Solgt: 2 450 000 kr

Lyngneset 33

2 500 000 kr
818,3 m² (eiet)
Nydelig boligtomt med praktfull utsikt over Byfjorden og innseilingen til Bergen.
Bernt Ådlandsvik
Presenteres av
Bernt Ådlandsvik
Praktfull boligtomt med nydelig utsikt over Byfjorden og innseilingen, 15 min fra Bergen sentrum.
 • Prisantydning
  2 500 000 kr
 • Omkostninger
  63 722 kr
 • Totalpris
  2 513 722 kr
 • Tomteareal
  818,3 m² (eiet)
 • Type
  Tomt - bolig
 • Eierform
  Eiet

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendommen har en praktfull beliggenhet med nydelig utsikt over Byfjorden og mot Bergen Vest og Sotra. Tomten ligger høyt og fritt med meget gode solforhold.
Omgivelsene er barnevennlige med kort vei til barnehage og skole, samt lekeplasser og ballbane.
Kort vei til flotte naturopplevelser ved sjøen og historiske områder i Strusshamn.
Kort vei til de fleste servicetilbud som blant annet Strusshamn senter, Kleppestø senter og Askøy senter. En tur til Bergen sentrum tar ca. 15 minutter med bil. Fra Kleppestø terminal går det både hurtigbåt og buss til Bergen sentrum med hyppige avganger.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Lyngneset 33, 5302 STRUSSHAMN
Kommunenummer 4627, gårdsnummer 11, bruksnummer 67, ideell andel 1/1

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ikke tinglyst noen servitutter eller rettigheter på eiendommen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en praktfull beliggenhet med nydelig utsikt over Byfjorden og mot Bergen Vest og Sotra. Tomten ligger høyt og fritt med meget gode solforhold.
Omgivelsene er barnevennlige med kort vei til barnehage og skole, samt lekeplasser og ballbane.
Kort vei til flotte naturopplevelser ved sjøen og historiske områder i Strusshamn.
Kort vei til de fleste servicetilbud som blant annet Strusshamn senter, Kleppestø senter og Askøy senter. En tur til Bergen sentrum tar ca. 15 minutter med bil. Fra Kleppestø terminal går det både hurtigbåt og buss til Bergen sentrum med hyppige avganger.

Adkomst

Fra Askøybroen kjør gjennom tunnelen, ta andre avkjørsel i første rundgjøring og tredje avkjørsel i neste rundkjøring og følg veien ned forbi Strusshamn Senter og videre mot Havna. Følg veien opp Sveabrotet og videre til Lyngneset.

Barnehager, skoler og fritid

Gangavstand til både barnehage(Skogen barnehage, Skogstunet Gnist) og barneskole (Strusshamn barneskole).
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Nydelig eiertomt på 818,3 m2. Tomten er klar for oppstart med grunnarbeid.

Vei, vann og avløp

Adkomst via private veier over Svebrotet.
Det er opparbeidet privat VA-anlegg, med vann- og avløpsledninger nært opp til tomtegrense.
Tilknytningsgebyr skal betales for tilknytning til kommunale vann- og/eller avløpsledninger. Alle abonnenter skal betale like stort tilknytningsgebyr. Dette faktureres ved igangsettingstillatelse.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan 91 - Svebrotet, Strusshamn, del av gnr. 10 og gnr. 11 datert med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 17.12.1992 (samt mindre endring 11.12.14).
Det er solgt flere tomter i området og man må påregne noe byggeaktivitet.
Ny kommuneplan er under rullering.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler

Økonomi

Kommunale utgifter

Tomten er ikke tilknyttet offentlig vann og avløp og kommunale avgifter er ikke beregnet. Kommunale avgifter påløper først ved tilkobling til anlegg, det må her påregnes kommunale avgifter ved bebyggelse av tomten. Abonnementsgebyret er likt for alle boenheter.
Forbruksgebyret blir fastsatt ut fra boligens areal (alt som er innenfor husets fire vegger):
Trinn 1: boenhet under 100 m2
Trinn 2: boenhet mellom 101 - 280 m2
Trinn 3: boenhet større enn 280 m2

Formuesverdi

Det er ikke fastsatt formuesverdi for eiendommen på nåværende tidspunkt.
Formuesverdien for ubebygde tomter skal verken overstige 80 % av eiendommens kostpris eller 80 % av markedsverdien. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.563.722.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

K. Røed Eiendom AS

Konsesjon

For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en befaring, er normalt ikke en mangel.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 75-0073/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Askøy
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR75.2173

Dato

Sist oppdatert: 10. desember 2021 kl. 15:06
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende tomter

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.