Komplett salgsoppgave

Kirkegata 6C

2 300 000 kr
70 m²
1 soverom
Velkommen til Kirkegata 6C!
Velkommen til Kirkegata 6C!
Eirik Varmo
Presenteres av
Eirik Varmo
Langestrand - Selveierleilighet med lave felleskostnader! Kort vei til både skole, badestrand og Fritzøe Brygge.

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  2 300 000 kr
 • Omkostninger
  57 500 kr
 • Totalpris
  2 357 500 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1730
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  70 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  1 000 kr
 • Energimerke
  Gul F

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Kirkegata 6C!
Her kan du flytte inn i et ærverdig og koselig miljø på Langestrand med kort vei til Fritzøe Brygge og Batteristranda. Leiligheten har en fin planløsning og er klassisk innredet med 1 soverom og bad, separat kjøkken løsning, og en romslig stue med vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys.
Velkommen til visning og ditt nye hjem!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kirkegata 6C, 3264 LARVIK
Kommunenummer 3805, gårdsnummer 3020, bruksnummer 2625, seksjonsnummer 4, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 72 kvm
Totalt primærrom: 70 kvm
Primærrom:
Leilighet:
1. etasje 70 kvm: Entre, gang, trapperom til kjeller, bad, kontor, 1 soverom, stue og kjøkken.
Sekundærrom:
Leilighet:
1. etasje 2 kvm: Bod
I tillegg disponerer boligen bod/kjellerrom som har adkomst via leiligheten.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 28.03.2022, utført av Anticimex Sandefjord AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Kontor er opprinnelig et kott ifra de originale byggetegningene og er således ikke godkjent for varig opphold. Se utfyllende informasjon om dette i avsnitt om ferdigattest.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført med støpt gulv mot grunn. Grunnmur vurdert til og være i naturstein. Etasjeskillere i trekonstruksjon samt yttervegger i trekonstruksjon med utvendig stående trekledning. Vinduer i 2-lags glass med karmer og rammer i tre. Yttertaket har saltaksform og tekket med takstein. Oppvarming er via elektrisitet ,vedfyring og luft til luft varmepumpe. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Leiligheten er oppgradert med nye vinduer og ytterdør i 2017 og nytt tak i 2021
Det gjøres spesielt oppmerksom på: Det er ikke røykvarslere iht forskrift i boligen som gir en TG3 med prisanslag 0-1000 kr. Takstmann never at gulvflater under innredning på bad har stedvis lite fagmessig utførelse og det kan heller ikke verifiseres om det er membran på vegger utenfor dusjsonen. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, og det
kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer disse anmerkningene får TG2. Ventilasjon i leiligheten vurderes til å ikke være tilfredsstillende, tg2. Overflate gulv i kjelleren registreres bomlyd i enkelte gulvfliser som kan indikere manglende heft, tg2. Trapp ned til kjeller bemerkes med tg2 grunnet manglende håndløper, åpninger i rekkverk på over 10 cm og knirk. Det er registert målbare skjevheter på ca 36mm på kjøkken, tg3 og 22mm i stue,tg2. Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999. Med bakgrunn i ovennevnte bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person, tg2. Stedvis noe råteskade på kledning og vindskier, tg2. Alder og materialvalg på vann og avløpsledninger tilsier at anbefalt brukstid og restlevetid på vann- og avløpsrør med tilliggende utstyr bør vies spesiell oppmerksomhet tg2 settes for å belyse risiko.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om badet, skjevheten på kjøkken og stue samt det elektriske etc. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Krogsveen V/Eirik Varmo har gleden av å presentere denne praktiske selveier leiligheten på Langestrand!
Leiligheten er beliggende rett i nærheten av Fritzøe brygge med flere butikker og restauranter. Leiligheten ligger også i nærhet til flere rekreasjonsmuligheter med badefasiliteter på batteristranda som også har lekeplass for de minste og flotte områder i byen hvor man kan nyte aktive dager i et pulserende bymiljø.
I entreen er det er plass til å henge av seg yttertøy og føres videre til en større hall med adkomst til bad og trapperom ned til kjeller.
Videre inn entrer man kjøkkenet som ligger i delvis åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredning med lyse profilerte fronter og fliser på vegg over kjøkkenbenk. Benkeplate av laminat og oppvaskkum med ett-greps armatur. Det er et flott og praktisk kjøkken med gode arbeidsflater. Her kan husets kokk konversere med gjestene samtidig som middagen forberedes.
Den romslige stuen gir et luftig og åpent inntrykk og med god plass er det flere møbleringsmuligheter.
Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: Kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin og vaskemaskin
Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene er kjøpt for noen år tilbake, og kjøper må forvente slitasje som følge alder og normal bruk.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Boligen har peisovn i stue og varmepumpe montert på kjøkken. På badet og gangen er det gulvvarme.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med. Larvik kommune opplyser om at Feiing i 2018 ikke utført pga ingen hjemme ved varslet feiing(Siste utførte feiing er i 2009)

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden seksjonering av leiligheter i 1986.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Larvik kommune opplyser følgende: Saken er drøftet med tilsyn på virksomheten byggesak som mener leiligheten til salgs (snr. 4), er lovlig tatt i bruk som boenhet i sin tid. Det vises til at saksbehandler i vedtak 168/85 har tatt stilling til dette ved å godkjenne at det skal innredes 3 leiligheter i bygningen. Vedlagte tegninger til vedtaket er godkjent og stemplet av bygningssjefen i Larvik.
Dagens planløsning viker ifra de originale byggetegningene men stemmer over ens med tegningene brukt ved seksjonering. Leiligheten er gjort om ifra å ha 2 soverom til 1 soverom og badet er flyttet til hallen med eget inngangsparti. Det er også et større rom som er benyttet til kontor mellom soverom og bad som opprinnelig var et kott og er ikke omsøkt og således ikke godkjent for varig opphold.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr , 1985/8470-4/30 tinglyst 30.09.1985, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett som sier at eier av leiligheten gis rett til å benytte eksisterende adkomstvei fra Kirkegata over eiendommen med GNR 20, BNR 1099 i Larvik.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Eiendommen har tinglyst rett til nødvendig adkomst frem til parkeringsplasser over GNR 20 BNR 2626. Rettigheten er tinglyst på GNR 3020 BNR 2625 Kirkegata 6C dagboknr 1985/8470-3/30, tinglyst 30.09.1985.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.
Det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er i 2019 målt radonverdi på 26 Bq/m3 i boligen og dette er innenfor angitt grenseverdi.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Attraktivt beliggende på Langestrand med gangavstand til Fritzøe Brygge med butikker, cafe og spisesteder, Farris Bad, Bølgen kulturhus, skole, barnehage og ikke minst en av Larviks flotteste badestrender. Gode solforhold.

Adkomst

Ta første utkjørsel i rundkjøringen ved Fritzøe Brygge. Ta deretter inn til venstre, Kirkegata. Leiligheten ligger da på høyre hånd merket med til salgs skilt.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Langestrand skole, Mesterfjellet skole, Ra ungdomsskole, Thor Heyerdahl vgs og flere barnehager i området.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Fellestomt 321 kvm. Tomtearealet er fellesareal med de andre seksjonseierne i sameiet.
Rett ved inngangspartiet er det en flott felles terrasse som kan benyttes.

Parkering

Biloppstillingsplass i bakgården. Det er ikke vedtektsbestemte parkeringsplasser, men det blir pr i dag praktisert slik at denne leilighet har en biloppstillingsplass utenfror sin egen seksjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Kirkegata 13 med omliggende kvartaler/bebyggelse datert 11.05.2005 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 06.02.1985 som er regulert til spesialområde bevaring - som skal opprettholde sin bevaringsstatus og skal bevares i forhold til opprinnelig karakter og utforming. Gjeldende kommunedelplan for Larvik by 2021-2033 med sentrumsstrategi datert 06.10.202, Kulturmiljøet på Langestrand har historie tilbake til 1600-tallet og minner om industrisamfunnet og arbeidernes historie. Gateløp og plasser inngår som en del av det helhetlige kulturmiljøet og skal bevares. Gatebelegg som er særpreget for området skal bevares.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 1000,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, styrehonorar og sparing.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10170 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet viken fiber Altibox som leverandør av internett og kabel-tv og har avgift på kr 768 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 10 614,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 10170 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 17.194 som er inkludert i fellesutgiftene
Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox som leverandør av kabel-tv og har avgift på
kr 768 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 575 722,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 072 599,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.358.842,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jens Bang

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet kirkegata 6c sameie, med sameiebrøk 27/100.
Sameiet består 4 leiligheter.
Forretningsfører/ Styreleder er Jens bank, tlf: 920 38 547
Dugnad må påregnes
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år: Byttet tak i 2021 og ytterdør og vinduer i 2017
Planlagte påkostninger: Ingen planlagte påkostninger etter info ifra styreleder
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 2% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 1875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0022/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.2222

Dato

Sist oppdatert: 24. mai 2022 kl. 13:48

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.