Solgt: 4 300 000 kr

Mellombølgen 47B

4 150 000 kr
65 m²
3 soverom
Velkommen til Mellombølgen 47 B
Henrik Hisdal
Eirik Norheim
Presenteres av
Henrik Hisdal og Eirik Norheim
Lambertseter/Munkelia
Lys og pen 4-roms med vestvendt balkong med flott utsyn. Skjermet beliggenhet uten gjenboere
 • Prisantydning
  4 150 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  93 000 kr
 • Omkostninger
  9 126 kr
 • Totalpris
  4 402 126 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1956
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  65 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 819 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lys og pen 4-roms leilighet med en flott og skjermet beliggenhet. Leiligheten ligger godt tilbaketrukket fra vei, vendt mot grøntområde. Vestvendt og solrik balkong med fritt utsyn, uten gjenboere. En gjennomgående leilighet med en god planløsning. Umiddelbar nærhet til Munkelia T-banestasjon og servicetilbud, samt kort veit til et bredt servicetilbud på Lambertseter Senter. Nærhet også til flotte turområder og et rikt fritidstilbud.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Mellombølgen 47B, 1157 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 159, bruksnummer 151, ideell andel 1/1
Andelsnummer 196, Blåfjellet Borettslag, organisasjonsnummer 951 218 723

Innhold

Totalt bruttoareal: 73 kvm
Totalt bruksareal: 65 kvm
Totalt primærrom: 65 kvm
Primærrom:
Entré/gang, 3 soverom, bad, stue/spisestue med delvis åpen kjøkkenløsning og utgang til vestvendt balkong.
Leiligheten disponerer i tillegg 1 stor loftsbod med gulvareal på ca. 13 kvm (skråtak) og 1 kjellerbod på ca. 4,2 kvm.
Stort felles tørkeloft.
Vedlagte plantegninger er ikke i målestokk. De oppgitte arealer er hentet fra boligsalgsrapport datert 23.02.2021 utført av Anticimex ved Mads Jørgen Nielsen.

Byggemåte

Boligbygg over 3 etasjer, samt kjeller og loft. Bygningen er iht. boligsalgsrapporten oppført med grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong og murkonstruksjoner. Fasaden er pusset og malt. Takkonstruksjon av typen saltak belagt med takstein. Utgang fra stuen/spisestuen til vestvendt balkong som har gulvflater av betong og rekkverk av metall.
Vinduer og balkongdør med to-lags glass fra 2014.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Mellombølgen 47 B har en solrik og skjermet beliggenhet, godt tilbaketrukket fra trafikk og med hyggelig utsyn mot vest, uten gjenboere. Umiddelbar nærhet til buss og T-bane på Munkelia, samt kort vei til nærbutikker og til et bredt servicetilbud på Lambertseter Senter. Nærhet også til flotte turområder og et rikt fritidstilbud.
En lys og pen leilighet med tidsriktige farger og innredning. Selger pusset opp leiligheten i 2015 med bl.a. nymalte vegger, ny parkett og nytt kjøkken. Vinduer og balkongdør ble skiftet i ca. 2014 i regi av borettslaget.
Leiligheten er gjennomgående og har en god og romslig planløsning. Vinduer både mot øst og vest, samt vestvendt og solrik balkong med flott utsyn, uten gjenboere. Den gode takhøyden på opptil 256 cm. bidrar til ekstra romfølelse.
Adkomst til leiligheten i 2.etasje via felles trappeoppgang. Oppgangen ble sist pusset opp av i regi av borettslaget i 2014.
Leiligheten inneholder entré/gang, 3 soverom, bad, stue/spisestue og kjøkken i delvis åpen løsning.
Entré/gang med god plass til yttertøy i praktisk garderoberom med skyvedører.
Dørtelefon med portåpner.
3 gode soverom, alle med plass til garderobeskap. Skyvedørsgarderobe på hovedsoverommet.
Pent flislagt bad som iflg. tidligere salgsopplysninger ble pusset opp i ca. 2007. Varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant i porselen med ett-greps armatur fra Oras. Vegghengt speilskap med belysning og stikkontakt. Dusjhjørne med glassdører og to-greps armatur fra Oras. Vegghengt toalett fra Porsgrund og innebygget sisterne fra grohe. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør av typen rør-i-rør. I boligsalgsrapporten er det gitt TG2 for riss/sprekker i veggfliser ved toalett, riss/sprekker i flisfuger i dusjsonen, bomlyd i enkelte gulvfliser, samt nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk.
Kombinert stue og spisestue med stort vindu mot vest som gir godt med lys og fremhever det fine utsynet. Utgang til vestvendt og solrik balkong på ca. 7,5 kvm. med hyggelig utsyn, uten gjenboere.
Kjøkkenet ligger i delvis åpen løsning til stuen og spisestuen. Kjøkkenet har også vindu mot vest med samme hyggelige utsyn. Ny kjøkkeninnredning fra Ikea i 2015. Innredning med glatte hvite fronter og benkeplate i laminat. Nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Oras. Stikkontakt på vegg. Nedsenket keramisk platetopp med overhengende ventilator (kullfilter) med belysning. Øvrige integrerte hvitevarer er stekeovn og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap. Integrerte hvitevarer, samt kjøleskapet, følger leiligheten. Vannrør av typen rør-i-rør.
Godt med lagringsplass i 1 stor loftsbod med gulvareal på ca. 13 kvm. (skråtak) og i 1 kjellerbod på ca. 4,2 kvm.
For nærmere beskrivelse av boligens standard henvises det til boligsalgsrapporten datert 23.02.2021 og selgers egenerklæring.

Oppvarming

Sentralfyr (fyring á konto er inkludert i felleskostnadene). Elektriske varmekabler på badet.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.02.1959.
Det foreligger ferdigattest for utvidelse av balkonger, tilleggsisolering m.m. datert 24.02.1992.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.
Dagboknr 15681, tinglyst 17.12.1957.
Bestemmelse om bebyggelse. Søppelskur er midlertidig godkjent av kommunen og skal fjernes dersom kommunen måtte forlange det.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Mellombølgen 47 B har en flott og skjermet beliggenhet, tilbaketrukket fra veier og vendt mot grøntareal. Tross sin trafikkskjermede beliggenhet i naturskjønne omgivelser er det allikevel kun noen få minutter å gå til kollektivtransport og servicetilbud.
Leiligheten ligger i 2. etasje med vestvendt balkong, uten gjenboere, og med flott utsyn.
Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til Munkelia T-banestasjon, der det også er bussholdeplass. Her ligger også Narvesen og hyggelig bakeri. Det er nærhet til friarealer, lekeplasser og flotte turområder.
Kort vei til et bredt servicetilbud på Lambertseter Senter med rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopol, bibliotek og Symra Kino.
Ønsker man et bredere tilbud av f.eks. caféer og spisesteder er Sæter heller ikke langt unna.
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. få minutter til lokal lysløype på ca. 3.8 km. Kort vei også til Østmarka med flotte tur og rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall.
Kort vei til Nordstrand IF på «Niffen» med ny håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Nordstrand turn, dans, kor, speider m.m. Flott turnhall i Leirskallen.
Områdets lokale alpinbakker, Sloreåsen og Leirskallen.
Treningsstudio: Sats på Lambertseter, Evo på Sæter og BestHelse på Holtet.

Adkomst

Ta av fra Langbølgen, inn Glimmerveien og til høyre inn Mellombølgen. Følg veien til Mellombølgen 47 B.

Barnehager, skoler og fritid

Flere barnehager i nærområdet.
Mellombølgen 47B sogner til Lambertseter skole, som ligger rett i nærheten.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 87 949 kvm som tilhører borettslaget. Borettslaget har en pent opparbeidet tomt med plenarealer, sittegrupper og lekeplasser, samt noe naturtomt. Asfalterte internveier.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser og garasjeplasser som leies ut etter ventelister.
Ellers gjelder gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat stikkvei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-438 datert 16.05.1952 og V220254 vedtatt 22.02.1954.
Deler av grøntarealet syv/vest for blokken er regulert til garasjer, iht. V220254 vedtatt 22.02.1954.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3.819,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring (a-konto), kabel-tv, trappevask, vaktmestertjeneste, snømåking, forretningsførsel, kommunale avgifter og bygningsforsikring.
Felleskostnadene justeres normalt i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader 3.046,-
Investering 296,-
Fyring 477,-
Det er kun denne blokken som har sentralfyring, og kostnaden knyttet til dette blir fordelt på leilighetene etter en brøk bestemt av borettslaget.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6400,- pr. år. / 4665 kWh pr år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett. Kabel-tv er inkludert i felleskostnadene (grunnpakke) og for internett betaler nåværende eier kr 578,-pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 992 292,- ifølge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 572 251,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 15 782,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 93 000,- pr. 01.02.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 47.042.230,- pr. 01.02.2021 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: Flyt 1,65%
Lånets løpetid: 8 år 11 mnd
Avdragsfrihet: Ingen

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.494,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.252.126,-. Av dette beløpet utgjør kr 93 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Frid Hamsun

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Blåfjellet Borettslag.
Borettslaget består av 570 andelsleiligheter.
Forretningsfører er Obos, tlf. 22 86 55 00.
Dugnad må påregnes.
Borettslagets husordensregler tillater i utgangspunktet ikke hund, men åpner muligheten for hundehold etter skriftlig søknad til styret, etter nærmere bestemmelser.
Borettslaget har et eget moderne forsamlingslokale for utleie med plass til bespisning for opptil 80 gjester, som kalles Storstua. Andelseierne kan leie Storstua til en gunstig pris.
Fellesvaskeri finnes i første etasje i servicebygget i Mellombølgen 45.
Foretatt påkostninger de senere år:
2020:
-Asfaltert store deler av flatene i borettslaget. Dette planlegges ferdigstilt i 2021.
2019:
-Nye garasjeporter i Mellombølgen
-Nye søppelskur for restavfall og papir
2018:
-Overflatebehandling av rekkehusene
2017:
To nye grillplasser.
2014:
Oppussing av oppganger
2012-2015:
-Utskifting av vinduer og balkongdører i blokker og rekkehus.
Planlagte påkostninger:
Borettslaget vedtok i 2019 rehabilitering av felles bunn- avløpsrør med strømpeløsning. Status per februar 2021 at de er ferdige med blokkene og skal i gang med rekkehusene og denne blokken. Forhåpentligvis er man ferdige med dette før sommeren. I 2022 skal man videre strømpetrekke opp rørstammene og opp til badene. Det er foreløpig ikke noe lån knyttet til dette. Og styret satser på å klare dette ved økninger i felleskostnadene, slik at dette heller finansieres ved egenkapital. Men dette er fortsatt usikkert, da man ikke har fått alle priser forelagt foreløpig. Hele rørfornyingen vil innebære en estimert kostnad på ca kr 27.742.000 inkl.mva. I tillegg må man regne med et usikkerhetstillegg på ca 10 %. Dersom dette skal finansieres ved låneopptak er fellesgjelden estimert til å øke med i gjennomsnitt ca kr 40.650 per leilighet. Felleskostnadene er estimert til å øke med 5 % første året, deretter vil det i 2023 kunne bli foretatt en inflasjonsjustering. Estimert byggetid per leilighet er ca 1 uke. Konferer gjerne med megler.
Det er planer om å skifte ut porttelefonene i blokkene og forhåpentligvis få til et nøkkelbrikke-system.
I forbindelse med at man gikk over fra oljebrensel til el-kjel ble det et betydelig akkumulert underskudd i brensel-regnskapet. Dette er en sak som styret sitter med, og som man er usikre på hvordan man skal løse. Det vil kunne være aktuelt å legge på brenselkostnaden i felleskostnadene eller innbetalinger fra andelseierne.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,2% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0039/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.2139

Dato

Sist oppdatert: 29. juni 2021 kl. 07:19

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.