Solgt: 4 020 000 kr

Kamper Bas 60

3 800 000 kr
173 m²
5 soverom
Velkommen til Kamper Bas 60!
Jonas Madsen
Presenteres av
Jonas Madsen
Kamper Bas
Stor innholdsrik enebolig som er delt av med en enhet i hver etasje! Utleiemuligheter!
 • Prisantydning
  3 800 000 kr
 • Omkostninger
  96 342 kr
 • Totalpris
  4 116 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1980
 • Soverom
  5 soverom
 • Primærrom
  173 m²
 • Bruksareal
  173 m²
 • Tomteareal
  688,2 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Kamper Bas 60!
Stor og innholdsrik enebolig beliggende på populære og barnevennlige Kamper Bas. Boligen ligger meget usjenert til med godt utsyn mot Kilen og Gokstad område. Fra boligen har du kort vei til lekeplass, dagligvarebutikk (REMA 1000 og Meny indre havn) og skole. Kun 1,5 - 2 kilometer inn til sentrum med alle fasiliteter.
Dette er en enebolig som er blitt bygget om slik at den har en leilighet i hver etasje. Tre soverom i hovedetasjen og to i underetasjen. Boligen har blitt oppgradert i senere tid med bl.a. nye vinduer, bygget entre i underetasjen, kjøkken hovedetasje og mange innvendige overflater er skiftet!
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kamper Bas 60, 3228 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 117, bruksnummer 300, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 191 kvm
Totalt bruksareal: 173 kvm
Totalt primærrom: 173 kvm
Hovedetasje:
Entre, stue, kjøkken, bad og 3 soverom.
Underetasje:
Entre, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
Her er det ene soverommet en tidligere bod som er blitt bygget om til et soverom. Påbygget entre er ikke søkt godkjent hos kommunen.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.02.2021 utført av Bnt. Bolig og Nærings Taksering. Hans Petter Olaussen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Enebolig over to plan med separate leiligheter i u.etasje og 1 etasje. Boligen ble oppført i 1980 med isolerte trekonstruksjoner over grunnmurer av sementblokker. Boligen har utvendig stående trekledning og saltak som er tekket med shingel. Boligen har vinduer av trelags isolerglass. Skråvinduer er fra byggeår.
Terrasse av betong er bygget ved stue og det er overbygget terrasse på gårdsplass. Stor terrasse av tre og trapper av tre er bygget ved inngang til u.etasje.
Tomten er skrånende og gårdsplass er asfaltert.
Boligen har fått oppgraderinger i senere år og spesielt i 2014-2020. Det er skiftet vinduer i hele boligen, innvendige overflater i begge etasjer er oppgradert, ny entre er bygget i under etasje og bad i 1 etasje er oppgradert med nye tettesjikt og overflater. I 2007 ble det montert ny taktekking på boligen.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder følgende TG2:
Avflassing på pussede yttermurer.
Alder på drenering.
Noe kledning har påløpt alder.
Sluk innenfor sokkel, sprukket flis og noe misfarging på bad underetasje.
Noe bruksslitasje på kjøkken i underetasje.
Påløpt alder på vvs anlegg.
Tilbygget (inngangspartiet) i underetasjen samt tidligere bod som er omgjort til soverom er ikke søkt godkjent hos kommunen.
Feiervesenet kommenterer at det i 2017 manglet trinn på tak og defekt feier/sotluke bak skap på kjøkken.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen holder en generelt god standard og har blitt godt vedlikeholdt gjennom tiden!
STUE:
I hovedetasjen har man en stor og romslig stue/spisestue med store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Peis og utgang til sørvendt terrasse! Stuen i underetasjen er i en åpen løsning mot kjøkkenet og har lyse og fine overflater.
KJØKKEN:
Kjøkkenet i hovedetasjen ble satt inn i 2014 når boligen ble delt av i to deler. Tidligere var trappenedgangen her. Kjøkkenet i underetasjen er av noe eldre årgang.
BAD:
Bad i hovedetasje ble oppgradert i 2018 med nytt gulv og kabinett. Innredninger fra 2013. Badet ble i 2018 utvidet så det er plass til vaskemaskin og tørketrommel. Badet er innredet med dusj, wc og servant i innredning. Pent flislagt bad i underetasjen som ble bygget i 2007 og er innredet med dusj, wc og servant. Opplegg for vaskemaskin.
SOVEROM:
Boligen har fem soverom hvorav tre er i hovedetasjen og to i underetasjen. Ene soverommet i underetasjen er på opprinnelige byggetegninger en bod, men ble i 2014 bygget om og brukes som soverom.
TOTALINNTRYKK:
Dette er en bolig som har blitt godt vedlikeholdt med tiden og holder en generelt god standard. Boligen er lys og tiltalende og gir et generelt godt inntrykk. Passer perfekt som en generasjonsbolig og/eller utleie.

Oppvarming

Peis i begge etasjer. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.09.1981. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Ferdigattesten omfatter ikke påbygget (gangen) i underetasjen.
Det gjøres også oppmerksom på at ett soverom i underetasjen er en tidligere bod som er gjort om og brukes i dag som soverom uten at det er søkt til kommunen.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3804/117/300:
09.10.1980 - Dokumentnr: 7410 - Erklæring/avtale
RETT FOR KOMMUNEN TIL Å KJØPE UBEBYGGET GRUNN TIL KOMMUNALT
ELLER ANNET OFFENTLIG BRUK
09.10.1980 - Dokumentnr: 7410 - Erklæring/avtale
BESTEMMELSER OM VANN OG KLOAKKLEDNINGER M.V
09.10.1979 - Dokumentnr: 7583 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3804 Gnr:117 Bnr:48
01.01.2020 - Dokumentnr: 1729925 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0710 Gnr:117 Bnr:300
Ingen av disse heftelsene er å anse å ha noen praktisk betydning for eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligen som er i underetasje som er innredet er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Stor og innholdsrik enebolig beliggende på populære og barnevennlige Kamper Bas. Boligen ligger meget usjenert til med godt utsyn mot Kilen og Gokstad
område. Fra boligen har du kort vei til lekeplass, dagligvarebutikk (REMA 1000 og Meny indre havn) og skole. Kun 1,5 - 2 kilometer inn til sentrum med alle
fasiliteter.

Adkomst

Fra Sentrum: Kjør rett gjennom rundkjøringen ved Sandar Kirke inn Gokstadveien. Følg denne et lite stykke og ta så til høyre inn til Øvre Gokstadvei. Følg denne til du kjører til venstre inn til Kamper Bas. Følg Kamper Bas til bakke ned til venstre. Boligen ligger da på venstre hånd. det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Gokstad barneskole og Varden ungdomsskole.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 688,2 kvm. Tomten er delvis skrående og består av natur/hagetomt over flere plan med plen, busker, og bed. Asfaltert innkjøring til eiendommen.

Parkering

Parkering i egen innkjørsel samt parkering på felles oppstillingsplass på toppen av bakken.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert i reguleringsplan Kamper Bas datert 28.01.1979. Formålet for området er boliger.
Eiendommen er regulert i kommuneplan datert 24.09.2019 med formål for boligbebyggelse, forhold som skal avklares og belyses, krav vedr. innfrastruktur og gul sone iht. T-1442.
Det er vedtatt reguleringsplan for Hegnasletta. Planområdet begrenses av veiene Kamfjordgata/Kilgata, Hegnaveien og Breiliveien. Reguleringsplanen legger til rette for noe detaljhandel,
fastsetter grad av utnytting og nytt kjøremønster. Området ligger ca. 100 m sør for den aktuelle eiendommen.
Foruten om dette så er ikke Sandefjord kommune kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 11 762,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 928 877,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 343 957,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3 896 342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Stian Nielsen og Vidar Nielsen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1%
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.250,-
Visninger: kr 2.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0033/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.2133

Dato

Sist oppdatert: 19. mars 2021 kl. 12:08

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.