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, og hele tomten er i kommunens arealdel datert 07.09.2015 avsatt til eksisterende boligbebyggelse. Nærliggende områder er avsatt til LNFR.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter for vann/avløp i 2020 var 5715,- I dette inngår gebyr for vann og avløp. Avgift bestemmes av faktisk forbruk, og beregnes etter innsendt målerstand. Årlige kostnader til renovasjon kr. 3.645,- . I tillegg gebyr for feiing av pipe og tilsyn fra feievesen.
Nåværende eier har det siste år betalt 25.367,- for bruk av strøm/nettleie på eiendommen og dette har inkludert lading av en el-bil. Boligen er tilknyttet telenor for tv-signaler med månedlig kostnad 638,-. Samme leverandør til internettlinje, med månedlig kostnad på 608,- Det betales ca. 4000,- pr, år for brøyting og vedlikehold av felles, privat vei. Evt. avtale om brøyting av innkjøring gjøres med brøyter direkte. Det må påregnes kostnader i forbindelse med forsikring av eiendommen.
Overnevnte kostnader er angitt basert på nåværende eiers avtaler, forbruk og behov og må forventes å variere med familiens størrelse, behov og preferanser.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 555 490,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2019 kr 1 999 763,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: 4.716.342,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- .

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tone Annie Krogh

Konsesjon

Da eiendommen er over 2 mål er den i utgangspunktet underlagt konsesjonslovgivning, og kjøper må ved kontrakt rutinemessig undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet. Denne erklæringen må godkjennes fra kommunen før eiendommen kan overskjøtes til kjøper.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 14.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0212/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.21212

Dato

Sist oppdatert: 08. oktober 2021 kl. 09:07

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.