Solgt: 1 900 000 kr

Paradevegen 8 J

1 990 000 kr
62 m²
1 soverom
Krogsveen v/ Emilio Dunne presenterer Paradevegen 8 J!
Original og stor 2-roms i toppetasjen m/ meget god takhøyde. Skjermet balkong og flott utsyn. Solrikt.
 • Prisantydning
  1 990 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  135 350 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  2 036 482 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1992
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  62 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fellesutgifter
  4 440 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger stille, rolig og barnevennlig til med kort vei til mye. Boligen har en god beliggenhet på feltet med flott utsyn mot skog og jordbruksarealer. Fra boligen er det kun ca. 5 minutter inn til Jessheim med alt av bymessige fasiliteter, her finner du et rikt og godt utvalg av servicetilbud.
Leiligheten holder en normalt god standard og bærer preg av å være godt ivaretatt. Leiligheten har en god og arealeffektiv planløsning som utnytter plassen godt. Videre har den en meget god takhøyde som gir en fantastisk romfølelse. Store vindusflater i stuen slipper inne rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det direkte utgang til en flott balkong i høyden med gode lys- og solforhold. Hems på soverommet.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Paradevegen 8 J , 2060 GARDERMOEN
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 151, bruksnummer 85
Andelsnummer 20, Hannestad Borettslag, organisasjonsnummer 959 133 697

Innhold

Totalt bruttoareal: 70 kvm
Totalt bruksareal: 64 kvm
Totalt primærrom: 62 kvm
Bruksareal:
Leilighet 64 kvm
Primærrom:
Leilighet:
3. etasje 62 kvm: Gang, kjøkken, stue, bad og soverom
Sekundærrom:
Leilighet:
3. etasje 2 kvm:
I tillegg disponerer boligen én innvendig bod, samt bod på balkongen.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.12.2019 utført av BOLIGTAKSERING OSLO & AKERSHUS AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre.
Bygget er antatt fundamentert med lettklinker/betong, siporex/ytong og støpte kjellergulv. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk med utvendig panel. Vinduer med 3 lags isolerglass fra 2011. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takstein.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
- Bad: Grunnet alder.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Sammendrag av selgers egenerklæring

Ble i 2016 funnet fukt i veggen under vinduet mellom verandaen og soverommet. Fallet på verandaen ble endret og veggen ble fikset. Dette ble tatt på borettslagets forsikring og jobben utført av håndverkere.

Standard

Leiligheten holder en normalt god standard og bærer preg av å være godt ivaretatt. Leiligheten har en god og arealeffektiv planløsning som utnytter plassen godt. Videre har den en meget god takhøyde som gir en fantastisk romfølelse. Store vindusflater i stuen slipper inne rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det direkte utgang til en flott balkong i høyden med gode lys- og solforhold. Hems på soverommet.
Kjøkken: Stort kjøkken med god takhøyde, her er det godt skap- og benkeplass, samt god plass til spisebord. Kjøkkeninnredning i bjørkefinér med 1-speil skapfronter og to vitrineskap. Laminert benkeplate med nedfelt vask. Fliser mellom benke- og overskap. Benkbelysning. Integrert keramisk topp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle- og fryseskap. Avtrekksventilator med direkte utluft til over tak. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Bad: Flislagt bad/wc med toalett, innfliset badekar med dusjarmatur. Innfliset speil i vegg med overbelysning. Elektrisk avtrekk. Opplegg og plass for vaskemaskin.
Gulv: Laminat og fliser.
Vegger: Malte flater og fliser.
Himling: Malte flater.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på badet.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.10.1994. Denne kan fås ved henvendelse til megler. I ferdigattesten taes the forbehold om at snøfangere er montert forskriftsmessig.
Ferdigattesten omfatter ikke:
- Garasje, byggemeldt 1995.
-Utskiftning av vinduer og dører, byggemeldt 2010.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.
Dagboknr. 2983, 2984, 2986 tinglyst: 22.03.1989 type: heftelse.
Forkjøpsrett for selger i ubebygget stand untatt ved overdragelse til borettslaget. Forkjøpsretten må gjøres gjeldene innen 1 måned.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger stille, rolig og barnevennlig til med kort vei til mye. Boligen har en god beliggenhet på feltet med flott utsyn mot skog og jordbruksarealer. Fra boligen er det kun ca. 5 minutter inn til Jessheim med alt av bymessige fasiliteter, her finner du et rikt og godt utvalg av servicetilbud.
Fra eiendommen er det kort vei til Hannestad bussholdeplass med bussforbindelser inn til både Jessheim og Gardermoen med togforbindelser til Oslo. Fra Jessheim er det meget gode togforbindelser med avganger hver halvtime inn mot Oslo. Parkeringsplasser prioritert for pendlere gjør turen inn til hovedstaden svært enkel!
Kort vei til skog og mark med gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Fra Nordbytjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Om vinteren kjøres det opp skiløyper på jordene nær boligen. Videre er det flotte sykkel- og turstier i området! Kun 10-15 min inn til Romeriksåsen med et av Romerikes mest varierte friluftsområder som kan by på alt fra tur- og sykkelstier, badeplasser, jakt og fiskemuligheter, milevis med oppkjørte skiløyper og skianlegg.
Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker med beliggenhet kun én km fra Jessheim sentrum. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger.
Tidsavstand med bil:
Jessheim: ca. 5 min.
Oslo Lufthavn: ca. 7 min.
Lillestrøm: ca. 22 min.
Oslo Sentrum: ca. 30-35 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 14 913 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Parkering på biloppstillingsplass med motorvarmer. Forøvrig gjesteparkering etter gjeldende bestemmelser for området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan "Hannestad nord, felt A, B, C, D" datert 10.03.1989 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.3.1989, revidert 21.6.1989.
Avsatt i kommuneplanen til: landbruk, natur og friluftsområde vedtatt 07.09.2015
Grenser inntil reguleringsplan for "Hannestad nord" stadfestet 15.01.1989.
Berørt av flystøysoner i forbindelse med hovedflyplassen.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4.440 ,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførsel, drift og vedlikehold, kommunale avgifter, forsikring, kabel-tv og internett, motorvarmer mm.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2020.
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.500,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og er inkl. i felleskostnader. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Felleskostnadene er kr 4.440 ,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførsel, drift og vedlikehold, kommunale avgifter, forsikring, kabel-tv og internett, motorvarmer mm.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2020.
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.500,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og er inkl. i felleskostnader. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 618 148,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr. 2 225 332,80. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2018.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 18 478,- pr. 31.12.2018
Andel fellesgjeld er kr 135 350,- pr. 11.12.2019
Total fellesgjeld for boligselskapet er 9 456 915,- pr. 11.12.2019 og lånevilkårene er:
Husbanken - 11350964
Rentebetingelser: 1.89% pa.
Lånets løpetid: 01.01.2023
Husbanken - 11360104
Rentebetingelser: 1.89% pa.
Lånets løpetid: 01.01,2023
Husbanken - 11351287
Rentebetingelser: 1.89% pa.
Lånets løpetid: 01.07.2023
Handelsbanken - 94927030661
Rentebetingelser: 2.8 % pa.
Lånets løpetid: 30.06.2048

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2.126.482,-. Av dette beløpet utgjør kr 135 350,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650 pr. ny andelseier.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.325,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Oda Kitter Asak

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Hannestad Borettslag.
Borettslaget består av 62 leiligheter fordelt på 8 bygninger.
Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30
Dugnad og trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år: Vinduer og terrassedører byttet ut i 2010. Generell vedlikehold.
Planlagte påkostninger: Generell vedlikehold. Pigge opp balkonger i 3. etasje og ny membran.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom BORI. Dette innebærer at BORI innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom BORI er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 25.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 15.150,-
Visninger: 2. stk. inkl./kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0285/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.19285

Dato

Sist oppdatert: 14. oktober 2020 kl. 13:31

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.