Solgt: 7 000 000 kr

Gabels gate 1

7 500 000 kr
91 m²
2 soverom
Velkommen til Gabels gate 1!
Spennende selveier hjørneleilighet med moderniseringsbehov. God takhøyde, stukkatur, rosett og ildsted. Sentral og rolig beliggenhet.
 • Prisantydning
  7 500 000 kr
 • Omkostninger
  188 842 kr
 • Totalpris
  7 188 842 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1900
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  91 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  2 461 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Gabels gate 1!
Dette er en romslig 3-roms hjørneleilighet med store vinduer som gir godt med lys. Beliggende på hjørnet i rolig sidegate på Skillebekk.
Leiligheten trenger modernisering, men har unike detaljer som stukkatur, rosett og god takhøyde.
Kjøkken med integrerte hvitevarer. Flislagt bad med badekar, servant og toalett. I tillegg separat toalett i gangen.
Hovedsoverom med doble dører inn til stuen. Lys hjørnestue med ildsted.
Soverom to vender inn mot rolig bakgård.
Leiligheten disponerer to romslige boder og har egen inngang inn fra felles inngangsparti.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gabels gate 1, 0272 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 211, bruksnummer 98, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 97 kvm
Totalt bruksareal: 93 kvm
Totalt primærrom: 91 kvm
Primærrom 1. etasje - 91 kvm:
- Entré, toalettrom, bad, to soverom, kjøkken og stue.
Sekundærrom 1. etasje - 2 kvm: Kott i tilknytning til kjøkkenet.
I tillegg disponerer leiligheten en loftsbod på ca. 4 kvm. og en kjellerbod på ca. 5 kvm. med en takhøyde på ca. 2,70 meter.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.04.2021 utført av . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Klassisk bygård over 4.etasjer samt. kjeller og loft. Grunnmur og bærende konstruksjoner er iht. boligsalgsrapport av naturstein, teglstein og mur-konstruksjoner. Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Valmtak i trekonstruksjoner tekket med takstein (ikke besiktiget). Utvendige fasader med pussede murflater.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder punkter med tilstandsgrad 2 (TG2):
BAD:
- Vannrør: Fordelerstammer for rør-i-rør-systemet er plassert i kjøkkenskap uten mulighet for sikker avrenning til sluk.
- Sanitærutstyr og innredning:
- Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert.
- Overflater gulv: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
- Membran, tettesjikt og sluk: Membran er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid.
- Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til 10 mm. Dette er vurdert til ikke å være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet.
KJØKKEN:
- Varmtvannsbereder: TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid.
- Vannrør: Fordelerstammer for rør-i-rør-systemet er plassert i benkeskap uten mulighet for sikker avrenning til sluk
- Annet: Vaskemaskin i benkeskap. Uheldig siden dette rommet ikke er til denne aktiviteten da rommet ikke har membransikring eller sikker avrenning til sluk ved en eventuell lekkasje.
TOALETTROM:
- Ventilasjon: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
- Vannrør: Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
- Sanitærutstyr / innredning: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert.
ØVRIGE ROM:
- Innerdører: Enkelte innerdører har skader/slitasje.
ETASJESKILLER 1. ETASJE:
- Skjevhetsmåling: Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert. Det er merkbare skjevheter. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i rommet er målt til 50 mm. i entré og 55 mm. i stuen. Årsak til skjevhetene er uvisst.
TEKNISKE ANLEGG/VVS-ANLEGG
- Varmtvannsbereder: TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid.
- Vannrør: Fordelerstammer for rør-i-rør-systemet er plassert i kjøkkenskap uten mulighet for sikker avrenning til sluk (hensikten er å unngå følgeskade ved en eventuell lekkasje fra systemet). Gjelder eldre vannrør av kobber. Vannrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er overskredet. Konsekvensen er usikker restlevetid.
Følgende punkter har fått tilstandsgrad 3 (TG3):
- Overflater gulv: Det er stedvis knirk i gulvet. Gulvet i stue og soverom bærer preg av skader/slitasje.
- Ildsteder/skorsteiner inne i boligen: Det er åpent pipeløp på skorstein inne på kjøkkenet. Hullet er dekket med en pappbit. Dette er ikke tilfredsstillende tettet. Strakstiltak anbefales.
- Ildsteder: Det er ikke etablert ubrennbar plate under ildsted. Avstand fra ildsted til brennbart materiale er mindre enn 30 cm. og dermed i utgangspunktet forskriftsstridig.
- Brannslokkingsutstyr: Brannslukkerutstyr er utgått/ikke forskriftsmessig vedlikeholdt.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten består av:
Kjøkken: Innredning med glatte fronter i lyst tremønster. Benkeplate av laminat. Nedsenket oppvaskkum i rustfritt
stål med ett-greps armatur. Belysning og stikkontakt under overskap. Integrert induksjonstopp fra Aeg. Vegghengt ventilator over platetopp med
belysning fra Aeg. Integrert stekeovn fra Aeg. Integrert oppvaskmaskin fra Aeg. Vannrør med rør-i-rørsystem og avløpsrør i plast. Integrert kjøleskap
med frysedel fra Aeg. Vaskemaskin i kjøkkenskap. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør i plast.
Bad: Flislagt gulv med gulvvarme og flislagt vegger. Malt himlingsflate. Vegghengt servantskap med skuffer i lyst tremønster.
Ovenpåliggende servant i porselen med ett-greps armatur. Speilskap med belysning på vegg over servant. Hjørne badekar med boble funksjonen og
regndusj, samt to-greps armatur. Vegghengt toalett. Vannrør av typen kobber og synlige avløpsrør i plast. Mekanisk avtrekksvifte i himling.
Toalettrom: Gulvflater med belegg. Malte vegg- og himlingsflater. Vegghengt servantskap i lyst tremønster. Ovenpåliggende servant
i porselen med ett-greps armatur. Speil på vegg over servant. Vegghengt toalett. Vannrør av typen kobber og synlige avløpsrør i plast. Naturlig ventilasjon.
Øvrige rom: Gulvflater med tre-stavs parkett. Veggflater med malte flater, tre panel og brysningspanel. Malte himlingsflater med struktur og rosetter. Profilerte
innerdører og listverk. Naturlig ventilasjon.
Leiligheten har tofløyet profilert entrédør med brannklasse B30 fra 2015. Vinduer med karmer/rammer av treverk med to-lags glass fra 2008.
Leiligheten har eget inngangsparti. Adkomst via felles inngang. Oppgangen har callinganlegg.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og vedfyrte peiser. Varmekabler i gulvstøp på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1900.
Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1903, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. I tillegg foreligger det ekspedisjonsdokument på innredning av wc fra 1933 og 1937, på areal fra 1933, samt. ferdigattest på loft fra 1986 og henlagt approbasjonsdokument på kjellernedgang fra 1990.
Siden originale byggetegninger er kjøkken flyttet til rommet ved siden av som opprinnelig var et pikeværelse. Det er også opprettet bad der det var anretning og installert wc rom i leiligheten.
I følge originale byggtegninger var denne seksjonen en del av en større leilighet. I 1984 ble denne oppdelt og seksjonert i to leiligheter, noe som ikke ble byggemeldt eller godkjent av plan- og bygningsetaten.
Seksjonseierene som er berørt av denne oppdelingen, dvs i 1.etasje og i 3.etasje har engasjert en arkitekt som hjelper dem som ansvarlig søker i prosessen med å finne en løsning hos Plan og bygningsetaten. Saken er under arbeid - i følge arkitekten, og Covid-19 har gjort at ting har stoppet litt opp. Det har allerede blitt søkt om godkjenning, men den første søknaden nådde ikke frem.
Det er også via arkitekten vært engasjert advokat som bistår. Det må forventes at dette ikke vil avklares med det første.
Seksjonseierene som er berørt av saken må enten gå sammen om saken videre evt. søke med egen ansvarlig søker.
Interessenter oppfordres til å sette seg inn i saken på saksinnsyn hos Oslo kommune med saksnummer 201814857 og saksnummer 202017339.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning, samt all risiko, kostnader og tiltak rundt prosessen videre med å få leiligheten godkjent som selvstendig boenhet.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 59048-1/105, tinglyst 22.11.1993, type heftelse: Pantsettelseserklæring til sameiet på kr 50.000,-.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Utleie skal meldes til styret for godkjenning, godkjenning kan ikke nektes uten saklig grunn. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Etterspurt og attraktiv beliggenhet i veletablert og rolig boligstrøk som hovedsakelig består av klassiske bygårder i kvartalsbebyggelse.
Kort vei til et rikt utvalg bymessige fasiliteter, småforretninger, skoler, barnehager og trikk-/bussforbindelser i alle retninger. Fra Drammensveien på Skillebekk går bytrikken hvert 10. minutt og tilgjengeligheten til byens øvrige fasiliteter er direkte. Solli plass byr på flere trikk- og busslinjer, og fra Nasjonalteateret stasjon finner man tog og Flytog.
Gangavstand til sentrale deler av byen som blant annet Solli Plass, Frognerveien, Bygdøy Allé, Aker Brygge og Tjuvholmen. På Tjuvholmen er det gode bademuligheter sommerstid.
Nærhet til populære restauranter som Hos Thea, Sawan, Pizza da Mimmo og flere sushi-restauranter. I tillegg er veien kort til flere daglivareforretninger.
I området er det lett tilgang til flotte tur- og rekreasjonsområder på Bygdøy, langs Frognerkilen, eller Frognerparken med det fantastiske Vigelandsanlegget. I tillegg finner man mindre parker som Framnesparken og Tinker'n like ved.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 531,1 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Gårdsrom opparbeidet med busker, diverse beplantning og steinlagte områder.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.
Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-1949 datert 26.09.1974. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.
Pågående plan- og byggesaker i området:
- Saksnr. 200504456 - Reguleringssak: Fjordbyplanen - Program for planarbeid. Les mer på Oslo plan- og bygg sin nettside ved å søke på saksnummeret.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Eiendommen er verneverdig/SEFRAK-registrert. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av kommunen eller fylket før igangsetting.
Kontakt megler for mer informasjon.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2.461,- pr. mnd. og inkluderer: Bredbånd, kommunale avgifter, felles byggforskring, trappevask, vaktmestertjenester, forretningsfører, drift og vedlikehold av sameiet.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2020 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. kr 2.245,-for 2020 dersom boligen benyttes som primærbolig. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.000-15-0000,- pr. år. Nåværende eier har ikke brukt ildsted som oppvarmingskilde.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 695 800,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 652 666,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 13.456,- pr. 16.04.2021
Andel fellesgjeld er kr 1.438,- pr. 16.04.2021
Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.688.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Bjarne Melgaard

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Boligsameie Gabelsgate 1, med sameiebrøk 126/2160.
Sameiet består av 13 leiligheter og 1 næringsseksjoner.
Forretningsfører er Ivan Heggelund, tlf. 22 44 00 81.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til sjenanse eller ulempe for øvrige beboere.
Foretatt påkostninger de senere år:
- 2018: Installert trådlåst brannvarslingssystem, brannsikret bygningsmasse og installert elektronisk låsesystem.
- 2016: Modernisert pipeløp.
- 2001: Nytt tak ble lagt.
Planlagte påkostninger:
- Ingen planlagte påkostninger ut over generell drift og vedlikehold, i følge styreleder. Dukker det opp større ting som må gjøres i sameiet, finansieres dette av ekstraordinære innskudd fra hver enkelt seksjonseier fordelt på eierbrøk.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,20% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 3.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgave: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 40-0099/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Majorstuen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR40.2199

Dato

Sist oppdatert: 28. april 2021 kl. 18:53

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.