Solgt: 3 850 000 kr

Bjørmofaret 2C

3 490 000 kr
80 m²
2 soverom
Krogsveen v/ Sofia Boutani presenterer Bjørmofaret 2C - En meget attraktiv og lys 3-roms eierleilighet på Jessheim
Sofia Boutani
Presenteres av
Sofia Boutani
Jessheim
Attraktiv og innbydende 3-R eierleilighet i 1. etasje med garasje og vestvendt terrasse | Sentrumsnært og rolig boområde
 • Prisantydning
  3 490 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  37 892 kr
 • Omkostninger
  88 592 kr
 • Totalpris
  3 976 484 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1995
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  80 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 933 kr

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Bjørmofaret 2C er en meget attraktiv, innbydende og romslig 3-roms eierleilighet beliggende i 1. etasje av flermannsbolig. Leiligheten har en gjennomgående god planløsning og bærer preg av å være godt ivaretatt gjennom årene. Det er tilhørende garasje og biloppstillingsplass utenfor leiligheten samt gjesteparkering.
Leiligheten rommer lys entré, tiltalende stue i god størrelse og et separat kjøkken med spiseplass. Det er videre et pent flislagt bad og to gode soverom med garderobeløsninger. Utgang til delvis overbygd markterrasse på ca. 23 kvm og hage med utebod på ca. 8 kvm. Her bor man i et populært og tilbaketrukket boområde med kort vei til gode turområder, Norbytjernet og Jessheim sentrum. Nærmeste barnehage ligger ca. 300 m unna. Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bjørmofaret 2C, 2068 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 19, bruksnummer 347, seksjonsnummer 9

Innhold

Totalt bruttoareal: 88 kvm
Totalt bruksareal: 80 kvm
Totalt primærrom: 80 kvm
Bruksareal:
Eierleilighet 80 kvm
Primærrom:
1. etasje 80 kvm: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom
I tillegg disponerer boligen sportsbod ved inngangspartiet på ca. 5 kvm og hagebod på ca. 8 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.08.2021 utført av Agenda Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.
Bygningen antas oppført med støpt plate på komprimerte masser. Ringmur med plate på mark. Yttervegger oppført i isolert trebindingsverk. Yttervegger er utvendig kledd med liggende bordkledning/trepanel, malt i 2020 i regi av sameiet. Tak-konstruksjon er av sadlet form. Takstoler i tre med isolasjon mot kaldt loft. Tekking av betongtakstein. Etasjeskiller av betongelementer med v-fuge.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Følgende har fått tilstandsgrad 2(TG2):
- Bad. TG grunnet alder. Manglende dokumentasjon.
- Kjøkken. TG grunnet alder. Innredning er i funksjonell stand med normal bruksslitasje og ingen unormale fuktverdier ble påvist i utsatte soner.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Bjørmofaret 2C er en meget attraktiv, innbydende og romslig 3-roms eierleilighet beliggende i 1. etasje av flermannsbolig. Leiligheten har en gjennomgående god planløsning og bærer preg av å være godt ivaretatt gjennom årene. Delikate fargevalg på veggene gjør det enkelt å kunne innrede etter egen smak. Det er tilhørende garasje og biloppstillingsplass utenfor leiligheten samt gjesteparkering.
Entré
Lys entré med god plass for å henge fra seg yttertøy og sko. Fliser og gulvvarme byr således på en lun og god velkomst. Fra entreen er det adkomst til romslig gang med plass for både avlastningsbenk og garderobeløsning.
Stue
Tiltalende stue i god størrelse med god plass for sofa-løsning, spisegruppe og øvrig møblement. Gode vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys som gir en luftig romfølelse. Utgang til flott terrasse på ca. 23 kvm som byr på gode solforhold og plass for flere sittegrupper. For kjølige høst- og vinterdager kan man ta i bruk stemningsfull peisovn.
Kjøkken
Romslig kjøkken med god plass for spisebord og stoler. Innredning med skrog fra byggeår og med fornyede fronter fra ca. 2007. Det er laminert benkeplate med nedfelt stålvask og nylig skiftet ettgreps blandebatteri fra 2021. Beskyttelses-plate på vegg over benkeplate og frittstående hvitevarer. Flott vindusflate som gir godt med naturlig arbeidslys.
Bad
Pent flislagt bad med varmekabler i gulv. Rommet er innredet med gulvstående toalett, dusjhjørne med henglset dør og baderomsmøbel med servant og under- og høyskap. Det er opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk med tillufts.spalte under dørblad.
Soverom
Leiligheten har to lyse og fine soverom, begge i god størrelse og utstyrt med garderobeløsninger. For øvrig lagringsplass kan man benytte seg av utvendig sportbod på ca. 5 kvm ved inngangspartiet og koselig hagebod på ca. 8 kvm.
Innvendige overflater:
Vegger: Malte plater, malt betong.
Gulv: Laminat, fliser.
Himlinger: Malt betong.

Oppvarming

Leiligeheten blir oppvarmet med elektrisk fyring via panelovner og varmekabler i gulv på bad og entré. Vedfyring med peisovn i stuen.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.02.2004. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Dagens planløsning fraviker fra innsendte byggetegninger datert 20.05.1994. Det er tidligere oppført en vegg mellom stue og gang, men denne er tatt ned i ettertid slik at det er åpen løsning fra gangen til stuen. Endringen er ikke bruksendret eller omsøkt hos kommunen og kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
Dagboknr 10052, tinglyst 11.12.1995, type heftelse: Erklæring/avtale. Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Dagboknr 13978, tinglyst 07.12.2000, type heftelse: Bestemmelse iflg. skjøte. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Best. om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter/telesentral.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Nordbymoen er et populært, rolig og veletablert boligfelt i barnevennlig omgivelser. Boligen har en sentral beliggenhet med nærhet til sentrum og alt av fasiliteter. Her bor du rolig med kort vei til mye!
Det er kort vei inn til Jessheim sentrum med alt av bymessige fasiliteter - Jessheim By har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Jessheim storsenter rommer over 150 butikker og restauranter; her er det noe for enhver smak og behov. Videre har storgata flere flere koselige spisesteder, kafeer, barer og utesteder, og mye mer. Ullensaker kulturhus har 3 kinosaler og byr også på teater, danseskole, konsertert og mer.
Nordby togstasjon ligger kun 1 km fra boligen, med avganger inn til hovedstaden hver halvtime med en reisetid på kun 40 minutter til Oslo S. Bussforbindelser til Gardermoen. Parkering prioritert for pendlere. I tillegg gode bussforbindelser til Oslo Lufthavn, Jesssheim sentrum, Årnes, Nannestad m.m.
Kort vei til Nordbytjernet som er Ullensakers mest populære badeplass. Tjernet er en naturperle som trekker mange mennesker på fine sommerdager. Her finnes flotte turstier rundt hele tjernet og et yrende badeliv om sommeren. Her er det flere badebrygger og fiskebrygger, volleyballbane, grillplass, treningsapparater m.m.
Utover dette kan Jessheim-marka by på turstier, sykkelstier, skiløyper og lysløype. Jessheimmarka har også gode vintertilbud hvor det blir kjørt opp flotte skiløyper.
Avstander med bil
Gardermoen: ca 10 min
Lillestrøm: ca 25 min
Strømmen: ca 28 min
Oslo S: ca 35 min

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 4 164,3 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og på baksiden av bygget er det opparbeidet med lekeområde med benkeplass. Leiligheten har eksklusiv bruksrett for hageparsell utenfor sin leiligheten. Opparbeidet med gressplen, beplantinger og hekk. God boltreplass for hele familien!

Parkering

Parkeringsplass i garasje på ca. 16 kvm og biloppstillingsplass utenfor leiligheten. Gjesteparkering på sameiets eiendom og gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for "Sørholtet" med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 24.01.1994.
Avsatt i kommuneplanen vedtatt 23.03.2021 til boligbebyggelse - nåværende.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 5 016,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 1 933,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, forretningsførsel, strøing/brøyting internveier, generelt vedlikehold og drift av sameiet m.m.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Avgiften er på kr. 1.400,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 798 339,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 874 020,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 57 006,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 37 892,- pr. 31.12.2020.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.616.484,-. Av dette beløpet utgjør kr 37 892,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Else Marie Sæbø

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Bjørmofaret Boligsameie, med sameiebrøk 78/896.
Sameiet består av 10 eierseksjoner.
Forretningsfører er Progressum Oslo AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere.
Foretatt påkostninger de senere år: Generelt vedlikehold. Maling av fasader.
Planlagte påkostninger: Generelt vedlikehold.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 20.777,-av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0065/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.2165

Dato

Sist oppdatert: 11. oktober 2021 kl. 12:27

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.